- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #357547 przez Suari
Kima- no nic ci się nie pokręciło, twoja główka pracuje jeszcze jak trza wczoraj byliśmy pierwszy raz- 2 godziny, Igor w ogóle się nie bał ani Pań, ani dzieci, wszędzie pełno zabwek, kolorowo, więc zainteresowany. Na początku była jedna dziewczynka ito ze starszej grupy, bo reszta spała, więc przyglądał się jej, a potem było już więcej dzieci z jego grupy, tzn w sumie jest ich aż 5-cioro pokwękał troche, ale to przez dziąsła, bo swędzą go okropnie, dzisiaj też idę za godzinę na jakieś 2 godz, a jutro zostawiam go już samego i pewnie też na jakieś 2-3 godzinki. Za to mnie bolała z nerwów żołądek i teraz też
Teraz tylko nadrabiam forum i nie za bardzo mam czas pisać, pewnie jak wrócę do pracy to też raczej będę tu gościem "niedzielnym"
Teraz tylko nadrabiam forum i nie za bardzo mam czas pisać, pewnie jak wrócę do pracy to też raczej będę tu gościem "niedzielnym"
Temat został zablokowany.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
12 lata 8 miesiąc temu #357556 przez luska
hejlaseczki
sarna no to z ciebie kibic
Docia a twoj brat hehe no nie obraził sie
Hania jaka ślicznotka
kima to szalejesz na calego to pochwal sie ile juza schudłaś??
malina no to nie ma ci czarownica was załawtiła i tak , ze udało wam sie wszystko prawie załatwić.A moj jest watowcem ale oproczne tego ma udzialy w firmie ......to nie wiem czy teraz sie rypłam ale to tez jako działalnośc?? no i za ta płacimy 400zł
Kredeczko hehe no nie powaliłas mnie tym tekstem o myciu!!!!Ja nie wiem czy te tesciowe to jakos na złośc czylowiekow robia czy to jakos naturalnie przychodzi czy co??
A weekendzik fajnutki, no i podziel sie nazwa tych tabletów na odchudzanie.Palenie bezssensu ale ja znajac życie skończe karmic i na pierwszej lepszej imprezie zajaram
Hhehe małż walną trzeba było powiedziec , ze bedzie tak rósł i bedzie z niego taki wielkolud , a on musi go przecież kochac takim jaki jest Faceci to maja nie ziemskie pomysły
Katka zdrówka dla Olinki
Docia na filmiku bylo widac hehe , ze mała zadziora z niej i dobrze tacy ludzie sobie lepiej w zyciu radza No i masz już co nosić
Suari na pewno w żłobku sie Igorowi spodoba , stresa pewnie masz wielkiego ale lada dzień bedzie to dla was normalne.Najlepiej to patrzec na plusy tej sytuacij, bo w złobku dzieci się szybciej rozwijaja i staja sie berdziej samodzielne,
sarna no to z ciebie kibic
Docia a twoj brat hehe no nie obraził sie
Hania jaka ślicznotka
kima to szalejesz na calego to pochwal sie ile juza schudłaś??
malina no to nie ma ci czarownica was załawtiła i tak , ze udało wam sie wszystko prawie załatwić.A moj jest watowcem ale oproczne tego ma udzialy w firmie ......to nie wiem czy teraz sie rypłam ale to tez jako działalnośc?? no i za ta płacimy 400zł
Kredeczko hehe no nie powaliłas mnie tym tekstem o myciu!!!!Ja nie wiem czy te tesciowe to jakos na złośc czylowiekow robia czy to jakos naturalnie przychodzi czy co??
A weekendzik fajnutki, no i podziel sie nazwa tych tabletów na odchudzanie.Palenie bezssensu ale ja znajac życie skończe karmic i na pierwszej lepszej imprezie zajaram
Hhehe małż walną trzeba było powiedziec , ze bedzie tak rósł i bedzie z niego taki wielkolud , a on musi go przecież kochac takim jaki jest Faceci to maja nie ziemskie pomysły
Katka zdrówka dla Olinki
Docia na filmiku bylo widac hehe , ze mała zadziora z niej i dobrze tacy ludzie sobie lepiej w zyciu radza No i masz już co nosić
Suari na pewno w żłobku sie Igorowi spodoba , stresa pewnie masz wielkiego ale lada dzień bedzie to dla was normalne.Najlepiej to patrzec na plusy tej sytuacij, bo w złobku dzieci się szybciej rozwijaja i staja sie berdziej samodzielne,
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #357564 przez luska
Wczoraj byłam u kiedza i odwołałam ślub.Ulżyło mi nie samowicie i Ł tez innaczej chodzi , ale chyba T sie na nas pogniewała.......co olewamy.Dzis gada ze mna normalnie ale wczoraj to taka cos nie tego była
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
My z nowu nie zawiezlismy siuskow na kontrol, wszytko przez kogo....wiadomo, ze przez szanownego małżonka Rano pieknie mała zlała sie do woreczka , uszykowalam bo ten miał jechac do bgż-tu.Ubrał sie naszykował i wyszedł, a po jakis 30minutach wraca .Ja oczy jak 5zl , ze co juz i czy siusiki oddał.A ten , ze nie bo dyrektor przyjechał i wziął go do tesciów,noż kur....Mogl chociaz powiedzec to bym zawiozla A o 11 u nas juz nie przyjmuja do badania siuskow
tak sie wkurzyłam , że dla świetego spokoju wiżł ze sobo Ola , mała poszła spac , objada na spokojnie sobie ugotowałam w miedzy czasi racuszki zrobiła, tylko jakies do d... wyszły Ale da sie zjeść :silly:Finał taki , że obżarłam sie jak świnka kotlecikow ale gołabki i racuszkow teraz az mi nie dobrze z obrzarstwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
My z nowu nie zawiezlismy siuskow na kontrol, wszytko przez kogo....wiadomo, ze przez szanownego małżonka Rano pieknie mała zlała sie do woreczka , uszykowalam bo ten miał jechac do bgż-tu.Ubrał sie naszykował i wyszedł, a po jakis 30minutach wraca .Ja oczy jak 5zl , ze co juz i czy siusiki oddał.A ten , ze nie bo dyrektor przyjechał i wziął go do tesciów,noż kur....Mogl chociaz powiedzec to bym zawiozla A o 11 u nas juz nie przyjmuja do badania siuskow
tak sie wkurzyłam , że dla świetego spokoju wiżł ze sobo Ola , mała poszła spac , objada na spokojnie sobie ugotowałam w miedzy czasi racuszki zrobiła, tylko jakies do d... wyszły Ale da sie zjeść :silly:Finał taki , że obżarłam sie jak świnka kotlecikow ale gołabki i racuszkow teraz az mi nie dobrze z obrzarstwa
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez luska.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #357586 przez Malina86
My juz po spacerku.
Dorcia u mnie serek wiejski ze szczypiorkiem byl na sniadanie, a zaraz ide cycka dusic na obiad.
luska no szkoda troche, ze slubu nie bedzie, no, ale coz.
Vestusia gdzie foty!
Suari trzymam kciuki, zeby Igorkowi sie spodobalo w zlobku.
Ja tez chce wiedziec co to za tabsy na odchudzanie?!
Ide robic ten "pyszny" obiadek
Dorcia u mnie serek wiejski ze szczypiorkiem byl na sniadanie, a zaraz ide cycka dusic na obiad.
luska no szkoda troche, ze slubu nie bedzie, no, ale coz.
Vestusia gdzie foty!
Suari trzymam kciuki, zeby Igorkowi sie spodobalo w zlobku.
Ja tez chce wiedziec co to za tabsy na odchudzanie?!
Ide robic ten "pyszny" obiadek
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #357590 przez [email protected]
Dorcia-zażycz sobie fotopete w prezencie i bedziesz miala teneryfe na codzień
Lusia-widzisz chłopy to takie niepomyślne są ehhhh
moze ksiedzowi nie trzeba bylo sciemniac? tak mi sie wydaje
ale teraz chociaz spokojnie rozmawiacie
z drugiej strony jak on był wiecznie wkurwiony bo miał być slub, a ty chcialas sie zrewanzowac wiec moze teraz Ty chodź naładowana jak osa bo slubu nie bedzie?
oj głupia ja
wiecej już nic nie piszę:/
sroro teraz Wam zyc jepiej to tak potrzeba było
Domiś ma obcęta grzywę i wygląda brzydko:(
kuzynka powiedziała ze odda kase jak sprzeda auto, masakra-czyli ze sie nie doczekam....
Lusia-widzisz chłopy to takie niepomyślne są ehhhh
moze ksiedzowi nie trzeba bylo sciemniac? tak mi sie wydaje
ale teraz chociaz spokojnie rozmawiacie
z drugiej strony jak on był wiecznie wkurwiony bo miał być slub, a ty chcialas sie zrewanzowac wiec moze teraz Ty chodź naładowana jak osa bo slubu nie bedzie?
oj głupia ja
wiecej już nic nie piszę:/
sroro teraz Wam zyc jepiej to tak potrzeba było
Domiś ma obcęta grzywę i wygląda brzydko:(
kuzynka powiedziała ze odda kase jak sprzeda auto, masakra-czyli ze sie nie doczekam....
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 8 miesiąc temu #357624 przez Dorciaition
Malina też własnie cycki zjadłam i patrzy na mnie taka wielka czekolada z orzechami. Musze ją schować z widoku.
Kima tak jak Sarna mówi. Ty też na pewno byłas brój
Luśka nie pisz o racuszkach.
Szkoda, że odwołaliście ślub, no ale skoro tak uważacie i lepiej się z tym czujecie to pewnie.
Suari powodzenia.
Sarna pokazuj Domisia. Na pewno ładnie wygląda.
Kima tak jak Sarna mówi. Ty też na pewno byłas brój
Luśka nie pisz o racuszkach.
Szkoda, że odwołaliście ślub, no ale skoro tak uważacie i lepiej się z tym czujecie to pewnie.
Suari powodzenia.
Sarna pokazuj Domisia. Na pewno ładnie wygląda.
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #357628 przez kima
My właśnie przyszliśmy ze szczepienia było tyle narodu, że masakra! Czekaliśmy jedyne 2,5 godziny! Kubuś waży 8kg Troszkę płakał
Suari, więc moja pamięć jeszcze nie taka zła
Dorcia, ja byłam aniołek nie "brój"
Vestusia chyba dzisiaj znowu te zdjęcia trzaska, skoro jej nie ma
Sarnucha, Ty pomyślałaś o jakich tabletach? na głowe? hehehehehehe
Lusia, narazie 2kg więc szału nie ma
Założę się, że te tabsy to Adipex, poczytajcie na necie - odchodzi ochota na jedzenia wszelakie!
Ja popijam kawkę
Suari, więc moja pamięć jeszcze nie taka zła
Dorcia, ja byłam aniołek nie "brój"
Vestusia chyba dzisiaj znowu te zdjęcia trzaska, skoro jej nie ma
Sarnucha, Ty pomyślałaś o jakich tabletach? na głowe? hehehehehehe
Lusia, narazie 2kg więc szału nie ma
Założę się, że te tabsy to Adipex, poczytajcie na necie - odchodzi ochota na jedzenia wszelakie!
Ja popijam kawkę
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #357634 przez Dorciaition
Kima, a skąd miałaś te tablety? wyczytałam, że można je kupić w Czechach.
No jak ładnie Kubunio waży
No jak ładnie Kubunio waży
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 8 miesiąc temu #357643 przez madziaska
hej
Lenka super juz wazy! Dorcia,a to szczepienie to te z 7 miesiącu, to darmowe z przychodni? Nie za wcześnie? My idziemy na początku czerwca. Teneryfą się nie przejmuj!
Malina, przecież Ty chudzinka,z czego się odchudzasz?! Wogole wszystkie przesadzacie !
Sauri, z pewnością teraz przeżywasz smutne chwilę. Trzymaj się
Kredzia, teściowa niezła
Lenka super juz wazy! Dorcia,a to szczepienie to te z 7 miesiącu, to darmowe z przychodni? Nie za wcześnie? My idziemy na początku czerwca. Teneryfą się nie przejmuj!
Malina, przecież Ty chudzinka,z czego się odchudzasz?! Wogole wszystkie przesadzacie !
Sauri, z pewnością teraz przeżywasz smutne chwilę. Trzymaj się
Kredzia, teściowa niezła
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #357649 przez vestusia
Kurdę Kochane czytam Was i nie daję rady odpisywać. Ciągle coś.
Fotek jeszcze nie zrobiłam, tzn. przyznam się bez bicia - wczoraj zrobiłam i wyszłam na nich tak obrzydliwie, że się zdołowałam, że wyglądam tak naprawdę.
Jadę dziś do kumpelek znowu na %, tyle że ja nie będę nic pić i wezmę aparat to może one zrobią mi jakieś ładne fotki.
Fajne fotki dzieciaczków.
Madziula słodka, no a z Lenki to faktycznie mały Łobuziak Słodka jest
Dorcia - ładnie Lenka waży, no i Kubunio również
Suari - super, że Igorek jakoś zniósł pobyt w żłobku, powoli aż przyzwyczai się na cały dzień. Zuzia idzie 1 czerwca. Też dam ją jakoś na pół dnia, pozałatwiam sprawy w urzędzie miasta i w pracy, a potem ją odbiorę.
Sarna ale się uśmiałam z tekstu, żeby nie zgnił sprzęt ha, ha, ha
Malina masz rację - że na początku jest ciężko z tym jedzeniem, ale po kilku dniach przyzwyczaicie się.
Ja jak na 3 czy 4 dzień jadłam twarożek to nawet nie umiałam go na raz zjeść, tylko na raty.
Ja dziś jadłam na śniadanko kiełbaski te z Lidla z dwoma jajkami. A na obiad też kiełbaski na ciepło i ogórek kiszony + musztarda. Nawet niezłe.
Teraz zapiję kefir.
Będę się zbierać do moich kumpelek, więc nie wiem czy jeszcze dziś tu zajrzę. Ale generalnie naprawdę jak jest tak ładnie, to ciężko znaleźć czas i na Forum, i na FB i na życie...
Lecę, bo Bob wrócił!
Buziole!
Fotek jeszcze nie zrobiłam, tzn. przyznam się bez bicia - wczoraj zrobiłam i wyszłam na nich tak obrzydliwie, że się zdołowałam, że wyglądam tak naprawdę.
Jadę dziś do kumpelek znowu na %, tyle że ja nie będę nic pić i wezmę aparat to może one zrobią mi jakieś ładne fotki.
Fajne fotki dzieciaczków.
Madziula słodka, no a z Lenki to faktycznie mały Łobuziak Słodka jest
Dorcia - ładnie Lenka waży, no i Kubunio również
Suari - super, że Igorek jakoś zniósł pobyt w żłobku, powoli aż przyzwyczai się na cały dzień. Zuzia idzie 1 czerwca. Też dam ją jakoś na pół dnia, pozałatwiam sprawy w urzędzie miasta i w pracy, a potem ją odbiorę.
Sarna ale się uśmiałam z tekstu, żeby nie zgnił sprzęt ha, ha, ha
Malina masz rację - że na początku jest ciężko z tym jedzeniem, ale po kilku dniach przyzwyczaicie się.
Ja jak na 3 czy 4 dzień jadłam twarożek to nawet nie umiałam go na raz zjeść, tylko na raty.
Ja dziś jadłam na śniadanko kiełbaski te z Lidla z dwoma jajkami. A na obiad też kiełbaski na ciepło i ogórek kiszony + musztarda. Nawet niezłe.
Teraz zapiję kefir.
Będę się zbierać do moich kumpelek, więc nie wiem czy jeszcze dziś tu zajrzę. Ale generalnie naprawdę jak jest tak ładnie, to ciężko znaleźć czas i na Forum, i na FB i na życie...
Lecę, bo Bob wrócił!
Buziole!
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #357657 przez Dorciaition
Aaa Kima, nic nie upatrzyłam na allegro (stanik). Dziewczyny z fitnessu poleciły mi ze sklepu obok mnie, podobno super za 12 zł
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #357681 przez Suari
My wróciliśmy już ze żłobka i dzisiaj też było ok, ale znowu kwękał, tym razemto na spanie, ale stwierdziłam, że jużgo zabiore i pośpi w domku i właśnie śpi
JAk was czytam to mam wyrzuty sumieniam, piszecie o dietach itp, a ja właśnie popijam kawę i jem ciasteczka, takie szarlotkowe, w smaku jak prawdziwa szarlotka też by mi się przydało poruszać i w ogóle, ale ja mam nadzieję, że w pracy mi spadnie co nieco, bo tam zawsze mało jadłam, bo przecież zawsze coś trzeba zrobić i czasu na jedzenie niet. A poza tym jak przestanę karmić, to będę mogłą jeść już to co lubię, bo dalej nie jem nabiału ze wzg na Igora. W poniedziałek idziemy w końcu do alergologa i zobaczymy co powie.
Madzia- najlepsyz sposób na brak @ to kolejna ciąża ale tak prawdę mówiąc to ja też nie tęsknię za @.
JAk was czytam to mam wyrzuty sumieniam, piszecie o dietach itp, a ja właśnie popijam kawę i jem ciasteczka, takie szarlotkowe, w smaku jak prawdziwa szarlotka też by mi się przydało poruszać i w ogóle, ale ja mam nadzieję, że w pracy mi spadnie co nieco, bo tam zawsze mało jadłam, bo przecież zawsze coś trzeba zrobić i czasu na jedzenie niet. A poza tym jak przestanę karmić, to będę mogłą jeść już to co lubię, bo dalej nie jem nabiału ze wzg na Igora. W poniedziałek idziemy w końcu do alergologa i zobaczymy co powie.
Madzia- najlepsyz sposób na brak @ to kolejna ciąża ale tak prawdę mówiąc to ja też nie tęsknię za @.
Moderatorzy: ilona