BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 8 miesiąc temu #356791 przez madziaska
Hejjjj :)

Lenka cudna :kiss: Ten kuzynek IWO jest rozbrajajacy ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kimaus, przygotowania trwaja, w sumie jeszcze tylko musimy do org. sie przejsc i dopiac szczegoly. Bedzie nam spiewal chor meski i Ave Maria dziewczyna mojego brata. Chyba sie porycze, ona ma taki piekny glos. Pierwszy taniec i podziekowania dla rodzicow tez bedzie spiewala. Oczywiscie SZ nie ma jeszcze garnituru ;) A ja butow, Hani jeszcze musze troszke dokupic ;) Ogolnie powolutku do przodu ;)
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #356821 przez [email protected]
Neira dziękuję za troskę:)

ugotowałam jej ryż z marchewką i kurczakiem więc ma ulubioną dietkę, po diecie dostanie nową karmę, zawsze zamawiam rojal kanina a teraz wziełam na sprobowanie eukanube, no ale chora jest po kościach, biedna taka słabiutka

idę kłaść DOmisia i odpisze więcej.
buzi!

patrzcie na to!!!!
hardcorowo.pl/3723_5_latka_urodzila_dziecko.html
12 lata 8 miesiąc temu #356829 przez Dorciaition
Dziewczyny tutaj sa przepisy.

www.dietaproteinowa.eu/przepisy.html

Vestusia Lenka już nie urządza nocnych dyskusji, ale powiem Ci, że było to zawsze ok godz. 3. Przeszło na Zuzię. A po Zuzi pewnie na jakiegoś innego dzieciaczka ;)

Alanek[*] :(
12 lata 8 miesiąc temu #356882 przez [email protected]
dziewczyny, moj Adam był na diecie Dukana.
schudł pięknie, ale efekt jojo był przeokrutny-a nawet nie wrócił do starych nawyków ani sie nie objadał, a wyniki po niej miał okropne!

Dorcia-Lenka to jak zawsze boska boska boska!!!
a ten Ivo to 100% polak czy tylko 50% ???

Vestusia-biedny Dawidek, najgorsze że dzieci nie są tego świadome, a rodzice czy dziadkowie się cieszą że dziecko je-dziadkowie szczegolnie, bo kiedyś grube oznaczało zdrowe!
A Panna Zuzanna widzisz sama, wypłakała swoje prrzez 3 miechy i teraz jest aniołeczek do rany przyłóż-mówiłam CI że tak będzie hehe
dobrze ze buciorek złapałaś, bo jest ładniusi i moze sie jeszcze przydac:)
swoją drogą-na szpilkach biegłaś? zgięta w pół? heheheh wyobrażam sobie i leje ze śmiechu!
:D

Kima-hehe jak się burzy boje okrutnie!!!
co do fotki to nastepnym razem poprosze o zdjecie specjalnie dla Ciebie, bo jak gram to mam taką wczute że miny non sto robie hahaha

Lusia-to bardzo przykre że ze ślubem okazało się tak "na siłę". Jeden ślub już macie i to moim zdaniem ważniejszy-bo w kościele tylko przysięgasz chłopu w sukience, a wurzędzie podpisujesz ten cyrograf:) hmmmm nie wiem czy udało mi się pocieszyć?
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #356894 przez [email protected]

12 lata 8 miesiąc temu #356910 przez [email protected]
Daro własnie wstał po 4 godzinnej drzemce...
a juz miałam włączyć sobie gierkę buuuuu
u nas własnie sie rozpogadza wiec mozejakis spacer?
i tak musimy jechac po dywan do pralnii, moze kupie sobie jakies portki za kolamo co by tłustym udźcem nie świecić?
a u Was jakie plany?
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #356957 przez luska
hehe Lenka juz przywołuje do porzadku facetów od małego hehehe

Madzia no to twój musi sie brac za poszukiwania garnituru , fajnie macie ;)

Sarna ja pier... pieciolatka no szok :ohmy: :ohmy:

Darus jak wsuwa hehe chyba mu smakowalo , a łyzeczke to may taką samą ;)

hmmm me plany, musze jechac do ksiedza bo juz dzwoniłam , mam byc przed17, czyli przed masz i tak się zastanawiam czy załtwimy ta sprawe przed masza czy bede musiała odbębnić :dry: Wiec plan jest taki heheh
Młody zasnął niespodziewanie na Aurelki leżaku i teraz chrapie w najlepsze ,a młoda wyczynia cuda na macie .Patrze na nia i mam wrazenie , ze lada dzien bedzie na czterech zasuwać , bo do tyłu już pełza do przodu zreszta też i gdzie chce to dopełza.
a mnie masakrycznie muli , do tego mam apetyt taki , ze tylko cos przeżuwam.w życiu nie schudne B) Pocieszam sie tylko tym , ze poo tym spotkaniu piatkowym , okazało sie , ze wszystkie przytyły nie tylko ja hehehe
12 lata 8 miesiąc temu #357003 przez madziaska
Daro jak fajnie zajada :laugh: Sarenka on coraz bardziej podobny do Domisia ;) Aaaa z garniakiem pewnie bedzie niezle, bo Sz wlasnie ztych niewymiarowych ;)

Hania ma zaparcia, dzisiaj dalam jej tylko sliwke, a tak to caly dzien na moim mleku...

A tu na dzisiejszym spacerku :laugh: U WAS tez tak zimno :unsure: :ohmy:
12 lata 8 miesiąc temu #357006 przez madziaska
:laugh: jeszcze jedna proba... Cos mi Error wyskakuje :angry:
12 lata 8 miesiąc temu #357083 przez [email protected]
Cudna słodka nasza Bania:)
U nas cieplnego zaszlismy do moich na mecz

DORCIA MOJE CHLOPAKI WAS LEJAAAAAAAA hehe
12 lata 8 miesiąc temu #357085 przez [email protected]
Madziaska ja też powiedziałam Adama zr Daro podobny...ze smoczkiem
Ale zupełnie inne oczy usta nos...może ogólnie będą podobni ale różnice są wielkie
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #357105 przez [email protected]
Kibicujemy:)

Kurde za duże zdjęcie komórka nie zmniejszy:(
12 lata 8 miesiąc temu #357147 przez Malina86
Czesc Mamusie!

Malz pojechal... :( Dzisiaj ryczelismy oboje :( Nie wiem czy sie do tego przyzwyczaje... Strasznie mi ciezko.

Ide sie wykapac, moze wpadne jeszcze, zeby Was nadrobic.
12 lata 8 miesiąc temu #357154 przez madziaska
Malinka :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #357186 przez [email protected]
oj Malinka Malinka... biedna Ty nasza weekendowa żono :*:*:*
przyzwyczaisz się na pewno kochana, może nigdy nie będzie Ci z tym dobrze, ale na pewno nie aż tak ciężko jak teraz
...my Cię nie przytulimy przy filmie, nie damy romantycznego buziaka, takiego z zaskoczenia też nie...i sexu oczyswiście też :P
ale zawsze tu dla Ciebie i z Tobą jesteśmy i zawsze możesz na nas liczyć i z nami pogadać :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia