- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #150194 przez Aleksandra
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Aleksandra.
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #150207 przez Aleksandra
Dorcia właśnie ci puściłam na maila. Nie wiem o co chodzi z tymi zdjęciami. Raz mi się udaje raz nie a robię fotki w minimalnym formacie. Jeszcze raz ci dziękuję
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #150208 przez Dorciaition
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Dorciaition.
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- labetia
- Wylogowany
- gaworzenie
- wakacyjnie zakrecona:)
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #150222 przez Aleksandra
Dziękuję Jest bardzo fotogeniczna i dziś ładnie pozowała do zdjęć Wstępne imię to Nikola ale jeszcze się zastanawiam nad Julią i Natalią oraz Klaudią....Chociaż ostatnio wpadło mi Ania... Ech teraz to się zacznie wybieranie imienia
Właśnie się dowiedziałam, że obronę mgr mam 12.07 akurat w rocznicę naszego ślubu
Właśnie się dowiedziałam, że obronę mgr mam 12.07 akurat w rocznicę naszego ślubu
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #150271 przez Batmanik
Witam!!
od wczoraj probuuje cos napisac i gdzies mi posty wcina:(
a wievc moj juz znow w szwecji i nie wiadomo kiedy zjedzie , pogoda jak chyba u kazdej do bani:(
Olu gratuluje corci!!!
i doszlam do wniosku ze to od miesiaca zalezy czy chlopczyk czy dziewczyka:) jest taka chinska metoda planowania plci:)
ach ja jutro bede miala aneks gotowy:( ale wazne ze bedzie...
u nas oki ,Igor spi ja rozpakowywalam kuchnie i sie naszarpalam ale dobrze ze moj tego nie widzial bo by mi sie oberwalo
niunia jak Igor kopie dopiero wieczorkiem jak sie poloze:) i znow 2 tyg do wizyty jak to zlecialo
od wczoraj probuuje cos napisac i gdzies mi posty wcina:(
a wievc moj juz znow w szwecji i nie wiadomo kiedy zjedzie , pogoda jak chyba u kazdej do bani:(
Olu gratuluje corci!!!
i doszlam do wniosku ze to od miesiaca zalezy czy chlopczyk czy dziewczyka:) jest taka chinska metoda planowania plci:)
ach ja jutro bede miala aneks gotowy:( ale wazne ze bedzie...
u nas oki ,Igor spi ja rozpakowywalam kuchnie i sie naszarpalam ale dobrze ze moj tego nie widzial bo by mi sie oberwalo
niunia jak Igor kopie dopiero wieczorkiem jak sie poloze:) i znow 2 tyg do wizyty jak to zlecialo
- asia26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 02.07.2010 - narodziny mego Serduszka :*
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #150304 przez Aleksandra
Przynajmniej będę miała już to z głowy a i w rocznicę fajny prezent będzie Właśnie przeglądam i opracowuję pytania na obronę. Mam ich aż 35.... Zadadzą nam 2 pytania z listy i jedno z pracy.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #150305 przez Dorciaition
Ola w takim razie powodzenia na obronie. 12stego będziemy trzymam kciuki z całych sił. Na pewno 5 będzie
Co do imion to dzisiaj tutaj znalazłam ciekawe informacje
gorny.edu.pl/imiona/
Batmanik już robiłyśmy sobie tutaj testy na płec wg tej chińskiej metody. Mi wyszedł chłopczyk- zobaczymy
Jeśli mam coś oprawić w tabelce dajcie znać.
Buziak
Co do imion to dzisiaj tutaj znalazłam ciekawe informacje
gorny.edu.pl/imiona/
Batmanik już robiłyśmy sobie tutaj testy na płec wg tej chińskiej metody. Mi wyszedł chłopczyk- zobaczymy
Jeśli mam coś oprawić w tabelce dajcie znać.
Buziak
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #150342 przez anakol
Ola, no to 12tego trzymamy kciuki
Batmanik, ja zauważyłam że jak piszę dłuższe posty, tzn. jak mam dość długo otwartą tą stronę z postem, którego piszę, to później mi go wcina. Dlatego jak piszę coś dłuższego to na wszelki wypadek sobie kopiuję ten tekst i jak mi go zje, to go wklejam znowu i wtedy wchodzi.
Nie wiem czy jasno to napisałam, czy pogmatwałam, w razie czego pytaj
Dorcia, widziałam już kiedyś tą stronkę, troszkę się zmartwiłam bo Natalia przez wszystkie lata, z których tam są dane, była w pierwszej piątce czy jakoś tak, ale w sumie to są dane dla Warszawy a w moim mieście nie znam żadnej Natalii, więc tutaj chyba aż tak popularne nie jest
Przyszła mi ta butelka Lovi. Gdzie wcięło Vestusię? Vestusiu, moja butelka samosterylizująca 250 ml jest całkiem przeźroczysta (w sumie taka, jak chciałam) to chyba inna od Twojej? Bo zdawało mi się, że pisałaś że Twoja jest taka jakby mleczna.
Batmanik, ja zauważyłam że jak piszę dłuższe posty, tzn. jak mam dość długo otwartą tą stronę z postem, którego piszę, to później mi go wcina. Dlatego jak piszę coś dłuższego to na wszelki wypadek sobie kopiuję ten tekst i jak mi go zje, to go wklejam znowu i wtedy wchodzi.
Nie wiem czy jasno to napisałam, czy pogmatwałam, w razie czego pytaj
Dorcia, widziałam już kiedyś tą stronkę, troszkę się zmartwiłam bo Natalia przez wszystkie lata, z których tam są dane, była w pierwszej piątce czy jakoś tak, ale w sumie to są dane dla Warszawy a w moim mieście nie znam żadnej Natalii, więc tutaj chyba aż tak popularne nie jest
Przyszła mi ta butelka Lovi. Gdzie wcięło Vestusię? Vestusiu, moja butelka samosterylizująca 250 ml jest całkiem przeźroczysta (w sumie taka, jak chciałam) to chyba inna od Twojej? Bo zdawało mi się, że pisałaś że Twoja jest taka jakby mleczna.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #150361 przez madziaska
Anakol nie wiem jaki to model wozka, jak przywioze to zobacze. ja mam caly komplet, gondola, nosidelko i spacerowka... Ale tak mysle, ze na wiosne kupie nowa spacerowke, marzy mi sie sliwkowa Ja kupilam spiworek z owczej welny, tez bardzo cieply, a i tak kombinezon jeszcze trzeba bedzie zalozyc. I tak mysle, ze jak my urodzimy w listopadzie to chyba trzeba bedzie dwa kupic. Ja mam na 62cm po siostrzencu, jest bezowy wiec go wykorzystam, najwyzej pozniej w lutym trzeba bedzie wiekszy kupic...
Dorcia nie we wszystkich wozkach sa spiworki i wydaje mi sie, ze nie sa zbyt cieple, ale jak kupisz cieply kombinezon bedzie pewnie ok
Ola gratuluje corci, jest sliczna Ale rozowo nam sie zrobilo.
A ja znowu dzisiaj kupilam ciuszki, ale juz wieksze rozmiary 68 i 74, teraz sa letnie wyprzedaze wiec tanio mozna kupic fajowe rzeczy, w sam raz na przyszle lato Tylko tak zastanawiam sie co bedzie jak na nastepnym usg wyjdzie, ze jednak chlopak Troche juz wydalam na te ubranka
Dorcia nie we wszystkich wozkach sa spiworki i wydaje mi sie, ze nie sa zbyt cieple, ale jak kupisz cieply kombinezon bedzie pewnie ok
Ola gratuluje corci, jest sliczna Ale rozowo nam sie zrobilo.
A ja znowu dzisiaj kupilam ciuszki, ale juz wieksze rozmiary 68 i 74, teraz sa letnie wyprzedaze wiec tanio mozna kupic fajowe rzeczy, w sam raz na przyszle lato Tylko tak zastanawiam sie co bedzie jak na nastepnym usg wyjdzie, ze jednak chlopak Troche juz wydalam na te ubranka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez madziaska.
Moderatorzy: ilona