- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #148471 przez Dorciaition
Ode mnie Łodź bardzo daleko. Może jednak ciut wyżej Z Łodzi jest chyba Joanna
OOO Joanna to wszystkie wbijemy się do Ciebie
A Włocławek?
Geometryczny środek Polski znajduje się w miejscowości Piątek (województwo łódzkie)
OOO Joanna to wszystkie wbijemy się do Ciebie
A Włocławek?
Geometryczny środek Polski znajduje się w miejscowości Piątek (województwo łódzkie)
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Dorciaition.
Temat został zablokowany.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #148491 przez vestusia
Ha, ha, jak dla mnie może być i wyżej, bez różnicy i tak nie ja będę miała najdalej, więc się podporządkuję. To proponuję w piątek w Piątku A jak w Łodzi, to Joanna udostępnia podłogę, Madziaska i Dorcia bierzecie swoje poduszki ha, ha i jakoś sobie poradzimy
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jo_anna20
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #148506 przez madziaska
Widze, ze spotkanie szykujecie A jestem za... tylko moj pewnie by marudzil, ze sie boi zebym sama jechala samochodem, a autobusem to nie wiem czy moj pecherz wytzryma bez sikania
Vestusia czy chlopczyk czy dziewczynka to i tak bedziesz kochala jednakowo Avatarek przesliczny
Dorcia mowie CI ze Towja dzidzia spokojna... Moja w nocy szalala, wiec terz sie nie odzywa, ostatnio o 6 rano... Poleze troche na plechach to pewnie do mnie zapuka
Joanna ja juz pisalam, ze nie jestem za smoczkami... Ale to moje zdanie pod wzgledem logopedycznym.... zaraz mam w glowie seplenieni miedzyzebowe Wiecie to tez zalezy jak bardzo rozwiniety maluszek bedzie mial odruch ssania... Zobaczymy, tak do konca nie zarzekam sie, ale chcialabym to ominac no i za dlugim karmieniem piersia tez nie jestem, oczywiscie karmienie butelka rowniez Jak najszybciej sie da to bede karmila lyzeczka, a male dzieci tez szybko ucza sie pic przez rurke Dobra juz WAM nie smece, takie zboczenie mam
Vestusia czy chlopczyk czy dziewczynka to i tak bedziesz kochala jednakowo Avatarek przesliczny
Dorcia mowie CI ze Towja dzidzia spokojna... Moja w nocy szalala, wiec terz sie nie odzywa, ostatnio o 6 rano... Poleze troche na plechach to pewnie do mnie zapuka
Joanna ja juz pisalam, ze nie jestem za smoczkami... Ale to moje zdanie pod wzgledem logopedycznym.... zaraz mam w glowie seplenieni miedzyzebowe Wiecie to tez zalezy jak bardzo rozwiniety maluszek bedzie mial odruch ssania... Zobaczymy, tak do konca nie zarzekam sie, ale chcialabym to ominac no i za dlugim karmieniem piersia tez nie jestem, oczywiscie karmienie butelka rowniez Jak najszybciej sie da to bede karmila lyzeczka, a male dzieci tez szybko ucza sie pic przez rurke Dobra juz WAM nie smece, takie zboczenie mam
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez madziaska.
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #148544 przez TyszAnka
Witaj aniaa_
Powiadacie ŁÓDŹ? ja jestem za mam do Łodzi 200km,
Tylko kiedy Wam pasuje?
No chyba że któraś bedzie miała jakies ale, to ustalamy inna miejscowość, ale ten piatek ( w piątku) skoro to centralny środek to tam- to jakaś wioska? moze jakaś chałupa do wynajęcia bedzie, lub stodoła he he
Powiadacie ŁÓDŹ? ja jestem za mam do Łodzi 200km,
Tylko kiedy Wam pasuje?
No chyba że któraś bedzie miała jakies ale, to ustalamy inna miejscowość, ale ten piatek ( w piątku) skoro to centralny środek to tam- to jakaś wioska? moze jakaś chałupa do wynajęcia bedzie, lub stodoła he he
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #148565 przez aniaa_
Wróciłam tyle sie nachodziłam z moją siostrą, że moje nogi to dzisiaj już odmawiają posłuszeństwa, normalnie padam. Byłam w Pepco i powiem Wam, że oglądałam ciuszki dla niemowlaków głównie body i ja nie wiedziałam że to aż takie malutkie maciupeńkie normalnie śliczne ale nic nie kupiłam
vestusia ja to podczytując Was to tak kibicowałam Twojej psince żebyś jej tylko nie oddawała, wiem co czujesz czasami jak tak rozrabia bo sama mam beagla ma 1,5 roku i to co on wyczynił rok temu to chyba nikt go nie jest w stenie pobić. nie mówiąc o tym że wszedzie prawie było nasikane to zawsze jak sie przyszło do domu to była jakaś niespodzanka, łóżko nasze jest normalnie okrągłe wszystkie rogi obgryzione do tego biurko stało przy łózku to te rogi też stały sie okrągłe , pogryzł mi telefon zjadł praktycznie okulary, ale jak któregoś dnia wróciłam do domu i tak patrze, że wszedzie leży pogryziona gąbka to zastanawiałam sie co to aż weszłam do sypiali cały materac pogryziony!!! Jak nie miał już co gryźć to wygryzał dziury w ścianie zawsze coś sobie znalazł. I tak jeszcze wiele razy nam naszkodził ale już spoważniał chociaż czasami coś spsoci ale staramy sie go zostawiać w przedpokoju i dajemy mu wtedy coś do pogryzienia co dostaje tylko jak nas nie ma i ma zajęcie.
Moja kolejna wizyta 21.07
vestusia ja to podczytując Was to tak kibicowałam Twojej psince żebyś jej tylko nie oddawała, wiem co czujesz czasami jak tak rozrabia bo sama mam beagla ma 1,5 roku i to co on wyczynił rok temu to chyba nikt go nie jest w stenie pobić. nie mówiąc o tym że wszedzie prawie było nasikane to zawsze jak sie przyszło do domu to była jakaś niespodzanka, łóżko nasze jest normalnie okrągłe wszystkie rogi obgryzione do tego biurko stało przy łózku to te rogi też stały sie okrągłe , pogryzł mi telefon zjadł praktycznie okulary, ale jak któregoś dnia wróciłam do domu i tak patrze, że wszedzie leży pogryziona gąbka to zastanawiałam sie co to aż weszłam do sypiali cały materac pogryziony!!! Jak nie miał już co gryźć to wygryzał dziury w ścianie zawsze coś sobie znalazł. I tak jeszcze wiele razy nam naszkodził ale już spoważniał chociaż czasami coś spsoci ale staramy sie go zostawiać w przedpokoju i dajemy mu wtedy coś do pogryzienia co dostaje tylko jak nas nie ma i ma zajęcie.
Moja kolejna wizyta 21.07
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #148570 przez madziaska
aniu ja tez bylam w pepco, no i troszke kupilam, ale juz w wiekszym rozmiarze Na te rzeczy w pepco trzeba uwazac, bo zdazaja sie slabej jakosci i po praniu robi sie szmata...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez madziaska.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #148576 przez Dorciaition
TyszAnka nie wiem kiedy :/ Mi tam obojętnie Dostosuje się.
A jak z Wami kobietki?
Aniaa no to też miałaś przeboje z psiną- okrągłe łóżko
Nasza też tak broiła. Do gryzienia Vestusia zapomniałam Ci powiedzieć dawaliśmy jej surową marchew. Twarda, więc trochę do roboty miała
A jak z Wami kobietki?
Aniaa no to też miałaś przeboje z psiną- okrągłe łóżko
Nasza też tak broiła. Do gryzienia Vestusia zapomniałam Ci powiedzieć dawaliśmy jej surową marchew. Twarda, więc trochę do roboty miała
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #148627 przez anakol
Ja mam do Łodzi ok 360 km.
Też sobie zrobiłam nowy suwaczek
Dziś miałam aktywny dzień bo wzięliśmy mojego 6-letniego chrześniaka do jaskini Bielskiej, to jest na Słowacji - jakieś 40 km od nas. Fajnie bo mu się podobało, ta jaskinia jest duża i robi wrażenie, a on po raz pierwszy widział coś takiego. Najgorsze, że tak mnie to zmęczyło, że musiałam przespać całe popołudnie a wcale nie ma tam wiele chodzenia, wiele razy tam byłam i nigdy nie czułam zmęczenia. Co zrobić
Jutro wieczorem mój mąż wyjeżdża na tydzień więc pewnie znowu będzie mnie więcej na forum. Dziś sobie chcemy posiedzieć, zjeść kolację przy świecach , później może coś obejrzymy więc zaraz znikam
A tak w ogóle to u nas leje od rana, jak wstałam to na zewnątrz było 10 stopni mój w kominku właśnie pali. Normalnie ziąb.
Też sobie zrobiłam nowy suwaczek
Dziś miałam aktywny dzień bo wzięliśmy mojego 6-letniego chrześniaka do jaskini Bielskiej, to jest na Słowacji - jakieś 40 km od nas. Fajnie bo mu się podobało, ta jaskinia jest duża i robi wrażenie, a on po raz pierwszy widział coś takiego. Najgorsze, że tak mnie to zmęczyło, że musiałam przespać całe popołudnie a wcale nie ma tam wiele chodzenia, wiele razy tam byłam i nigdy nie czułam zmęczenia. Co zrobić
Jutro wieczorem mój mąż wyjeżdża na tydzień więc pewnie znowu będzie mnie więcej na forum. Dziś sobie chcemy posiedzieć, zjeść kolację przy świecach , później może coś obejrzymy więc zaraz znikam
A tak w ogóle to u nas leje od rana, jak wstałam to na zewnątrz było 10 stopni mój w kominku właśnie pali. Normalnie ziąb.
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona