- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 6 miesiąc temu #147946 przez Aleksandra
Super są te suwaczki Bardziej dokładne niż z naszej strony Szykuję się do spania,bo jutro idę do pracy
Miłej nocki kochane
Miłej nocki kochane
Temat został zablokowany.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #148106 przez Dorciaition
Dobry Dzień
Ola super suwaczek. Ten fajniejsze bo dokładniej widać.
Vestusia u Ciebie też widzę coś nowego. U mnie się już nie mieści, ale do Twojego będę zaglądała
Vestusia super gaciory Ja nie potrafię nic znalezc fajnego do wylicytowania :/
Ja dziś w robocie więc się zabieram i zmykam do domciu.
Miłego dnia
Ola super suwaczek. Ten fajniejsze bo dokładniej widać.
Vestusia u Ciebie też widzę coś nowego. U mnie się już nie mieści, ale do Twojego będę zaglądała
Vestusia super gaciory Ja nie potrafię nic znalezc fajnego do wylicytowania :/
Ja dziś w robocie więc się zabieram i zmykam do domciu.
Miłego dnia
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #148112 przez Aleksandra
Witam was kochane.
Ja już w pracy, ale zapowiada się spokojny dzień Wieczorem jedziemy do moich rodziców nocować, bo wyjechali i musimy mieszkania przypilnować. Odpoczniemy sobie troszkę i w sobotę wracamy. W niedziele teściowie jadą do rodzinki ( tej której nie lubię) a my sie prubujemy się z tego wykręcić.
Spodenki superaśne Ja dziś dostane poduszkę rogala
Ja już w pracy, ale zapowiada się spokojny dzień Wieczorem jedziemy do moich rodziców nocować, bo wyjechali i musimy mieszkania przypilnować. Odpoczniemy sobie troszkę i w sobotę wracamy. W niedziele teściowie jadą do rodzinki ( tej której nie lubię) a my sie prubujemy się z tego wykręcić.
Spodenki superaśne Ja dziś dostane poduszkę rogala
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #148147 przez aniaa_
Cześć Dziewczyny,
Jestem nowa na forum ale od jakiegoś czasu podczytuję Wasz wątek , jeśli pozwolicie to chętnie do Was dołączę. Napisałabym już wcześniej ale ja ciągle nie mogę uwierzyć, że jestem w ciąży, na którą z mężem bardzo czekaliśmy, nie pisałam wcześniej bo nie chciałam po prostu zapeszyć. To moja druga ciąża, pierwszą niestety straciłam w zeszłym roku w lipcu w 9 tygodniu ciąży i dlatego to wszytko wyjadę mi sie takie nierealne i po prostu boje sie zacząć cieszyć tym, że jestem w ciąży. Jeszcze nawet nic nie mam dla swojego Bobasa, boję sie cokolwiek kupic, chociaż czas powoli wsiąść sie za zakupy bo przecież naraz nie damy rady wszystkiego zakupić. Wczoraj byłam u lekarza i jest wszystko ok oraz dowiedziałam się że w moim brzuszku rośnie chłopak, mąż jest prze szczęśliwy, że będzie miał syna i jaki jest dumny teraz tylko pozostaje wybór imienia zastanawiamy sie nad dwoma Filip albo Marcin. Pozdrawiam Was wszystkie gorąco
Jestem nowa na forum ale od jakiegoś czasu podczytuję Wasz wątek , jeśli pozwolicie to chętnie do Was dołączę. Napisałabym już wcześniej ale ja ciągle nie mogę uwierzyć, że jestem w ciąży, na którą z mężem bardzo czekaliśmy, nie pisałam wcześniej bo nie chciałam po prostu zapeszyć. To moja druga ciąża, pierwszą niestety straciłam w zeszłym roku w lipcu w 9 tygodniu ciąży i dlatego to wszytko wyjadę mi sie takie nierealne i po prostu boje sie zacząć cieszyć tym, że jestem w ciąży. Jeszcze nawet nic nie mam dla swojego Bobasa, boję sie cokolwiek kupic, chociaż czas powoli wsiąść sie za zakupy bo przecież naraz nie damy rady wszystkiego zakupić. Wczoraj byłam u lekarza i jest wszystko ok oraz dowiedziałam się że w moim brzuszku rośnie chłopak, mąż jest prze szczęśliwy, że będzie miał syna i jaki jest dumny teraz tylko pozostaje wybór imienia zastanawiamy sie nad dwoma Filip albo Marcin. Pozdrawiam Was wszystkie gorąco
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #148153 przez vestusia
Cześć Dziewczyny!
Dorcia, chciałam ten suwaczek rozszerzyć, ale faktycznie nie zauważyłam wczoraj, że już nie ma miejsca na tabelkę z wizytami. Ech, niestety musiałam z tego zrezygnować, ale chyba zrobię za chwilę tak, że usunę to z "baby-gaga.com" a dodam ile dni zostało do porodu, ja wtedy będę u Ciebie podglądać który jestem miesiąc, a Ty u mnie ile zostało do porodu
Aniaa_ Witaj!
Rozumiem Cię doskonale, wiem, co to znaczy starać się o dzidziulkę dlatego wiem, że boisz się, że zapeszysz. No ale to już połowa ciąży, więc naprawdę trzeba być dobrej myśli Widzisz, u nas na forum bardzo kolorowo, na pewno będziesz się tutaj czuła dobrze I odzywaj się do nas często, bo my lubimy dużo pisać
Ja wstałam, Funia nie dała mi pospać dłużej jak do 9, łobuz z niej i tyle. No ale niech jej będzie. Czekam na zakończenie ostatnich dwóch licytacji, więc luzik
Dorcia, chciałam ten suwaczek rozszerzyć, ale faktycznie nie zauważyłam wczoraj, że już nie ma miejsca na tabelkę z wizytami. Ech, niestety musiałam z tego zrezygnować, ale chyba zrobię za chwilę tak, że usunę to z "baby-gaga.com" a dodam ile dni zostało do porodu, ja wtedy będę u Ciebie podglądać który jestem miesiąc, a Ty u mnie ile zostało do porodu
Aniaa_ Witaj!
Rozumiem Cię doskonale, wiem, co to znaczy starać się o dzidziulkę dlatego wiem, że boisz się, że zapeszysz. No ale to już połowa ciąży, więc naprawdę trzeba być dobrej myśli Widzisz, u nas na forum bardzo kolorowo, na pewno będziesz się tutaj czuła dobrze I odzywaj się do nas często, bo my lubimy dużo pisać
Ja wstałam, Funia nie dała mi pospać dłużej jak do 9, łobuz z niej i tyle. No ale niech jej będzie. Czekam na zakończenie ostatnich dwóch licytacji, więc luzik
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #148159 przez Aleksandra
Cześć Ania Witamy w gronie listopadówek. Z twoim synkiem na pewno będzie wszystko ok tak jak do tej pory My też się zastanawiamy nad imieniem Filip ( o ile bedzie to chłopak)
Właśnie wybieram pieluiszki tetrowe i flenlowe dla maluszka...
Właśnie wybieram pieluiszki tetrowe i flenlowe dla maluszka...
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #148189 przez madziaska
Vestusia portki super, a ta posciel tez bardzo mi sie podoba.... Tez taka chyba kupie
Dorcia, milego dnia w pracy
ja tez troszke dzisiaj poracuje, musze popisac troszke do Sądu i mam dwie dziewczynki zktorymi "cwicze mowe " Trzeba jakos zarobic na te ubranka
Aniaa witam Cie bardzo serdecznie
Moja hania dzisiaj w nocy kopala, rano o 6 jak brlama leki tez teraz spi, cos jej sie pokrecilo
Ola ja juz pieluszki kupilam... mam 10 zwyklych tetrowych bialych, dwie tetrowe z nadrukiem i jedna bawelniana... A TY ile kupujesz??? Mnie sie wydaje, ze moich 13 wystarszy
Dorcia, milego dnia w pracy
ja tez troszke dzisiaj poracuje, musze popisac troszke do Sądu i mam dwie dziewczynki zktorymi "cwicze mowe " Trzeba jakos zarobic na te ubranka
Aniaa witam Cie bardzo serdecznie
Moja hania dzisiaj w nocy kopala, rano o 6 jak brlama leki tez teraz spi, cos jej sie pokrecilo
Ola ja juz pieluszki kupilam... mam 10 zwyklych tetrowych bialych, dwie tetrowe z nadrukiem i jedna bawelniana... A TY ile kupujesz??? Mnie sie wydaje, ze moich 13 wystarszy
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez madziaska.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #148195 przez Aleksandra
Madziska ja planuję kupić z 10 zwykłych tetrowych białych i ze 3 kolorowe tetrowe i ze 3 flanelowe kolorowe Tak wiem, szaleństwo
Vestusia pościel śliczna
Vestusia pościel śliczna
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #148205 przez Aleksandra
Też tak uważam, pieluszek nigdy za mało.... Te kolorowe flanelowe są śliczne. Z pościelą jeszcze się wstrzymam, bo nie mam gdzie tego trzym,ać, dlatego na razie skupiam się na drobiazgach.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #148208 przez vestusia
Mnie kumpela też mówiła, że tak z 10 pieluszek trzeba mieć. Więc też kupię kilka kolorowych, bo mnie się bardzo podobają, i kilka białych
A ta pościel w sumie chyba nie taka droga, razem z wypełnieniem za 118 zł, rozmiar 135cm x 100 cm, więc myślę, że powinna być oki A potem jak już będę wiedziała, jaką płeć ma dzidziuś, to dokupię jeszcze jeden komplet samej pościeli na zmianę. A ta pościel niech sobie leży. Tym bardziej, że aukcja się zakończyła z powodu braku ofert kupna i napisałam maila do sprzedającego, czy można jeszcze zakupić pościel. Odpisał, że tak. Więc o ile będzie ona pasować do wymiarów mojego łóżeczka, to od razu robię przelew i czekam na moje owieczki. A swoją drogą to mam sentyment do tej pościeli, bo moja Mamcia ma w sypialni identyczną i jak ją zobaczyłam, to od razu chciałam takie owieczki dla dzidzi. Zawsze będę myślała o mojej Mamci, bo na co dzień jej nie widuję
Aniaa_ a na kiedy masz termin porodu?
A ta pościel w sumie chyba nie taka droga, razem z wypełnieniem za 118 zł, rozmiar 135cm x 100 cm, więc myślę, że powinna być oki A potem jak już będę wiedziała, jaką płeć ma dzidziuś, to dokupię jeszcze jeden komplet samej pościeli na zmianę. A ta pościel niech sobie leży. Tym bardziej, że aukcja się zakończyła z powodu braku ofert kupna i napisałam maila do sprzedającego, czy można jeszcze zakupić pościel. Odpisał, że tak. Więc o ile będzie ona pasować do wymiarów mojego łóżeczka, to od razu robię przelew i czekam na moje owieczki. A swoją drogą to mam sentyment do tej pościeli, bo moja Mamcia ma w sypialni identyczną i jak ją zobaczyłam, to od razu chciałam takie owieczki dla dzidzi. Zawsze będę myślała o mojej Mamci, bo na co dzień jej nie widuję
Aniaa_ a na kiedy masz termin porodu?
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #148256 przez aniaa_
Z tym terminem porodu to ja szczerze już zgłupiałam bo wg miesiączki powinnam mieć termin na 11 listopada, a że cykle miałam nieregularne i długie to badania usg wskazywały wcześniej na datę 19 listopada i tej daty lekarz kazał sie trzymać, ale po wczorajszej wizycie okazało sie że dzidzia wygląda na 20 tyg i 2 dni a nie na 19 tyg i 5 dni suwaczek ustawiłam wg wczorajszych pomiarów a daty porodu to będę sie chyba trzymała tej niezmiennej 11 listopada chociaż znając życie może moja dzidzia zrobi mi niespodziankę i będzie 13 listopada w moje urodzinki .
Śliczna pościel wcześniej też taką oglądałam, ale zdecyduje sie chyba na taką allegro.pl/11-el-posciel-120x90-z-aplika...isy-i1673655817.html
Zaraz uciekam z siostrą połazić troche po sklepach, tylko że pogoda coś sie psuje bo wieje i chyba sie rozpada zaraz
Śliczna pościel wcześniej też taką oglądałam, ale zdecyduje sie chyba na taką allegro.pl/11-el-posciel-120x90-z-aplika...isy-i1673655817.html
Zaraz uciekam z siostrą połazić troche po sklepach, tylko że pogoda coś sie psuje bo wieje i chyba sie rozpada zaraz
Moderatorzy: ilona