- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #147791 przez TyszAnka
Olu, macie rację z psiakiem, nie wiadomo co będzie dalej....a co dopiero jak już dziecko bedzie w domku.Ja też sie obawiam co do moich psiaków...one się pojawiły jak były już dzieci, a teraz nie wiem jak zareagują jak się pojawi nowy członek rodziny- ponoć psy są zazdrosne, ....zobaczymy ..
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #147821 przez Dorciaition
TyszAnka cieszę się, że udało Wam się dogadać z właścicielami. Na pewno wszystko się teraz ułoży.
Z tej stronki jeszcze nic nie kupiłam, bo czekam na wiadomość o płci mojego maleństwa. Zresztą za dużo szaleć nie będę, bo mam sporo ubranek po Alanku. W niedziele je przywiozę do domu.
Vestusia no ciuszki pierwsza klasa Śliczne. Jak tak szalejesz to ile ich będziesz miała do końca ciąży Madzia też
Ola, faktycznie to chyba dobry pomysł z oddaniem psiaka skoro zagryza zwierzaczki. Pewnie będzie Wam smutno, ale co zrobić. Nie wiadomo jak się zachowa przy dzidzi.
A my po spacerku. Poniżej fotka. Miała być ładna a wyszło jak zawsze Strasznie wiatr wiał i widze, że cycki zlały mi się z brzuchem, ale i tak Wam pokaże
A to moja wyciapana w wodzie i piachu psina
Z tej stronki jeszcze nic nie kupiłam, bo czekam na wiadomość o płci mojego maleństwa. Zresztą za dużo szaleć nie będę, bo mam sporo ubranek po Alanku. W niedziele je przywiozę do domu.
Vestusia no ciuszki pierwsza klasa Śliczne. Jak tak szalejesz to ile ich będziesz miała do końca ciąży Madzia też
Ola, faktycznie to chyba dobry pomysł z oddaniem psiaka skoro zagryza zwierzaczki. Pewnie będzie Wam smutno, ale co zrobić. Nie wiadomo jak się zachowa przy dzidzi.
A my po spacerku. Poniżej fotka. Miała być ładna a wyszło jak zawsze Strasznie wiatr wiał i widze, że cycki zlały mi się z brzuchem, ale i tak Wam pokaże
A to moja wyciapana w wodzie i piachu psina
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #147822 przez Aleksandra
Vestusia może będzie dziewczynka Trzymam kciuki
Co do psa, to na 100% nie wiemy czy jest w stanie błogosławionym. Mój kochany mąż na pocieszenie powiedział, że możemy sobie wziąć kotka. Zostały dwa z miotu - szary (jak z reklamy Whiskasa) i biało-czarny Ja jestem kociarą. U moich rodziców jest kotka która ma już 16 lat ! i na samą myśl, że kiedyś zdechnie łezka kręci mi się w oku...
Mój mąż właśnie naprawi mi tłumik w samochodzie. Urwała się jedna z blach podtrzymująca tłumik i przez to wali jak głupi. Czasami mam wrażenie, ze maluchy są cichsze a jeżdżę fiatem stilo
Co do psa, to na 100% nie wiemy czy jest w stanie błogosławionym. Mój kochany mąż na pocieszenie powiedział, że możemy sobie wziąć kotka. Zostały dwa z miotu - szary (jak z reklamy Whiskasa) i biało-czarny Ja jestem kociarą. U moich rodziców jest kotka która ma już 16 lat ! i na samą myśl, że kiedyś zdechnie łezka kręci mi się w oku...
Mój mąż właśnie naprawi mi tłumik w samochodzie. Urwała się jedna z blach podtrzymująca tłumik i przez to wali jak głupi. Czasami mam wrażenie, ze maluchy są cichsze a jeżdżę fiatem stilo
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Aleksandra.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #147829 przez vestusia
Dorcia, tylko pozazdrościć... ech, też bym tak chciała. Jak będziemy mogły rozbić namioty na plaży, to ja jestem chętna na taki urlop
Fotki fajne, pogoda dopisała i nic Ci na dół nie zlazło. Fajniuśnie wyglądasz, a Daisy tak samo Wiatr we włosach
Fotki fajne, pogoda dopisała i nic Ci na dół nie zlazło. Fajniuśnie wyglądasz, a Daisy tak samo Wiatr we włosach
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #147836 przez vestusia
Sama Dziewczyny już nie wiem, ile ubrań w tym rozmiarze 56 powinnam mieć. Około 10 w sumie, czy mniej. Jak wrócę do domu, muszę to wszystko posegregować i policzyć. I skonsultować z Wami. Bo już nie wiem, czego ile trzeba....
No i znalazłam znowu żyrafki
allegro.pl/cudny-komplet-zyrafka-body-po...-56-i1691497910.html
No i znalazłam znowu żyrafki
allegro.pl/cudny-komplet-zyrafka-body-po...-56-i1691497910.html
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #147845 przez Dorciaition
Vestusia świetne żyrafki. Też bym chętnie je zakupiła, ale nie wiem jaki kolor Zapisze sobie tą stronkę.
TyszAnka Ty też nie masz kłopotu z zakupami. Widzę mnóstwo fajnych ciuszków
Oj moja Daisy wytaplała się. Najgorsze, że ona wbiega do wody i płynie tak daleko aż patyk znajdzie. Fala na nią, a ona dalej płynie. Opętana
TyszAnka Ty też nie masz kłopotu z zakupami. Widzę mnóstwo fajnych ciuszków
Oj moja Daisy wytaplała się. Najgorsze, że ona wbiega do wody i płynie tak daleko aż patyk znajdzie. Fala na nią, a ona dalej płynie. Opętana
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona