BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #150368 przez anakol
Madziaska mnie też to przychodzi do głowy, co by było gdyby na nastepnej wizycie Natalka pokazała siusiaka :blink: u mnie bardzo wcześnie lekarz stwierdził, że dziewczynka, a na późniejszej wizycie didź był tak ułożony, że nie było widać. Tak że jutro mam wizytę i mam nadzieję, że się nie okaże że chłopak :silly:

Co do śpiworka, to ja myślałam żeby od razu kupić taki większy, bo w wózku się zmieści a dziecku nawet będzie cieplej, no i na dłużej starczy. Zwłaszcza, gdyby miał być puchowy, bo taki ciężko znaleźć i drogie są. No ale ja mam specyficzną sytuację, bo u nas jest naprawdę dużo dłuższa i ostrzejsza zima niż gdzie indziej, a poza tym planuję brać dziecko na skłaki co oznacza długie godziny na zewnątrz... W innej sytuacji wystarczyłby mi pewnie zwykły śpiworek, zwłaszcza że już mi podarowano SZEŚĆ kombinezonów :silly:
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #150374 przez Aleksandra
Nam dziś lekarz powiedział, że na 100% jest córcia, więc bardzo się zdziwię jak przy następnym badaniu ( w 31 tc) będzie siusiak :) Ja już się nastawiłam na córcię i wszystko widzę na różowo (ale bez przesady), kwiatuszkowo i motylkowo :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #150378 przez Dorciaition
Ale kobitek będzie ;) A gdzie Panie, które o niebieskich ciuszkach powinny rozmawiać?? ;)

U mnie pewnie chłopiec będzie, bo musi się wyrównać jak jeszcze u Vestusi ma być różowo ;)

Ale by było jak by się okazało, że jest jednak inna płeć, ale teraz to się chyba rzadko zdarza, więc szalejcie dalej z zakupami ;P

Ja chcę też :silly:

Alanek[*] :(
13 lata 6 miesiąc temu #150379 przez TyszAnka
Witajcie kochane :)

Aleksandra, gratuluję córci. Śliczne zdjęcia :)
Będę też kciukasy trzymać 12 lipca za obronę :)

U nas padało z przerwami małymi do 15:00, potem słonko wyszło, granatowe niebo, i godzinę temu się zachmurzyło i znowu popadało.Teraz juz nie pada.Ale głowa mnie boli

Kupiłam kilogram fasolki szparagowej żółtej i wcinam polaną masełkiem z bułka.
Już w sumie kończę :) mniam pycha !!!

Ja mam wózek po moich chłopakach chicco- taki kolorowy ze spiworkiem (kosztował pod koniec 2009 roku 1200) dostaam go od rodziców, ponieważ mó starszy syn urodził się jako pierwszy tyszanin roku milenijnego- pochwalę się dostaliśm pralko-suszarkę od prezydenta Miasta Tychy :)
Jak znajdę fotkę wózka, to wkleje

My jeszcze nie wybraliśmy imienia ...

Miłoszku, odeszłeś o całe życie za wcześnie
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #150382 przez anakol
Pewnie Ola, na tym etapie o już wyraźnie widać więc raczej siusiaka już nie będzie :) u mnie to było jakoś w 15 tygodniu ciąży... ;) też jestem nastawiona na dziewczynkę, chyba bym się rozpłakała jakby mi teraz powiedział że to chłopak.. Ale bądźmy dobrej myśli :)

Dobra dziewczynki, zmykam na jogę. Miłego wieczoru wszystkim :)
13 lata 6 miesiąc temu #150384 przez madziaska
Anakool mnie chodzilo o to, ze kombinezony chyba dwa trzeba bedzie kupic ;) Spiworek ma na 106 cm... Jest tez w nim odpinany dol, wiec moze byc tez na 84cm...
13 lata 6 miesiąc temu #150387 przez TyszAnka
Dorcia, dowiesz się już w czwartek kto mieszka w tWOIM BRZUSZKU :)

Miłoszku, odeszłeś o całe życie za wcześnie
13 lata 6 miesiąc temu #150388 przez anakol
Aaa, no tak, nie doczytałam :) o kombinezony to mnie w ogóle głowa nie boli, chyba że o to gdzie je będę trzymać :silly:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #150390 przez madziaska
No to super, ze masz tyle kombinezonow, zwlaszcza ze one drogie sa ;)
Anakol znalazlam ze firmy MULTIWICHTEL sa puchowe spiworki....
Zobacz tutaj alejka.pl/multiwichtel-puchowy-spiworek.html
13 lata 6 miesiąc temu #150392 przez Dorciaition
TyszAnka mam nadzieję, bo już wytrzymać nie mogę ;) Czuję, że chłopak, nawet pewna jestem ;) ale chce potwierdzenia :)

VESTUSIA????

Ja z 4 kombinezonki grube mam, więc może obędzie się bez tego śpiworka :)

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #150394 przez madziaska
Dorcia jak bedzie zimno okryjesz jeszcze kocykiem i bedzie git :) ja tez myslalam, ze bede miala chlopaka ;) jak lekarz mi powiedzial, ze to dziewczynka to wyrwalo mi sie : "Jak to? Myslalam, ze chlopak" ;)
13 lata 6 miesiąc temu #150396 przez Dorciaition
Pewnie tak :)

Miała któraś z Was już połówkowe?

13 lata 6 miesiąc temu #150397 przez madziaska
ja mam 15.07
13 lata 6 miesiąc temu #150399 przez Dorciaition
Chyba TyszAnka miała tylko na razie.

Ja się chyba umówię na ok 21.07 to będzie 23 tydzień. Chyba może być, co?

13 lata 6 miesiąc temu #150408 przez Aleksandra
Ja miałam dzisiaj połówkowe ale nie wiele się różniło od zwykłego badania. Na następne badanie mam zrobić morfologię i mocz.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia