BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 4 miesiąc temu #165507 przez kima
Hej Mamuśki :)

Ja się ogarnęłam, nawet obiadek trzasnęłam B)

Witam nowe Mamusie :) miłe, że nasze grono wciąż się powiększa :)

Basiu, nie martw się, ja zapalenie pęcherza przechodziłam już 3 razy, 2 razy brałam antybiotyk, raz Keflex, a za drugim razem Cipronex, na ulotkach oczywiście pisze, że nie wolno kobiet w ciąży i karmiącym piersią, ale musimy ufać naszym lekarze. Aha i brałam też furagine tak jak Madzia, ostatnio brałam też przez 3 dni. Nasze dzidzie będą silne i zdrowe i napewno im te tablety nie zaszkodzą, musimy tak sobie wmawiać.

Madzia, nasze grono borykających się z pęcholem się powiększyło :silly:

Vestusia, kiecka spoko, nawet mój mężulek stwierdził, że bardzo ładna, bo siedział obok i myślał, że siedze na ciuchach, a nie na forum :silly: i czekam na fotki w pełnym wypacykowaniu :silly:

Zaguś, nie przejmuj się rozmiarami, czasem tylko pisze te kilka razy Xl, a to wcale nie są takie wielkie rozmiary, poza tym mamy Dzidziulki w brzuszku i mamy troszke większe przywileje. Nigdy w życiu nie miałam tak urozmaiconej diety jak teraz i nie jadłam takich czasem dziwnych,ale bardzo wartościowych rzeczy... ale co się nie robi dla Maluszka :)
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #165508 przez madziaska
Tak Vestusia xlander... Musze go ze strychu sciagnac... Kurcze ja tak w goracej wodzie kapana, najchetniej to chcialabym juz miec wszystko...
Na zaparcia tez chyba duzo owocow i warzyw trzeba jesc...
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #165515 przez Dorciaition
Hej Kobitki :)

Witam nową Mamusię. Gratuluję Basiu córeczki, no i synka chyba ;)

My sobie pochodziliśmy po galerii. Oczywiście sklepy dla dzieciaczków zaliczone, ale dużych zakupów nie zrobiłam. W Smyku było niesamowicie drogo i mało fajnych rzeczy dla dziewczynek, ale za to dla chłopców jakie cudaśne :)
Na koniec namówiłam męża na czekoladę do picia. Wzięliśmy białą z malinami. Na początku była pyszna, ale już później ochyda. Jest mi teraz aż nie dobrze :/

Madziaska bardzo fajna torba :)

Vestusia sukienka super i faktycznie bardzo sexi :lol: Ja przed chwilą przymierzyłam moją z Sylwestra z zeszłego roku. Jest niby obcisła, ale materiał bardzo rozciągliwy. Jeszcze dziś w nią wejdę, zobaczymy jak będzie we wrześniu ;)

Zaguś dokładnie na rozmiar nie patrz. Ostatnio kupiłam bluzkę na allegro i jednego gościa. JEdna M druga XL, no i ta mniejsza jest większa. Zakreciłam, ale wiadomo o co chodzi chyba ;)

Iva super, że jesteś ponownie :)

Haha Zaguś może Twój mąż faktycznie czyta forum ;)

Przy czekoladce rozmawiałam z mężem. Akurat na ten weekend mieliśmy plany. Tzn cały tydzień wraz z weekendem mieliśmy mieszkać u Krzysia kolegi, bo wyjezdza do Zakopca, ale myśle, że ten weekend jakoś damy rade sie wyrwać. Krzysiu jest za :lol: Dla niego najważniejsze żeby nie musiał na szkołe rodzenia chodzić. Pyta tylko czy Wy bedziecie gdzieś spać czy do domu jedziecie. Mówi, że fajnie by było gdybyście spali to by mógł sobie z Waszymi facetami popić ;)

Alanek[*] :(
13 lata 4 miesiąc temu #165517 przez Dorciaition
Aa, tylko tyle dziś zakupiłam

Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #165521 przez vestusia
Dorcia groszki :D:D Mój drugi ulubiony motyw :D No i skapreteczki rewelka, widziałam gdzieś na allegro chyba body z takimi napisami :) Superowo.

Ten Twój Krzysiek to agent, byle do szkoły rodzenia nie musiał iść, he, he :) Mój Piotrek stwierdził, że jak mu się uda raz pójść to będzie sukces. Ja wątpię, że chociaż raz mu się uda :)

Madziaska, ten wózek fajniuśny, mnie się one bardzo podobają, jedynie waga mnie przeraża, bo do najlżejszych nie należą. No ale super, że taki dostałaś, bo one są drogie no i są superowe :)

No a mój Piotrek jak zobaczył kieckę, to stwierdził, czy nie jest za bardzo sexi? I jak ja z tym brzuchem będę w niej wyglądać. Nic tylko go palnąć w łeb.

No i zrobiłam kilka fotek brzucholka, to Wam wkleję :)

23 tydzień i 5 dzień ciąży (z dziś)

Pamiętacie tę koszulkę?? :) Dopiero teraz jest dobra :), a rozmiar S/M

13 lata 4 miesiąc temu #165527 przez Dorciaition
A i tabeleczka. Coś mi się z nią stało. niby jest ok, ale jak wklejam to linie są jakieś dziwne. Ale to nic. Na razie niech tak jest. Może się samo naprawi

Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #165533 przez vestusia
Kurka, tylko ja w tych naszych tabelkach odstaję he, he :D Jakiś odludek hi, hi, hi :D
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #165541 przez Dorciaition
Vestusia super wyglądasz. Brzuszek niesamowity! :) I widzisz bluzeczka o małym rozmiarze, a dobra :) Fajoska jest :) Nawet Funia się załapała :lol:

Vestusia odstajesz tzn ze jesteś wyjątkowa. :) Nie taka jak my albo róż albo niebieski :silly: Ale już nie długo. W poniedziałek się dowiemy :)

A Twój Piotrek powinien się cieszyć, że żonka sexi będzie na weselichu :lol:

Te skarpetuszki są z H&M. Body też takie były :)

13 lata 4 miesiąc temu #165548 przez aniaa_
Witam nową mamusię basiunię :) i mam nadzieję, że od nas nie ucieknie :)

Vestusia śliczna sukienka !!!! :blink: i pięknie wyglądasz, a brzusio jaki cudny :)

Dorcia superaśne zakupy :) a zobacz u nas w smyku prawie nic dla chłopców nie ma wszytko dla dziewczynek, heh zawsze tak, że to czego sie szuka to nie ma, a to co jest to niepotrzebne :laugh:

Jeszcze trochę vestusia i dowiesz się co tam siedzi w brzuszku, pewnie dziewczynka skoro tak długo trzyma w niepewności i wstydliwa do tego, tyle osób ma patrzeć co ma między nogami :)
13 lata 4 miesiąc temu #165551 przez vestusia
Dorcia, coś mi się zdaje, że ja do porodu będę na zielono w tabelkach he, he :D A tak kurczę już ciekawość mnie zżera. Niby przyzwyczajam się, że to jednak synek, ale nie wiem czemu, coś w środku mówi mi, że to córcia. Jak będzie synek, to znaczy, że intuicja nawala :D

Muszę się położyć i rozprostować się, bo dzidzia mnie kopie. Chyba ma coraz mniej miejsca.

Ciekawe jak Anakol po wizycie.

A skarpetusie fajoskie. W ogóle skarpetusie są takie słodkie, takie malutkie. Jak ja patrzę na te, które na razie mam, to napatrzeć się nie mogę, że to takie małe stópki będą :) Takie pogniecione, nie wychodzone :D Uwielbiam dziecięce stópki, mogłabym na nie patrzeć godzinami (zresztą na małe dzidzie też he, he)

Idę się położyć, wpadnę później :)
13 lata 4 miesiąc temu #165558 przez Dorciaition
Vestusia ja to jestem ciekawa kto u Ciebie siedzi, a co dopiero Ty. :blink: Jak się nie dowiesz to najwyżej będzie niespodzianka :laugh:

13 lata 4 miesiąc temu #165601 przez vestusia
Kurka, jak się nie dowiem, to chyba lekarza powieszę i zrobię strajk pod jego gabinetem :D A potem na dzidzię się obrażę, zero słodkości :P He, he :D

Właśnie mi Piotrek powiedział, że jedziemy nad morze około 5, najdalej 10 sierpnia, chociaż na 3-4 dni. Jej, już się cieszę, oby wypaliło. Nie wiem jeszcze gdzie, no bo u nas to zazwyczaj na ostatnią chwilę wybieramy miasto i nocleg, ale będzie fajnie. No i ten nasz sierściuch musi jechać z nami :D
13 lata 4 miesiąc temu #165636 przez zaguś
Vestusia jaki fajny brzusio, może się zezłościsz, ale coś czuje, że jednak nie popsujesz naszej tabelki i wpadnie u Ciebie niebieski kolor- przynajmniej tak z kształtu brzunia wygląda i mówisz że cera się poprawiła.

I uwierz kobieta w ciąży w takiej sukience będzie na pewno wyglądać sexi.

Jejku jak zobaczyłam te grochy to aż usta otworzyłam- prześliczne.
13 lata 4 miesiąc temu #165641 przez aniaa_
Vestusia dowiesz sie na wizycie co tam siedzi :) już czas najwyższy, a jak lekarz nie bedzie chciał sprawdzać to powiedz że nie wyjdziesz i już :woohoo: albo nie zapłacisz za wizytę to na pewno podziała :laugh:
13 lata 4 miesiąc temu #165666 przez Dorciaition
Oo, Ania ma świetny pomysł :lol:

Vestusia super, że wyjeżdzacie. Ja kocham Sopot. Spacerujemy po nim ciągle. Ale jest też tam masa ludzi :/

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka