- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #164578 przez vestusia
Kurdę Dorcia, ja to się boję zamówić dla siebie sukienki z Allegro. Bo jednak rosnę i boję się, że zamówię albo za dużą (M), albo za małą (S). Sama nie wiem i chyba pójdę do sklepu.
Nom Madziaska fakt, staż macie niezły. U mnie minęło dopiero 4 lata, więc też jeszcze sporo do takiego stanu, gdzie Piotrek będzie milusi.
Chociaż są postępy każdego dnia. Wczoraj rozmawialiśmy długo, tzn. prowadziłam monolog, ale było ok. Dzisiaj jak przyszedł z pracy to o dziwo jakiś miły był, nawet ładnie się tulił do mnie, do brzuszka, dawał buziaki. Niepodobne do niego. Jeszcze pomyślę, że ma coś na sumieniu he, he
Nom Madziaska fakt, staż macie niezły. U mnie minęło dopiero 4 lata, więc też jeszcze sporo do takiego stanu, gdzie Piotrek będzie milusi.
Chociaż są postępy każdego dnia. Wczoraj rozmawialiśmy długo, tzn. prowadziłam monolog, ale było ok. Dzisiaj jak przyszedł z pracy to o dziwo jakiś miły był, nawet ładnie się tulił do mnie, do brzuszka, dawał buziaki. Niepodobne do niego. Jeszcze pomyślę, że ma coś na sumieniu he, he
Temat został zablokowany.
- zaguś
- Wylogowany
- Użytkownik jest zablokowany
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #164588 przez vestusia
Dorcia, do Wro faktycznie macie kawał drogi. Ale spróbuj namówić Krzyśka, może akurat. My generalnie chcemy jechać nad morze na kilka dni chociaż, więc też czeka mnie długa jazda w samochodzie. I też przeżyję a mieszkam pod Wrocławiem, jakieś 20 km Zawsze to jakiś argument he, he Ale by było jakbyśmy się na tych targach spotkały
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #164592 przez Dorciaition
Jejku Zaguś, ale jestem stuknięta. No przecież- Julek. Sorrki
Właśnie gadałam z moim. Mówiłam mu, że się wszystkie spotykacie, bo akurat jakoś tam większość z Was jest z pobliża. Mówiłam ,ze mi smutno, że nie pojadę, a on: "zobaczymy" Jest nadzieja A kiedy to dokładnie?
Madziaska dokładnie- odkąd oglądam Pierwszą miłość chcę do Wro pojechać Do Barbarianu
Vestusia ja ostatnio większość ciuszków kupuje na allegro. Dokładnie się wymierzam i jestem zadowolona Zawsze można podmienić na inny rozmiar.
Właśnie gadałam z moim. Mówiłam mu, że się wszystkie spotykacie, bo akurat jakoś tam większość z Was jest z pobliża. Mówiłam ,ze mi smutno, że nie pojadę, a on: "zobaczymy" Jest nadzieja A kiedy to dokładnie?
Madziaska dokładnie- odkąd oglądam Pierwszą miłość chcę do Wro pojechać Do Barbarianu
Vestusia ja ostatnio większość ciuszków kupuje na allegro. Dokładnie się wymierzam i jestem zadowolona Zawsze można podmienić na inny rozmiar.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #164610 przez Dorciaition
U mojego Krzysia "zobaczymy" to już bardzo dużo. Gdyby to było inne miasto to byłoby gorzej, ale Wrocław to on wie, że ja chcę zobaczyć.
Jak kupuje na allegro t ona takich aukcjach gdzie śa dokładne wymiary. Wtedy się mierze i zawsze jest ok Albo mam farta
Jak kupuje na allegro t ona takich aukcjach gdzie śa dokładne wymiary. Wtedy się mierze i zawsze jest ok Albo mam farta
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #164616 przez aniaa_
Ale dzisiaj ciężko sie tutaj dostać
Madzia gratuluję stażu i oby tak dalej
Tyle razy próbowałam sie zalogować, że zapomniałam co miałam napisać moze zaraz mnie oświeci
AAA zaguś super lista, też sobie ją zapisałam
vestusia jak nad morze to dawaj do Ustki
Madzia gratuluję stażu i oby tak dalej
Tyle razy próbowałam sie zalogować, że zapomniałam co miałam napisać moze zaraz mnie oświeci
AAA zaguś super lista, też sobie ją zapisałam
vestusia jak nad morze to dawaj do Ustki
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez aniaa_.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #164618 przez Batmanik
oj ja sie z nim nie pogodze napisalam mu ze ma sie odezwac jak przemysli sobie z kim jest z matka czy ze mna... oj Madzia tyle lat a ja sie jutra zastanawiam czy damy rade( ale pewnie przesadzam hehe)
no dokladnie ja do wrocka mam nie daleko ach i juz kiedys mialam napisac o sklepie baby maxx jeden jest na bielanach we wrocku a drugi na wylocie na poznan i kiedys tam bylam nie dosc ze nic ciekawego to jeszcze drogo ze w innych sklepach mozna kupic o wiele taniej i ciekawsze rzeczy no i jak na tak duzy sklep jak dla mnie maly wybot wozkow...to tak na marginesie chcialam wam zaznaczyc...a ja znow musze uciekac bo maly lobuzuje
zagladne pozniej...
no dokladnie ja do wrocka mam nie daleko ach i juz kiedys mialam napisac o sklepie baby maxx jeden jest na bielanach we wrocku a drugi na wylocie na poznan i kiedys tam bylam nie dosc ze nic ciekawego to jeszcze drogo ze w innych sklepach mozna kupic o wiele taniej i ciekawsze rzeczy no i jak na tak duzy sklep jak dla mnie maly wybot wozkow...to tak na marginesie chcialam wam zaznaczyc...a ja znow musze uciekac bo maly lobuzuje
zagladne pozniej...
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #164646 przez Dorciaition
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Dorciaition.
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #164665 przez Batmanik
super!!!ach tylko pozazdroscic takiego wygladu w ciazy ach....ale z buzki to Cie- Dorciu-inaczej sobie wyobrazalam:)
a piesek na pierwszym planie hehe
no i uwage przykula mnie Twoja fryzurka zawsze chcialam miec taka ale chyba z fryzjerem sie nie rozumiem
a ukladasz czy masz takie falowane wloski??
ja mam ciezkie wlosy i fryzure jak uloze to na chwile wiec chyba jak mi wloski podrosna to przed porodem skusze sie na lekka trwala :
a piesek na pierwszym planie hehe
no i uwage przykula mnie Twoja fryzurka zawsze chcialam miec taka ale chyba z fryzjerem sie nie rozumiem
a ukladasz czy masz takie falowane wloski??
ja mam ciezkie wlosy i fryzure jak uloze to na chwile wiec chyba jak mi wloski podrosna to przed porodem skusze sie na lekka trwala :
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #164675 przez Dorciaition
Dzięki kochane :*
Buźka to mi się niestety w ciąży trochę popsuła, co widać :/ Tłumaczę sobie to tym, że przy dziewczynce wygląda się gorzej
Włosy moje to masakra. Po umyciu mam wielkie siano i dlatego zawsze na mokre włosy daje piankę i wtedy się pokręcą. A grzywka na prostownice. Zazdroszczę dziewczynom co rano wstaną i nic nie musza robić, tylko przeczeszą i idą
Też mam plan że po porodzie coś zmienię w wyglądzie, ale jeszcze nie wiem co Na pewno aparat na zęby
Buźka to mi się niestety w ciąży trochę popsuła, co widać :/ Tłumaczę sobie to tym, że przy dziewczynce wygląda się gorzej
Włosy moje to masakra. Po umyciu mam wielkie siano i dlatego zawsze na mokre włosy daje piankę i wtedy się pokręcą. A grzywka na prostownice. Zazdroszczę dziewczynom co rano wstaną i nic nie musza robić, tylko przeczeszą i idą
Też mam plan że po porodzie coś zmienię w wyglądzie, ale jeszcze nie wiem co Na pewno aparat na zęby
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #164685 przez anakol
Zaguś, dzięki za listę Fajna, na pewno się przyda
Dorcia, na mojej liście nie ma rzeczy do pielęgnacji dzidziusia (mokre chusteczki, pampersy) bo u nas w szpitalu nie trzeba, muszę tylko mieć na wyjście pampersy, zapomniałam rzeczywiście dać ich na listę. A swoją drogą, słyszałam że Huggies są lepsze, bo są wyższe na plecach i kupy się nie wylewają "górą"
Mnie w ogóle coś dziś bierze, mam 37,2 i ropę na gardle Jutro mam wizytę, mam nadzieję że gin mi nie zabroni jechać nad morze, bo już mamy bilety na piątek i zadatkowaną kwaterę
Dorcia, na mojej liście nie ma rzeczy do pielęgnacji dzidziusia (mokre chusteczki, pampersy) bo u nas w szpitalu nie trzeba, muszę tylko mieć na wyjście pampersy, zapomniałam rzeczywiście dać ich na listę. A swoją drogą, słyszałam że Huggies są lepsze, bo są wyższe na plecach i kupy się nie wylewają "górą"
Mnie w ogóle coś dziś bierze, mam 37,2 i ropę na gardle Jutro mam wizytę, mam nadzieję że gin mi nie zabroni jechać nad morze, bo już mamy bilety na piątek i zadatkowaną kwaterę
Moderatorzy: ilona