- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #164415 przez aniaa_
Ale macie tempo dziewczyny, chwile mnie nie było a tu juz tyle napisane
Anakol super, że dałaś listę do szpitala tez sobie ja zapisuje i później może troszkę jeszcze cos sie dopisze
Co do listy to Anakol ma racje muszę ceny dopisać, to wtedy na pewno przejrzy na oczy
A ja też muszę sobie poszukać jakieś piżamki , chociaż tez strasznie nie lubie koszul, ale skoro to ma byc dla nas lepiej niech bedzie
Super pajacyki vestusia i jakby nie patrzeć w uniwersalnych kolorach, bo dziewczynkę w niebieskie też można ubrać , gorzej z różowym dla chłopca
Anakol super, że dałaś listę do szpitala tez sobie ja zapisuje i później może troszkę jeszcze cos sie dopisze
Co do listy to Anakol ma racje muszę ceny dopisać, to wtedy na pewno przejrzy na oczy
A ja też muszę sobie poszukać jakieś piżamki , chociaż tez strasznie nie lubie koszul, ale skoro to ma byc dla nas lepiej niech bedzie
Super pajacyki vestusia i jakby nie patrzeć w uniwersalnych kolorach, bo dziewczynkę w niebieskie też można ubrać , gorzej z różowym dla chłopca
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez aniaa_.
Temat został zablokowany.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #164418 przez Aleksandra
Ja po mału też tworzę listę. Coś czuję, że będzie dłuuuga Dziś mama znowu kocioł w pracy dlatego się praktycznie nie odzywam.
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 5 miesiąc temu #164423 przez Dorciaition
Vestusia świetne te rzeczy
No to jak będziesz u mamci to poszalejesz Fajnie Mjoa w piątek przyjeżdza, mam nadzieję, że coś przywiezie ciekawego
Właśnie dostałam opiernicz od Krzysia Obiecałam, że o 12 przyjadę A nim dojadę to jak dobrze będę o 13.30 :/ Zmykam bo szef mnie udusi
No to jak będziesz u mamci to poszalejesz Fajnie Mjoa w piątek przyjeżdza, mam nadzieję, że coś przywiezie ciekawego
Właśnie dostałam opiernicz od Krzysia Obiecałam, że o 12 przyjadę A nim dojadę to jak dobrze będę o 13.30 :/ Zmykam bo szef mnie udusi
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #164424 przez vestusia
No właśnie. Iva nie ma netu, ale co z Jo_anną? Hmmm... dawno się nie odzywała. Jej, ja mam jeszcze tydzień do wizyty, chyba jajko zniosę do tego czasu.
Jak przyjdzie dziewczynom nadrobić forum, to chyba zrezygnują po tak długiej nieobecności he, he
A co tam dziś gotujecie smakowitego? Ja stwierdziłam, że mamy za dużo jajek w lodówce, więc zrobię jajka w sosie musztardowym he, he
Jak przyjdzie dziewczynom nadrobić forum, to chyba zrezygnują po tak długiej nieobecności he, he
A co tam dziś gotujecie smakowitego? Ja stwierdziłam, że mamy za dużo jajek w lodówce, więc zrobię jajka w sosie musztardowym he, he
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez vestusia.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- zaguś
- Wylogowany
- Użytkownik jest zablokowany
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #164450 przez zaguś
dziewczyny w załączniku wrzucam moja listę zakupów, którą otrzymują przyszłe mamy w szkole rodzenia- niestety ja nie chodzę do szkoły, ale w zeszłym roku chodziła moja przyjaciółka i od niej mam wszelkie informacje. faktycznie może wydrukuję listę dużą czcionką i oblepię lodówkę, żeby mój mąż uświadomił sobie ile to rzeczy i nareszcie zaczął myśleć o zakupach.
Załącznik Lista_zakupw_dla_malucha.doc nie został znaleziony
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez zaguś.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #164454 przez Batmanik
Witam!!!
wkoncu udalo mi sie do Was zalogowac...
a z tymi chlopami to porazka jakas jest...tylko madzia gdzies wynalazla swojego tylko pytanie gdzie taki okaz dorwac???
my mamy klotnie za soba ale mam go gdzies sam zateskni to sie odezwie...oczywiscie o mamusie...
a tak to pozatym nic szczegolnego zberam sie za ciuszki i cos mi nie wychodzi ale czas ucieka a jeszcze tyle rzeczy przejzec ciuszki dokupic poszykowac o rzeczach do szpitala jeszcze nie myle narazie wybor szpitala mam w glowie...wiec nie szykuje listy bo kazdy szpital wymaga co innego...uciekam bo maly juz zazdrosny o laptopa i chce do mnie;)
do napisania pozniej!!!
wkoncu udalo mi sie do Was zalogowac...
a z tymi chlopami to porazka jakas jest...tylko madzia gdzies wynalazla swojego tylko pytanie gdzie taki okaz dorwac???
my mamy klotnie za soba ale mam go gdzies sam zateskni to sie odezwie...oczywiscie o mamusie...
a tak to pozatym nic szczegolnego zberam sie za ciuszki i cos mi nie wychodzi ale czas ucieka a jeszcze tyle rzeczy przejzec ciuszki dokupic poszykowac o rzeczach do szpitala jeszcze nie myle narazie wybor szpitala mam w glowie...wiec nie szykuje listy bo kazdy szpital wymaga co innego...uciekam bo maly juz zazdrosny o laptopa i chce do mnie;)
do napisania pozniej!!!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #164502 przez Dorciaition
Zaguś fajna ta Twoja lista, no i długa Już sobie ją zapisałam. Poźniej dokładnie przeczytam Proszę podaj mi Twoje imię i termin porodu, bo nie mam Cię jeszcze w tabelce.
Aniaa super pomysł z tą lodówka
Ja już po spotkaniu z koleżankami, fajnie było No i dostałam zaproszenie na to wesele- 17 września. Będę już mega duża Ale i tak tańcować będę, bo uwielbiam
Kurka gdzie Joanna zaginęła. Chyba nigdzie nie wyjechala skoro ma dziś wizytę Oby się odezwała.
TyszAnka pewnie koszami się zajmuje.
Tęskno mi za dziewczynami które było, a się nie odzywają
Aa, Vestusia jak robisz te jajka?
Aniaa super pomysł z tą lodówka
Ja już po spotkaniu z koleżankami, fajnie było No i dostałam zaproszenie na to wesele- 17 września. Będę już mega duża Ale i tak tańcować będę, bo uwielbiam
Kurka gdzie Joanna zaginęła. Chyba nigdzie nie wyjechala skoro ma dziś wizytę Oby się odezwała.
TyszAnka pewnie koszami się zajmuje.
Tęskno mi za dziewczynami które było, a się nie odzywają
Aa, Vestusia jak robisz te jajka?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Dorciaition.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 5 miesiąc temu #164549 przez madziaska
Oj dziewczynki caly sekret moj tkwi w latach ile razem jestesmy... 11,5 roku dalo swoje i bywalo roznie, naprawde. Wiec teraz juz musi byc tylko dobrze i nie zapeszajac jest
zagus dlugasna lista, ja juz widze jak wchodze do tego szpitala z torbami
Vestusia ja do Wroc mam 100 km, wiec poki jeszcze nie jestem mega wielorybem to mozna sie tam wybrac na spotkanie Batmanik chyba tez ma niedaleko
Ja tez dzisiaj bylam na spotkaniu z kolezanka... trzeba korzystac skoro jeszzce mozemy W srode tez juz jestem umowiona
Vestusia ubranka fajniusie Aaaa i powiem Ci ze siostra mi wczoraj przywiozla rożek w żyrafki Mialam nie kupowac, bo wydaje mi sie zbedny, ale skoro juz mam to nepewno sie przyda w szpitalu
zagus dlugasna lista, ja juz widze jak wchodze do tego szpitala z torbami
Vestusia ja do Wroc mam 100 km, wiec poki jeszcze nie jestem mega wielorybem to mozna sie tam wybrac na spotkanie Batmanik chyba tez ma niedaleko
Ja tez dzisiaj bylam na spotkaniu z kolezanka... trzeba korzystac skoro jeszzce mozemy W srode tez juz jestem umowiona
Vestusia ubranka fajniusie Aaaa i powiem Ci ze siostra mi wczoraj przywiozla rożek w żyrafki Mialam nie kupowac, bo wydaje mi sie zbedny, ale skoro juz mam to nepewno sie przyda w szpitalu
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #164557 przez vestusia
Hello. W końcu jest forum. Masakra, jak długo nie działało. Ponad 5 godzin he, he
Zaguś, faktycznie lista długa, przeczytam ją później, ale zapisałam. Na pewno się przyda
Batmanik bidulko, pogódźcie się, bo z jego mamą i tak nie wygrasz dopóki mieszkacie razem
Dorcia, fajno, że na weselicho idziesz No i spotkanko też na pewno było miłe Na 17 września to faktycznie duża już będziesz
A co do tych jajek, to w sumie prosty przepis, a bardzo go lubię. Jajka gotujesz osobno i na końcu wrzucasz do sosu. No a sos: gotuję kostkę rosołową w niewielkiej ilości wody. Osobno w miseczce rozrabiam śmietanę, dodaję troszkę mąki i musztardy (ok. 3 łyżeczki, żeby nie było za dużo, bo wtedy zbyt mocny byłby smak). Po wymieszaniu dodaję do tego gotującego się rosołku i doprawiam troszeczkę maggi, cukrem, kwaskiem cytrynowym. Generalnie ten sos nigdy nie wychodzi mi taki sam, ale w smaku powinien być taki... słodko-kwaśny. No i to wsio w sumie
Ja właśnie wyszłam z wanny, musiałam wziąć prysznic, bo spociłam się jak świnka. No i znowu golenie z lusterkiem. To jakaś masakra. Ledwo doprowadziłam paznokcie u nóg do porządku. Muszę iść na pedicure, bo nie daję rady. Piotrek musiał mi podpiłować najmniejsze paznokcie ha, ha Nie moja wina, że się schylić nie umiem.
A Dorcia, masz już sukienkę na to weselicho? Ja muszę się za czymś rozejrzeć
Lecimy zaraz do teściów na chwilkę i po drodze do sklepu. Jak coś, to do napisania wieczorkiem. Może dziewczyny dadzą znać. Iva neta nie ma, ale może Jo_anna w końcu się odezwie. Ciekawe czemu tak milczy.
Zaguś, faktycznie lista długa, przeczytam ją później, ale zapisałam. Na pewno się przyda
Batmanik bidulko, pogódźcie się, bo z jego mamą i tak nie wygrasz dopóki mieszkacie razem
Dorcia, fajno, że na weselicho idziesz No i spotkanko też na pewno było miłe Na 17 września to faktycznie duża już będziesz
A co do tych jajek, to w sumie prosty przepis, a bardzo go lubię. Jajka gotujesz osobno i na końcu wrzucasz do sosu. No a sos: gotuję kostkę rosołową w niewielkiej ilości wody. Osobno w miseczce rozrabiam śmietanę, dodaję troszkę mąki i musztardy (ok. 3 łyżeczki, żeby nie było za dużo, bo wtedy zbyt mocny byłby smak). Po wymieszaniu dodaję do tego gotującego się rosołku i doprawiam troszeczkę maggi, cukrem, kwaskiem cytrynowym. Generalnie ten sos nigdy nie wychodzi mi taki sam, ale w smaku powinien być taki... słodko-kwaśny. No i to wsio w sumie
Ja właśnie wyszłam z wanny, musiałam wziąć prysznic, bo spociłam się jak świnka. No i znowu golenie z lusterkiem. To jakaś masakra. Ledwo doprowadziłam paznokcie u nóg do porządku. Muszę iść na pedicure, bo nie daję rady. Piotrek musiał mi podpiłować najmniejsze paznokcie ha, ha Nie moja wina, że się schylić nie umiem.
A Dorcia, masz już sukienkę na to weselicho? Ja muszę się za czymś rozejrzeć
Lecimy zaraz do teściów na chwilkę i po drodze do sklepu. Jak coś, to do napisania wieczorkiem. Może dziewczyny dadzą znać. Iva neta nie ma, ale może Jo_anna w końcu się odezwie. Ciekawe czemu tak milczy.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #164569 przez Dorciaition
Madzia prawie 12 lat to już sporo. W takim razie u nas za nie długo też będzie tak jak u Ciebie Jeszcze 7 lat hi hi
Oj Vestusia ten sos to chyba za trudny dla mnie Ale dzięki
Z sukienką to nie wiem własnie. Chyba z allegro jakąś zamówię
Oj Vestusia ten sos to chyba za trudny dla mnie Ale dzięki
Z sukienką to nie wiem własnie. Chyba z allegro jakąś zamówię
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #164570 przez vestusia
Madziaska, w żyrafki? Dawaj fotę
No to jeszcze troszkę dziewczynki i z Wrocławia naprawdę zrobi się Łódź czy Piątek? Tak ta miejscowość się nazywała
Ja tam jestem chętna, póki też jeszcze się toczę Bo wiem, że im później, tym gorzej byłoby nam się wszystkim zmobilizować do wspólnego spotkania
No to jeszcze troszkę dziewczynki i z Wrocławia naprawdę zrobi się Łódź czy Piątek? Tak ta miejscowość się nazywała
Ja tam jestem chętna, póki też jeszcze się toczę Bo wiem, że im później, tym gorzej byłoby nam się wszystkim zmobilizować do wspólnego spotkania
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #164574 przez Dorciaition
Też chcę do Wrocławia. Nigdy nie byłam, a zawsze bardzo chciałam. Dziś namawiałam męża żebyśmy sobie ma weekend pojechali (nie wspomniałam o targach ). Ale on twierdzi, ze tak długo w aucie nie powinnam siedziec :/
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
Moderatorzy: ilona