- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #176135 przez Batmanik
Vestusia nie lam sie jak glodny to wszysko zje ja kiedys udka w sosie smietanowym przywedzilam hehe ale D...zjadl tylko wielce oburzony ze ja zamiast pilnowac co robie to na laptopie siedzie a wlasnie sie myli bo ja jak gotuje to mam dziwna manie ciaglego mieszania;)
Igorek spi ma juz 5 tego zabka- dzis tatusiowi na urodziny zrobil prezent w postaci zabka:) a mnie pogoda dobija:( jutro ma byc u mnie mama to bede miala do kogo sie odezwac bo swira mozna dostac- dobrze tylko ze to forum jest:)
Igorek spi ma juz 5 tego zabka- dzis tatusiowi na urodziny zrobil prezent w postaci zabka:) a mnie pogoda dobija:( jutro ma byc u mnie mama to bede miala do kogo sie odezwac bo swira mozna dostac- dobrze tylko ze to forum jest:)
Temat został zablokowany.
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 5 miesiąc temu #176147 przez vestusia
O, 5 ząbek Kurka, jaki Igorek jest mały Facet niech nie marudzi, a ja zawsze wychodzę z założenia, że jak Piotrkowi coś nie smakuje, to może sam sobie ugotować. Chociaż on nie marudzi, cieszy się, że gotuję. Nawet jak coś przesolę/nie dosolę i w ogóle, to zawsze pochwali, potem coś doda od siebie, ale z żartem to bierzemy. Bo po co się denerwować. Zwalam albo na ciążę, albo że go bardzo kocham i taka zakręcona przez to jestem he, he I się śmiejemy oboje
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 5 miesiąc temu #176157 przez luska
eheh Vestusia dobre z tym zwalaniem na ciaze A teraz linka juz będziesz mogła obejrzeć Moj na szczęście malo wybredny bo ze mnie kuchrka jak z koziej d...trąbka hehehe Wiec się biedak juz przyzwyczaił
Właśnie gdzie docia ,kurde mam nadzieje , że wszystko oki .Bo to nie w jeje stylu tak znikac
Iva kolezanka bardzo nie fajna.Powinna choc troszeczkę byc wyrozumiała.
Właśnie gdzie docia ,kurde mam nadzieje , że wszystko oki .Bo to nie w jeje stylu tak znikac
Iva kolezanka bardzo nie fajna.Powinna choc troszeczkę byc wyrozumiała.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #176189 przez Batmanik
no Igorowi szybko poszly zeby jak mial 7 miesiecy mial dwa juz:) a teraz w ciagu miesiaca poszly az 4 zaby i gora sie juz sie pcha...moj D...mial szybko zeby pewnie po nim to ma...
ogladalyscie na polsacie dzis dlaczego ja-wlasnie sie skonczylo- szkoda ze moj D nie mogl tego ogladnac jak matka potrafi mlodym zycie spiepszyc
ogladalyscie na polsacie dzis dlaczego ja-wlasnie sie skonczylo- szkoda ze moj D nie mogl tego ogladnac jak matka potrafi mlodym zycie spiepszyc
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #176190 przez Kredka
No i klops. Wróciłam własnie z zakupów... zdołowana Tyle tunik przymierzyłam, a młody mnie tak skopał na tych zakupach że musialam ze 4 razy latac do wc, najwyrażniej dawał mamusi do zrozumienia że ta tunika to nie jest trafnym wyborem. Niestety co założe wyglądam kwadratowo . I nic nie poradzę na to..Patrzyłam z rozrzewnieniem na bluzeczki w moim dawnym rozmiarze 36 które aktualnie gdybym założyła mogłyby robić conajwyżej za stanik... I wiem dziewczyny że najważniejszy jest dzidzik ale nic nie poradzę że całe zakupy mnie zdołowąły.. Kupiłam w rezultacie spodnie ciążowe. I tyle. A zgłodniałam jak wilk, że kupiłam pół drożdżówki (którą prawie całą zjadłam) i z tej złosci wsuwam jeszcze jogurt... Oczka mi sie kleją do spania, a przeciez wstałam po 9ej..
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #176195 przez Kredka
dla zainteresowanych przyszłych mam chłopców...
allegro.pl/tylko-nowe-superowe-ciuszki-c...6-m-i1752346536.html
allegro.pl/tylko-nowe-superowe-ciuszki-c...6-m-i1752346536.html
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #176196 przez aniaa_
Witajcie ponownie,
Wiesz co Vestusia ja na Twoim miejscu tez bym nie pojechała, bez sensu tłuc sie taki kawał żeby chwile posiedzieć a tak szczerze impreza i tak byłaby gdzie indziej
A ja takie kotlety robiłam www.mojegotowanie.pl/przepisy/obiady/kotlety_jajeczne_ulubione
Luska mi też ten link nie działa.
Ja po wizycie od lekarza i powiem Wam, że już dawno tyle stresu sie nie najadłam , podczas USG lekarz pyta sie mnie czy nie chce mi sie siku, ja mówie, że nie bo mi sie nie chciało, no i on dalej bada mierzy wszystko i mówi, że mam torbiel na jajniku a ja zaraz w ryk i mówi żebym poszła zrobić siku bo może to fałszować USG, a ja mowie że mi sie nie chce!!! Maż zrobił sie cały czerwony, ale w rezultacie nie miałam wyjścia i poszłam do toalety, jak wyszłam z gabinetu to wszystkie baby tak sie na mnie spojrzały ... i posiedziałam sobie na kibelku trochę i o dziwo zrobiłam siku!! Wróciłam i zrobił jeszcze raz USG i powiedział, że jest wszystko dobrze, kamień z serca, a już chciał mnie umawiać do szpitala na konsultacje mówie Wam dawno tak sie nie bałam
Ale wracając do dzidzi to wszystko dobrze i synek waży już 1006 gram !!! mój mały wielkolud, i według dzisiejszych pomiarów to 26 tydzień i 5 dzień, narazie dzidzia jest ułożona poprzecznie, ale lekarz mówi, że jeszcze ma czas żeby sie ułożyć, dostałam też zaświadczenie od lekarza do szkoły rodzenia i na następna wizytę mam zbadac morfologię i mocz. A następna wizyta 1 września 16.45.
A i od ostatniej wizyty przytyłam 3 kg!!!! A od początku ciązy to bedzie już prawie 9!!!!!!!!
Kurde mam dylemat, bo pytałam sie lekarza czy powtórzyć badanie na toksoplazmoze, bo nie byłam chora, a on a co ma pani za dużo pieniędzy ? I teraz nie wiem co robić, w sumie to mam lekarza ktory mi może wypisać skierowanie na to badanie i byłabym na pewno spokojniejsza.
Ciesze sie, że miałam dzisiaj tą wizytę bo bobas dzisiaj bardzo spokojny, i mało znaków daje, a tak to wiem że wszytko jest ok
Właśnie gdzie jest Dorcia ?????
Wiesz co Vestusia ja na Twoim miejscu tez bym nie pojechała, bez sensu tłuc sie taki kawał żeby chwile posiedzieć a tak szczerze impreza i tak byłaby gdzie indziej
A ja takie kotlety robiłam www.mojegotowanie.pl/przepisy/obiady/kotlety_jajeczne_ulubione
Luska mi też ten link nie działa.
Ja po wizycie od lekarza i powiem Wam, że już dawno tyle stresu sie nie najadłam , podczas USG lekarz pyta sie mnie czy nie chce mi sie siku, ja mówie, że nie bo mi sie nie chciało, no i on dalej bada mierzy wszystko i mówi, że mam torbiel na jajniku a ja zaraz w ryk i mówi żebym poszła zrobić siku bo może to fałszować USG, a ja mowie że mi sie nie chce!!! Maż zrobił sie cały czerwony, ale w rezultacie nie miałam wyjścia i poszłam do toalety, jak wyszłam z gabinetu to wszystkie baby tak sie na mnie spojrzały ... i posiedziałam sobie na kibelku trochę i o dziwo zrobiłam siku!! Wróciłam i zrobił jeszcze raz USG i powiedział, że jest wszystko dobrze, kamień z serca, a już chciał mnie umawiać do szpitala na konsultacje mówie Wam dawno tak sie nie bałam
Ale wracając do dzidzi to wszystko dobrze i synek waży już 1006 gram !!! mój mały wielkolud, i według dzisiejszych pomiarów to 26 tydzień i 5 dzień, narazie dzidzia jest ułożona poprzecznie, ale lekarz mówi, że jeszcze ma czas żeby sie ułożyć, dostałam też zaświadczenie od lekarza do szkoły rodzenia i na następna wizytę mam zbadac morfologię i mocz. A następna wizyta 1 września 16.45.
A i od ostatniej wizyty przytyłam 3 kg!!!! A od początku ciązy to bedzie już prawie 9!!!!!!!!
Kurde mam dylemat, bo pytałam sie lekarza czy powtórzyć badanie na toksoplazmoze, bo nie byłam chora, a on a co ma pani za dużo pieniędzy ? I teraz nie wiem co robić, w sumie to mam lekarza ktory mi może wypisać skierowanie na to badanie i byłabym na pewno spokojniejsza.
Ciesze sie, że miałam dzisiaj tą wizytę bo bobas dzisiaj bardzo spokojny, i mało znaków daje, a tak to wiem że wszytko jest ok
Właśnie gdzie jest Dorcia ?????
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez aniaa_.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 5 miesiąc temu #176250 przez vestusia
Hello
Luiza, teraz widzę fotki Ale tam chyba ma być w podpisie "Smoczek" czy "Soczek"?
Fajny ten Twój Łobuziak
Aniaa_, a to miałaś przygodę u gina. Mnie się jeszcze nie zdarzyło, żeby podczas wizyty wyjść siku. Najważniejsze, że jednak to nie torbiel i wszystko dobrze. Ale pewnie wystraszyłaś się nie na żarty. Dzidziulek duży, fajno, rośnie jak na drożdżach. Kurka i pomyśleć, że my już takie małe wielkoludy mamy w brzuszkach
Kredka, nie miałyśmy się dołować. Ja też nosiłam rozmiar 36 i ważę coraz więcej, idziemy w zasadzie łeb w łeb z tą wagą Spokojnie więc Kochana, wszystko ma swój cel
Batmanik, ja oglądałam dzisiaj to "dlaczego ja" i "trudne sprawy". Generalnie to są same powtórki, widziałam je już wcześniej, teraz wszystko powtarzają. Ale to są jakieś abstrakcyjne sytuacje he, he, he, ja momentami to nie mogę z tych scenariuszy, przecież tak, jak dzisiaj był przypadek, to bym chyba teściową zabiła ha, ha, ha Jakby mi telewizor wyniosła z domu, albo chciała przemalować ściany. Albo wylała mleko dla dziecka ha, ha, ha
Ja się tak najadłam tym obiadem, że jeszcze odczuwam to dziwnie. Zamiast jeść mniejszymi porcjami, to ja sobie nawalę jak śwince a potem zdycham. Zuzia za to najedzona.
Funi było mi tak szkoda, taka biedna dzisiaj była, smutna i spała. Dostała ode mnie nawet 2 kotleciki mielone. A jak wrócił Piotrek, poszedł z nią na dwór (znosząc i wnosząc po schodach) a po powrocie ten Diabeł jak gdyby nigdy nic, zaczął szaleć, gryźć i w ogóle dupsko jej odżyło. Co prawda kuleje, ale nie wybaczę jej wzbudzania we mnie takiego poczucia winy i tych kotletów, a ona to robiła specjalnie he, he, he
Luiza, teraz widzę fotki Ale tam chyba ma być w podpisie "Smoczek" czy "Soczek"?
Fajny ten Twój Łobuziak
Aniaa_, a to miałaś przygodę u gina. Mnie się jeszcze nie zdarzyło, żeby podczas wizyty wyjść siku. Najważniejsze, że jednak to nie torbiel i wszystko dobrze. Ale pewnie wystraszyłaś się nie na żarty. Dzidziulek duży, fajno, rośnie jak na drożdżach. Kurka i pomyśleć, że my już takie małe wielkoludy mamy w brzuszkach
Kredka, nie miałyśmy się dołować. Ja też nosiłam rozmiar 36 i ważę coraz więcej, idziemy w zasadzie łeb w łeb z tą wagą Spokojnie więc Kochana, wszystko ma swój cel
Batmanik, ja oglądałam dzisiaj to "dlaczego ja" i "trudne sprawy". Generalnie to są same powtórki, widziałam je już wcześniej, teraz wszystko powtarzają. Ale to są jakieś abstrakcyjne sytuacje he, he, he, ja momentami to nie mogę z tych scenariuszy, przecież tak, jak dzisiaj był przypadek, to bym chyba teściową zabiła ha, ha, ha Jakby mi telewizor wyniosła z domu, albo chciała przemalować ściany. Albo wylała mleko dla dziecka ha, ha, ha
Ja się tak najadłam tym obiadem, że jeszcze odczuwam to dziwnie. Zamiast jeść mniejszymi porcjami, to ja sobie nawalę jak śwince a potem zdycham. Zuzia za to najedzona.
Funi było mi tak szkoda, taka biedna dzisiaj była, smutna i spała. Dostała ode mnie nawet 2 kotleciki mielone. A jak wrócił Piotrek, poszedł z nią na dwór (znosząc i wnosząc po schodach) a po powrocie ten Diabeł jak gdyby nigdy nic, zaczął szaleć, gryźć i w ogóle dupsko jej odżyło. Co prawda kuleje, ale nie wybaczę jej wzbudzania we mnie takiego poczucia winy i tych kotletów, a ona to robiła specjalnie he, he, he
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #176254 przez luska
Ancia dobrze , ze u gina wszystko było oki no i ,ze uparciuchu poszłaś się wysikać No a synek rzeczywiście już spory jest
Kredka Wazne , że coś sobie kupiłaś.Jak cie wkurzają zakupy to nie chodzi i już Ehh rozmiar 36 tylko pomarzyć mogę.Wiec sie nie przejmuj bo tu większość z na o 36 może pomarzyć(hehe dziewczyny spoko marzenia się spełniają )
no i co znwu cuda dla małego facecika
Kredka Wazne , że coś sobie kupiłaś.Jak cie wkurzają zakupy to nie chodzi i już Ehh rozmiar 36 tylko pomarzyć mogę.Wiec sie nie przejmuj bo tu większość z na o 36 może pomarzyć(hehe dziewczyny spoko marzenia się spełniają )
no i co znwu cuda dla małego facecika
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #176256 przez luska
Vestusia dokładnie hehehe smoczek
A co do Funi to masz po prostu bardzo mądrego pieska hehe
nk.pl/#profile/3488824 może ten link wam wejdzie a i jak macie nk to się podzielcie bo ja jakoś bardziej do nk jestem nastawiona jak fb
Właśnie Vestusia w sumie to zdjęcia ale na moje to się sporo zmieniłas w ciąży na buzi.Normalnie bym nie powiedziała , że to ta sama kobieta(tylko zaraz sobie nie dopowiadaj ,że źle wyglądasz tylko jakoś tak poważniej i tez mi tu o wiek nie chodzi.Mam nadzieje , że mnie zrozumiesz )
A co do Funi to masz po prostu bardzo mądrego pieska hehe
nk.pl/#profile/3488824 może ten link wam wejdzie a i jak macie nk to się podzielcie bo ja jakoś bardziej do nk jestem nastawiona jak fb
Właśnie Vestusia w sumie to zdjęcia ale na moje to się sporo zmieniłas w ciąży na buzi.Normalnie bym nie powiedziała , że to ta sama kobieta(tylko zaraz sobie nie dopowiadaj ,że źle wyglądasz tylko jakoś tak poważniej i tez mi tu o wiek nie chodzi.Mam nadzieje , że mnie zrozumiesz )
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #176269 przez aniaa_
Vestusia ta Twoja Funia to niezła spryciula Tylko jej pogratulować najważniejsze że już doszła do siebie, może to dzięki tym kotletom:)
Luska ślicznie masz włoski zrobione
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Luska ślicznie masz włoski zrobione
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej