BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 4 miesiąc temu #176587 przez kima
Vestusia, fajny ten Twój Zuziański brzucholek :) Ktoś Ci robił fotki? Czy sama wyzwalaczem pstrykałaś? Ja nie bardzo umiem to dziadostwo uistawić :cheer: Chyba obcięłaś włoski nie?

A ja sprzątam sobie duży pokój, podlałam kwiatuszki, bo zapomniałam tego zrobić w środe, mam nadzieje, że się nie pogniewają i mi nie zdechną B)
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #176588 przez Dorciaition
Suari super te kapciuszki. :)

Dobrze, że napisałyście, że Was ktoś przepuścił, bo juz myślałam, że nie ma kultury na tym świecie.

Mnie czasami mała też tak dziwnie kopie, że boli.

Vestusia pięknie wyglądasz :) Brzusio spory, ale jaki cudny! NO i widze nowa fryzurka. Sexi mamusia normalnie :)

Kuźwa rozpakowałam makarony. Napisane było, że najpierw powiescić, a później rozpiąć karoliki, a ja oczywiście od razu to zrobiłam i jest taki supeł, że raczej nie ma możliwośći rozplątania go :)

Vestuśka ja chętnie spiszę numery, a więc dziewczynki proszę o Wasze nr kom na priv, a później każdej powysyłam wszystkie.

Alanek[*] :(
13 lata 4 miesiąc temu #176589 przez vestusia
Kima sama przez samowyzwalacz. Jak Piotrka nieraz proszę o fotki, to pstryka mi takie, że nawet ja na nie patrzeć nie umiem, a co dopiero pokazywać obcym. Nio i faktycznie, obcięłam włosy he, he :D Może to błąd, bo teraz na te wesela nie mam za bardzo pomysłu na fryzurę, ale co tam :D

Ja idę chyba z Funiolem na spacer, bo słonka troszkę na dworze, więc trzeba skorzystać :)
13 lata 4 miesiąc temu #176591 przez vestusia
Dorcia, nie dobijaj mnie Kochana. Brzusio rośnie, moja waga raczej popsuta :P No ale... jeszcze 3 m-ce a potem ostre zrzucanie tych kg.

To się urządziłaś z tymi makaronami. Kurka. Spróbuj bez nerwów, na pewno to odplączesz :)

Wy jesteście dziś takie pracowite, sprzątacie, gotujecie, aż wstyd. To ja idę z psem na ten spacer, niech nie udaje, że ją noga boli, bo już pewnie zapomniała, że coś się stało.

No i wysyłam swój nr na priv :)
13 lata 4 miesiąc temu #176592 przez Aleksandra
Ja też miałam w planie obciąc włosy ale zrobię to jak urodzę. Mam ich dużo i są długie a jak musiałabym je teraz modelowac to chyba bym się pochlastała. Ja przy robieniu warkocza się męczę i robię to na siedząco a gdzie tu suszarka i lokówka. Od czasu do czasu przelecę prostownicą albo zepnę i po krzyku :)

Vestusia śliczny brzucholek. Ja zrobię albo dzisiaj albo jutro męża poproszę to wam wkleję mojego brzuchasa :)

Idę łazienkę posprzątac :) Póki nie wrócą to napawam się ładem i porządkiem :)
13 lata 4 miesiąc temu #176593 przez kima
Suari, chyba też zamówię swojemu te kacpiszuki - są słodkie :) co ja mówię - napewno sobie je amówie B) hehe Wczoraj wskoczył Ci już 7 miesiąc - gratuluję :)

Ja też miewam te kopniaki,ale nie są jeszcze tak bolesne, bardziej boli mnie jak kopie na dole brzucha, ale i tak mu wszystko wybacze :lol:

Ok, idę jeszcze pozmywać gary po kolacji i dzisiejszym śniadaniu, bo same się coś nie chcą pozmywać :woohoo:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #176596 przez Suari
No już 7 się zaczął :)

A mój dzidek ułożony jest główką w dół i dlatego teraz dostaję pewnie po żołądku, wątrobie i cyzm popadnie :laugh:

od tego sprzedawcy mam jescze skarpetki i są słodkie i .... takie maciupkie !!!! :)

No u mnie w zlewie też już wyrósł mount everest, ale jakoś się z nim uporałam :laugh:
13 lata 4 miesiąc temu #176601 przez vestusia
Czekam aż Funiolek się obudzi i wtedy pójdziemy na dwór. A tymczasem pożeram mleko zagęszczone w puszce he, he, he :D

Suari, nie tylko Ty masz problem z naczyniami. U mnie jest co prawda kilka talerzy tylko, więc nie zabieram się teraz za to, zmyję wieczorem, po obiedzie :)

Skarpetusie to moja ulubiona część garderoby :D
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #176613 przez aniaa_
Ja już ogarnięte, tylko to nieszczęsne prasowanie mnie czeka ;) bo trzeba wyprasować pościel teściowej ;) muszę Wam powiedzieć, że odkurzanie to mnie już dobija chyba ze trzy przerwy musiałam sobie zrobić dłuższe tak mnie plecy bolały ;) Ale teraz chwila relaksu kawusia i .......... snikres :silly: !!!!
Vestusia pięknie wyglądasz :) !!!!!
Suari a kapciuszki po prostu cudne !!!
Ja dzisiaj też nie gotuję obiadek wczorajszy :) :woohoo: :lol:

Ale za..... lodówka !!!!! regiodom.pl/portal/wnetrze/rtv-agd/lodow...ymysla-menu-na-obiad chce taka :)
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #176622 przez kima
Eee też mnie czeka prasowanie i jeszcze jak mi wyschną te ciuszki co dzisiaj rano wyprałam, to już wogóle będzie pokaźna fura, a kręgosłup mi wysiada przy prasowaniu...

Ja już od wczoraj nic słodkiego nie jadłam i jak napisałaś Ania o snikersie to mnie też ochota wzięła, ale mam za dużego lenia, że iść po niego do sklepu :silly:

Zadzwonie do mężulka, jak będzie wracał wieczorem z pracy to niech mi kupi po drodze, tylko czy tyle wytrzymam :unsure:

Idę teraz usmażyć naleśniczki, bo już Dzidzia głodna, już dawno zapmniała, że jadła rano płatki :silly:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #176640 przez Dorciaition
Vestusia, e tam kilogramy. Wyglądasz przepięknie!

Ha ha Aniaa niezła ta lodówka :) a nie długo smsy będzie wysyłać. Czego to już nie wymyślą!
Wczoraj jak jechaliśmy mówie, do męża, że chciałabym kliknąć w telefon i dzięki temu znaleźć się już w domu, a nie jechać tyle godzin. Stwierdziliśmy, że pewnie nie długo tak będzie. ;)

Wysprzątałam w szufladach i szafkach w kuchni. Ile rzeczy po terminie miałam ;)

Vestuśka nie da rady. Aż płakać mi się chce nad tym supłem. Krzysiu mnie na pewno opierniczy za to :(

Dziewczynki wysyłajcie numery

Madziaska kiedy wybierasz się na 4D?

Alanek[*] :(
13 lata 4 miesiąc temu #176654 przez TyszAnka
Witam,

Vestusia, sliczny brzusio, i widze ze fryzurka nowaq- ładnie Ci:)
Kochana wpisz mi nastepna wizytę na 1 września :)

Dorcia wysłalam Ci na priv nr telefonu i mojego maila tak na wszelki wypadek.

Dziewczynki nie mam nk....ale mam FB Anna Loska- zdjecie takie samo jak tu na forum :)

Ja po wczorajszej sprawie:)
Sędzina- stara panna, katoliczka do przesady- opieredoliła mnie ze konkubinat to patologia...a niech sobie nazywa jak chce....jak sie dowiedzialała ze mielismy slub koscielny, to pod nosem mruczała cala przysiege małzenską....i ze cię nie opuszczę az do smierci....weszłam jej w słowo....ze wiara i przysięga małżenska swoja droga, ale nie mogłam sobie pozwolić na alkoholizm ex i wyrok jaki mial juz za znęcanie sie psychiczne i fizyczne nade mną....to sie zamknęła.
Oczywiscie ex nie było, przyszła jego mamusia- moja kochana poje...na tesciowa....alkoholiczka, i powiedziala ze syn wyjechal na wakacje za granice bo musial odpoczac....a sedzina ze odebral wezwanie i zlekcewazyl sad.Skoro go stac na zagraniczne wakacje to na podwyzszenie tez.i zapytala dlaczego dzieci nie wzial???
Wyprosiła tesciowa sedzina z sali, ona sie oburzyła ze nie moze zostac, a sedzina bo nie bedzie pani powtarzac w domu o czym tutaj rozmawiamy....he he .
Opierdzieliła mnie tez troszke dlaczego co pol roku nie skaładam o podwyzszenie? zawsze o 5o zł dostane bo inflacja idzie do góry, i nie moze mi teraz po 200 zł na jedno dzicko wiecej dac, bo według norm to ex bedzie mial prawo do apelacji, tak wiec po 100 zł na jednego- łącznie 200 zł miesięcznie wiecej, oraz od kwietnia ma wszystko nadplacic...czyli 800zł :)
No i mam w styczniu złozyc wniosek znowu o podwyzszenie...Wyrok wydany zaocznie.Czekam teraz az przysla poleconym i szoruję do komornika....
a w przyszłym tygodniu zakładm sprawe o podział majątku....he he ....dosyc tego....najbardziej mi szkoda moich chłopaków....bo na nk widza zdjecia jak ex ze swoja laską i jej córka spoaceruja, chodza na place zabaw.....a moi sie prosza o to by do niego na chwilke jechac a on ma ich w dupie.Powiedziala mi sedzina ze mam isc do Urzedu Miasta i zgłosic go na leczenie przymusowe, bo obawiam sie o zdrowie i zycie dzieci- powiedzialam ze 5 czerwca byla u ex karetka bo mial padaczke alkoholowa....wiec od poniedzialku urzad miasta i wniosek do sadu o podzial- oczywiscie na koszt ex bo ja bezrobotna....ze mna jeszcze nikt nie wygral :)

Miłoszku, odeszłeś o całe życie za wcześnie
13 lata 4 miesiąc temu #176656 przez Suari
TyszAnka- to teraz czekać, żeby wszystko przebiegło po twojej myśli :)

Dorcia- ja już wysłałam nr.
13 lata 4 miesiąc temu #176659 przez luska
Dobrze , że u nas tak ekspresowo lece te zaproszenia:)
A co do włosow to jak z olem byłam w ciazy to cos mnie je..... bo ja byłam wiecznie bladynka i poszłam do fryza sie farbowac ale mi wszyscy mowie , że lepiej w blad za to moj wlosy wola jak sa ciemne;)
Ania ty to masz dopieor zarabiaste włosy.Ivy tez mi sie podobaja bo długie :lol:
No Dozia ostatni raz tak znikasz bo tu sie zamartwiałyśmy o ciebie kopa w tyłek powinnaś dostać :P

Olu to pozazdroscic wyjazdu:)Kurcze ale ,że dałas sie namowic hehe.Najwazniejsze , że zadowolona jesteś i wypoczęta :laugh:

Super ,że Mikołajek już w domu ale musicie być szczęśliwi :lol: Apropos nie wiem czy lipcoweczki podczytujecie tam jedna z mam tez ma synka chorego.Jak dobrze pamiętam to coś takiego jak Mikołajek właśnie z przełykiem :(

Jo anka super wygladasz ale z ciebie tez chudzinka:)

Ide po kawę chyba, bo mi smaka narobiłyscie a zajadam cicho drozdzowe i sie zapchałam(porazka cała blacha była i zeżarłam)

Sauri buciorki słodkie mam takie bezowe tyle , że innaczej jest gumka i jedna mi sie zerwała :angry:

A co do boli to ja nie pomogę mi sie cos takiego nie zdarzało a wizyte ma dzien po tobie

Vestusia ale masz już ten brzucholek ale ślicznie wyglądasz no i nowy fryz ach wypasiona ciezarowka z ciebie.Eh ja na codzien to jak lup chodzę w koszulkach męża z tekstem"kto nie ma brzucha te kiepsko r****"hehe a dziś to się nawet zapomniałam czesnąc ;) Musze sie wziąć bo wstyd :dry:

Ja byłam chetna do numerków ale skoro Docia była pierwsza to dobrze :laugh: Ja podam jak by co jutro.Idę dziś lub jutro zmienić i nie wiem czy mi ten stary przeniosą(z simplusa na mixa to raczej nie powinno byc problemów) ale dla pewności do jutra sie wstrzymam :)

A ja blondynka nawet nie wiem czy w mym aparacie jest samo wyzwalacz hehe ale miejsce znalazłam na komodzie i daje rade sama tyle ,że mi leb ucina ale uwierzcie żadna strata :silly:

Westusia ja tez z dupka siedzie tylko pranie zrobiłam drugie danie no i lekko starłam podłoge.Mimo wszytko juz zasyfiona jest :angry:

Ola to masz to samo co ja.Kupa herow nie do ogarnięcia.Chodzę w kitku bo najwygodniej.Właśnie muszę obciąć i zafarbować ale czekam .Przed rozpakowaniem polecę :laugh:

Dajcie mi te rzeczy do prasowania bo ja lubie mnie to odstresowuje :)
13 lata 4 miesiąc temu #176660 przez iva 20
no ja juz jestem wstalam o 5 ale zasnelam po dwoch godzinach spalam do 10 :D wiec Ania nie jestes sama :P
Vestusia fryzurka i brzusio przesliczny !!! Widac ze Zuzia rosnie w oczach :D

Kima nalesniczki pychotka ale ja robie dzisiaj fasolke szparagowa z ziemnaczkami i mieskiem pychotka :silly: no i dzieki za zaproszonko na nk zaraz wejde i posprawdzam kto mnie tam podgladal :P

Luska brzuszek superasny :)
Joanna hehe ty dostalas zelazo a ja juz ponad dwa miesiace biore dwie tabletki dziennie zelaza bo takie slabe mam wyniki :) a brzuszek przesliczny .... :D

Aleksandra super ze wyjazd byl udany :)

Dorcia super ze jestes spowrotem :)

hmmmm chyba pora na mnie zrobic jakies zdjecia hihihi no i jeszcze nk posprawdzac wiec ja znikam musze to pozalatwiac bo jestem przy was do tylu :P:P
a z moim numerem to chyba nie wjdzie moge wam podac ale jestem dla was za droga hehehe :D bo do szwecji to wam troche pociagnie kasy hihihi
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia