- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #194000 przez Dorciaition
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Dorciaition.
Temat został zablokowany.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #194010 przez Dorciaition
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #194022 przez Batmanik
wiecie co laseczki u mnie to troche bardziej skomplikowane z ustaleniem terminu bo juz sama zgupialam totalnie bo data ostatniej miesiaczki to 14 styczen a nie ma innej opcji ze byla to owocna walentynkowa noc czyli 13 luty( teoretycznie dzien przed spodziewana miesiaczka) dlatego ja nie bralam do dzis terminu 21 pazdziernik pod uwage a usg pokazywalo termin na 11 listopada...dopiero od sierpniowej wizyty usg pokazuje termin na 1.listopada i teraz sama nie wiem na kiedy czy pazdziernik czy listopad
dzis bylam w leclerku i kupilam pieluchy hugiss 2-5 kg w komplecie z husteczkami i czapeczka za 19 zl a w rosmnie widzialam za 27 te same...
jej czyzby Ola byla pierwsza- ale badzmy dobrej mysli ze lekarze zdzialaja cuda i wytrzyma choc do 36 tyg....
lece ogarnac przed spaniem dom...i robic album dla taty od igorka:)
mielj nocki!!!
dzis bylam w leclerku i kupilam pieluchy hugiss 2-5 kg w komplecie z husteczkami i czapeczka za 19 zl a w rosmnie widzialam za 27 te same...
jej czyzby Ola byla pierwsza- ale badzmy dobrej mysli ze lekarze zdzialaja cuda i wytrzyma choc do 36 tyg....
lece ogarnac przed spaniem dom...i robic album dla taty od igorka:)
mielj nocki!!!
- anyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #194028 przez anyanka
Batmanik ja mam podobnie. Z ostatniej miesiączki którą miałam 10 stycznia termin wychodzi mi na 17 października a z usg pierwszego na 8 listopada. Przez 6 miesięcy nie brałam pod uwagę tego pierwszego terminu, ale teraz wolę być przygotowana na ten termin bo wszystko się może zdarzyć
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #194033 przez vestusia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dorcia, fajne te fotki, zwłaszcza pierwsza. U mnie to akurat nie same Walentynki, ale zaplanowany i wyczekany specjalnie urlop w Stroniu Śląskim Trzeba będzie tam powrócić za jakiś czas i powspominać
Kurka, Anyanka i Batmanik, Wy to faktycznie macie mały misz masz z tą datą. Może rzeczywiście Batmanik Twoja Nadzieja jest duża w porównaniu do naszych dzidziusiów, bo jest zwyczajnie dużo starsza. Pakuj więc torbę, odpoczywaj jak najwięcej i bądź przygotowana na rozpakowanie Anyanka to samo
O właśnie, muszę jeszcze jakiś smoczek dokupić. Tak w razie czego, żeby był.
Dorcia, to po weselu koniecznie fotki poprosimy. Ja to nie wiem czy powinnam Was po moim powrocie zasypywać tyloma zdjęciami, bo mam tu całą torbę dla Zuzi he, he
Dorcia, mój poprzedni piesek wybaczył mi tych kilka wpadek Jak patrzę na Funię to aż nie mogę uwierzyć, że moja poprzednia Pysia to był taki aniołek. A to jest istny diabeł.
Zmykam powoli do łazienki, potem tv i pewnie nyny. Ale o której zasnę - nie wiem...
Miłego wieczoru życzę Kochane
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dorcia, fajne te fotki, zwłaszcza pierwsza. U mnie to akurat nie same Walentynki, ale zaplanowany i wyczekany specjalnie urlop w Stroniu Śląskim Trzeba będzie tam powrócić za jakiś czas i powspominać
Kurka, Anyanka i Batmanik, Wy to faktycznie macie mały misz masz z tą datą. Może rzeczywiście Batmanik Twoja Nadzieja jest duża w porównaniu do naszych dzidziusiów, bo jest zwyczajnie dużo starsza. Pakuj więc torbę, odpoczywaj jak najwięcej i bądź przygotowana na rozpakowanie Anyanka to samo
O właśnie, muszę jeszcze jakiś smoczek dokupić. Tak w razie czego, żeby był.
Dorcia, to po weselu koniecznie fotki poprosimy. Ja to nie wiem czy powinnam Was po moim powrocie zasypywać tyloma zdjęciami, bo mam tu całą torbę dla Zuzi he, he
Dorcia, mój poprzedni piesek wybaczył mi tych kilka wpadek Jak patrzę na Funię to aż nie mogę uwierzyć, że moja poprzednia Pysia to był taki aniołek. A to jest istny diabeł.
Zmykam powoli do łazienki, potem tv i pewnie nyny. Ale o której zasnę - nie wiem...
Miłego wieczoru życzę Kochane
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #194035 przez Dorciaition
Vestusia oj powinnaś Nie mozemy się juz doczekać
Ciakawe czy Batmanik albo Anyanka będą pierwsze.
Ciakawe czy Batmanik albo Anyanka będą pierwsze.
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #194048 przez kima
Wróciliśmy, a mój teraz przywiesza karnisz.
Dzisiaj ostatnie spotkanie na SR, aż mi się tak smutno zrobiło, że to już koniec
Było tak ogólnie, w sumie troche takie podsumowujące, o skali Apgar. Albo np. jak się Dzidzia zakrztusi, trzeba ją przewrócić na plecki i klepnąć 5 razy między łopatki i obserwować reakcję. Jak mi się coś przypomni to napisze. Nie z każdego spotkania można napisać długą relację niestety
A co do mycia, to wg mnie powinien kąpać Dzidzie facet, tym bardziej na początku, bo my przecież będziemy słabe i mogłybyśmy np.upuścić Dzidzie. Ja zamierzam jedynie "asystować", tym bardziej, że mój mężulek już się rwie do kąpieli.
Aaa miałam coś jeszcze pisać, ale zapomniałam
Dzisiaj ostatnie spotkanie na SR, aż mi się tak smutno zrobiło, że to już koniec
Było tak ogólnie, w sumie troche takie podsumowujące, o skali Apgar. Albo np. jak się Dzidzia zakrztusi, trzeba ją przewrócić na plecki i klepnąć 5 razy między łopatki i obserwować reakcję. Jak mi się coś przypomni to napisze. Nie z każdego spotkania można napisać długą relację niestety
A co do mycia, to wg mnie powinien kąpać Dzidzie facet, tym bardziej na początku, bo my przecież będziemy słabe i mogłybyśmy np.upuścić Dzidzie. Ja zamierzam jedynie "asystować", tym bardziej, że mój mężulek już się rwie do kąpieli.
Aaa miałam coś jeszcze pisać, ale zapomniałam
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #194053 przez kima
Aha AnyAnka duży brzusio, zdrowa Dzidzia będzie.
Ja z miesiączki mam termin 24 października, z pierwszego usg na 1 grudnia, a pozostałych USG na 27 listopada i mój gin mówił, że tego terminu się trzymamy
u kobitki to nigdy nic nie wiadomo
Ja też odczuwam inaczej Dzidzie niż dotychczas, dzisiaj na SR to mi się tak śmiesznie brzuszek telepał. Chyba Dzidziuś zmieniał pozycję, tak mi się wydawało. I wypycha chyba pupe, albo głowe, tak śmiesznie pod skóre, ale to takie fajne uczucie, pewnie będzie nam brakowało tego jak urodzimy, będziemy miały puste brzuchy
Ja z miesiączki mam termin 24 października, z pierwszego usg na 1 grudnia, a pozostałych USG na 27 listopada i mój gin mówił, że tego terminu się trzymamy
u kobitki to nigdy nic nie wiadomo
Ja też odczuwam inaczej Dzidzie niż dotychczas, dzisiaj na SR to mi się tak śmiesznie brzuszek telepał. Chyba Dzidziuś zmieniał pozycję, tak mi się wydawało. I wypycha chyba pupe, albo głowe, tak śmiesznie pod skóre, ale to takie fajne uczucie, pewnie będzie nam brakowało tego jak urodzimy, będziemy miały puste brzuchy
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 3 miesiąc temu #194081 przez luska
hej laseczki:)
Anyanka ale masz brzuchol
hehe nie chciała bym być w skórze waszych piesków
anyanka powóz fajny, taki właśnie mam po Olu ale dla mnie był stanowczo za ciężki(mój ważył 20kg)
Vestusia dam ci Ola na dwa dni.Tydzień będziesz odsypiać
A co do proszków to pisałam juz , ze kupie Dzidziusia ozywałam i jakoś tak się przekonałam, butle miałam na początku właśnie lovi w szpitalu dostałam i mały się krztusił Wiec zostałam przy avent.
ale macie dziewczyny zakręt z tymi terminami No ale na waszym miejscu tez bym się szykowała na ten pierwszy bo to nic nigdy nie wiadomo
Anyanka ale masz brzuchol
hehe nie chciała bym być w skórze waszych piesków
anyanka powóz fajny, taki właśnie mam po Olu ale dla mnie był stanowczo za ciężki(mój ważył 20kg)
Vestusia dam ci Ola na dwa dni.Tydzień będziesz odsypiać
A co do proszków to pisałam juz , ze kupie Dzidziusia ozywałam i jakoś tak się przekonałam, butle miałam na początku właśnie lovi w szpitalu dostałam i mały się krztusił Wiec zostałam przy avent.
ale macie dziewczyny zakręt z tymi terminami No ale na waszym miejscu tez bym się szykowała na ten pierwszy bo to nic nigdy nie wiadomo
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #194093 przez madziaska
No to ladnie z tymi termianami sie porobilo W takim razie ja ostatnia bede pewnie, no chyba ze Luska ma na suwaczku wdl ostatniej @... Mnie sie wydaje, ze ta data z ostatniej @ jest wiarygodna, bo ta z usg ciagle sie zmienia...w zaleznosci od rozmiarow dziecka... Ja ostatnia @ mialam 16 lutego, wiec wg ostatniej @ mam termin na 23 listopada....
Laseczki ta kolezanka, u ktorej bylam dala mi majtki, ktore jej zostaly, jednorazowe z Canpola, ale tez wielorazowe i te drugie sa prawdopodobnie bardzo fajne, mozna je wyrzucic jak ktos nie chce prac. Ona tez w nich chodzila pozniej w domu, byla nacinana wiec zwykle majtki na poczatku odpadaly, macie tu link, same ocencie:
seni.pl/produkty_seni/przeglad_produktow/majtki_siatkowe
Aha, no i ja normalnie nosze majtochy S, te ktore dala mi kolezanka maja rozm. L i sa dobre, wiec nie nalezy sie sugerowac jaki ma sie normalnie rozmiar gatek ich cena to ok 5 zł za 2 szt. mozna je kupic w sklepach medycznych... Z tej firmy sa tez takie wklady urologiczne, tez dostatlam cala paczke, one sa jak duze podpaski...
Laseczki ta kolezanka, u ktorej bylam dala mi majtki, ktore jej zostaly, jednorazowe z Canpola, ale tez wielorazowe i te drugie sa prawdopodobnie bardzo fajne, mozna je wyrzucic jak ktos nie chce prac. Ona tez w nich chodzila pozniej w domu, byla nacinana wiec zwykle majtki na poczatku odpadaly, macie tu link, same ocencie:
seni.pl/produkty_seni/przeglad_produktow/majtki_siatkowe
Aha, no i ja normalnie nosze majtochy S, te ktore dala mi kolezanka maja rozm. L i sa dobre, wiec nie nalezy sie sugerowac jaki ma sie normalnie rozmiar gatek ich cena to ok 5 zł za 2 szt. mozna je kupic w sklepach medycznych... Z tej firmy sa tez takie wklady urologiczne, tez dostatlam cala paczke, one sa jak duze podpaski...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez madziaska.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej