- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #194256 przez iva 20
hejka dziewczyny 
ja juz wstalam i po sniadanku
Anyanka powoz super !!! Brzuszek ladniutki i duzy
Luska ale mialas historie znajac mnie bylabym tak wkurzona ze pozabijalabym chyba tam wszytskich niedziwie ci sie ze bylas taka wkurzona na maksa kazdy cie wystawil nie lubie takiego czegos dla mnie jak ktos sie umawia to punkt godzina i ma byc nawet i lepiej przed czasem
Dorcia ale zdjecia fajne z tymi brzuszkami
a ja wczoraj poszlam umyc autko i pozniej stalam na placu zabaw z kolezanka patrze a z daleka idzie mezulek z moim tesciem oczywiscie przyszedl do mnie poszlismy do domu a tam syf obiadu nie ma i wogole pyta sie a co to pierwszy raz tak mielismy !!!!
a ja do niego mowie ze nie chce mi sie codziennie tego samego robic i nie mieszkam tutaj sama to mowi ze idzie na chwile do rodziców i zaraz przyjdzie i posprzata pomyl gary posprzatal i mi sie pyta co ma jeszcze zrobic i w czym pomagac ja mowie ze mi ciezkko robic takie rzeczy zeby sie schylac to on okej i ze on to bedzie robil

no Batmanik duza ta twoja dziewczynka !!! juz tyle wazy
ja nie wiem ile moja wazy musialabym isc do polskiego ginekologa !

ja juz wstalam i po sniadanku

Anyanka powoz super !!! Brzuszek ladniutki i duzy

Luska ale mialas historie znajac mnie bylabym tak wkurzona ze pozabijalabym chyba tam wszytskich niedziwie ci sie ze bylas taka wkurzona na maksa kazdy cie wystawil nie lubie takiego czegos dla mnie jak ktos sie umawia to punkt godzina i ma byc nawet i lepiej przed czasem

Dorcia ale zdjecia fajne z tymi brzuszkami

a ja wczoraj poszlam umyc autko i pozniej stalam na placu zabaw z kolezanka patrze a z daleka idzie mezulek z moim tesciem oczywiscie przyszedl do mnie poszlismy do domu a tam syf obiadu nie ma i wogole pyta sie a co to pierwszy raz tak mielismy !!!!
a ja do niego mowie ze nie chce mi sie codziennie tego samego robic i nie mieszkam tutaj sama to mowi ze idzie na chwile do rodziców i zaraz przyjdzie i posprzata pomyl gary posprzatal i mi sie pyta co ma jeszcze zrobic i w czym pomagac ja mowie ze mi ciezkko robic takie rzeczy zeby sie schylac to on okej i ze on to bedzie robil

no Batmanik duza ta twoja dziewczynka !!! juz tyle wazy

Temat został zablokowany.
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #194267 przez iva 20
Suari nie ma zadnego badania podczas wizyty tylko krew mocz mierzenie brzucha i wazenie i to tyle usg tylko w 4 miesiacu jedno jest i robia na nim wszystkie badania jakie moga byc gdy dziecko jest zdrowe wiecej nie trzeba 
tez bym np chciala wiedziec ile wazy mala jak tam czy w srodku wszytsko okej musialabym sie zapisac do polskiego gina wtedy bym wiedziala wszytsko

tez bym np chciala wiedziec ile wazy mala jak tam czy w srodku wszytsko okej musialabym sie zapisac do polskiego gina wtedy bym wiedziala wszytsko
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #194268 przez vestusia
Dżem dobry 
No i jest 8 okienko!
Iva, widzisz. Na faceta podziałał Twój "protest". Jak nie po dobroci, to czynami zrozumiał o co chodzi i od razu ustawiony do pionu
Bardzo dobrze, niech też się zaangażuje. Ja tak samo Piotrkowi mówię, że ma myć naczynia po sobie, bo mnie kręgosłup napitala w tej pozycji i jeśli on nie będzie się do tego stosował, to zawalę mu cały zlew i sam będzie musiał to zmyć. Na razie się słucha, zobaczymy co będzie po powrocie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No a na ten dobry sen to poproszę o Olka na tydzień
He, he 
Ja już po śniadanku. W nocy dwa razy siusiu i biodro nawala jak co dzień od kilku dni

No i jest 8 okienko!

Iva, widzisz. Na faceta podziałał Twój "protest". Jak nie po dobroci, to czynami zrozumiał o co chodzi i od razu ustawiony do pionu

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No a na ten dobry sen to poproszę o Olka na tydzień

Ja już po śniadanku. W nocy dwa razy siusiu i biodro nawala jak co dzień od kilku dni

- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #194280 przez iva 20
Vestusia widzisz nie moglas sie doczekac gratulacje 8 OKIENKA !!!!!

u mnie dzis pogoda nawet ladna slonko swieci ale wiecie ile jest stopni 10 !!!
u mnie juz jesien tak sie czuje tylko gorzej jak mam ubrac kurtke bo w zadna sie nie zapinam tylko w zimowe chodze w mojej ze skory ale ona ma rozmiar xs wiec sie nie dopinam a wy jak tam planujecie cos kupic na zime ???

u mnie dzis pogoda nawet ladna slonko swieci ale wiecie ile jest stopni 10 !!!

- anakol
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #194328 przez anakol
Fajnie, widzę ze nie tylko u mnie zmiany brzuszkowe
Przynajmniej coś jest za te niewygody, to znaczy chodzi mi o to, jak fajnie czuć jak się dzidzia w brzuchu kiełbasi - wolę to tysiąc razy od kopów, bo już ją tak konkretnie czuć 
Anyanka, śliczny wózek - no i Twój własny wybór a nie rodzinki
Dorcia, uśmiałam się z tego listopada
Pokazałam P ale teraz żałuję, mogłam mu wrzucić na fejsbuka 
Batmanik i Anyanka, ja mam tak samo z terminem
OM miałam 6 stycznia, termin wg USG mam o 4 tyg późniejszy niż termin z OM i mój gin twierdzi, że tak się często zdarza - po prostu jeden cykl jest bez krwawienia. Za każdym razem powtarza, że ten termin z OM jest absurdalny w moim przypadku. Z USG teraz wychodzi jeszcze tydzień później niż wychodziło na początku, więc nie mam złudzeń
No ale Twoja Nadziejka, Batmanik, to co innego, wagę ma dużo większą w końcu, więc kto wie 
Fajnie, widzę ze nie tylko u mnie zmiany brzuszkowe

Anyanka, śliczny wózek - no i Twój własny wybór a nie rodzinki

Dorcia, uśmiałam się z tego listopada

Batmanik i Anyanka, ja mam tak samo z terminem

- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #194332 przez Suari
Iva u mnie też słonko, ale ciepło - ma być 18 stopni a jutro nawet 23
ostatnio przymierzałam moje ciuchy jesienno-zimowe i w dwóch kurtkach wystarczy, że przeszyję sobie guziki i się dopnę
ja mam nadzieję, że jeszcze zimy porządnej nie będzie jak będziemy rodzić, chocia nic nie wiadomo.

- anakol
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #194379 przez Dorciaition
Witam Was Kobietki 
Wow, to już 8 okienko
Pamiętam jak drugie było 
Iva super. Jeszcze troszeczkę i całkowicie go ustawisz
Ha ha Suari 30letni wózek to mogłoby być coś
A moze znajdzie jeszcze coś ciekawego 
Iva podziwiam Cię, że nie idziesz do polskiego gina. Ja to bym chyba nie wytrzymała
Miłego dnia!

Wow, to już 8 okienko

Iva super. Jeszcze troszeczkę i całkowicie go ustawisz

Ha ha Suari 30letni wózek to mogłoby być coś

Iva podziwiam Cię, że nie idziesz do polskiego gina. Ja to bym chyba nie wytrzymała

Miłego dnia!

- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #194446 przez aniaa_
Cześć dziewczynki,
Dorcia i Vestusia gratuluję 8 okienka
A ja to dzisiaj cała noc sie męczyłam, w nocy cała mokra sie obudziłam, chrobsko jakies sie do mnie przyczepiło, tylko na chwilke do Was wpadłam i zaraz ide dalej leżeć bo nie chce sie rozłożyć na całego
Miłego dnia mamusie
Dorcia i Vestusia gratuluję 8 okienka

A ja to dzisiaj cała noc sie męczyłam, w nocy cała mokra sie obudziłam, chrobsko jakies sie do mnie przyczepiło, tylko na chwilke do Was wpadłam i zaraz ide dalej leżeć bo nie chce sie rozłożyć na całego

Miłego dnia mamusie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez aniaa_.
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #194464 przez kima
Hej Mamusie, niedawno wstałam, mam teraz taką ciężką głowę, że mi prawie odpada 
Aniaa kuruj się, mnie to gardło troszkę przeszło, ale dzisiaj jak wstałam to dalej miałam takie flegmy, nie podoba mi się to za bardzo.
Anakol, daj link do siebie na fejsa, bo my Cie nie mamy
Dorcia, Vestusia gratuluję 8 okna
ale ten czas leci, teraz jeszcze tylko MAdzia, a ja zaraz po niej, matko ale ten czas leci

Aniaa kuruj się, mnie to gardło troszkę przeszło, ale dzisiaj jak wstałam to dalej miałam takie flegmy, nie podoba mi się to za bardzo.
Anakol, daj link do siebie na fejsa, bo my Cie nie mamy

Dorcia, Vestusia gratuluję 8 okna

Moderatorzy: ilona