BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 7 miesiąc temu #194256 przez iva 20
hejka dziewczyny :kiss:
ja juz wstalam i po sniadanku :)
Anyanka powoz super !!! Brzuszek ladniutki i duzy :silly:
Luska ale mialas historie znajac mnie bylabym tak wkurzona ze pozabijalabym chyba tam wszytskich niedziwie ci sie ze bylas taka wkurzona na maksa kazdy cie wystawil nie lubie takiego czegos dla mnie jak ktos sie umawia to punkt godzina i ma byc nawet i lepiej przed czasem :)
Dorcia ale zdjecia fajne z tymi brzuszkami :lol:
a ja wczoraj poszlam umyc autko i pozniej stalam na placu zabaw z kolezanka patrze a z daleka idzie mezulek z moim tesciem oczywiscie przyszedl do mnie poszlismy do domu a tam syf obiadu nie ma i wogole pyta sie a co to pierwszy raz tak mielismy !!!!
a ja do niego mowie ze nie chce mi sie codziennie tego samego robic i nie mieszkam tutaj sama to mowi ze idzie na chwile do rodziców i zaraz przyjdzie i posprzata pomyl gary posprzatal i mi sie pyta co ma jeszcze zrobic i w czym pomagac ja mowie ze mi ciezkko robic takie rzeczy zeby sie schylac to on okej i ze on to bedzie robil :blink: :lol: :lol: :lol:
no Batmanik duza ta twoja dziewczynka !!! juz tyle wazy :woohoo: ja nie wiem ile moja wazy musialabym isc do polskiego ginekologa !
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #194260 przez Suari
iva- bo tak się zastanawiałam jakkiedyś pisałaś o swojej wizycie, to jak ona wygląda ? żadnego badania przez gina, usg ?

to dobrze, że ustawiawsz mężulka do pionu :laugh:
13 lata 7 miesiąc temu #194267 przez iva 20
Suari nie ma zadnego badania podczas wizyty tylko krew mocz mierzenie brzucha i wazenie i to tyle usg tylko w 4 miesiacu jedno jest i robia na nim wszystkie badania jakie moga byc gdy dziecko jest zdrowe wiecej nie trzeba :dry:
tez bym np chciala wiedziec ile wazy mala jak tam czy w srodku wszytsko okej musialabym sie zapisac do polskiego gina wtedy bym wiedziala wszytsko
13 lata 7 miesiąc temu #194268 przez vestusia
Dżem dobry :)

No i jest 8 okienko! :)

Iva, widzisz. Na faceta podziałał Twój "protest". Jak nie po dobroci, to czynami zrozumiał o co chodzi i od razu ustawiony do pionu :) Bardzo dobrze, niech też się zaangażuje. Ja tak samo Piotrkowi mówię, że ma myć naczynia po sobie, bo mnie kręgosłup napitala w tej pozycji i jeśli on nie będzie się do tego stosował, to zawalę mu cały zlew i sam będzie musiał to zmyć. Na razie się słucha, zobaczymy co będzie po powrocie.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

No a na ten dobry sen to poproszę o Olka na tydzień :D He, he :)

Ja już po śniadanku. W nocy dwa razy siusiu i biodro nawala jak co dzień od kilku dni :)
13 lata 7 miesiąc temu #194280 przez iva 20
Vestusia widzisz nie moglas sie doczekac gratulacje 8 OKIENKA !!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:
u mnie dzis pogoda nawet ladna slonko swieci ale wiecie ile jest stopni 10 !!! :ohmy: u mnie juz jesien tak sie czuje tylko gorzej jak mam ubrac kurtke bo w zadna sie nie zapinam tylko w zimowe chodze w mojej ze skory ale ona ma rozmiar xs wiec sie nie dopinam a wy jak tam planujecie cos kupic na zime ???
13 lata 7 miesiąc temu #194328 przez anakol

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Fajnie, widzę ze nie tylko u mnie zmiany brzuszkowe :) Przynajmniej coś jest za te niewygody, to znaczy chodzi mi o to, jak fajnie czuć jak się dzidzia w brzuchu kiełbasi - wolę to tysiąc razy od kopów, bo już ją tak konkretnie czuć :lol:

Anyanka, śliczny wózek - no i Twój własny wybór a nie rodzinki :)

Dorcia, uśmiałam się z tego listopada :lol: :lol: :lol: Pokazałam P ale teraz żałuję, mogłam mu wrzucić na fejsbuka :woohoo:

Batmanik i Anyanka, ja mam tak samo z terminem :) OM miałam 6 stycznia, termin wg USG mam o 4 tyg późniejszy niż termin z OM i mój gin twierdzi, że tak się często zdarza - po prostu jeden cykl jest bez krwawienia. Za każdym razem powtarza, że ten termin z OM jest absurdalny w moim przypadku. Z USG teraz wychodzi jeszcze tydzień później niż wychodziło na początku, więc nie mam złudzeń :) No ale Twoja Nadziejka, Batmanik, to co innego, wagę ma dużo większą w końcu, więc kto wie :)

13 lata 7 miesiąc temu #194332 przez Suari
Iva u mnie też słonko, ale ciepło - ma być 18 stopni a jutro nawet 23 :) ostatnio przymierzałam moje ciuchy jesienno-zimowe i w dwóch kurtkach wystarczy, że przeszyję sobie guziki i się dopnę :) ja mam nadzieję, że jeszcze zimy porządnej nie będzie jak będziemy rodzić, chocia nic nie wiadomo.
13 lata 7 miesiąc temu #194334 przez anakol
Iva, no to super, gładko poszło :) Teraz tylko się pilnuj i rzeczywiście mniej rób w domu, tak żeby i dla niego coś zostawało, skoro się zaoferował :laugh:
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #194342 przez Suari

13 lata 7 miesiąc temu #194354 przez Suari

13 lata 7 miesiąc temu #194379 przez Dorciaition
Witam Was Kobietki :)

Wow, to już 8 okienko :ohmy: Pamiętam jak drugie było :)

Iva super. Jeszcze troszeczkę i całkowicie go ustawisz :blink:

Ha ha Suari 30letni wózek to mogłoby być coś :laugh: A moze znajdzie jeszcze coś ciekawego ;)

Iva podziwiam Cię, że nie idziesz do polskiego gina. Ja to bym chyba nie wytrzymała :)

Miłego dnia! :)

Alanek[*] :(
13 lata 7 miesiąc temu #194386 przez iva 20
Dorcia tez gratulacje 8 miesiaca !!!! :woohoo:
13 lata 7 miesiąc temu #194392 przez Dorciaition
iva 20 napisał:

Dorcia tez gratulacje 8 miesiaca !!!! :woohoo:

:lol: :lol: :kiss:

Alanek[*] :(
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #194446 przez aniaa_
Cześć dziewczynki,

Dorcia i Vestusia gratuluję 8 okienka :)

A ja to dzisiaj cała noc sie męczyłam, w nocy cała mokra sie obudziłam, chrobsko jakies sie do mnie przyczepiło, tylko na chwilke do Was wpadłam i zaraz ide dalej leżeć bo nie chce sie rozłożyć na całego ;)

Miłego dnia mamusie
13 lata 7 miesiąc temu #194464 przez kima
Hej Mamusie, niedawno wstałam, mam teraz taką ciężką głowę, że mi prawie odpada :dry:

Aniaa kuruj się, mnie to gardło troszkę przeszło, ale dzisiaj jak wstałam to dalej miałam takie flegmy, nie podoba mi się to za bardzo.

Anakol, daj link do siebie na fejsa, bo my Cie nie mamy :P

Dorcia, Vestusia gratuluję 8 okna :) ale ten czas leci, teraz jeszcze tylko MAdzia, a ja zaraz po niej, matko ale ten czas leci :ohmy:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia