- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #194639 przez Suari
Dorciaition napisał:
Dorcia- tylko nie zapomnij o zdjęciu !!!!!!
Mi też udało się nagrać kilka filmików
A już myślałam, że tylko mi się ślepia kleją, ale pije właśnie kawkę i mam nadzieję, że mi przejdzie.
Anakol trzymam kciuki. Daj znać jak wyszła rybka
Kima ha ha, ok poprawię tabelkę
Anyanka super filmik, świetna pamiątka.Też już tak próbowałam, tylko, że moja tak na boku bardziej sie wypycha. Jak już włączyłam nagrywanie to cisza. Cwaniara mała
A dziś coś cichutko jest
Luśka fajny pomysł z tymi spacerkami. Ja też nie lubię być od kogoś uzależniona. A do ruszania się przyzwyczaisz.
Kima smacznych frytJa zabieram się za placki ziemniaczane. Posprzątałam w domciu, przygotowałam wszystko na wesele. Teraz golenie, malowanie paznokci, jutro fryzjer. Boję się tej fryzjerki bo nigdy u niej nie byłam :/
Dziewczyny do wyrka, kurujcie się.
Dorcia- tylko nie zapomnij o zdjęciu !!!!!!
Mi też udało się nagrać kilka filmików

A już myślałam, że tylko mi się ślepia kleją, ale pije właśnie kawkę i mam nadzieję, że mi przejdzie.
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #194645 przez Dorciaition
Nie zapomnę Suari
Tzn jeśli będzie coś do pokazywania 
Pochwal sie jak Igorek szaleje w brzuszku.
Ja chciałam moje filmiki z usg wrzucić na kompa, potem na youtube żeby mamie pokazać, ale jakaś ciemna jestem

Pochwal sie jak Igorek szaleje w brzuszku.

Ja chciałam moje filmiki z usg wrzucić na kompa, potem na youtube żeby mamie pokazać, ale jakaś ciemna jestem

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #194666 przez madziaska
sms od OLI:
dzis nadal mam wysoki czynnik zapalny we krwi. W niedziele beda mi jeszcze raz badac krew i dopiero w poniedzialek podejma pewnie decyzje co dalej. Ale ja juz jestem spokojna, bo wiem na co mam sie nastawiac i cierpliwie czekam na rozwoj sytuacji.
Anyanka super wiercioszek z Towojego maluszka...
Widzisz Dorcia, a my sie martwilysmy, ze termin z OM nie zgadza sie z USG, a dziewczyny takie rozbieznosci maja
Ja dzisiaj popralam ubranka i jakos mi spokojniej na duszy
Popralam, tzn wiekszosc mamuska prala, a ja wieszalam, ona byla tak szczesliwa ze moze mi pomoc, wiec niue protestowalam
Teraz wszytsko wisi na podworku i schnie
Pralam tylko te ubranka do 62cm, ale i tak zajelo nam to pol dnia
Jak przesmierdna, to najwyzej jeszcze raz w plynie wyplukam... 
Ja mam plaszczyk jesienny, w ktorym sie nie dopinam, ale mozna guziki sporo przesunac wiec ok... jak zrobi sie zimno to mama pozyczy mi swoja kurtke, mam taka sama rozm 34, a ona 40, wiec bedzie ok
porobilam kilka fotem do albumu
Wkleje WAM, a co
dzis nadal mam wysoki czynnik zapalny we krwi. W niedziele beda mi jeszcze raz badac krew i dopiero w poniedzialek podejma pewnie decyzje co dalej. Ale ja juz jestem spokojna, bo wiem na co mam sie nastawiac i cierpliwie czekam na rozwoj sytuacji.
Anyanka super wiercioszek z Towojego maluszka...
Widzisz Dorcia, a my sie martwilysmy, ze termin z OM nie zgadza sie z USG, a dziewczyny takie rozbieznosci maja

Ja dzisiaj popralam ubranka i jakos mi spokojniej na duszy

Ja mam plaszczyk jesienny, w ktorym sie nie dopinam, ale mozna guziki sporo przesunac wiec ok... jak zrobi sie zimno to mama pozyczy mi swoja kurtke, mam taka sama rozm 34, a ona 40, wiec bedzie ok

porobilam kilka fotem do albumu

Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez madziaska.
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #194684 przez Suari
Ja też miałam poprać, ale poszłam zaaątwiać różne inne rzeczy i po drodze miałam kupić proszek do prania czy płyn i co ? oczywiście wsyzstko inne kupiłam tylko nie to
część ubranek tych większych to już poprałam jakiś czas temu, ale w zwykłym proszku, w proszku dla dzidków mam zamiar poprać te najmniejsze.

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #194725 przez Dorciaition
Madzia, ale słodko wyglądają takie rzeczy na lince, i to w takiej ilości
Też super pamiątka.
Teraz prasowanko 
Chyba w następnym tygodniu też skusze się na pranie. Oby pogoda była, to na powietrzu poschną.
Dobrze, że Ola jest juz spokojniejsza. Na pewno dobrze sie tam nią zajmują i wszystko będzie dobrze.
Masz rację Madzia. Dziewczyny to naprawdę mają duże rozbieżności. Ja to mam tylko dwa terminy- 17 i 26. 11
Oj Suari tak to czasami jest. Idziemy po sklepu po jedną rzecz, a wracamy z masą innych, a ten jednej nie mamy

Chyba w następnym tygodniu też skusze się na pranie. Oby pogoda była, to na powietrzu poschną.
Dobrze, że Ola jest juz spokojniejsza. Na pewno dobrze sie tam nią zajmują i wszystko będzie dobrze.
Masz rację Madzia. Dziewczyny to naprawdę mają duże rozbieżności. Ja to mam tylko dwa terminy- 17 i 26. 11
Oj Suari tak to czasami jest. Idziemy po sklepu po jedną rzecz, a wracamy z masą innych, a ten jednej nie mamy

- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #194728 przez kima
Matko Madzia, to wszystko dla jednego dziecka?
hehe, a mi dzisiaj przyszła paczka z ciuszkami z allegro, akurat odkurzałam, a tu ktoś się dobija, więc lece, jeszcze się o dywan potknęłam
otwieram łucznik i co? dalej zamknięte, mężuś zamknął mnie na wszystkie spusty rano, zapomniał chyba, że nie ide z nim, tylko smacznie sobie śpie
i dre sie przez drzwi do gościa, że momencik, patrzył się troche dziwnie na mnie, pewnie sobie myśli, biały dzień, a laska pozamykana na 10 spustów 
fryty zrobione (a nawet już zjedzone
) rybkę zaraz jeszcze usmażę i tyle narazie, bo mam jeszcze troche fasolki, więc kto to będzie jadł 
pranie właśnie wywiesiłam na balkonik, bo słonko teraz tak ładnie świeci, pomyłam podłogi i odkurzyłam, kurze pościerałam, więc będzie na sobote mniej roboty
Dorcia dzięki za tabelke, czasem mam takie schizy, teraz już nie czuję się taka na końcu
ja w płaszcz jesienny się też nie zapne, brzuchol wyłazi
ale mam zimową kurtkę, taką na lżejszą zimę, bo jak mrozy, to mam płaszcz i ona jest dosyć szeroka więc myślę, że w niej będę chodziła, w razie W, ale ja obstawiam, że wypakujemy się przed śniegiem 
Wiecie, że też chyba zacznę prać te rzeczy, gdybym czasem się jakoś zaczęła wcześniej wypakowywac, to co ja dziecka przecież w brudne nie ubiorę. I koszule dla siebie też wypiore, narazie czekam aż mi przyjdą z allegro

fryty zrobione (a nawet już zjedzone

pranie właśnie wywiesiłam na balkonik, bo słonko teraz tak ładnie świeci, pomyłam podłogi i odkurzyłam, kurze pościerałam, więc będzie na sobote mniej roboty

Dorcia dzięki za tabelke, czasem mam takie schizy, teraz już nie czuję się taka na końcu

ja w płaszcz jesienny się też nie zapne, brzuchol wyłazi

Wiecie, że też chyba zacznę prać te rzeczy, gdybym czasem się jakoś zaczęła wcześniej wypakowywac, to co ja dziecka przecież w brudne nie ubiorę. I koszule dla siebie też wypiore, narazie czekam aż mi przyjdą z allegro

- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #194732 przez Suari
madzia- po twoim praniu od razu można poznać co się szykuje, tzn. dziewuszka 
chybami dzisiaj przyszły koszule albo cyckonosze, bo listonosz zostawił awizo, a przecież to chyba nie zajmuje aż tyle miejsca żeby nie wziąć
znowu będę musiałą lecieć na pocztę, zwłaszcza, że polecone mieli mi zostawiać w skrzynce, trafi mnie coś z tą pocztą !!!
co do terminu- to oficjalnie wg OM mam na 10.11, a z usg to raz wychodzi 5, innym razem 12.

chybami dzisiaj przyszły koszule albo cyckonosze, bo listonosz zostawił awizo, a przecież to chyba nie zajmuje aż tyle miejsca żeby nie wziąć

co do terminu- to oficjalnie wg OM mam na 10.11, a z usg to raz wychodzi 5, innym razem 12.
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #194743 przez kima
Anakol trzymam kciuki, żeby Twój ambitny pomysł z tą rybką wyszedł
zresztą co ja mówie - napewno wyjdzie
Ja też jem przeważnie filety, lubie też tuńczyka z puszki i makrele w sosie pomidorowym, mniam 
a to moje zakupki, które dzisiaj mi przyszły
allegro.pl/polarkowy-dresik-nowy-6-m-i1787841231.html
allegro.pl/bobas-uroczy-bawelniany-pajac...2-m-i1793838500.html
allegro.pl/bawelniana-bluzeczka-bojowecz...3-m-i1793837813.html
allegro.pl/st-bernard-zimowy-polarkowy-p...3-m-i1787842011.html
allegro.pl/sliczny-pastelowy-komplecik-0-1-m-i1787841728.html
allegro.pl/bawelniane-kolorowe-body-3-6-m-i1787841470.html
i normalnie jak je oglądam to mi się gęba śmieje sama do siebie

a to moje zakupki, które dzisiaj mi przyszły
allegro.pl/polarkowy-dresik-nowy-6-m-i1787841231.html
allegro.pl/bobas-uroczy-bawelniany-pajac...2-m-i1793838500.html
allegro.pl/bawelniana-bluzeczka-bojowecz...3-m-i1793837813.html
allegro.pl/st-bernard-zimowy-polarkowy-p...3-m-i1787842011.html
allegro.pl/sliczny-pastelowy-komplecik-0-1-m-i1787841728.html
allegro.pl/bawelniane-kolorowe-body-3-6-m-i1787841470.html
i normalnie jak je oglądam to mi się gęba śmieje sama do siebie

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #194744 przez Dorciaition
Suari no co za jeden. Czy duże, czy małe to powinien i tak zabrać!
Zabieram się za prasowanko pościeli, wiec troszkę roboty mnie czeka
Kima nie dziwię sie Tobie, że buzia Ci się śmieje
bo te ciuszki są rewelacyjne. Śliczności normalnie!
Zabieram się za prasowanko pościeli, wiec troszkę roboty mnie czeka

Kima nie dziwię sie Tobie, że buzia Ci się śmieje

Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Dorciaition.
- zaguś
-
- Wylogowany
- Użytkownik jest zablokowany
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #194746 przez zaguś
anyanka że Ci się udało złapać wiercenie się, kurcze ja kilka prób miałam, ale tylko włączyłam kamerę cisza- 0 ruchów.
Kima widzę że my dzisiaj takie same obiadki szykujemy.
Właśnie wróciłam od lekarza, badania wszystkie OK, toxo ok, nawet przytyłam troszkę - także mój 8 miesięczny bilans ciąży to +3 kg. dostałam skierowanie na HBs i na wymaz z pochwy- zdziwiłam się że to ostatnie jest na skierowanie do jakiejś poradni bakteriologicznej, sadziłam ze to u zwykłego gina zrobie. Robiłyście już to?
Kima widzę że my dzisiaj takie same obiadki szykujemy.
Właśnie wróciłam od lekarza, badania wszystkie OK, toxo ok, nawet przytyłam troszkę - także mój 8 miesięczny bilans ciąży to +3 kg. dostałam skierowanie na HBs i na wymaz z pochwy- zdziwiłam się że to ostatnie jest na skierowanie do jakiejś poradni bakteriologicznej, sadziłam ze to u zwykłego gina zrobie. Robiłyście już to?
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #194751 przez aniaa_
witajcie ponownie,
Ja troszkę doszłam do siebie
nawet piżamy z siebie dzisiaj nie ściągałam, tylko jak pod prysznic szłam, zrobiłam sobie wolne, co by gorej jutro nie było i syropek z cebuli sie robi
Synek chyba czuje, że mama do siebie dochodzi bo też sie ożywił a to mi jeszcze bardziej samopoczucie poprawiło 
Madzia ale ciuszków poprałaś
, wiecie co tak sobie myślałam, że ja jak wezmę sie za pranie, to poźniej prasownie ich bedzie dla mnie ogromą przyjemnością pierwszy raz w życiu bo normalnie tego nie cierpię 
Anyanka super rozrbiaka u ciebie w brzuchu mieszka, fajna pamiątka, ja kiedyś też próbowałam nagrać ale jak brałam tel do ręki to niestety jak na złość wygibasy sie kończyły.
U mnie też jest rozbierzność w terminie, bo wg OM mm termin na 11 listopada, a wg tych pierwszych USG co sie robiło to na 19 lis, przy moich nieregularnych cyklach to ta druga opcja wydaje sie bardziej wiarygodna i lekarz kazal sie tej daty trzymać, ale od jakiegoś czasu jak robi mi USG to wskazuje właśnie na ok 11-12 listopada i nie wiem co teraz myśleć
Ja troszkę doszłam do siebie

Madzia ale ciuszków poprałaś

Anyanka super rozrbiaka u ciebie w brzuchu mieszka, fajna pamiątka, ja kiedyś też próbowałam nagrać ale jak brałam tel do ręki to niestety jak na złość wygibasy sie kończyły.
U mnie też jest rozbierzność w terminie, bo wg OM mm termin na 11 listopada, a wg tych pierwszych USG co sie robiło to na 19 lis, przy moich nieregularnych cyklach to ta druga opcja wydaje sie bardziej wiarygodna i lekarz kazal sie tej daty trzymać, ale od jakiegoś czasu jak robi mi USG to wskazuje właśnie na ok 11-12 listopada i nie wiem co teraz myśleć

Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez aniaa_.
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #194753 przez aniaa_
Zagus cudownie, że z dzidzią wszystko ok
i u Ciebie tylko +3 kg wow
u mnie to od początku będzie już 12

Kurcze ja jeszcze nie robiłam tego badania czystości pochwy i powiem, że też jestem zaskoczona bo też myślałam, że to robi zwykły gin
nie wiedziałam, że z tym trzeba gdzieś latać

Kurcze ja jeszcze nie robiłam tego badania czystości pochwy i powiem, że też jestem zaskoczona bo też myślałam, że to robi zwykły gin

- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #194756 przez aniaa_
Kima cudne zakupy, a-ch dobrze że miałas jak otworzyć drzwi temu listonoszowi, ja to kiedyś zostałam zamknięta przez meża w domu z psem a klucze jak na złość dzień wcześniej w pracy zostawiłam i byłam uwięziona, mąż musiał specjalnie z pracy sie zwalniać żęby nas uwolnić
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #194758 przez Aleksandra
Witam Was kochane 
Ja nadal w szpitalu, ale tata przyniósł mi swojego laptopa, więc jestem z Wami
Postaram się Was nadrobić, ale patrząc na ilość stron troszkę mi się zejdzie
Jestem juz po kolacji i czekam teraz na Zbyszka. Byli rodzice, babcia i moja zwariowana kumpela która na widok anestezjologa postanowiła zajść w ciążę i tu rodzić
Ale to właśnie cała Elcia

Ja nadal w szpitalu, ale tata przyniósł mi swojego laptopa, więc jestem z Wami

- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona