- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #211026 przez Dorciaition
Vestusia, ale miła ta kobietka
Może też była nie dawno w ciaży i wie, jak to jest stać w kolejkach. Mnie nadal nikt nigdzie nie wpuścił
Nawet już na to nie liczę 
A wagą to będziemy się po porodzie martwić! Tak się umawiałyśmy. Z nogą koniecznie idź do lekarza!
Madziaska kupowanie do swojego mieszkanka jest na pewno przyjemne. Fajnie, że się zgadzacie.
Nam też sie zawsze to samo podoba, więc nie ma kłótni przy zakupach. Ale często widać pary, które się kłócą przy wyborze czegoś. Lubię ich wtedy podsłuchiwać 
A pogoda faktycznie tragiczna!
Zajęłam się troszkę moim albumem fasolki
Pokażę Wam, choć wiem, że piękny nie jest, ale nie mam takich zdolności, więc się nie przejmuje. Ważne, że sama go zrobiłam. To ostatnie stronki
I takie na szybkiego zdjęcie brzuchalka

A wagą to będziemy się po porodzie martwić! Tak się umawiałyśmy. Z nogą koniecznie idź do lekarza!
Madziaska kupowanie do swojego mieszkanka jest na pewno przyjemne. Fajnie, że się zgadzacie.

A pogoda faktycznie tragiczna!
Zajęłam się troszkę moim albumem fasolki

I takie na szybkiego zdjęcie brzuchalka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Dorciaition.
Temat został zablokowany.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 5 miesiąc temu #211038 przez luska
Docia przesłoski ten album no i na pewno super pamiątka będzie:)
No a brzuszek masz cudaśny
A mnie ta pogoda wykonczy
Młody spi juz ponad 3 godziny i tak sie zastanawiam czy isc i go obudzic , czy nie .Ale jak pośpi z 4h to potem wieczorem nie będzie mógł zasnąć
No a brzuszek masz cudaśny

A mnie ta pogoda wykonczy

- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 5 miesiąc temu #211054 przez Batmanik
Witam!!!
ja wkoncu mam dla Was chwile...
a u nas masakra jakas....Igor ma biegunke wodnista ze trzebabylo posciel przebierac:( ja podziebiona...a na dodatek kolezanka nie miala z kim dziecka zostawic wiec jej obiecalam ze zostane i wezme ich na zakupy ale ze wzgledu na biegunke igora to siedzialam z nimi w domu ( dodam ze dzwonilam do kolezanki ze Igor ma biegunke a ta i tak przyprowadzila swojego na dodatek zakatarzonego
) ale dalam rade choc myslalam ze wyjde z siebie bo starszy marcel jest od mojego o pol roku a bral wszytskie zabawki do buzi i nie wypowiada nic tylko iiiiiiiiii iiiiiii ....i wez zrozum takiego ale nie bylo zle....
pogoda u nas okropna:(
byla sobie pare rzeczy do pokoju zniesc i ten babsztyl nawet sie nie pokazal
ale ja jeszcze jutro podjade specjalnie...moze wkoncu mi sie pokaze na oczy
bylam dzis odebrac wyniki mocz i morfologie i sa ok a po toksoplazmoze i zoltaczke nie wstepywalam...i czuje sie jakbym miala urodzic ciagle boli mnie brzuch:( a jak sciagnie mi krazek to polece chyba - zreszta kolezanka mnie dzis nastraszyla ze jak sie BIERZE FENOTEROL TO CIEZKO URODZIC ALE POCZYTALAM NA NECIE I sa rozne zdania na tem temat...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ogladam teraz rozmwy w toku ( czesc przespalam hehe) ale w szoku jestem co sie dzieje z tymi dziewczynkami a ta jedna bidulka miala 3 latka
ja wkoncu mam dla Was chwile...
a u nas masakra jakas....Igor ma biegunke wodnista ze trzebabylo posciel przebierac:( ja podziebiona...a na dodatek kolezanka nie miala z kim dziecka zostawic wiec jej obiecalam ze zostane i wezme ich na zakupy ale ze wzgledu na biegunke igora to siedzialam z nimi w domu ( dodam ze dzwonilam do kolezanki ze Igor ma biegunke a ta i tak przyprowadzila swojego na dodatek zakatarzonego

pogoda u nas okropna:(
byla sobie pare rzeczy do pokoju zniesc i ten babsztyl nawet sie nie pokazal

bylam dzis odebrac wyniki mocz i morfologie i sa ok a po toksoplazmoze i zoltaczke nie wstepywalam...i czuje sie jakbym miala urodzic ciagle boli mnie brzuch:( a jak sciagnie mi krazek to polece chyba - zreszta kolezanka mnie dzis nastraszyla ze jak sie BIERZE FENOTEROL TO CIEZKO URODZIC ALE POCZYTALAM NA NECIE I sa rozne zdania na tem temat...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ogladam teraz rozmwy w toku ( czesc przespalam hehe) ale w szoku jestem co sie dzieje z tymi dziewczynkami a ta jedna bidulka miala 3 latka

- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 5 miesiąc temu #211147 przez madziaska
Dorcia albumik sliczny
Ja tez mialam robic, ale na poczatku kiedy wzielam sie do pracy to ciagle przy nim plakalam... Potem mi sie odechcialo
Zrobie sobie fotoalbum, juz kiedys robilam na nasza rocznice... Wysle i mi ladnie wydrukuja
aaa i brzuszek superasny, zgrabniutki 

- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #211189 przez aniaa_
Dorcia śliczny ten albumik
i brzusio superaśny 
Anyanka dzisiaj po ktg dowiedziała sie, że ma 1 cm rozwarcia i ma sie nastawić na to, że urodzi w tym tygodniu, a jak nie to w następnym
ale dziewczynki lecimy jedna po drugiej a to dopiero październik

Anyanka dzisiaj po ktg dowiedziała sie, że ma 1 cm rozwarcia i ma sie nastawić na to, że urodzi w tym tygodniu, a jak nie to w następnym

ale dziewczynki lecimy jedna po drugiej a to dopiero październik
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #211199 przez vestusia
Dorcia
Jaki sweetaśny ten albumik
Ja to nie mam takich pomysłów, żeby tworzyć takie cuda. Pięknie to wygląda
No i brzusio jaki fajny
Ja swojego grubasa już lepiej tu nie wklejam 
Aniaa_ kurka masz rację, że się sypiemy. To jest jakaś masakra.... ale z Anyanką to naprawdę było już przegięcie. Ciężko się czasami kłócić o swoje, gdy np. tak, jak ona, jechała do szpitala, gdzie twierdzą, że jest ok, a nawet jak nie jest, to nie ma powodu, aby w szpitalu została. Najważniejsze, żeby dzidzia była zdrowa no i ona też.
Kurka, ciekawe która następna... my chyba bijemy się o pierwsze miejsca w czołówce do rozpakowania w październiku he, he, he

Aniaa_ kurka masz rację, że się sypiemy. To jest jakaś masakra.... ale z Anyanką to naprawdę było już przegięcie. Ciężko się czasami kłócić o swoje, gdy np. tak, jak ona, jechała do szpitala, gdzie twierdzą, że jest ok, a nawet jak nie jest, to nie ma powodu, aby w szpitalu została. Najważniejsze, żeby dzidzia była zdrowa no i ona też.
Kurka, ciekawe która następna... my chyba bijemy się o pierwsze miejsca w czołówce do rozpakowania w październiku he, he, he

- Doti
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #211218 przez Dorciaition
Dzięki Dziewczyny 
Vestusia ciesze się, że już lepiej z Piotrkiem. A łzy są czasami potrzebny. Ja tam lubię se popłakać.
Brzuszek masz na pewno cudaśny. Chętnie bym go obejrzała
Rozmowy w Toku były dzis przerażające. Za tydzień też będą. Aż nie mogę uwierzyć, że takie rzeczy się dzieją.
O jaa! Może Anyanka będzie następna, bo Kima ściska nóżki jak tylko może
A może jeszcze inna z nas

Vestusia ciesze się, że już lepiej z Piotrkiem. A łzy są czasami potrzebny. Ja tam lubię se popłakać.

Brzuszek masz na pewno cudaśny. Chętnie bym go obejrzała

Rozmowy w Toku były dzis przerażające. Za tydzień też będą. Aż nie mogę uwierzyć, że takie rzeczy się dzieją.
O jaa! Może Anyanka będzie następna, bo Kima ściska nóżki jak tylko może

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #211219 przez Dorciaition
Witam Doti 
Gratuluję Maluszka
Miło Ciebie u nas "widzieć".
Koniecznie opowiedz coś o sobie i Dzidziusiu

Gratuluję Maluszka

Miło Ciebie u nas "widzieć".

- Doti
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #211223 przez vestusia
Witam nową koleżankę, Doti
My już na końcówce, ale fajnie, że jest nas coraz więcej
Który to u Ciebie tydzień? W brzuszku siedzi chłopiec? dziewczynka? 
Dorcia, żebyś wiedziała, że czasami dobrze jest sobie popłakać. Wtedy jakoś lepiej
Zamówiłam leżaczek i podgrzewacz do butelek. Piotrek uznał, żeby wziąć taki tańszy, że to nie jest skomplikowane urządzenie i że ma tylko podgrzewać. W ostateczności jest jeszcze mikrofalówka no i starsze metody podgrzewania
Niech więc mu będzie, w razie czego będzie na jego odpowiedzialność
Oto i moje zakupy 
allegro.pl/podgrzewacz-do-butelek-10w1-s...24m-i1845276536.html
allegro.pl/lezaczek-bujaczek-z-palakiem-...afa-i1845820157.html

Dorcia, żebyś wiedziała, że czasami dobrze jest sobie popłakać. Wtedy jakoś lepiej

Zamówiłam leżaczek i podgrzewacz do butelek. Piotrek uznał, żeby wziąć taki tańszy, że to nie jest skomplikowane urządzenie i że ma tylko podgrzewać. W ostateczności jest jeszcze mikrofalówka no i starsze metody podgrzewania

allegro.pl/podgrzewacz-do-butelek-10w1-s...24m-i1845276536.html
allegro.pl/lezaczek-bujaczek-z-palakiem-...afa-i1845820157.html

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Doti