- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #211390 przez madziaska
Doti witam po raz drugi
Aniaa to przerazajace, naszczscie takie rzeczy nie zdazaja sie czesto.
Dziewczyny ja rodze w listopadzie i koniec!!!! Obliczylam sobie maciezynski, te 4 tyg. i pozniej jeszcze urlop, wiec musze dociagnac z tym wszytskim do wakacji, zeby we wrzesniu dopiero wrocic do pracy. Wczesniej nie moge wrocic, bo ktos mnie zastepuje i bede musiala kombinowac ze zwolnieniem. Takze koniec listopada rodze i nie ma innej opcji
Vestusia ja tez czasami jak sobie poplacze to mi lepiej od razu, starcza to na jakis tydzien
No wlasnie Anyanka to raczej na pazdziernik sie lapala, a i Kima tez cos z tym terminem miala nie tak, wiec glowa do gory
Batmanik!!! bron Cie Boze zebys cos majstrowala z lakatorem, skurcze sobie wywolasz Kobito!!!
Vestusia super zakupki
Doti to tez nieciekawa sytuacja...
Aniaa to przerazajace, naszczscie takie rzeczy nie zdazaja sie czesto.
Dziewczyny ja rodze w listopadzie i koniec!!!! Obliczylam sobie maciezynski, te 4 tyg. i pozniej jeszcze urlop, wiec musze dociagnac z tym wszytskim do wakacji, zeby we wrzesniu dopiero wrocic do pracy. Wczesniej nie moge wrocic, bo ktos mnie zastepuje i bede musiala kombinowac ze zwolnieniem. Takze koniec listopada rodze i nie ma innej opcji
Vestusia ja tez czasami jak sobie poplacze to mi lepiej od razu, starcza to na jakis tydzien
No wlasnie Anyanka to raczej na pazdziernik sie lapala, a i Kima tez cos z tym terminem miala nie tak, wiec glowa do gory
Batmanik!!! bron Cie Boze zebys cos majstrowala z lakatorem, skurcze sobie wywolasz Kobito!!!
Vestusia super zakupki
Doti to tez nieciekawa sytuacja...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez madziaska.
Temat został zablokowany.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
- Doti
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #211400 przez luska
A pisałam do Oli
Jutor dostaje wypis , ale malutka jedzie karetka do centrum zdrowia dziecka, a Ola ze zbyszkiem samochodem .Tam będą badali krew i mocz Natalki.W środę maja umówionego okulistę ,no i właśnie w środę po południu się okaże czy wrócą do domu.Kazałam ucałować mała od nas wszystkich no i tez gorąco one nas całują
Jutor dostaje wypis , ale malutka jedzie karetka do centrum zdrowia dziecka, a Ola ze zbyszkiem samochodem .Tam będą badali krew i mocz Natalki.W środę maja umówionego okulistę ,no i właśnie w środę po południu się okaże czy wrócą do domu.Kazałam ucałować mała od nas wszystkich no i tez gorąco one nas całują
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #211404 przez madziaska
Oby wszystko z Natalka bylo ok...
poczytalam troche o tej cytomegalii, nieciekawa sprawa... Tym badaniem powinny byc objete wszytskie kobiety w III trymestrze ciazy...
poczytalam troche o tej cytomegalii, nieciekawa sprawa... Tym badaniem powinny byc objete wszytskie kobiety w III trymestrze ciazy...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez madziaska.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #211406 przez Batmanik
patrz Madziaska - to ja drugie dziecko a nie wiem o tym
dobrze ze mi powiedzialas KOCHANA JESTES
a mi glupio ze taka ciemna jestem - no i w szoku jestem przede wszytskim...
DOBRZE MADZIU ZE JESTES Z NAMI - ZAWSZE MASZ RECEPTE NA WSZYSTKO!!!!!
dobrze ze mi powiedzialas KOCHANA JESTES
a mi glupio ze taka ciemna jestem - no i w szoku jestem przede wszytskim...
DOBRZE MADZIU ZE JESTES Z NAMI - ZAWSZE MASZ RECEPTE NA WSZYSTKO!!!!!
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #211417 przez Batmanik
halloooo....dziewczyny a co to dzis za forumowe opowiesci- a pozniej siedzimy i sobie wkrecamy...
OBY WSZYSTKO BYLO OKI W TYM CENTRUM ZDROWIA Z NATALKA!!! TRZYMAMY MOCNO ŁAPKI!!!
ja chce juz piatek i wizyte bo chce wiedziec czy wsio oki
OBY WSZYSTKO BYLO OKI W TYM CENTRUM ZDROWIA Z NATALKA!!! TRZYMAMY MOCNO ŁAPKI!!!
ja chce juz piatek i wizyte bo chce wiedziec czy wsio oki
- Doti
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #211420 przez Doti
luska tak na chwile zanikł wzrok?? tak po prostu??
nie uderzyła w nic?
heh, ja to jestem straszna łamaga po za tym moja mama mówi że mam szczęście w nieszczęściu, bo zwykle przytrafiają mi się rzeczy mrożące krew w żyłach a i tak wszystko kończy się dobrze na szczęście...
nie uderzyła w nic?
heh, ja to jestem straszna łamaga po za tym moja mama mówi że mam szczęście w nieszczęściu, bo zwykle przytrafiają mi się rzeczy mrożące krew w żyłach a i tak wszystko kończy się dobrze na szczęście...
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #211426 przez luska
No tak po prostu tv chyba oglądała, wylądowali w szpitalu , zrobili kompleksowe badania i nic............
A no z sutkami nie ma co, ponoć od tego można skurczy dostać .Chociaż dziś wyczytałam w książce , ze nie jest to skuteczna metoda wywołania porodu
Dobra mykm bo chłop marudzi
A no z sutkami nie ma co, ponoć od tego można skurczy dostać .Chociaż dziś wyczytałam w książce , ze nie jest to skuteczna metoda wywołania porodu
Dobra mykm bo chłop marudzi
- Doti
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- anyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #211467 przez anyanka
Hej!
Witam nową koleżankę i gratuluję synka Mój też miał mieć na imię Krzyś po moim św.p. tacie, ale zmieniliśmy zdanie ze względu na rodziców mojego taty bo mały dosłownie tak samo by się nazywał jak jego dziadek
Ja jak w sierpniu miałam migrenę to ledwo co widziałam na oczy i co gorsza nie mogłam wymówić ani jednego słowa, było słychać jedynie bełkot :/ No i straciłam przytomność że nawet nie słyszałam dziecka którym się opiekowałam :/ A moja siostra w pierwszej ciąży nagle przestała widzieć na oczy, na prawe do tej pory kiepsko widzi, ale u niej to podejrzewają ciężką chorobę, o której ciężko jest mi mówić...
Oki idę spać! Do jutra!
Witam nową koleżankę i gratuluję synka Mój też miał mieć na imię Krzyś po moim św.p. tacie, ale zmieniliśmy zdanie ze względu na rodziców mojego taty bo mały dosłownie tak samo by się nazywał jak jego dziadek
Ja jak w sierpniu miałam migrenę to ledwo co widziałam na oczy i co gorsza nie mogłam wymówić ani jednego słowa, było słychać jedynie bełkot :/ No i straciłam przytomność że nawet nie słyszałam dziecka którym się opiekowałam :/ A moja siostra w pierwszej ciąży nagle przestała widzieć na oczy, na prawe do tej pory kiepsko widzi, ale u niej to podejrzewają ciężką chorobę, o której ciężko jest mi mówić...
Oki idę spać! Do jutra!
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #211498 przez iva 20
hejka dziewczyny!!!!
Witam przedewszystkim nowa mamusie na forum
Fajnie ze Ola moze juz za niedlugo wyjsc ze szpitala nie ma jak w domu ze swoja kruszynka
a ja dziewczyny wczoraj bylam nie do zycia moj mezulek mi powiedzial ze wygladalam jak by mnie 100 dzikich koni przejechalo bylam taka slaba ze az sie dziwie zmierzylam sobie temperature bo myslalam ze ja mam a co sie okazalo ze mam 34 stopnie pewnie z oslabienia dzisiaj wstalam o 4 i siedze sobie na kompie bo nie moge zasnac a tak okropnie spalam co pol godziny sie budzilam poprostu jakas masakra takie cos zdarzylo mi sie pierwszy raz ....
a Vestusia podgrzewacz sie przyda moj mezulek mowil po co mi to bo mi kolezanka dala a ja do niego ze bede odciagac mleko i mu zostawiac a ja wtedy bede cos dla siebie robic cwiczyc czy co a on sie usmiechnal i mowi aha
okej ide dziewczynki sie polozyc moze zasne jeszcze
Witam przedewszystkim nowa mamusie na forum
Fajnie ze Ola moze juz za niedlugo wyjsc ze szpitala nie ma jak w domu ze swoja kruszynka
a ja dziewczyny wczoraj bylam nie do zycia moj mezulek mi powiedzial ze wygladalam jak by mnie 100 dzikich koni przejechalo bylam taka slaba ze az sie dziwie zmierzylam sobie temperature bo myslalam ze ja mam a co sie okazalo ze mam 34 stopnie pewnie z oslabienia dzisiaj wstalam o 4 i siedze sobie na kompie bo nie moge zasnac a tak okropnie spalam co pol godziny sie budzilam poprostu jakas masakra takie cos zdarzylo mi sie pierwszy raz ....
a Vestusia podgrzewacz sie przyda moj mezulek mowil po co mi to bo mi kolezanka dala a ja do niego ze bede odciagac mleko i mu zostawiac a ja wtedy bede cos dla siebie robic cwiczyc czy co a on sie usmiechnal i mowi aha
okej ide dziewczynki sie polozyc moze zasne jeszcze
Moderatorzy: ilona