BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #211390 przez madziaska
Doti witam po raz drugi ;)
Aniaa to przerazajace, naszczscie takie rzeczy nie zdazaja sie czesto.
Dziewczyny ja rodze w listopadzie i koniec!!!! ;) Obliczylam sobie maciezynski, te 4 tyg. i pozniej jeszcze urlop, wiec musze dociagnac z tym wszytskim do wakacji, zeby we wrzesniu dopiero wrocic do pracy. Wczesniej nie moge wrocic, bo ktos mnie zastepuje i bede musiala kombinowac ze zwolnieniem. Takze koniec listopada rodze i nie ma innej opcji ;)
Vestusia ja tez czasami jak sobie poplacze to mi lepiej od razu, starcza to na jakis tydzien ;)
No wlasnie Anyanka to raczej na pazdziernik sie lapala, a i Kima tez cos z tym terminem miala nie tak, wiec glowa do gory ;)

Batmanik!!! bron Cie Boze zebys cos majstrowala z lakatorem, skurcze sobie wywolasz Kobito!!!

Vestusia super zakupki :)
Doti to tez nieciekawa sytuacja...
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #211393 przez luska
Vestusia zakupy fajne , no i ten leżaczek w żyrafkę heheh :kiss:
Ania kurka to przeżyli niezły szok :ohmy: :ohmy: Ale co teraz jest oki , tak??A lekarze nie wiedza czemu sie tak stało??
13 lata 2 miesiąc temu #211397 przez Doti
dla jasności ten pierwszy lekarz o którym napisałam to rodzinny (a raczej zastępca bo rodzinnego nie było), a drugi to mój ginekolog-położnik
13 lata 2 miesiąc temu #211400 przez luska
A pisałam do Oli
Jutor dostaje wypis , ale malutka jedzie karetka do centrum zdrowia dziecka, a Ola ze zbyszkiem samochodem .Tam będą badali krew i mocz Natalki.W środę maja umówionego okulistę ,no i właśnie w środę po południu się okaże czy wrócą do domu.Kazałam ucałować mała od nas wszystkich no i tez gorąco one nas całują :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #211404 przez madziaska
Oby wszystko z Natalka bylo ok...
poczytalam troche o tej cytomegalii, nieciekawa sprawa... Tym badaniem powinny byc objete wszytskie kobiety w III trymestrze ciazy...
13 lata 2 miesiąc temu #211405 przez luska
Eh Doti ale miałaś "przygodę" , mnie to już chyba nic nie zdziwi jak tak czytam co dziewczynom się zdarza , na grudniówkach dziewczynie chwilowo wzrok zanikł B)
13 lata 2 miesiąc temu #211406 przez Batmanik
patrz Madziaska - to ja drugie dziecko a nie wiem o tym :blush:
dobrze ze mi powiedzialas KOCHANA JESTES :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
a mi glupio ze taka ciemna jestem - no i w szoku jestem przede wszytskim...
DOBRZE MADZIU ZE JESTES Z NAMI - ZAWSZE MASZ RECEPTE NA WSZYSTKO!!!!!
13 lata 2 miesiąc temu #211417 przez Batmanik
halloooo....dziewczyny a co to dzis za forumowe opowiesci- a pozniej siedzimy i sobie wkrecamy...
OBY WSZYSTKO BYLO OKI W TYM CENTRUM ZDROWIA Z NATALKA!!! TRZYMAMY MOCNO ŁAPKI!!!
ja chce juz piatek i wizyte bo chce wiedziec czy wsio oki
13 lata 2 miesiąc temu #211420 przez Doti
luska tak na chwile zanikł wzrok?? tak po prostu??
nie uderzyła w nic?
heh, ja to jestem straszna łamaga :P po za tym moja mama mówi że mam szczęście w nieszczęściu, bo zwykle przytrafiają mi się rzeczy mrożące krew w żyłach a i tak wszystko kończy się dobrze na szczęście...
13 lata 2 miesiąc temu #211421 przez madziaska
Batmanik hehehe :silly: Gdzies to kiedys slyszalam. Kolezanka ostatnio rodzila i przy partych skurcze zaczely zanikac, wiec lekarz mowi do niej: Niech pani masuje sutki !!! :laugh:
13 lata 2 miesiąc temu #211425 przez Batmanik
wlasnie przypomnialas mi ze przy porodzie to chyba mi tak polozna robila :huh:
co ja bez Ciebie narobilabym;)
13 lata 2 miesiąc temu #211426 przez luska
No tak po prostu tv chyba oglądała, wylądowali w szpitalu , zrobili kompleksowe badania i nic............

A no z sutkami nie ma co, ponoć od tego można skurczy dostać .Chociaż dziś wyczytałam w książce , ze nie jest to skuteczna metoda wywołania porodu :P
Dobra mykm bo chłop marudzi B)
13 lata 2 miesiąc temu #211431 przez Doti
madziaska ale się uśmiałam, musiałam to swojemu przeczytać bo nie wiedział co się stało że zaczęłam płakać ze śmiechu do monitora :laugh:
13 lata 2 miesiąc temu #211467 przez anyanka
Hej!
Witam nową koleżankę :) i gratuluję synka :) Mój też miał mieć na imię Krzyś po moim św.p. tacie, ale zmieniliśmy zdanie ze względu na rodziców mojego taty bo mały dosłownie tak samo by się nazywał jak jego dziadek

Ja jak w sierpniu miałam migrenę to ledwo co widziałam na oczy i co gorsza nie mogłam wymówić ani jednego słowa, było słychać jedynie bełkot :/ No i straciłam przytomność że nawet nie słyszałam dziecka którym się opiekowałam :/ A moja siostra w pierwszej ciąży nagle przestała widzieć na oczy, na prawe do tej pory kiepsko widzi, ale u niej to podejrzewają ciężką chorobę, o której ciężko jest mi mówić...

Oki idę spać! Do jutra!
13 lata 2 miesiąc temu #211498 przez iva 20
hejka dziewczyny!!!!
Witam przedewszystkim nowa mamusie na forum :)
Fajnie ze Ola moze juz za niedlugo wyjsc ze szpitala nie ma jak w domu ze swoja kruszynka :blink:
a ja dziewczyny wczoraj bylam nie do zycia moj mezulek mi powiedzial ze wygladalam jak by mnie 100 dzikich koni przejechalo bylam taka slaba ze az sie dziwie :unsure: zmierzylam sobie temperature bo myslalam ze ja mam a co sie okazalo ze mam 34 stopnie pewnie z oslabienia dzisiaj wstalam o 4 i siedze sobie na kompie bo nie moge zasnac a tak okropnie spalam co pol godziny sie budzilam poprostu jakas masakra :ohmy: :ohmy: takie cos zdarzylo mi sie pierwszy raz ....
a Vestusia podgrzewacz sie przyda moj mezulek mowil po co mi to bo mi kolezanka dala a ja do niego ze bede odciagac mleko i mu zostawiac a ja wtedy bede cos dla siebie robic cwiczyc czy co a on sie usmiechnal i mowi aha :lol:
okej ide dziewczynki sie polozyc moze zasne jeszcze :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka