- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMY LISTOPADOWE :-)
MAMY LISTOPADOWE :-)
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
Zuzu ja tez dzisiaj nie chce szalec
wspolczuje Wam z tym spaniem. u mnie to w miare, budze sie 2 razy i spie do prawie 7 wiec calkiem ok
juz mi ciezko z nim, szczegolnie jak tak malo delikatnie kopie...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
O tej smierci lozeczkowej to nawet nie chce myslec... Nie stresujmy sie.
A jezeli chodzi o ten czop to mi wyszedl juz chyba w calosci, bo nic wiecej juz mi nie wychodzi. A wygladal jak bialko jaja tylko o wiele gęsciejszy... taki glutowaty blee i sporo tego bylo
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)
Ja sobie odpuściłam dziś cmentarze... i to głównie z powodu,że w nic się już nie mieszczę a nie chciałam przemarznąć...
A taką mam ochotę na pańską skórkę...
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
Ja sie połozyłam na godzinke, myslama że mi przejdzie a tu nic Dalej głowa mi pęka mimo apapu... Mam tylko nadzieje że nikt jednak dziś do Nas nie przyjdzie... Mogłabym chyba cały dzień w łóżku przeleżeć... Ide do góry zobaczyć czy przy obiedzie nie trzeba pomóc, może się trochę rozruszam...
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- YummyMummy
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wczoraj w dzien dobry tvn mowili o tej panskiej skorce, dla mnie to tez nieznane, podobno w Warszawie najbardziej "tradycyjne"
Sander, nie przejmuj sie,ze malutka, to ja mam problem rodzic malego olbrzyma i to jeszcze SN ale sie smiejemy,ze przynajmniej nie bedziemy sie bali ja w rekach trzymac
O smierci lozeczkowej nawet nie myslcie! nasze malenstwa beda zdrowe usmiechniete i w ogole
Jutro znow ktg, moze pojawi sie jakis skurczyk maly w koncu 6 listopad coraz blizej w sumie
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
YummyMummy faktycznie, przynajmniej nie da się jej niezauważyć!! Heheh dobrze ją karmisz Mam nadzieje że rozpoczniesz wysyp!!
Chociaż pierwsza powinna być Gorla!! Oby tak było!!
I jak się czujesz Gorla?? Coś się nie odzywasz... Czekamy na wieści!!
No u Nas też szaro, buro, ale mi jest ciągle duszno i najchętniej bym poszła chociaż na malutki spacer, ale boje się że coś wywołam i dopiero będzie... i nici z 11.11!!
Biore się za pamelo
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Kaska niestety się nie ruszyło, jak tak dalej pójdzie, poniedziałek wywołanie, za to kuzynka wczoraj urodziła 2 dni była po terminie a ja akurat w tym czasie byłam na porodówce na ktg a ona na Sali porodowej rodziła
Ja też już nawet dziś mogę rodzić tak mam dośc, oczywiście zgaga co wieczór a nic nie pomaga, majranek, ciepłe mleko, reni gaviscon bleeeeeeeee jak wstane i chodzę jest lepiej, nieraz o 3 w nocy dreptam po sypialni hehe
Basiunia u mnie pierwszy poród tak samo się zaczął chlusnęło wodami przy pierwszym skurczu, nie wiem co to czop i skurcze i kiedy do szpitala jak co ile są, żadne plamienia brudzenia i rozwarcia taka galaretka odchodzi to czop, może być przezroczysta albo podbarwiona i spokojnie ona nieraz odchodzi i 2-3 tyg
Sander dobrze że coś postanowione i też już dużo nie zostało i mam strach jak nic , ale już chcę urodzić!!!!!!!! Bo już jak słoń chodzę od września zeszłego roku z 1,5 mies. Przerwą masakra jakas
Yummy o to bobas spory, moja wczoraj miała 3300 g
Kivi ja nie pomogę z glukozą, miałam lekko podwyższoną ale nie robili dalszego 75 g tylko diete miałam wprowadzić i tyle
Sander hehe ja mam odwrotny problem bo jestem chuda i niska wszystkie spodnie skracam, mój mąż też nie duzy bo 175 cm. A jaką mała będzie miała wagę to się po porodzie okaże
Ja wczoraj byłam na ktg, zbadał mnie gin i usg zrobił, szyjka skrócona i rozwarcie na 1 cm i nic dalej, dzis rano miałąm brązowe plamienie ale potem juz nei, pewnie po wczorajszym badaniu , bo mi tam grzebał i bolało. Czekam i nic, jak sie dziś zacznie to pewnie i sie dziś skończy, ale co tam... dzień jak inny
No gin mi kazał leżeć na lewym boku , bo lepsze przepływy, a ja pępowinę dwunaczyniową to tym bardziej. Co wizytę miałam usg z przepływami i ktg od 33 tc, gin zadowolony, ze ja taka chudzinka, ta pępowina i mała do wagi 3300 g dobiła.
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
Yummy faktycznie sporooo. pewnie ubranka kupowaliscie od 62
Zuzu ja tez nie slyszalam o tym slodyczu. Tylko 1wszego mozna to kupic czy jest tez normalnie dostepne?
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
Ja to jem co roku na 1 listopada Mam rozumieć ,ze to Warszawska tradycja???
Nie mam po niej zgagi a zjadłam już 2
Nie wiem czy można to gdzieś dostać indziej niż na cmentarzu ...
tylkokuchnia.blox.pl/resource/panskaskurka.jpg
no dobra, już prawie 19sta, raczej żadna z nas już dziś nie urodzi
- kivi
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
Test glukozy zniosłam dzielnie, nie mam jeszcze oficjalnego wyniku ale powiedziała mi babka że wstępnie wie już że jest dobry, jednak wysyłają jeszcze krew do szpitalnego laboratorium i stamtąd otrzymają wynik.
Ja dziś jestem mega zmęczona i obolała, najlepiej jest jak siedzę i nic nie robię....
Dla odmiany, czy zróżnicowania odczuć...coś boli mnie cała lewa ręka od kilku godzin tak denerwującoooooo, że mam dość.
Mirella kope lat załączam Mateuszka
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewentualnie jeszcze ja bym mogła sie wyrobić do końca 1.11 5 godz. by mi stykło może
a Mirella normalnie jak oko Wielkiego Brata.. nic sie nie ukryje i wszystko widzi
Pięknie na suwaku u mnie nie myślałam że tak długo wytzrymam, bo wcześniej skurcze to były, teraz czasem jak na @ poboli
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
a moja znajoma urodziła dzisiaj synka :)siostrzenica męza tez jest z 1 listopada,
gorla ty urodzisz 11.11