BezpiecznaCiaza112023

MAMY LISTOPADOWE :-)

12 lata 1 miesiąc temu #459401 przez kivi
córcia będzie miała chyba na imię Maja...

zastanawiamy się jeszcze

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #459493 przez kaska
aj Zuzu rozstepy to chyba jak maja wyjsc to i tak wyjda. ja juz stwierdzilam, ze Kacperek mi wszystko wynagrodzi, bedzie numerem 1 a o rozstepach nie bedzie sie mialo czasu myslec. ja przytylam niewiele bo ok 9 kg a i tak sa. ostatnio gdzies czytalam, ze stres im sprzyja... moze to i prawda :p

Sander co do wagi to mi sie wydaje, ze lekarz sie zagalopowal :) tyle to on moze bedzie mial jak sie urodzi a moze i nie :p napisz jutro jak wrocisz po wizycie :)

jutro dodam Was do listy i przeczytam wszystko dokladnie bo na tel to ciezko jak tyle wiadomosci :p a jestem na tyle leniwa, ze nie chce mi sie wlaczac komputera :p hehe

12 lata 1 miesiąc temu #459546 przez Sander
Dziewuszki co takie humorki??? Czekamy największy cud, powinnyśmy się cieszyć!!!!!

Proponuje coś dobrego zjeśc... może lody??? Ostatnio w lidlu znalazłam taki budyń czekoladowy o nazwie "chocollade milk" i jest pyszny!!!!!!! Taki śmietanowy zjadałam cały na raz, a ma aż 500 gram!!! Jak coś to polecam!!!!!!

Nie wiem jak Wam jeszcze pomóc... Może popatrzcie na ciuszki i łózeczko... mi to humor porawia :)

Z imieniem też nie jestem pewna na 100% ale raczej będzie Izabella :)

Zuzu moja też ma nieraz takie ciche dni... już 2 razy chciałam jechać na IP.

Kivi i oni twierdzą że masz rodzić sn?? Nie wierze że =by dopuścieli aby coś Ci się stało... musisz być dobrej myśli!!

Pozdrawiam!!!!!

12 lata 1 miesiąc temu #459590 przez ewelka1505
A mnie dzisiaj znowu porzadki czekaja ehh :( bo wymyslilam sobie wczoraj przemeblowanie i moj mezulek latal z meblami po calej chacie heh :silly: biedny sie nadzwigal, ale mial kolege do pomocy. No i trzeba znowu wszystko poprzecierac itd. I zrobilam serniczek na zimno :laugh: trzeba sobie teraz poszalec ze slodyczami :silly:
Mam niby tylko 7 kg na plusie ale brzuchol ostatnio jak na drozdzach rosnie. A mam sasiadke mniej wiecej w tym samym tyg ciazy i przytyla 15,5kg a nie ma prawie brzuszka. Ja mam o wiele wiekszy wiec jak to dziala B)

12 lata 1 miesiąc temu #459681 przez Sander
No ale będzie pieknie wszystko zrobione Ewelka!!

Ja dziś z rana na cmentarz lece do dziadków, bo jutro to nie mam szans... i do biedronki bo serniczek chce upiec :)

Dzisiaj się względnie wyspałam od niewiem kiedy!! Mój R. był na nocce i miałąm całe łóżko dla siebie!!! Chociaż zawsze nie mogłam spać jak go nie było to teraz jak mam brzuszek to się nie mieszcze z nim...

No i Malutka wsadziła mi noge gdzieś w jelito i bolało mnie pół nocy... ale i tak się wyspałam :)

Miłego dnia!!!

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #459733 przez Zuzu19
A u mnie pieczę się szarlotka... :woohoo:

Dziewczyny, dziś się nie przemęczajcie. Żeby porodu nie było 1.11 :silly:

12 lata 1 miesiąc temu #459792 przez ania1985
u mnie tez szarlotka. ja juz chce rodzic,zgaga nie daje mi zyc nic nie pomaga :angry: do tego z kazda polknieta tabletka jest mi coraz bardziej niedobrze,juz chce ten poniedzialek wkoncu odstawie te tablety.

12 lata 1 miesiąc temu #459882 przez Sander
Wróciłam!! Ide robić ciacho i do gina :)

No fakt dzisiaj i jutro lepiej nie wywoływać wilka z lasu!!! Ale jak musi to niech będzie...
Dzisiaj i jutro wszystkie się oszczędzamy!!!!!!!!!!! :lol: Czyli słodkie lenistwo!! U mnie dopiero jutro, bo po lekarzu jade jeszcze do siostry do pracy na godzinke :)

Szarlotka też brzmi kusząco!!

Pozdrawiam!!!

12 lata 1 miesiąc temu #459898 przez Zuzu19
Ania znam twój ból, ja rano się z nią męczyłam... :kiss: ninawidzę tego palenia w przełyku :angry: mi już nic nie pomaga nawet rennie...

Sander czemu jeszcze do pracy ?? uważaj na siebie :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #460039 przez ewelka1505
wlasnie zauwazylam ze odszedl mi czop B) ale nie byl podbarwiony krwia :silly:

12 lata 1 miesiąc temu #460043 przez kaska
oo dziewczyny zabraly sie do pieczenia :) Sander Ty zawsze mi narobisz na cos ochote !:p rozpieszczasz siebie i swojego mezczyzne. zazdroszcze im:)
wiecie, ze ka nic nie ugotowalam od 31 tyg! rozpieszczaja mnie :D

Ewelka caly wyszedl czy po kawaleczkach tak jak u mnie? czop odchodzi nawet do 2tyg przed porodem eh

Sander jak wizyta? niech siostra sie nie leni i Ciebie odwiedza a nie odwrotnie :p

u mnie nic sie nie dzieje oprocz mega ilosci sluzu! nie chce jutro rodzic

Gorla a moze u Ciebie cos ruszylo????

12 lata 1 miesiąc temu #460046 przez kaska
a na zgage sprobujcie majeranku :) w szpitalu polecali !

12 lata 1 miesiąc temu #460051 przez chłopek
dziewczynki jutro listopad która sie rozpakowuje:)?

12 lata 1 miesiąc temu #460067 przez ewelka1505
Nie wiem czy w calosci ale duzo bardzo tego bylo, a jak narazie juz nic nie wychodzi wiecej... Wiec moze w calosci juz wyszedl :) wiem ze czop moze wyjsc na tydzien-dwa przed porodem, ale moze i na kilka dni lub godzin :silly: ja mam nadzieje ze do terminu sie rozpakuje :silly: byle nie po bo zwariuje od czekania :silly:

12 lata 1 miesiąc temu #460069 przez kaska
Ewelka byle nie jutro !:) :p

ja jutro leze caly dzien z nogami do gory hehe :p

Chlopek ja zycze dziewczynom i sobie zeby od drugiego zaczely sie rozpakowywac :) oczywiscie tym, ktore maja ciaze donoszona

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka