BezpiecznaCiaza112023

MAMY LISTOPADOWE :-)

12 lata 4 miesiąc temu #462367 przez ewelka1505
Moja niunia ostatnio tez jakos mniej ruchliwa sie zrobila. Ale zdarza sie ze jak mi nozki wcisnie w prawy boczek to az zaboli :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #462467 przez Sander
Wam nózki pchają a mi mała wbija główkę w żołądek albo pod żebra, brojara mała!!!! Już nie długo... czekam z utęsknienim!!!!!!!

12 lata 4 miesiąc temu #462614 przez Zuzu19
A mi nic lekarz nie mówił na temat łożyska... Mówił jedynie,że wszystko idealnie, w normie. B)
Ale już się naczytałam o konsekwencjach wapnienia łożyska, już panikuje jak zwykle i szuka objawów u siebie :silly:

Mój też jest mniej energiczny... Czasem się uwypukla, wsadzi nogę pod żebro ale już nie reaguje na mój głos. Dziś brzuchem specjalnie potrzęsłam żeby go trochę rozbudzić... Chyba już jest tak ściśnięty,że nie ma jak...

Sander, brzuch mi się dziś obniżył do tego stopnia ,że nie mogłam sobie swobodnie stóp umyć... :angry:

Po co on tam u mnie siedzi skoro mu ciasno?? :blink:

12 lata 4 miesiąc temu #462632 przez Bombelkowa Mama
czesc!! no wiec jestesmy juz w skladzie 2+1 :D 27.10.12 Igor 22.20 niestety przez CC ale wszystko jest wporzadku:):) zycze wam wszystkiego dobrego kobitki :):) dacie rade :):)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #462648 przez Sander
Achhh coś czułam Bombelkowa Mamo!!!!!!!!!

Gratuluje z całego serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Bardzo się ciesze!!!!!!

Jak będziesz miałą chwilke to napisz ile waży ile wzrostu itd :) Najważniejsze że zdrowy!!!

No i czekamy na foto!!!!!!

Aaaa i jescze jak byś miałą czas w tym tygodniu to prosze Cię napisz jak cc... bo ja mam w niedziele i się stresuje strasznie!!!

Buziaczki!!!!!!!!!!!!!

12 lata 4 miesiąc temu #462650 przez MaLiNaUK
Bombelkowa Mama serdeczne gratulacje Igorek Pazdziernikowy:) Poprosimy o zdjecia chociaz pewnie teraz jestes mega zajeta:*

12 lata 4 miesiąc temu #462722 przez Baasiuniaa
Gratulacje Bąbelkowa Mamo :))) i też jestem ciekawa Twojej relacji po CC.

jezuu Dziewczyny jak Was czytam, to Wy juz kurka wszystkie na bombie siedziecie :)))
ale trzymam kciuki, będzie dobrze;)

ja z kacperkiem np w dzień terminu miałam brzuch wysoko pod brodę prawie i nic a nic nie wskazywało na poród... ale mi spuchły niesamowicie stopy..moja mama od razu powiedziała, sie będzie działo... no i sie działo:)

ja dzisiaj zadzowniłam do znajomej położnej i już spokojniejsza jestem, bo znowu ppowiedziała ze moge dzwonic o każdej porze dnia i nocy gdyby sie coś zaczynało dziać:)
ufff ostanio do niej dzowniłam o pierwszej w nocy jak wody sie polały hehe:)))

Moja mała rusza sie zdecydowanie mniej, te 10 ruch dziennie jest, ale takie raczej przeciagania, a nie kopniaki już. w środę mam pierwsze KTG, badanie łożyska, przepływy, zobaczymy co się okaże na usg i ile waży juz dzidizia..chociaż swoją drogą ja sie tym absulutnie już nie sugeruje, bo mój Kapi miał na 2 dni przed porodem 3500+/- 500 czyli lekarka obstawial 3800 maxymalnie...a miał.4130....więc już sie wole nastawić, że tym razem też bedzie na plus,a nie na minus:)))

12 lata 4 miesiąc temu #462742 przez diablica87
Gratulacje Bąbelkowa Mamo :lol:

Ja we wtorek byłam u mojego Gina i wszystko jest ok :laugh: Mała ułożona już jest główkowo ale szyjkę mam jeszcze zamkniętą :silly:

Tylko teraz się troszkę martwię bo złapałam jakieś cholerne grypsko i boje się o maleństwo :dry: Z nosa mi cieknie jak z kranu i do tego w nocy miałam gorączkę :huh: Ale jutro idę do lekarza to zobaczymy co mi powie ;)

12 lata 4 miesiąc temu #462779 przez ewelka1505
Gratulacje dla Bąbelkowej Mamy :) jak bedziesz miala chwilke czasu to opisz wszystko co i jak sie dzialo :)

12 lata 4 miesiąc temu #462797 przez chłopek
gratulacje bąbelkowa mamo:) która następna?

12 lata 4 miesiąc temu #462829 przez kaska
GRATULACJE BOMBELKOWA MAMO !! :kiss: i prosimy o relacje i dane do tabelki :)

ja z checia bede nastepna... ale nic sie nie zapowiada wiec pewnie jeszcze pochodze :/

a moj Kacperek czasami szaleje-zazwyczaj wieczorami a tak to sobie kopie, rozciaga, wypycha :) ja bym chyba zwariowala jak by mi sie mniej ruszal... panikara jestem :p

oo i Diablica sie odezwala :) to chyba reszta tez jeszcze w dwupaku?

12 lata 4 miesiąc temu #462831 przez Zuzu19
Ojeja BOMBELKOWA GRATULUJE, ZAZDROSZCZĘ I CAŁUJE WAS OBOJE :kiss: :kiss: :kiss:

Ja chcę być następna :silly:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #462834 przez chłopek
Gorla dzisiaj o 14-30 urodziła Maja 3200g 52 cm szczescia
Prócz tego że bolało jak diabli nic więcej nie wiem

12 lata 4 miesiąc temu #462866 przez YummyMummy
Gorla i Babelkowa gratulacje!!! jak ja Wam zazdroszcze! :woohoo: ciekawe kiedy bedziecie miec chwile na zdanie relacji, pewnie niepredko :blink:
Zuzu, Kaska,to moze jakies zawody urzadzimy :P? bo terminowo my nastepne niby ;) ja sobie caly czas powtarzam,ze max tydzien jeszcze.. mam taka nadzieje,bo sie nerwicy nabawie :P

12 lata 4 miesiąc temu #462870 przez kaska
GORLA GRATULACJE I ZDROWKA!! :kiss:

Yummy jeszcze Ewelka ma termin blisko :) kurcze ja tez juz chce byc po bo inaczej zwariuje. Boje sie o niego, wole go miec przy sobie, bede spokojniejsza.

Sa juz 3 listopadowe dzieciaczki :) kto teraz?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka