- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMY LISTOPADOWE :-)
MAMY LISTOPADOWE :-)
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
Iza faktycznie troszkę inna. Twoja wydaje mi się porządniejsza, tylko ta cena 140 zł mnie przeraża mi to na razie w spaniu pomaga kołdra włożona między nogi, ale wolałbym kupić sobie takie cacko zawsze to wygodniej
Co do kombinezonu to kupiłaś taki z nóżkami czy coś w stylu workowatym? (mam nadzieję,że mnie zrozumiesz bo nie wiem jak mam to ująć hehe )
U mnie upał i duszno było do 15 później ulewa i znowu ciepło
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ajlona
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Śpi się wygodnie na lewym boku, spokojnie przesypiam całą noc... Znam 3 dziewczyny, które korzystały też z poduszek motherhood i są bardzo zadowolone... nawet zabrały ją do szpitala
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
- iza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- zawsze trzeba mieć nadzieje
Kaska cena poduszki no jest ciut wysoka ale wierz mi na prawde sie opłaca.Jest bardzo wygodna a ja przeciez wsrod nas to jestem ekspertem od lezenia w koncu 4 miesiace sie z nia non stop "przytulam" a i w tamtej ciazy tez posluzyła.Teraz jak byłam w szpitalu tez ja miałam ze soba i na poród tez mam zamiar bo sie przyda mi i dziecku.
Kombinezon jesli Cie dobrze zrozumiałam to kupiłam ze tak powiem na "kazda nozke oddzielnie"/,natomiast łacznie ze stopkami bo sa tez takie do kostek powiedzmy a reszte trzeba dokupic. Wiec to nie worek
- diablica87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Jestem w "CIĄŻY"
A czuje się kiepsko : boli mnie odcinek lędźwiowy kręgosłupa ( i to tak że ostatnio jak mnie mąż masował to się mu popłakałam ) i czasami odcinek piersiowy chyba tak to się nazywa, ostatnio stopy mnie pieką tak jak bym chodziła po rozżarzonym węglu, apetytu nie mam, zachcianek też nie mam ( no chyba że zachcianka można nazwać ochotę na pierniczki w maju ) jedynie co odrzuciło mnie na ryby , wymiotowałam tylko parę razy na początku ciąży (w sumie to może 4 razy) i dalej czasami mam tą cholerna zgagę która żyć mi czasami nie daje a no i strasznie meczą mnie te upały - ciągle bym tylko spala
Wiec raczej mam dziwny ten okres bo według mnie wcale nie ciążowy
- iza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- zawsze trzeba mieć nadzieje
A te upały tez ciezko znosze ale dzis jest juz lepiej u mnie bo cała noc padało wiec juz inne jest powietrze i temp-nareszcie
- diablica87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Jestem w "CIĄŻY"
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
No wiec dziewczyny bylam wczoraj na usg 3d. Fajna sprawa Mam juz 100% pewnosc ze to dziewczynka jak to lekarz powiedzial "na 100 % nie ma zadnych jajek tylko cipeczka" tylko niestety nie dalo rady podejrzec buzki w calej okazalosci bo ciagle cos sie zaslaniala raczkami. Lekarz probowal na wszyskie sposoby, ale ona jakas wstydnisia chyba jest Wazne ze zdrowa i juz wazy mniej wiecej 1kg
A i jeszcze wyszlo mi u niego termin na 6 listopada wiec o 3 dni wczesniej niz z ostatniego usg. Czyli w kazdym badz razie moge sie spodziewac ze na poczatku listopada mala wyskoczy ;p
- ania1985
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
ania1985 też miałam z tym problemy, ale się zcwaniłam i łykam je przed snem po kolacji. Zgłaszałam to ginekologowi to mówił,że organizm czasami reaguje wymiotami na żelazo (powiedział,że później powinno przejść)- no chyba,że masz preparat bez żelaza, wtedy to już nie wiem. Ja biorę prenatal classic. Na kiedy masz termin? pod koniec listopada?
gorla super ma włosy! Śliczną masz córkę
ewelka1505 masz jakieś zdjęcie z 3d? pochwal się
Współczuję Wam tej zgagi. Miałam raz taką porządna i myślałam,że umrę. Teraz już wiem,że nie mogę się przejadać, w szczególności moich ulubionych słodyczy.
- YummyMummy
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mi na szczescie ani po witaminach, ani po zelazie nie chce sie wymiotowac
Wczoraj bylam u ginka, szyjka w porzadku, dostalam skierowanie na badanie krwi i usg. Oczywiscie juz sie nie moge doczekac zeby podejrzec mojego malego kangurka ostatnio tak zaczela skakac,ze naprawde zaczynam myslec,ze juz by wyszla najchetniej a wczoraj jak mezus sie przytulil do niej i zaczal mowic,to mielismy wrazenie,ze go chce dotknac i mizia mnie po brzuchu. Kurcze po prostu niesamowite przezycie!
Mnie kregoslup mniej boli odkad chodze na zajecia dla ciezarowek, wiec polecam jesli mozecie w takich uczestniczyc!
- ania1985
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
A co do ćwiczeń to chodzę na basen Polecam!
ania1985 glukoza dla mnie nie była straszna nawet mi smakowała jak dodałam cytrynki (ale z tego co słyszałam nie wszędzie pozwalają) tylko długo to trwa, więc jak możesz to idź jak najwcześniej.byłam po 8 a do 12 to strasznie zgłodniałam No i senna się zrobiłam gdzieś po pół godziny od wypicia- myślałam,że zasnę na siedząco
- diablica87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Jestem w "CIĄŻY"