- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
...ooo i jako druga chyba
śpioszki i mamusie wstawać
Lenka wczoraj zasnęła o 21.30 i na mleko obudziła się o 3 a później obudziła się o 8 i chciała już wstać.
Teraz leży na macie i się bawi.
Pogode mamy pochmurną 13 stopni tylko. Ale ponoć od piątku, soboty rozpogodzenie i plus 25 stopni przez tydzień...ciekawe.
Dziewczyny gdzieście Wy ? co tak tu pusto? Klary dawno nie było...Agusia gdzieś się zapodziała...Natali wcięło....hmmm
miłego dnia dla maluszków i mamusiek
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Dziękuję za podobieństwo ale ja uważam, że mały do nikogo nie jest podobny jeszcze ale nogi ma moje takie same krzywasy
Co do kąpieli do robimy to co drugi dzień i palimy w piecu tak na godzinkę przed bo w domu mam 21 stopni tylko.
W nocy trochę popadało a teraz słońce świeci może się uda jeszcze wyskoczyć na powietrze bo jutro mają być ulewy.
Zapomniałam napisać karmimy cycem a orientacyjnie żeby było łatwiej to Rzeszów chyba, że wiecie gdzie jest Przemyśl
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Hania mój też leży na macie także piona he he
Ikunia dawaj fote psów!
Malutka waga Alana to 6400 a nie 6600
Nie wiem co jest ale od kilku dni zauważyłam że Alan je z cyca i nagle zaczyna płakać i puszcza a jak chcę go dostawić to ryk jak nie wiem. Na bank się nie najadl bo szuka a jak chcę mu dać znów to ryk. Musi się uspokoić dobrze i dopiero jak mu daję to bierze nie wiem o co mu kaman
Ja dziś pospalam do 10;30! Syn ma macie od 8 bo już marudzil a ja za nic nie miałam siły żeby bawić się w rannego ptaszka więc siup na matę i dziecka nie ma
- cordis
- Wylogowany
- rozmowna
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
wreszcie was nadrobiłam
my już przeprowadzeni i jesteśmy na swoim juuupi:) nawet nie wiedziałam, że tyle rzeczy mamy nosiłam i nosiłam te torby a jak je rozpakowałam boooooże ile tego, połowa jeszcze leży na środku pokoju a ja chodzę i szukam gdzie co mam , pewnie jeszcze z miesiąc tak będzie
mojemu dziecięciu poprzestawiała się noc z dniem , całymi dniami śpi a w nocy buszuje i foch jak znim ktoś nie gada ( ktoś czyli ja, bo mężu o 4 rano wstaje do pracy więc odpada szybko).
kurcze ja dalej nie mam okresu tzn nie żebym chciała go dostać bo już się przyzwyczaiłam że tak fajnie bez, ale chyba już powinien być lekarz mi mówił że po cc jakoś szybciej mogę się spodziewać a tu echo na razie.
ale ładne te nasze dzieciaczki i mamuśki też ekstra
dodałabym fotke ale u mnie coś nie halo i nie da się.
Abra masz klona u mnie, jesteś tak podobna z moją znajomą że aż musiałam Twoją fotkę powiększyć
aaa mam pytanko kupujecie jakieś coś na zimę do wózka żeby maluchy nie zmarzły, jakąś osłonkę czy cuś? bo ja chodzę po sklepach ale nic nie mogę wyszukać.
Malutka my jesteśmy z okolic Krakowa, Bartek je z cyca+ mm.
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- cordis
- Wylogowany
- rozmowna
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Malutka, tabelka rewelacyjna, widzę, że co 6tyg.będziemy mierzyc i ważyc dzieciaki
Ja narazie mogę napisać, że karmię cycem, ale nie wiem czy nie zacząć na noc podawć Artusiowi mm z tym zagęszczaczem, bo wczoraj spróbowałam i spał lepiej niż Lenka od 20:45 do 3 haha...raz nam się udało dłużej
Poza tym w niedzielę jak skończy 3 miechy to go zważe i zmierzę...choć wczoraj go ważyłam i nie mogłam uwierzyć, że równe 7kg wyszło
Malutka, Wikusia piekna księżniczka, Ty również super się prezentujesz...a domek...mmm...marzenie
Aleksia, synek śliczny i Ty jestes bardzo ładna kobietką
A ja mam mate a jeszcze jej z piwnicy nie wyciagnęłam musze się streszczać by Artus co nieco jej poużywał.
na szczęście wyszliśmy już z chorób I Emisia i Artuś zdrowi, tak więc syropy poszły do apteczki.
Kakaszka, taka temp.jaką napisałaś jest normalna u niemowlaczka...i tym się kompletnie nie przejmuj, dopiero powyżej 38 daje grubo do myślenia. Natomiast tak jak dziewczyny pisały, jeśli mierzysz temp. w pupie, trzeba odjąć 5 kresek, jeśli w pipce 3 kreski.
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
ja dzis sie nie czuje. nie wiem czy to jesienne dolegliwosci ( w sumie prawie co jesien mialam stan podobny do deprechy), czy jakies chorobsko mnie bierze. spalabym caly dzien, jest mi non stop zimno, brr.
eliza dzis miala biegunke, znowu mi strasa narobila. ale jak poczytalam na necie to jak narazie musze obserwowac elize i jak biegunki beda czeste to do lekarza. ale mnie to dziecko stresuje. z powrotem chce lato i zeby bylo cieplo i tych paskudnych wirusow nie bylo.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Agusia - no wreszcie jesteś fajnie że maluchy już są zdrowe 7kg ???!!! wow to nie złe masz to mleko...lepsze niż mm gdybym mieszkała bliżej to bym ci Lenke podsyłała do karmienia bo ta moja kura waży teraz może ze 5,5kg
No już w niedzielę ten Twój przystojniak będzie miał trójeczkę
Mój dziś wrócił wcześnie z pracy...byliśmy na zakupach i o 15-ej wszyscy się położyliśmy...ja już wstałam na kawkę a oni jeszcze chrapią
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziweczyny gratuluje udanych weekendów, my odwiedziliśmy Juli kuzynkę pół roku starszą. Zostaliśmy na noc u rodziców mojego męża. Mała ładnie tam spała od 22 do 4,30 i 7,30, kąpała się pierwszy raz w brodziku, śmiała się i chlapała jak zawsze
U nas też zimno i cały czas pada
Agusia ładnie Artuś sobie waży
Malutkamilka Twój domek wygląda na bardzo duży, pewnie planujesz sporą rodzinkę .
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa