- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Skąd mi się to wzięło hmmm chyba gdzieś wyczytałam ale chyba to lipa bo to raczej już za dużo
Ja jeszcze na cycu jadę mój jeden dziś zwariował znów się zrobił twardy jak silikon a był normalny już od dawna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Jak Wam mija niedziela ?
My byliśmy na spacerku teraz Alan śpi już z godzinę a ja wciąż leze w łóżku. Mój piłkarz na boisku.
Ikunia jak po imprezie ?? U nas fajnie Alan trochę z nami posiedzial na bujaku później jak już usnal na twardo to wylądował w łóżku swym. Wczoraj było delikatnie z alkoholem więc dziś normalnie karmie, i samopoczucie bardzo dobre.
Dostaliśmy od znajomych mate edukacyjną, niestety prezent średnio trafiony bo mamy już dwie z czego jedną sprzedaje
Właśnie zamówiłam mojemu smykowi żyrafe sophie. Słyszałam że dla dzieciaków jest idealna, ciekawe jak się sprawdzi u nas. Trochę drogawa no ale czego się nie robi dla małego bączka.
Kakaszka myślę że nie ma co panikowac, jak w ogóle Elizka się zachowuje ? Jest pogodna ?
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Aleksia sliczny synek i ty również podobni
A to mój podróżńik [img/]
Bartuś spi a my idziemy do znajomych na moment
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
www.okazje.info.pl/dd/dla-dziecka/canpol...inozaury-71-001.html
Właśnie jest w trakcie zasypiania Musiałam ją kąpać w kuchni nagrzanej kuchenką elektryczną bo w domu nadal mamy zimno (temp. 19 stop. do spania idealna ale nie do kąpania dziecka) jutro muszę się dowiedzieć czy sąsiedzi też mają zimne grzejniki. Sprawdzaliśmy rury w piwnicy co idą od ciepła i też zimne są więc nie wiem...nie wiem jak to powinno być. A zapowietrzonych grzejników też nie mamy bo 4 dni temu grzały całe super a teraz wszystkie zimne w całości.
Dzieciaki wszystkie super. Aleksiaa Twój syn wypisz wymaluj Ty
Gochens a o tej żyrafie to nie słyszałam...muszę polukać co to za cudo
Kakaszka taka temperatura u dziecka to nie gorączka dzieci mają trochę wyższą niż my dorośli właśnie koło 37 stopni a w dupce to też jest zawsze ciut wyższa...ale tak jak dziewczyny piszą...monitoruj stan
miłego wieczoru
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
haniu tak napisalas, ze zimno masz w mieszkaniu do kapaniu, mi sie wydaje, ze u mnie tez jest fest zimno, ale termometru niestety nie mam i sie juz boje elize kapac, zeby jeszcze bardziej nie zaziebic. wczoraj nie byla kapana, to dzis musi.
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Kochane dziękujemy Wam za komplementy
Mały mi spał dziś mało... Teraz usnął pół godz temu ale już się obudził... A chciałam sobie kieliszek likieru popić, już mam nalany... Oczywiście teraz nie będzie spać przez godz co najmniej a potem zgłodnieje więc nie mogę wypić...
Muszę się Wam pochwalić mój synek dziś pociamkał gotowanego jabłuszka Dostałam od ciotki skrzynkę jabłek, ładne duże ale kwaśne że szok i wpadłam na pomysł żeby zrobić mus na zimę, no i sobie zjeść trochę gotowanych bo to na zatwardzenie niby pomaga... To ugotowałam i sobie jadłam i mały na mnie patrzał takim wzrokiem że się podzieliłam do posmakowania tylko dostał ale minę miał nieziemsko zdziwioną co to było potem wypluł mus zmieszany ze śliną, to dostał jeszcze trochę i wtedy już z chęcią połknął i wyglądał jakby chciał jeszcze ale się bałam... Za kilka dni dostanie jeżeli mu nie zaszkodziło
Pawełek dzisiaj z nami oglądał swój pokój w naszym domku i się rozpłakał... Pewnie na myśl że już nie będzie mamy cyca tak blisko ale tak dużo nam tam jeszcze brakuje, że chyba będzie mieć rok zanim tam zamieszkamy.... ;(
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Pojechalysmy po 18 do moich rodzicow bo mama nakupowala znowu wnusi ubranek i wiekiego misia, a i kolezanka przyniosla po swojej corci ubranka dla Wiktorii.
Zjadła kolo 19 pobawila sie z dziadkami, wrocilysmy do domu, wykompalysmy sie i od razu chciala jesc wiec zrobilam jej 120 ml, myslalam ze zostawi z 20ml a ona zostawila 60ml i odpadla na przedbiegach. Teraz spi w lozeczku i jestem ciekawa na jak dlugo starczy jej te 70ml mleczka.
Korzystam z okazji i uciekam tez spac, trzeba troche odespac i wyprostowac kregoslup bo daje dzis popalic przez ten okres.
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kakaszka Tak jak pisały dziewczyny, nie masz sie co martwic, lekarze nawet mówią,że u dzieci gorączka to tak naprawde 38 stopni.. Ale powiem Ci,ze widze że bardzo sie o swojego aniołka martwisz..Dobra z ciebie mama :*
A u nas w mieszkaniu to samo, zimno jak cholera. Ja nie wiem na co oni czekają z tym ogrzewaniem ...
Tej całej maty nie kupuje dla Kuby, on mi sie za szybko wszystkim nudzi, wiec szczerze mówiąc szkoda mi tyle pieniedzy, skoro moge mu za to kupic kilka innych zabaweczek, np dzisiaj kupiłam mu gryzaczek wodny z Canpol Babies w kształcie słonika i jest nim zachwycony hihi
No i musze powiedziec,że prezent Pawełek dostał wystrzałowy. Nawet nie chce myślec ile to cudo musiało kosztowac
Poza tym, pogode mamy lipną, leje drugi dzień.. humor też beznadziejny.. nie mam na nic ochoty. Na szczeście moj okres troche przystopował i juz tak ze mnie nie cieknie jak na początku..
No to w takim razie dobranoc dziewczyny , śpijcie Wy i Wasze Maluszki spokojnie
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
srenka - no u nas grzeją cały czas praktycznie (jak pisałam wcześniej), tylko wiadomo latem tyle o ile bo gorąco...a teraz im się coś chyba zdziadziło...a plus mieszkania w bloku też jest bo odkręcasz kaloryfer i się nie musisz brudzić przy piecu, nie musisz pilnować temp. na nim i te wszystkie kołomyje z tym związane. No chyba ze masz piec olejowy czy na gaz to co innego...ale znów koszt większy. Wszystkiego są plusy i minusy...w każdej dziedzinie życia.
abra - moja też sie szybko zabawkami nudzi ale mata jej się podoba tak ze 2-3 razy dziennie około pół godziny do godziny się na niej bawi.
Lecę spać...
dobranoc...
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Dzien dobry.
Spędziliśmy miło z B. Caly weekend. W sobote piłam ale sie nie opiłam takze bylam pod wrażeniem ze po roku abstynencji jakos za specjalnie mnie nie zadżumiło. Zosia w niedziele żarła butle ale o 18 dostała już cycka.
U mnie chmury:/ jade dzis do babci bo sunia sie oszczeniła a to york i nie widzialam jeszcze aż tak małych piesków. No i sunia ucieka od małych nie chce ich karmić wiec pomogę babci przy dokarmianiu maluchów:)
Buziaki:*
Malutka piekna ta nowa tabelka my jestesmy z Łodzi karmimy naturalnie.