BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu #744102 przez abrakadabra
My mamy termometr przykładany do czoła, jestem z niego bardzo zadowolona :) Jest z firmy MESMED, kupiłam go w aptece za 99,00zł. Sprawuje sie świetnie :)

My jesteśmy z Lubina, blisko Legnicy ;)

Rysa - Filipek śliczny :) Ma piekny uśmiech :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #744144 przez Gochens
Dzień Doberek

My dziś mieliśmy ciężka noc, a badziej mój małżonek. Nie mógł spać, przez zatoki. Od kilku lat ma z nimi straszny problem i czasem dają o sobie znać niestety.

Ja dziś odwiedzilam fryzjerke i sciachalam kudly, już mnie za bardzo denerwowaly.
Lecimy dziś na ślub więc akurat będzie.

Zaraz lukne ta tabelke no i przy okazji zmierze swojego bąka.

Rysa ślicznie wygladasz a synciu jak na chrzczonego przystało świetnie się reprezentuje.

11 lata 3 miesiąc temu #744151 przez abrakadabra
Slub w piatek??? ;)
Kuba wkońcu mi sie "oprożnił" heh zupełnie inne dziecie :P
Ja też bym coś z włosami zrobiła, ale to dopiero po ślubie :)
Normalnie powiem Wam,że przez ten okres to nic mi sie nie chce....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #744153 przez Gochens
Alan waga 6600, wzrost 65 cm , karmiony naturalnie i Łódź ♥♡

11 lata 3 miesiąc temu #744154 przez Gochens
Tak Abra w piateczek. My też mieliśmy w piątek 13 ♥

Dziś idziemy na ślub do " celebrytki" heh śmiać mi się chce bo wszystko owiane tajemnicą, później Wam sprzedam niusa, któż to taki :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #744159 przez kakaszka
dziewczyny musze wam opowiedziec moja historie z termometrami na podczerwien, bo az mnie roznisi jak o nich slysze. wtedy co po wyjsciu ze szpitala dostalam infekcji ( tej co mi zaniesli przy cesarce) mialam goraczke 39,5 stopni srednio w szpitalu non stop mnie mierzyli tymi na podczerwien i wiecej niz 37,2 nigdy nie pokazywaly, a bylo ich mnustwo takze nie byl to jeden popsuty. w pierwszy dzien w szpitu az plakalam z powodu, ze robia ze mnie debila i zarzadalam zwykly termometr, wiec dali mi elektroniczny bo rteciowych w ogole nie mieli, no i okazala sie moja prawdziwa temperatura czyli ponad 39. ze dwa dni walczylam ze zmieniajacymi sie pielegniarkami i ich zasranymi termometrami na podczerwien i kazdej opowiadalam moja historie i rzadalam normalny termometr, ale po w dniach juz mialam tego dosc. powiedzialam to tylko swojemu lekarzowi prowadzacemu i poprosilam mame o przywiezienie mi normalnego termometru i sama sobie mierzylam temperature. ale jak ja slysze o tych termometrach to szlak mnie trafia ile ludzi w szpitalu przez te gowna nie sa leczonetak jak powinni, bo bez goraczki to nie mialam infekcji, a z taka goraczka to juz byl wielki problem. az chcialam zlozyc skarge na to, ale zapomnialam.
tak wiec ja dla elizy uzywam zwyklego elektrycznego do pupki na pare sekund, ona nawet nie idczuwa jego obecnosci :)a ja jestem pewna, ze z dzieckiem jest wszystko ok.

rysa laska z ciebie, a zabciunia masz cudownego :)

skoro juz tak piszecie skad jestescie to my z Oławy kolo Wroclawia. no i jemu MM :) na rozmiary poczekamy troche :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #744167 przez Hania84
Lenka zasnęła a ja zaraz lecę obiad robić.

Kurde Gochens kogo Ty znasz z celebrytów ??? teraz to mnie ciekawość zżera....potrafisz podkręcic atmosferę hehe :lol: I jak na celebryte przystało...tajemnica musi być no tak :D

Ja też mam elektroniczny do pupki :)

Gochensik miłej balangi ;)

Okres też mi się rozkręcił choć mam malutkie krwawienie...ale za to napitala mnie krzyż i tylko bym leżała...
...a pierwszy okres abra też miałam mocny :P to chyba tak już jest po ciąży...

11 lata 3 miesiąc temu #744178 przez srenka_918
Gochens a może pochwalisz się nam nową fryzurą? ;) Też mnie ciekawość pożera jakich masz znajomych ;)

_Klara_ to Ty chyba mieszkasz najbliżej mnie ;)

Ja jestem z Lini ;) to jest koło Lęborka, a Lębork pomiędzy Wejherowem a Słupskiem ;) ha ha ;) No i karmię cycolkiem ;)

Ja w termometr jeszcze nie inwestowałam ;) a jak była potrzeba to zmierzyłam małemu elektronicznym w pupci, ale ostatnio baterie w nim poszły jak mój G. zachorował, bo na niego wszystkie tabletki na grypę działają za mocno i od razu za niską temp ma...

11 lata 3 miesiąc temu #744243 przez rysa
Gochens to moze jutro w jakiejś gazecie będziesz uchwycona jako gość u celebryty ;-)

A te elektroniczne to jakie polecacie?

11 lata 3 miesiąc temu #744245 przez kakaszka
rysa ja mam z rossmana nawt nie wiem jaka firma, wisial tam gdzie artykuly dzieciece za grosze i nie narzekam.

11 lata 3 miesiąc temu #744251 przez Hania84
Rysa ja mam tez tani za 5 euro i tez nie narzekam...firmy chicco...nie wiem czy taka w PL jest.

Lena sie obudziła pół godziny temu, obaliła flachę :lol: i teraz siedzi u mnie na kolanach i wpitala palce gadajac przy tym hihi

11 lata 3 miesiąc temu #744252 przez abrakadabra
Dziewczyny wlasnie wrocilismy z miasta, zaczynam wierzyc w to,ze istnieje cos takiego jak opatrznosc.... słuchajcie..
Szlismy na przystanek, dosc szybko, bo akurat widzielismy, ze nasz auutobus jedzie, ale cos mnie tknelo,zeby wejsc jeszcze do sklepu na chwile, wiec pojechalismy tym 10 min pozniej.... I CAŁE SZCZESCIE BO TEN KTORYM MIELISMY JECHAC PRZYSTANEK PRZED NASZYM DOCELOWYM STAŁ Z CAŁYM ROZBITYM PRZODEM BO ZDERZYŁ SIE Z JAKIMS SAMOCHODEM... BOŻE KOCHANY... CAŁA SIE TRZESE, A JECHALISMY Z PIOTRKIEM I KUBUSIEM W WOZKU....

:( :( :( :( :(

11 lata 3 miesiąc temu #744264 przez malutkamilka
Srenka jestes zapisana, nie wiem czemu Was nie wpisalam jeszcze, sorki.

Od dzis zaczela malej dawac po trochu do picia ta wode z miodkiem (75ml na probe) i o 16 byla druga ladna kupa. a ze mi zostalo 10 szt dwojek to jak nigdzie nie wychodze to zakladam jej bo jak widze ze robi kupke to czekam az skonczy i ja od razu przewijam a teraz tak fajnie jej sie purtalo ze dwa komplety ubranek poszlo do prania- teraz ma zalozone trzeci komplecik ;D
chyba na nia dziala zobacze jaka bedzie noc.

Rysa ale z Ciebie niezła dziołcha a Filippo jaki kawalerzyna przesłodki :* a minka z zabka urocza

11 lata 3 miesiąc temu #744298 przez srenka_918
Abra, czasem warto słuchać swoich "kuszeń" ;) Dobrze że pojechaliście późniejszym autobusem bo wolę nie wiedzieć jak by to się mogło skończyć...

Maltka dziękuję za umieszczenie w tabelce ;) tylko mi głupio że przy mnie taaaka gruba ta tabelka ;) aż taka szeroka nie jestem ;) w miejscowości może sama Linia wystarczy? ;)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #744344 przez Kasiasia
Hej

Rysa ale z Ciebie laska :cheer: a żabcia obłędny:) przeuroczy B)

Kakaszka ja teraz jestem we Wrocławiu czyli niedaleko Ciebie :ohmy:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja podam wymiary w srode bo idziemy na szczepienie i się powazymy i pomierzymy.

Mój synuś tez na zdjęciach wyglada na pulchniejszego niz na zywo :)

Bardzo was wszystkie pozdrawiam :lol:
dzis mam jakiś dzień pełen miłości i swojego Tomusia to nie mogłam dziś przestac całować :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka