- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
zmusilam ja jeszcze zjesc bo byla jej pora karmienia, ale ona odlatywala w sen co sekunde :)ale dzis przespala jeden posilek, wiec musialam ja nakarmic.
srenka tabelka bedzie gruba przy wszystkich po wpisaniu miasta
kasia szkoda ze nie mam auta to by mozna bylo sie spotkac z dzieciaczkami, a tak to we wro nie bylam juz kupe czasu, ze 2 lata? a wczesniej tam mieszkalam.
abra faktycznie widocznie masz cos od czarownicy dzieki bogu, ze wam sie nic nie stalo.
fu teraz odpoczywam i biore sie za sprzatanie wszystkie z kupy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Weszlam do rosmana kupilam Zosi małe mm bo jutro zamierzam pyknąć urodzinowego kielicha;) i w sumie to jutro mija rok od stworzenia Zosi
Kupilam tez test bo od kilku dni podchodzi mi tresc żołądkowa pod migdaly
Zobaczymy...
A wracając z zakupow przemoczylo mnie na maxa bo spadl deszcz na szczescie zabralam folie na wózek.
Rysa super fotunie i wy na nich
A te czapke to Filipkowi bym zwinęła bo moja Zośka to babcijny "dziabulek" hihi jest przeurocza.
I wogole to Fifi ma chyba dzisiaj imieninki więc wszustkiego naj
Abra, przerażające... Dobrze ze piatek 13.nie byl tym pechowym dla was.
Gochens poka poka kudełki. I co za gwiazda... U nas w Łodzi to sporo ludu więc czekam również na newsa
Dobranoc:*
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
My już w podróży autkiem do tesciowej bo mój mezus na 8 do szkóły ma, wracamy w poniedziałek ale powiem wam ze wyprawa jak na wczasy Bartuś poranne wstawańie ma po Mamusi
Ikunia trzymam kciuki za wynik testu :-*
Gochens dawaj info
Filipkowi buziak imieninowy posyłamy :-*
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My już w podróży autkiem do tesciowej bo mój mezus na 8 do szkóły ma, wracamy w poniedziałek ale powiem wam ze wyprawa jak na wczasy Bartuś poranne wstawańie ma po Mamusi
Ikunia trzymam kciuki za wynik testu :-*
Gochens dawaj info
Filipkowi buziak imieninowy posyłamy :-*
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Wynik negatywny. Czyli to przemęczenie i mdłości to albo od stresu albo jakies przesilenie jesienne.
Moje dziecię w prezencie mamusi bije rekordy w spaniu od 21 do 8 ciągiem. Czy ja dobrze licze ze to jest 11h? Nawet ja nie jestem takim śpiochem
A cycki zrobily mi buuum
Marta udanego weekendu u teściów:* ja juz sobie wyobrazam jakie zapasy i pakowania beda na przyszle wakacje jak dojdą do tego ekwipunku zabawki
I wogole wszystkim mamusia i maluszka zycze wesołej soboty:*
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Pisze jedna reka druga trzyma małego rozbujnika na kolanie.
Dzis jest poranek o nazwie stekam, kwekam, jecze, niby chce jesc ale jak mi daja to nie chce czyli trudno okreslic nakarmie go troche i połoze spac niech sie zdrzemnie bo marudzi porzadnie. Przez to jego marudzenie ubierałam go 30 minut musiałam przerwy robic bo sie wiercił.
Zauwazyłam, ze jak zbudzi sie rano i zje to jeszcze drzemie na moim brzuchu a dzis juz dochodzi 10 a nie spał. Moze jak sie przespi to obudzi sie w lepszym nastroju.
Malutkamilka pózniej odpisze Ci na Twoja wiadomosc na wiadomo jaki temat ze wczoraj.
Biore małego do wozka i na podworze w miare jest ciepło.
Lece korzystac ze słonca
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Pawełek też ma dzień marudy, ale jakoś jeszcze z nim idzie... Przestał kichać i prychać ale za to co jakiś czas trochę zwymiotuje... Nie wiem czy to z choroby czy paluchy za głęboko ładuje do buzi...
Mały dostał od babci prezent, 2 pary śpioszków zawsze to coś ostatnio mamy tylko kilka ciuszków na zmianę i czasem nie nadążają schnąć... Często śpi w samym bodziaku opatulony kocykiem Wolę zostawić ubranka na dzień od czasu jak sam sobie wybiera pozycje do spania i przerzuca się na bok, budzi się w kałuży... Pewnie by dłużej spał, gdyby nie to że bokiem pampiak gdzieś przepuści i siuśki wypływają... Ale mimo wszystko dziś miałam od 21 pobudkę tylko o 4 na karmienie a potem o 7 wstaliśmy, więc ze spaniem może być, chociaż malec nie ułożył jeszcze sobie swoich pór, śpi kiedy jemu pasuje każdy dzień inaczej, ale coraz częściej domaga się spania wcześniej, przedtem kąpanie było o 22 więc 23 spanie, teraz domaga się kąpania już o 20, może dobrze, bo mamy wieczorki dla siebie, a skoro śpi ładnie w nocy to nie będę go na siłę przeciągać, gorzej jakby od tej 4 nie chciał dalej spać...
No to miłej soboty Oby weekend minął Wam wszystkim miło
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bartek zjadł 150, zrobił mega kupę czekamy na tatę i idziemy na spacer
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Dziś z Lenką byłyśmy od rana na mieście...posprzątałam, wykapałam się...Lena w między czasie zdążyła przejść histerię ...a teraz grzecznie śpi
Dziś noc mięliśmy ciężką...chyba skok przechodzi (odbywa się on między 14 a 19 tyg. i może trwac aż 6 tygodni ) ..a więc wczoraj zasnęła dopiero o 22.30 i obudziła się na mleko już o 2.30 i do 4 nie spała pogadac sobie chciała a oczy jak 5zł...więc do 4 siedziałam i ją lulałam aż w końcu wygrałam a ona zasnęła
później obudziła się o 7.30 wypiła trochę mleka (dosłownie trochę bo 50ml) i kimnęła się do 8.30. O 11 wypiła znów niewiele więcej bo 80ml i poszła spać o 12...pewnie obudzi się głodna jak 100 pierników.
Kakaszka ale miałas kupkowa przygodę haha to ci Elizka aparatka
Ikunia wszystkiego Najlepszego ... a dla mnie KIK najlepszy ceny ciuchów mamy takie same jak w PL więc u nas się opłaca bardzo kupować w KIKu i na jakość też nie narzekam...nic się z ciuchami nie dzieje po praniu i to nie jednym
...dziś pewnie cisza będzie na forum bo weekend
Gochensik jak tam weselicho gwiazdy Czekam na relację u kogoż to byłaś i na foty oczywiście
abra dobrze mieć czasem coś jeszcze do załatwienia lub obejrzenia
aha...mamy w chacie zimno bo 18 stopni...nie grzeją wcale...na dworze 16 stopni. Jak było po 25 stopni to grzali jak się otworzyło dla sprawdzenia grzejniki a teraz marzniemy a jeśli im się coś popsuło to mogli dać łaskawie znać ( u nas grzeją cały rok, tyle tylko że latem grzejniki są letnie a nie gorące...ogrzewanie mamy ze spółdzielni a ciepło idzie bo spalarnia śmieci działa na okrągło) Lenę mam ubraną w 2 długie rękawki, rajstopy i spodnie bo jak się siedzi to na prawdę chłodno jest.
Miłej soboty
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ikuni już wszedzie życzenia złożyłam, to tu też Sto lat hihi
Zamierzam cały weekend spedzic w szlafroku Ambitnie..
Gochens no powiedz nam wkoncu co to za celebryta
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
...też mam dzień lenia...posprzątałam, wyprałam i już nic mi się nie chce więcej...chyba że drzemkę uciąć
ciekawe jak tam Violcia w PL
...no i Natali nam gdzieś znowu zwiała
Gośka nam tu zaraz sypnie że u Rutkowskiego sie bawiła...albo u Żukowskiej
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
elizka sie dzis obudzila o 7.30,a s pac mi sie chcialo tragicznie, pozniej myszka zasnela o 10 i ja razem z nia, dopiero teraz sie obudzilysmy i czuje sie tragicznie, co za duzo to nie zdrowo. zadziumiona jestm strasznie, a mialam cbyc rzezka i wypoczeta.
eliza znowu piszczy ze chce spac.
ikunia 100 lat, duzo zdrowka i niech sie tobie powodzi w zyciu. dzis tez ide urodzinki mojej dobrej kolezanki, takze lykne i za twoje zdrowie
duzo roboty jeszcze dzis przede mna 9 sprzatanie, pranie, prasowanie, ogarniecie siebie) wiec zabieram sie do roboty.
milej soboty
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wybaczcie ale nie jestem w temacie...napisze tylko co u mnie i jak uda mi sie nadrobic to co naskrobalyscie to moze cos wiecej uda sie napisac.
We czwartek wieczorem bylismy w Polsce.Oskar nie zniosl tak dobrze podrozy jak myslelismy,no ale zle nie bylo,dopiero jak zrobil kupe i to taka ogromna,zanim donioslam go do przewijaka na stacji to wyplynela cala,ja usyfiona,maly tez i strasznie zaczal plakac jakby go ze skory obdzierali,szybk go troche wyczyscilam i wzielam go jeszcze troche brudnego na rece,ale nic nie pomagalo,chcialo mi sie ryczec,az w koncu ciut sie uspokoil,dalam mu wtedy cyca bo wczesniej nie chcial no i wtedy byl juz spokoj...juz bylo mi wszystko jedno,sciagnelam ta moja osrana bluzke i tak karmilam maleho,a on tylko w pampersie,na dodatek babka jakas tam chciala wejsc a toaleta nie byla zamykana,no ale jakos przezylm.
Wszyscy zachwyceni sa malym i on chyba tez,ale boje sie ze za bardzo mi go rozpieszcza.
Dzisiaj jestem u rodzicow to korzystam z internetu bo tam gdzie mieszkamy nie maja netu,a brakuje mi Was
U mnie dzis cieplo,kupolam jeszce sweterek i spodnie dla Oskarka na chrzest bo wczesniej moja mama kupila ale troche cienkie to trzeba mu cos zalozyc,noa ale kupilam za duze,maly topi sie w nim,no ale trudno jakos podwine i moze bedzie,a nie chcialo mi sie lazic i szukac.
A jeszcze odnosnie spadku wagi-Gosiute cwiczenia z Ewka naprawde daja efekty,tylko wiadomo od razu nie wiadomo ile nie zrzucisz no i dieta tz by sie przydala,ja od kad zaczelam cwiczyc zrzucilam 5 kg,jakos w 2 miechy chyba ,no ale teraz nie cwicze na razie i jem duzo slodyczy tak ze pewnie znow mi przybedzie.
A i my w poniedzialek mamy chrzciny,bo ksiadz takie ma terminy wolne.
Milego weekendu dziewczynki
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Właśnie trochę usiadlam bo od rana zapitalam a to przy garach a to przy desce do prasowania bla bla bla wiem to akurat Was średnio interesuje hehe
Otóż moje drogie w dniu wczorajszym byliśmy na ślubie Pani Tatiany Okupnik Tatianka związała się z naszym znajomym no i tak się miłość rozwinęła, że powiedzieli sobie tak. Na wesleu nie byliśmy bo robili tylko przyjęcie dla nsjblizszej rodziny. W sumie szkoda bo bym się pobawila no ale cóż... niestety żadnych "gwiazd" nie było, no poza Panem Gortatem. Mój M chodził z nim do szkoły a później grali razem w kosza także dla mnie on nowoscia nie był ale dla kilku gości to on grał pierwsze skrzypce
Dziś przychodza do nas znajomki więc chwilą odpoczynku i zapierniczam znów do garow
Hania współczuję skoków mój Alan też je miewa i wtedy ma takie grymasy że nic nie pomaga
Violcia heh w sumie zabawna ta opowieść z kupka, ale domyślam się że Tobie nie było do śmiechu.
Ikunia pedziolku mój samych cucownych chwil
Abra w tej chwili zazdraszczam lenistwa !!