- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

zmusilam ja jeszcze zjesc bo byla jej pora karmienia, ale ona odlatywala w sen co sekunde :)ale dzis przespala jeden posilek, wiec musialam ja nakarmic.
srenka tabelka bedzie gruba przy wszystkich po wpisaniu miasta

kasia szkoda ze nie mam auta to by mozna bylo sie spotkac z dzieciaczkami, a tak to we wro nie bylam juz kupe czasu, ze 2 lata? a wczesniej tam mieszkalam.
abra faktycznie widocznie masz cos od czarownicy

fu teraz odpoczywam i biore sie za sprzatanie wszystkie z kupy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Weszlam do rosmana kupilam Zosi małe mm bo jutro zamierzam pyknąć urodzinowego kielicha;) i w sumie to jutro mija rok od stworzenia Zosi

Kupilam tez test bo od kilku dni podchodzi mi tresc żołądkowa pod migdaly

Zobaczymy...
A wracając z zakupow przemoczylo mnie na maxa bo spadl deszcz

Rysa super fotunie i wy na nich

A te czapke to Filipkowi bym zwinęła bo moja Zośka to babcijny "dziabulek" hihi

I wogole to Fifi ma chyba dzisiaj imieninki więc wszustkiego naj

Abra, przerażające... Dobrze ze piatek 13.nie byl tym pechowym dla was.
Gochens poka poka kudełki. I co za gwiazda... U nas w Łodzi to sporo ludu więc czekam również na newsa

Dobranoc:*
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

My już w podróży autkiem do tesciowej bo mój mezus na 8 do szkóły ma, wracamy w poniedziałek ale powiem wam ze wyprawa jak na wczasy

Ikunia trzymam kciuki za wynik testu :-*
Gochens dawaj info

Filipkowi buziak imieninowy posyłamy :-*
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My już w podróży autkiem do tesciowej bo mój mezus na 8 do szkóły ma, wracamy w poniedziałek ale powiem wam ze wyprawa jak na wczasy

Ikunia trzymam kciuki za wynik testu :-*
Gochens dawaj info

Filipkowi buziak imieninowy posyłamy :-*
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia

Wynik negatywny. Czyli to przemęczenie i mdłości to albo od stresu albo jakies przesilenie jesienne.
Moje dziecię w prezencie mamusi bije rekordy w spaniu od 21 do 8 ciągiem. Czy ja dobrze licze ze to jest 11h? Nawet ja nie jestem takim śpiochem

A cycki zrobily mi buuum

Marta udanego weekendu u teściów:* ja juz sobie wyobrazam jakie zapasy i pakowania beda na przyszle wakacje jak dojdą do tego ekwipunku zabawki

I wogole wszystkim mamusia i maluszka zycze wesołej soboty:*
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Pisze jedna reka druga trzyma małego rozbujnika na kolanie.
Dzis jest poranek o nazwie stekam, kwekam, jecze, niby chce jesc ale jak mi daja to nie chce czyli trudno okreslic nakarmie go troche i połoze spac niech sie zdrzemnie bo marudzi porzadnie. Przez to jego marudzenie ubierałam go 30 minut musiałam przerwy robic bo sie wiercił.
Zauwazyłam, ze jak zbudzi sie rano i zje to jeszcze drzemie na moim brzuchu a dzis juz dochodzi 10 a nie spał. Moze jak sie przespi to obudzi sie w lepszym nastroju.
Malutkamilka pózniej odpisze Ci na Twoja wiadomosc na wiadomo jaki temat ze wczoraj.
Biore małego do wozka i na podworze w miare jest ciepło.
Lece korzystac ze słonca

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Pawełek też ma dzień marudy, ale jakoś jeszcze z nim idzie... Przestał kichać i prychać ale za to co jakiś czas trochę zwymiotuje... Nie wiem czy to z choroby czy paluchy za głęboko ładuje do buzi...
Mały dostał od babci prezent, 2 pary śpioszków

No to miłej soboty

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Bartek zjadł 150, zrobił mega kupę czekamy na tatę i idziemy na spacer

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Dziś z Lenką byłyśmy od rana na mieście...posprzątałam, wykapałam się...Lena w między czasie zdążyła przejść histerię

Dziś noc mięliśmy ciężką...chyba skok przechodzi (odbywa się on między 14 a 19 tyg. i może trwac aż 6 tygodni

później obudziła się o 7.30 wypiła trochę mleka (dosłownie trochę bo 50ml) i kimnęła się do 8.30. O 11 wypiła znów niewiele więcej bo 80ml i poszła spać o 12...pewnie obudzi się głodna jak 100 pierników.
Kakaszka ale miałas kupkowa przygodę haha

Ikunia wszystkiego Najlepszego

...dziś pewnie cisza będzie na forum bo weekend

Gochensik jak tam weselicho gwiazdy

abra dobrze mieć czasem coś jeszcze do załatwienia lub obejrzenia

aha...mamy w chacie zimno bo 18 stopni...nie grzeją wcale...na dworze 16 stopni. Jak było po 25 stopni to grzali jak się otworzyło dla sprawdzenia grzejniki a teraz marzniemy

Miłej soboty
- abrakadabra
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Ikuni już wszedzie życzenia złożyłam, to tu też

Zamierzam cały weekend spedzic w szlafroku

Gochens no powiedz nam wkoncu co to za celebryta

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

...też mam dzień lenia...posprzątałam, wyprałam i już nic mi się nie chce więcej...chyba że drzemkę uciąć

ciekawe jak tam Violcia w PL

...no i Natali nam gdzieś znowu zwiała

Gośka nam tu zaraz sypnie że u Rutkowskiego sie bawiła...albo u Żukowskiej

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

elizka sie dzis obudzila o 7.30,a s pac mi sie chcialo tragicznie, pozniej myszka zasnela o 10 i ja razem z nia, dopiero teraz sie obudzilysmy i czuje sie tragicznie, co za duzo to nie zdrowo. zadziumiona jestm strasznie, a mialam cbyc rzezka i wypoczeta.
eliza znowu piszczy ze chce spac.
ikunia 100 lat, duzo zdrowka i niech sie tobie powodzi w zyciu. dzis tez ide urodzinki mojej dobrej kolezanki, takze lykne i za twoje zdrowie

duzo roboty jeszcze dzis przede mna 9 sprzatanie, pranie, prasowanie, ogarniecie siebie) wiec zabieram sie do roboty.
milej soboty

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wybaczcie ale nie jestem w temacie...napisze tylko co u mnie i jak uda mi sie nadrobic to co naskrobalyscie to moze cos wiecej uda sie napisac.
We czwartek wieczorem bylismy w Polsce.Oskar nie zniosl tak dobrze podrozy jak myslelismy,no ale zle nie bylo,dopiero jak zrobil kupe i to taka ogromna,zanim donioslam go do przewijaka na stacji to wyplynela cala,ja usyfiona,maly tez i strasznie zaczal plakac jakby go ze skory obdzierali,szybk go troche wyczyscilam i wzielam go jeszcze troche brudnego na rece,ale nic nie pomagalo,chcialo mi sie ryczec,az w koncu ciut sie uspokoil,dalam mu wtedy cyca bo wczesniej nie chcial no i wtedy byl juz spokoj...juz bylo mi wszystko jedno,sciagnelam ta moja osrana bluzke

Wszyscy zachwyceni sa malym i on chyba tez,ale boje sie ze za bardzo mi go rozpieszcza.
Dzisiaj jestem u rodzicow to korzystam z internetu bo tam gdzie mieszkamy nie maja netu,a brakuje mi Was

U mnie dzis cieplo,kupolam jeszce sweterek i spodnie dla Oskarka na chrzest bo wczesniej moja mama kupila ale troche cienkie to trzeba mu cos zalozyc,noa ale kupilam za duze,maly topi sie w nim,no ale trudno jakos podwine i moze bedzie,a nie chcialo mi sie lazic i szukac.
A jeszcze odnosnie spadku wagi-Gosiute cwiczenia z Ewka naprawde daja efekty,tylko wiadomo od razu nie wiadomo ile nie zrzucisz no i dieta tz by sie przydala,ja od kad zaczelam cwiczyc zrzucilam 5 kg,jakos w 2 miechy chyba ,no ale teraz nie cwicze na razie i jem duzo slodyczy tak ze pewnie znow mi przybedzie.

A i my w poniedzialek mamy chrzciny,bo ksiadz takie ma terminy wolne.
Milego weekendu dziewczynki

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

Właśnie trochę usiadlam bo od rana zapitalam a to przy garach a to przy desce do prasowania bla bla bla wiem to akurat Was średnio interesuje hehe

Otóż moje drogie w dniu wczorajszym byliśmy na ślubie Pani Tatiany Okupnik

Dziś przychodza do nas znajomki więc chwilą odpoczynku i zapierniczam znów do garow

Hania współczuję skoków mój Alan też je miewa i wtedy ma takie grymasy że nic nie pomaga

Violcia heh w sumie zabawna ta opowieść z kupka, ale domyślam się że Tobie nie było do śmiechu.
Ikunia pedziolku mój samych cucownych chwil

Abra w tej chwili zazdraszczam lenistwa !!