- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Kakaszka tylko sie nie ochlaj za to moje zdrowie i udanego wypadziku.
ja tez dzis wychodze, zostawiam zosie z mamą niedawno dalam jej 130 ml mm bo chcialam sprawdzic czy wogole mi bedzie piła, ale chyba nie bedzie większego problemu, na poczatku troche marudzila ale wypila 100ml
Gochens a jak ty szłaś na drina to caly kolejny dzien karmilas Alusia mm i odciagalas sobie laktatorem czy jak ?
Violcia super ze dotarliscie cali do Pl;)
zośka caly dzien śpi a ja sie ide szykowac
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Gochens ach to Tatianka wychodziła za mąż ...no proszę Fajną miała kieckę? A brali cywilny czy kościelny? a słyszałam że ona długi czas za granicą siedziała co nie? A nie było nikogo z jej dawnego zespołu? Fajnie tak sobie pójść na celebrycki ślub to teraz z Tatianką grillka będziecie urządzać
Nie zazdraszczam tej roboty w chacie
Moja maluda obudziła się o 15-ej i wytrąbiła 160ml mleka ( a mówiłam, że będzie głodna jak 100 pierników) teraz leży sobie i opowiada mi co jej się śniło.
kakaszka - ale ta Twoja maluda śpi też bym chciała, żeby Lena tyle spała ale ona mnie nie rozpieszcza pod tym względem 3h - max.4h (ale 4h rzadko) na dzień i finito
Udanej imprezki u koleżanki
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Wczoraj wypilam trochę winka ale karmilam go. W nocy normalnie dydkiem. Nie byłam pijana ani wstawiona także luz. Mm się przydaje czasem
Haniu mieli ślub cywilny, kiecke miala dopasowana, gorsetowa, biala do kolan. Mieszkała swojego czasu za gramanica, teraz różnie to bywa raz w Pl raz w stanach. Zależy od tego gdzie jej ukochany aktualnie przebywa. A grillka już uskutecznilismy
Jeśli chodzi o sen to u nas różnie z nim bywa. Z reguły jak Alan ucina sobie drzemki to tak godzina, półtorej później się budzi trochę pogada raz ląduje na macie raz w bujaku ogląda bajki itd..jak się zmeczy to znów zasypia i tak w kółko.
Ikunia udanej imprezki nie ochlaj się za bardzo. Ja też mam zamiar dziś delikatnie. Już prawie skończyłam jeszcze tylko odkurze podłóg myć nie będę bo może ktoś będzie chciał w butach zostać, gdyż kapcie zjadł mój pies i jakoś tak nie mogę się zebrać, żeby je kupić
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Dzięki za życzonka dla Filipka, nawet nie wiedziałam.Obchodziliśmy imieniny Filipka w sierpniu
No i od paru nocy Filip budzi się o 3 i dyskutuje, wogóle nie chce spać
Ja jak sbie walne piwko albo winko i nie mam fazki to też normalnie karmie
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Dziś jest rok od poczęcia powtórki ńie będzie bo coś jakby okres dostałam... Ńie wiem co to ... 2 tez coś miałam ale teraz bardziej krwisty
My dziś siedzimy w domku jakoś ńie mam ochoty wychodzic mieliśmy isc do znajomej która ma półroczna córeczkę ale ma jelitowke to odpada
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
po pierwsze Ikunia, wszystkiego najlepszego... nie opij sie za bardzo, a może Kakaszka...bo chyba idziesz na imprezę?
Haniu, mam nadzieję,że u Lenki to jednorazowy wybryk z tym spaniem...wczoraj pomyliłam smoczki i dałam z wiekszą dziurą...i tym o to sposobem pół mleczka wyleciało Artkowi z buzi...dzięki temu budził sie o 0:30,3:30,6, 7:30...a Emi obudziła się o 4:30 i zasnęła dopiero o 13:20...twarda sztuka z niej...ja miałam pół dnia oczy na zapałkach...
Kakaszka, śliczna z Ciebie kobitka
lecę do wanny...nalałam mnóstwo płynu i mam duuuużooo piany, w końcu mnie też się coś od życia należy
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
To prawda KAKASZKA piekna kobietka z ciebie
Marta1985 U mnie konczy sie drugi dzien okresu, nadal leci jak z kranu.. masakra..
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Kakaszka naprawdę jesteś piękną laseczką
Agusia zazdroszczę wanny u mnie w domu tylko prysznic... Ale w mojej łazience już będzie wanna tylko najpierw kaska musi się znaleźć...
My dziś spędzamy romantyczny wieczór menias gra w pegasusa ja w necie i na zmianę
Dobrej nocki
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Kakaszka pięknie się prezentujesz... Szyk ze szok Elizka tez śliczna
Abra nic się ńie przejmuj po kłótni zawsze jest zgoda... Teraz już jesteścię na takim etapie ze ńie są już one takie szczeniankie i człowiek wyciąga z nich jakieś wnioski i dochodzi do porozumienia będzie dobrze
Ja dziś śpię z moim małym mężczyzna on jest do wycalowania poprostu dziś ńie miałam żadnych obowiązków to mogłam się nim spokojnie zająć i pospacerowac i poprzytulac i powyglupiąć cudny... Dziś też miałam dzień wspomnień poogladalam wszystkie jego foty od narodzin i przeczytałam nasze forum jak Bartuś się rodził piękne to wszystko
Dobranoc :-*
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
dzien dobry mammuski. co tu nikogo dzis jeszcze nie ma, a ponoc to ja bylam na imprezie
dzieki kochane za komplementy, strasznie milo, bo na codzien ja ego nie uslysze. chociaz wczoraj nawet moj chlopak zauwazyl, ze sie "odjebalam" jak on to ujal. raz na ruski rok trzeba, bo na codzien w domu to dres, nie namalowana, wlosy spiete.
wczoraj bylo fajnie na urodzinach. wypilysmy z kolezanka martini na dwie glowy w ciagu 7 godzin i bylam rzezwiutka, po jednym piwie mam wieksza bombe, ale przynajmniej kaca nie mam
wcaram do domu, a tesciowa pampersa nie zmienila ( od godziny 17), dala zjesc tylko 60 ml elizie, bo tamta przysnela przy jedzeniu i zamiast ja szturchnac delikatna ta ulozyla spac, do kolyski polozyla do gory nogami, ze biednemu dziecko swiatlo centralnie w oczy razilo. tak sie wkurwilam, bo wiedzialam, ze nie moge sie spokojnie polozyc spac jak mam glodne dziecko, w tylugodzinnym pampersie, ale naszczescie eliza sama sie obudzila z glodu. ale nie powiem, nerwa mialam.
abra nie przejmuj sie, klocic tez sie trzeba, by mozna bylo sie godzic, co jest o wiele przyjemniejsze ja ze swoim taz jestem poklucona, ale cos mu ostatnio szybko odpuszaczam, musze dluzej sie powkurzac
martwie sie o elize, bo ciagle kicha, ale glutow nie ma i chyba ma suchy kaszel. boje sie, ze jest przyziebiona a ja nic nie robie. no bo kaszle raz na jakis czas, no i z nosa nie lecie jeszcze. ale wolalabym juz zaczac cos dzialac, macie jakies pomysly?
milej niedzieli na kanapach, lozkach, fotelach z naszymi robaczkami
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ikunia wszystkiego naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Abra ale jak potem bedzie miło przy godzeniu,,,,
Kakaszka jak wczoraj wracalismy autostradą do domu to ak był skręt na Oławę wysłalam Ci pozytywne fluidy czułaś?
Marta ale Cię wzielo na wspominki pomyśl jak na 18 ich będziemy wspominać Ja będąc teraz u teściow tez miałam taki fajny czas ze tylko dzieckiem sie mogłam zająć. Nie myslalam o sprzataniu, obiadach itp...a w zajmowaniu sie dzieckiem tez czasem mnie wyreczali.
Synus tam super spał a w domu znow cos niebardzo no i je tu tez mniej.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
kasiu oczywiscie czulam az w pewnym momencie ciarki mialam tylko nie moglam zrozumiec co to
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Agusia pewnie kąpiel minęła cudnie
Kakaszka ślicznie wyglądacie laski
Lenka wczoraj wieczorem znów miała napad histerii...była śpiąca i lulanie na rękach NIE, głaskanie po główce i śpiewanie kołysanek NIE , wciąż było źle i płacz rzewny... więc położyłam ją do łóżeczka na brzuch...zapaliłam delikatną lampkę...popłakała chwilę i się uspokoiła i zasnęła , była to 22. Przełożyłam ją na plecy i tak spała do 8 także tej nocy nie miałam przebojów z Lenką z serii "mamo już się wyspałam" po 8 mleczko wypiła, bo od przebudzenia ze 20 minut to gadała i kopała sobie nóżkami. Także było spokojnie i fajnie.
Dziś też jest jak na razie spokojna zdrzemnęła się własnie tacie na rękach.
a mnie tak łopatka boli, że nie mogę ruszać ręką...każdy ruch sprawia mi ból...nie wiem co się stało
Na obiad mam dziś rosołek bo dawno nie było a uwielbiam...a na deser robie śliwki pod kruszonką
Miłej niedzieli dziewczyny
P.S. Kakaszka moja też od czasu do czasu kicha i kaszle od jakiegoś czasu już...przeważnie wieczorami...ale lekarz ja badał i wszystko okej...ja myślę że dzieciaczki jeszcze się przystosowują do wszystkiego...może też czasem za dużo śliny im wleci do gardła i później tak jest ale obserwuj małą i w razie czego zaraz do lekarza
A teściową Twoją zostawiam bez komentarza jeśli chodzi o pampka...a mleczka moja czasem też wypija mało...może nie chciała wtedy Elizka więcej?
Kasia - gratki z okazji okresu