BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu #744903 przez kakaszka
boze czemu ja abre i ikunie zawsze myle. mysle o jednej pisze do drugiej. wybacz kochana

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #744911 przez abrakadabra
Wybaczam :D

11 lata 3 miesiąc temu #744915 przez srenka_918
Kakaszka jak mój synek kichał i prychał a na zewnątrz nic nie wychodziło to wkraplałam mu do noska sól morską i pomogło, to chyba od suchego powietrza bo pewnie powoli na grzejniki się przerzucamy...

Pawełek stwierdził że o 3 zrobi mamie pobudkę i takim sposobem gadaliśmy sobie i żartowaliśmy do 5 potem cyc i spanie do 7... teraz znów śpi. Położyłam się spać o 1 w nocy i czuję się wyspana ;) czasem potrzebuję widocznie krócej pospać ;)

Ja mam dziś dzień odpoczynku od synka ;) znaczy się tatuś stwierdził że dziś synek tylko jego jest i ja go tylko karmię ;) opłaciło się kupić ubranko z napisem "najbardziej kocham tatusia" ;) a tylko 6zł ;) ale dziś wypocznę ;) lumpki czasem się opłacają ;)

Miłej niedzielki ;)

11 lata 3 miesiąc temu #744924 przez Marta1985
Halo :)

Kakaszka tesciowa jest niemozliwa ... :( Ale grunt ze sie na imprezie zrelaksowalas :)

Kasia gratulacje :P A mąz pewnie tez sam stresa mial i oo :P

Moj mezulek tez dzis kupil malemu witaminke c w kropelkach bo jakoś wszyscy smarkaja wokolo ... i mnie jakby tez coś bierze :(

Co do okresu to ja 2 wrzesnia mialam skrommniutki jak Hania a wczoraj dostalam znow ale mocny ... brzuch mnie boli i mi go wysadzilo :( ide sobie wziasc zaraz kapiel relaksujaca.

Maluszek spal z mamunią wstalismy o 3:30, 7 i wkoncu o 9, ubralam go nakarmilam i przebralam :P kupka nie duza ale wyplynela :P

Milej niedzieli :)

11 lata 3 miesiąc temu #744927 przez Kasiasia
srenka ale Ci zazdroszcze....
moj mąz dzis w pracy, myslalam ze mama przyjdzie ale teraz jest u babci bo miała mały wypadek i tam sypia. Myslalam ze przyjdzie na cały dzien to bym sie troche odrobila. a tak to bedzie trudno. Uspałamtego mojego misiaczka ale cos sie przebudza wiec siedze przy nim i w razie potrzeby lulam :)
a tyle prania mamy... niestety mimo niedzieli załadowałam juz jedną pralke.
Na obiad nie mam pomysłu...
i znow mnie cos taka nie moc łapie... i nie mam checi na nic...

11 lata 3 miesiąc temu #744938 przez srenka_918
Kasiasia to Ci współczuję... Mi synek daje wszystko porobić więc dziś mogę się tylko relaksować ;) Bo porobione miałam wszystko już wczoraj. A tu tak z pozdrowieniami dla Was wszystkich żeby niedzielka płynęła lepiej ;)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #744949 przez kakaszka
srenka dzieki za cudne usmiechy, az mi sie geba zaczela cieszyc :)

11 lata 3 miesiąc temu #744973 przez Marta1985
Pawelek cudny :-) i Mamusie też ma ładna :-)

11 lata 3 miesiąc temu #745017 przez Kasiasia
Dołączam się do komplementów Pawełek słodziutko sie śmieje :laugh: i mamusia piękna i szczęśliwa :)

11 lata 3 miesiąc temu #745018 przez szósteczka
Hej dziewczyny ja dzis tylko na chwilke pochwalc sie jakie cudo dostal wczoraj Pawełek od znajomych po ich corci. pozdrawiam milej niedzieli
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #745027 przez Gochens
Dzień Dobry ;-)
Miłej niedzieli.

Kakaszka pięknie się prezentujecie!
Srenka cudowne uśmiechy :-D
Pawełek cudny prezent dostał

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #745069 przez aleksiaa88
Cześć witam się

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #745080 przez malutkamilka
Witam się niedzielnie, pochmurno, deszczowo i smutno, bo mąz przed 16 godziną właśnie pojechał do pracy na 5-6 tygodni :(

Najgorsze pierwsze dni, ciężko mi jest się odnaleźć jeszcze jak był trzy tygodnie w domu. Wieczory razem, poranki razem, śniadania, obiady i kolacje razem, czas dla siebie gdy on zajmował się Wiktorią.... aż mi sie płakać chce... ale za 3-4 dni bedzie juz troszku lepiej, Wiktoria pochłonie mnie calkowicie, jeszcze ta jesień... chlodna i ponura... zero dobrego nastroju...

Wczoraj zaczełam podplamiać i charakterystycznie zaczął pobolewać mnie dół pleców, dziś oficjalnie dołączam do grona okresowiczek ;D

Co za zbieg okoliczności. Rok temu we wrześniu w niedzielę tyle że 16 dostałam okres dziś jest 15 dzień wrzesnia i rowniez niedziela.

Aleksia coś zaczyna grać w tym moim wykresie, powoli zaczynam kojarzyc te wszystkie reguły. Miałam charakterystyczny wzrost przed miesiaczka i spadek w dniu jej "dotarcia" ;D

Od jutra zaczynam akcję regeneracja brzucha po ciąży. Miałam to zrobić zaraz po wyjeździe wczesniejszym meza ale jakos nie mialam checi i czasu na to. teraz jest okres jak sie skonczy zabieram sie za cwiczenia, zaczyna sie jesien trzeba sie wcisnac w dzinsy bez problemow i wystajacych boczkow.
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #745086 przez aleksiaa88
Wy już okresy macie :cheer:

A więc tak zaglądnęłam do mojej książeczki z wykresami i piszę bo wczoraj miałam to zrobić ale byłam zalatana cały dzień a wieczorem padłam jak mucha

11 lata 3 miesiąc temu #745088 przez aleksiaa88
Malutkamilka skąd masz ten wykresik?

Czy dobrze mi się wydaje, że to ten ze zeszłego roku ostatni przed ciążą?

A gdzie się robi te wykresiki takie fajne?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka