BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu #770836 przez Gochens
Jestem ehhh

Sophie piękna dziewczyna z Ciebie! Córcia też cukierek ;-) fajnie ze wszystko się udało i że z. Babcią lepiej.
Dziewczyny dawać słońce!
Violcia mój chyba też się nie najada... Jestem mega smutna bo chciałam karmić jak najdłużej a tu daje mu cyc a za chwilę płacz i je 120 mm :( jutro zrobię dzień na mm a sobie będę odciagac zobaczę ile zeszło. I cóż się stało że nie masz ochoty jeść???
Srenka wracaj szybko ;-)
Haniu przepis ciekawy, może jak będę miała kryzys dietowy to się skuszę.

Muszę się Wam pochwalić że uratowalam dziś psa który był zamknięty na opuszczonej posesji. Biedny był w tak koszmarnym stanie że nie mogłam spać. Zadzwoniłam do fundacji co się zajmują rotwailerami i przyjechała babka z Warszawy i zabrała psa. Był do połowy bez sierści i miał masę pchel w ogóle stan masakra! babka zabrała go do siebie. Fajnie że mogłam pomóc chociaż jednemu psu a te bydlaki co go zostawili to tylko brudna micha z wodą... Zero jedzenia CHUJE :huh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #770839 przez KaRoLkA
Ooo wow sophie ale lasencja z Ciebie :) a Zosia cudenko :) ciesze sie z wszystko sie poukladalo :)

Srenka wracaj szybciutko :)

Haniu fajny ten przepis musze wyprobowac :)

11 lata 2 miesiąc temu #770857 przez violcia00
My juz po kapieli,Oskarek grzecznie zasnal :blush:

Gochens ostatnio jestem jakas przybita i na dodateg moj mnie drazni jeszcze,krytykuje wszystko co robie a jak czegos nie zrobie to tez zle :( i statd tez brak apetytu,dupek jeden :silly: ....ja tez jestem wrazliwa jak ktos robi krzywde zwierzeta,dobrze ze pomoglas temu psiakowi :blink:

Mam jeszcze troche prasowania,a plecy mnie tak napierdzielaja ze trudno wytrzymac,czeka na te bursztyny i robie ta nalewke od ikuni moze cos pomoze :silly:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #770868 przez Hania84
Gochens fajnie, że pomogłas temu pieskowi...co za kretyn go tak zostawił? ludzie sa bez sumienia czasem. Tego co tak zrobił też bym tak zostawiła.
No tak kaloryczny ten przepis...ale coś innego...raz na czas można zjeść. :)

Violcia co ty masz z tymi plecami? a byłaś u ortopedy (bo chyba ten lekarz kręgosłupem też się zajmuje co nie? ) ...a mężem się nie przejmuj...kopa w tyłek mu zasadź i niech gdzieś indziej pokazuje swoje mądrości albo sam zrobi "lepiej" :silly:

Dziewczyny wiem, ze chciałybyście karmić jak najdłużej...ale nawet jeśli dzieciaczki odrzuciłyby teraz pierś to i tak długo karmiłyście i to jest najważniejsze :) Mi nie było wcale dane karmić. Jeśli będą jeść mm to nie koniec świata :) na tym mleku też się dzieci dobrze rozwijają i są zdrowe :) przykład : moja Lenita :blink:

Lena po kąpieli i zasypia własnie :)

11 lata 2 miesiąc temu #770895 przez violcia00
Haniu nie bylam u zadnego lekarza,myslalam ze przejdzie ale cos nie chce przejsc,od porodu mnie bola ale nie tak bardzo no i wczesniej jak np sie polozylam to przechodzila a teraz prochy nawet nie pomagaja wiec bede musiala wybrac sie do lekaraz a meza to staram sie olewac ale nie zawsze sie da :angry:

Ide spac bo padnieta dzis jestem wiec dobranoc dziewczyny :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #770899 przez Gochens
Wiem Haniu że mm to nic złego, tylko tak jakoś mi przykro że moje dydki nie są w stanie wykarmic mego synka a wiem że ostatnio było trochę stresu więc i to się złożyło na bank. Jutro zobaczę ile mam w tych dydkach.

Wykapalam synka bo mój na piłce zjadłam omleta z warzywami i czekam aż mężul wróci to zacznę ćwiczyć. Dziś śpiewałam ALkowi kołysankę i zaczął usypiac, dostał smoka i śpi ;-)
Hania ćwiczysz??????? ;-) co do psa to nie wiem jak można tak psa zostawić żeby chociaż mu jeść dali i weterynarza zapewnili no to ok ale w ten sposób to szkoda słów :dry:
Kakaszka a jak Twojemu w pracy? Współczuję niewyspania. Odsypiaj kiedy możesz!
Violcia czasem są takie dni, głowa do góry ja znów stres zajadam...

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #770911 przez Hania84
Gochens ćwiczę, ale co drugi dzień. Teraz tylko nie ćwiczyłam od soboty bo mnie ten ząb napitalał...ale jutro już zaczynam znów :)

Violcia - idź do lekarza, niech cos na to zaradzi bo ból krzyża jest upierdliwy...a jak proszki nie pomagaja to już w ogóle. Może on na to coś pomoże :)

Ikunia jak tam porządki??? wszystko lśni ??? :)

11 lata 2 miesiąc temu #770936 przez KaRoLkA
Gochens dobrze że zareagowałaś odnośnie tego pieska , ale ktoś musiał być bezduszny żeby tak pasa bez jedzenia zostawić, ale co się dziwić jak teraz dzieci tak zostawiają to o psa będą się martwić :angry:

Violcia spróbuj z tymi bursztynami mi w ciąży pomogły ,a przed ciążą jak mnie tak bolały plecy że proszki nie pomagały (przez dźwiganie ciężkiego w pracy) to poszłam do lekarza nastawił mi kręgosłup i po bólu jak ręką odjął ;)

Ja też muszę zacząć ćwiczyć żeby wyrzeźbić ciało :) które ćwiczenia polecacie??

a obecnie mała śpi od godziny a ja po kąpieli pochłonęłam miskę popcornu B) taka zachcianka mi po ciąży została heh bo jadłam nałogowo popcorn :silly:

11 lata 2 miesiąc temu #770944 przez Hania84
Karolka jak chcesz wyrzeźbić ciało to polecam Chodakowską "Skalpel" :)

Agusia widziałam Twoją aukcję tutaj :) jest świetna :) gdybym mieszkała w PL to na pewno bym od Ciebie kupiła kilka rzeczy bo wpadły mi w oko :) świetny jest ten sweterek w paski (jeden i drugi) sukieneczki cudne i spodnie brązowe sztruksowe :) Widać , że nie zniszczone i poprasowane ślicznie :lol: :blink:

11 lata 2 miesiąc temu #770950 przez Agusia83
Haniu zawsze staram się by Emi nie niszczyła ubranek, oczywiście te, co maja plamy poszły do kosza...ale reszta naprawdę zadbanych...zresztą nie wstawiłam zdjęc wszystkich ubranek bo musiałabym zrobić forum na 100 stron :silly: jutro powstawiam coś chłopiecego...
Bardzo bym się chciała tego pozbyć...

Jak czytałam o tym piesku, to nóż mi sie sam otwierał w kieszeni...ludzie są bezduszni, przecież kazde zwierzę czuje...tacy ludzie powinni być karani w taki sam sposób gdyby krzywdę zrobili człowiekowi.

Sophie..ale z Ciebie laska..no no :laugh: mąż to pewnie zazdrosny jak idziecie ulicą,. bo większość mężczyzn zwraca na Ciebie uwagę :laugh: Albo dumny, że ma takie cudo przy sobie :laugh: A Gabrysia śliczna :laugh:

Mnie nadal bolą mięśnie i kości... :(

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #770959 przez Hania84
Agusia...zdrówka...niech lepiej się nie rozkręca to dziadostwo. Nogi wyparz przed snem...zażyj jakieś witaminki i do łózka się wypocić. To najlepiej działa :)
Albo za w czasu do lekarza ...on pewnie zapisze jakies leki dla mamy karmiącej :)

Lece spać...dobranoc :)

11 lata 2 miesiąc temu #770969 przez Agusia83
Haniu dziękuję...ja mogę się leczyc paracetamolem i mam też jeden specyfik na gardło...jakbym miała katar to maść majerankowa i woda morska, która posiadam jeszcze za czasów ciąży :lol: i praktycznie to tyle :silly:
Odciągnęlam 100ml mleka, czekam na tlc, bo bedzie o in vitro i idę spać.

Dobranoc dziewuszki.

11 lata 2 miesiąc temu #771019 przez aleksiaa88
Godzina 8 a ja jestem pierwsza :cheer:
wstawać ładna pogoda trzeba korzystać będziecie spać jak przyjdzie jesienny deszcz i szarość

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #771022 przez aleksiaa88
Dawaj ucho

11 lata 2 miesiąc temu #771044 przez violcia00
A umnie deszczowo...a szkoda bo umowilam sie z kolezanka na spacer,trudno i tak pojde na zakupy ciuchowe zeby sie wyrwac troche z domu bo oszalec mozna,nakarmie malego i moge jechac :laugh: ...a Oskar jak sie obudzil o 1:00 tak teraz dopiero o 8smej wstal,tatus teraz jakies piosenki spiewa a maly drze sie w nieboglosy(nie placze) :silly:

Aleksia fajny Twoj kawaler,widac ze misiek mu smakuje :P

Wstalam dzis bez bolu plecow to juz cos,przynajmniej na razie odpuscilo :blink:

Wstawac mauski :lol:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka