- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dziewczyny, spójrzcie na ten filmik...jest rewelacyjny.
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do zakupów to nic specjalnego ale wstawie
Aleksia strasznie podobni.
Agusia trzymam kciuki zeby sie ułozyło
Malutka szalonej nocy z ukochanym albo raczej poranku
Kakaszka co Ty znowu bo nie doczytałam??!!
My tez juro idziemy z Oskim na basen,a dzisiaj juz chyba do łozeczka,mezus wlasnie wrocil.
Wiec dobranoc
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Violcia fajowe wdzianko mężuś pewnie się ucieszy
Uciekam spać
Doooobranoc
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Agusia - tak to już jest z mamami...obyśmy my takie nie były. Z moją też tak było kiedyś a teraz jak jestem daleko i mam swoją rodzinę to jest dużooo lepiej Jesteśmy jak przyjaciółki...i oby to się nie zmieniło.
Oj Gochens u Was też coś nie tak? ale dziewczyny !!!! wiecie co jest najlepsze na zgodę?
Violcia - super te papcioszki mikołajowe no i czadowa koszulka...to i we FR będzie się dzis działo hihi
U nas podłuuugim nic (chyba ze 3 czy 4 tygodnie nie było) też dziś zaszaleliśmy jak Lena miała dłuższą drzemkę w południe hehe
Agusia - no właśnie nie chce mi odtworzyć tego filmiku coś mi się zjebcił komp...kurde musze zawołac kogoś do naprawy bo ten zawalony dysk mi wszystko blokuje i jest coraz gorzej...za chwilę nie wejde w ogóle na kompa
Lena zasnęła w ciągu pół godziny...ale jak miała zasypiać to jeszcze pełno energii w sobie...jak pisałam smsa po kryjomu do moich to oczywiście obczaiła i próbowała mi telefon z ręki wytrącić...psotnik mały...tak machała mocno reką ...ale uwielbiam jak ona tak broi taka pocieszna jest wtedy
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Ten filmik Agusia jest PIEKNY
a my po jednej pobudce w nocy wiec jest świetnie
Mała wczoraj wieczorem zaczeła sie wydzierać tak krzyczała ze co chwile zaczynała kasłać Moj J stwierdził że to po mamusi sie tak drze haha
A wdzianko extra I u was bedzie goraco hah
A co do mamusiek to sie nie bede lepeij wypowiadać bo moja to jest dopiero talent ale juz rok nie rozmawialysmy wiec tak jest lepiej..., a jesli chodzi o szwagra to moj mieszka z nami jak narazie
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
no Wiki sie nie popisala dlugim snem. po pierwszej na mleko bo wieczorem tylko20ml zjadla i padla, a moj wszedl do domu o 4:20 i z lazienki sie zapytal gdzie wsadzilam jego recznik a mala jak uslyszala jego glos to od razu oczka otworzyla. miala je jakby niespala od 3 godz probowalismy lulac ale nic to nie dalo, zasnela dopiero o 5:50 i spala 50 min wiec je dobrze wykorzystalismy.
Moj tak chcial z nami w salonie siedziec ze zasnal bidulek i spi a ja z Wiktoria w sypialnie i tez zasnela, a ja co mam robic laptop w dlon i na forum.
Wdzianko supperasne.
A z mamami to wspolczuje dobrze miec w niej wsparcie i dobre rady i pomoc w potzrebie ale powiem wam ze jak z nia mieszkalam to klotnie byly na porzadku dziennym teraz jest przeciwnie.
Aleksia i co trafilismy z blizniakami? dzisiaj jeszcze raz patrzalam na te zdjecia i szukalam czegos innego ale nic procz blizniat nie przychodzi mmi do glowy.
Agusia moj tez uzywa takiego sformlowania.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
malutka a jednak jestes fajnie, ze przynajmniej 50 min mieliscie dla siebie
u mnie znowu szok z tej nocy, chyba faktycznie moja cora dorosleje. wypila o 20 120 mm i spala do 7 rano co prawda wiercila sie prawie co godzine, ale juz po minucie spala mocno, a ja juz oczy jak 5 clotych i gotowa na start po mleko. po 3 podskoczylam pobiegalm robic przychodze a mala spi. szkoda mi ja bylo budzic i tak pospalysmy do 7, a pozniej jeszcze jadlysmy na spiocha, wiec do 8 byla cisza. cud !!!!!!!!
u mnie jest jak u hani, jestesmy daleko od siebie i przez to relacje moge nazwac idelanymi, ale i tak najblizszy jest dla mnie tata, bo mamy identyczne charaktery i on mnie rozumie bez slow, a mamie wszystko trzeba tlumaczyc
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lena wierciła się o 2.30 więc uznaliśmy ze czas na mleko i praktycznie na pół śpiąco wypiła i spała dalej do 8.30 a do 9.15 jeszcze razem poleżałyśmy u nas w łóżku
Teraz wypiła mleczko i ubieramy się i idziemy na targ po jakieś warzywka i mama jutro robi debiut w gotowaniu dla córy
Malutka - fajnie ze chociaz 50 min. mięliście hehe zawsze coś Widocznie Wiktoria tez była za tatą stęskniona i też go chciała nad ranem przywitać
Sophie, kakaszka - gratulacje że maluchy coraz lepiej przesypiaja noce Oby tak dalej nie ma to jak sie porządnie wyspac
miłej soboty
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Gohenes super na tym basenie zazdroeszcze tez chetnie bym sie wybrała a puzle exstra .
Malutka super ze powitanie z mężem sie udało i życzę dalszych fajnych dni i zbliżania sie po i przed rozlaka.
Violcia butki mikołajówe fajowe a wdzianko nonono ale kuszace .
Agusia mam nadzieje ze wszystko sie ułoży i fajnie ze przy dzieciach pomaga mimo cichych dni. Trzymam kciuki.
My wczoraj mielismy dzien porządków i prac przy domie moj mial wreszcie caly dzień wolny nie musiał jechac do tej awari co mnie w sumie cieszy bo po co taki kawał ma sie szlajac, popoludniu a raczej pod wieczór bylismy na zakupach i dostalam prezent ur. film Hobbit wiec mielismy wieczorny seans z pannami choc byliśmy z 3 starsza na tym w kinie ale fajnie bylo obejrzec znowu. Dzis moj jest na służbie wiec siedzimy sami w domku moze rodzice wpadna na kawe. Tesciowa wlasnie dzwonila ze jedzie do sanatorium od 30 listopada do. 21 grudnia i martwi sie jak przygotuje swieta wiec ja bede jej mocniej pomagac moze wreszcie da sie wyreczyc bo zawsze chce jej pomuc to sobie nie daje a tak wogóle to bede miec dwa dodatkowe psy od niej na ten czas.
Milego dnia.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Współczuję tym co muszą same święta przygotowywać (sobie też ) mój mi tylko przy krokietach pomaga...resztę wszystko ja sama...ale dużo nie robię bo zupa grzybowa, krokiety, rybka na dwa rodzaje, kapusta i ziemniaki i tyle Na nas dwóch to na całe święta akurat. A ciasto kupuję.
Szósteczka no to bedziesz miała co robić przed świętami...bo u siebie i jeszcze pomoc u teściowej. Życzę dużo siły.
Lena teraz bawi się na macie...a ja idę poszukac do piwnicy słoiczków na te obiadki.
Dziś w dzień znów pustki....
pewnie pod wieczór się rozhula wszystko ...
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja znalazłam tylko 5 słoiczków w tym jeden bardzo mały (taki na raz) ...mam jeszcze dwa ale coś w nich jest więc jak zużyjemy to będą ale to trochę później. Na razie robie w tyle ile mam. Ale to i tak Lena będzie miała na 10-12 obiadków aż
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa