BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu #789551 przez kakaszka
srenka a ssie palca czy podgryza? moze faktycznie zabki go mecza, bo eliza ma rece w budzi caly czas, ale je bardziej pogryza niz ssie.

no patrz na facebooku ikunia zdjecia zdazyla dodac, a do nas zajrzec to juz co?

ojoj ale ja mam zero kondycji. z braku humoru stwierdzilam, ze zaczne cwiczyc i co skalpelu wytrzymala moze 10 minut i ciemno mi sie zrobilo przed oczami. wiec stwierdzilam, ze potancze tym bardziej ze eliza marudzila, wiec chcialam odwrocic na mnie uwage i nie uwierzycie wytrzymalam 3 piosenki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 pisenki!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze 4 lata temu tanczylam 3 noce pod rzad ( weekend) nie schodzac z parkietu!!!!!!!!!!
jestem oburzona, wisni nie ma, to mnie mam nadzieje nikt nie upomni za wykrzykniki :P
wiec poszlam kapac elize i tak mi sie slabo zrobilo, ze sie balam, ze zemdleje, ale jakos juz lepiej. widocznie organizm przezyl szok :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #789556 przez Hania84
No Lena już wykąpana...kąpałam ją sama bo mój dopiero teraz wrócił z pracy. Mleko już wypiła i teraz leży koło mnie i mnie kopie standardowo :lol: i czekamy aż przyjdzie pan sen :blink:

No chyba Ikunia już nas nie lubi :(

kakaszka pewnie organizm doznał szoku tak jak piszesz :D za dużo na raz kochana :) stopniowo po trochu :) ale jak na pierwszy raz 10 minut skalpela i 3 piosenki to i tak nie źle :)

a Karolka gdzie dziś jest???

11 lata 1 miesiąc temu #789558 przez Sophie25
No faktycznie dzisiaj cichoooo :(

AA no i KaROLKi nie ma ...

A kto to jest wiśnia ?:D Bo ja chyba nie w temacie :D

11 lata 1 miesiąc temu #789560 przez kakaszka
sophie to byla taka dziewczyna na poczatku naszego forum czyli czerwcowki 2013, troszke robila afery, no i przez nia zostal stworzony nowy watek czyli ten. o co poszlo nie wiem, bo wtedy bylam pod kroplowka :P

haniu sadzaj wszystkie na karna zabe !!!!! :P

11 lata 1 miesiąc temu #789563 przez srenka_918
A my się dopiero będziemy kąpać, bo najpierw musiałam tu zajrzeć ;) No i wcześniej Pawełek miał wizytę u prababci ;) Nakrzyczał na nią to wróciliśmy ;)

Ja też często nie mam czasu na wszystko co chcę w necie zrobić, więc też wchodzę na raty wg kolejności czasowej ;) Widocznie u Ikuni Nasz czas jeszcze nie nadszedł ;)

Kakaszka mały ewidentnie ssie kciuk a inne palce gryzie

A tak z innej beczki, "Kakaszka" to coś znaczy czy tak tylko? ;)

Ja za bardzo Wiśni nie pamiętam, bo za późno doszłam do forum, ale pamiętam,że była zaczepiara forumowa a jej córeczka zawsze musiała być naj ;)

11 lata 1 miesiąc temu #789569 przez kakaszka
srenka nie wiem czy chcecie sie dowiedziec co to znaczy, bo ciezko to tak opisac, ale sprobuje :D
to jest po rosyjsku, znaczy kupka :D ogolnie to dzieciazki tak na siebie mowia, to jest tak jakby zlosliwe, ale nikt sie na to nie obraza, a bardziej do smiechu. wiec to jest malutka niesmierdzaca troszke wredna kupeczka :D nie wiem jak inaczej wytlumaczyc, jezyk rozyjski jest zbyt bogaty :D

a ja myslalam, ze wieczor juz mam wolny, a mala wredota sie obudzila, grr.

11 lata 1 miesiąc temu #789578 przez Hania84
Sophie - dziewczyny bardzo dobrze wyjaśniły kto to była Wiśnia :D hehe

Mała nieśmierdząca troszkę wredna kupeczko - fajnie się u Was mówi na niektóre rzeczy hihi :D ale się uśmiałam :)

a czemu srenka_918 ??? :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #789587 przez Agusia83
Ja też jestem...dzieciaki usypiaja,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zaraz idę wyrzucić śmieci jak zapadną w głęboki sen po pieluchy już się wywalają z kosza...no i dodatkowe siatki na segregację...

Haniu, a A. już wrócił/\?

Kakaszka uczyłam się w liceum rosyjskiego...co prawda wiele rzeczy już nie pamiętam, ale bardzo lubię ten język...

Dziewczyny a mnie brzuch boli...a wieczorem pół godziny spędziłam w kibelku na rzyganku...o co chodzi????

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #789597 przez Hania84
Agusia no wrócił ...pisałam wyżej że juz jest :) przyszedł jak kończyłam kapać małą :) a mała dziś tak czoło marszczyła kto ja kapie :D przyzwyczajona do taty jest w kapieli hehe :lol:

Agusia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agusia - może się czymś strułaś? Co dziś jadłaś? Może stanęło ci coś na żołądku? Albo jakaś wirusówka :dry: Wypij herbatę miętową. Mi zawsze na żołądek pomaga. Od dziecka zawsze po rzyganku piłam miętówkę :)

Lena jeszcze pełna energii i ani mysli spac :dry: :side: cały czas ostro kopie po kanapie stópkami i krzyczy :lol: mały łobuz :)

11 lata 1 miesiąc temu #789603 przez violcia00
To Ci Ikunia :cheer:

Agusia to witaj w klubie,ja mam dzis to samo,w nocy sie zaczeło i przez to nie mogłam spac,nie wiem co jest grane ale juz sie czuje lepiej :)

Kakaszka to fajne okreslenie :lol:

Agusia mam nadzieje ze z męzem wszystko dobrze.

Karolka miała dzisiaj na zakupy jechac,ale czy na cały dzien :unsure:

Ryse chyba tez widziałam na fb :ohmy: ciekawe czy zdała :silly:

A ja własnie z wanny wyszłam,super długa kapiel,pocwiczyłam tez 30 min,dzisiaj z Mel B i tez jej treningi daja w kosc,ale jestem zadowolona. :blush:

11 lata 1 miesiąc temu #789606 przez Agusia83
Nic specjalnego nie jadłam..rano kanapki z miodem, później rosół i w między czasie pół pączka1 malagę i kasztanka...no i jabłko...
właśnie wpitalam serek pleśniowy...muszę jeszcze odciągnąć mleko i napiję się piwka..

Ja Artka kąpie od samego początku, a D. Emisię...

11 lata 1 miesiąc temu #789608 przez Hania84
Agusia

Violcia miłego randkowania z mężem :blink:

11 lata 1 miesiąc temu #789616 przez Sophie25
A do Nas własnie przyjechał kolega i rozpacza dziewczyna rzuciła go po 4 latach :(

Lece pomóc J w pocieszaniu a Zoska juz nyny :D :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #789632 przez Hania84
Uuu Sophie to smutne. Pocieszcie go że nie ta ostatnia. Tego kwiatu to pół światu i poszuka lepszą :blink:

Ja mam dziś też 4 rocznicę rozstania ze swoim byłym (po 6 latach) haha :D ale u nas dobrze że sie tak stało bo to był toksyczny związek :P

tata usypia małą :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #789635 przez Agusia83

Sophie, biedny chłopak...tyl;e lat razem....

Haniu, ja tez byłam w toksycznym związku przez 3 lata...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka