- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Leżem sobie z małżem w łóżku więc coś sktobnę. Wczoraj wieczór udany w końcu spotkałyśmy się w takim gronie jak dawniej , no jednej babeczki brakowało ale się rozchorowała. W sumie było nas 7. Najpierw popiłyśmy u koleżanki a później w tango. Było fajnie wytańcowałam się i do domu dotarłam po 5. Dziś mój ukochany był trochę zły na mnie a ja po przebdzeniu cieszyłam się, że Alan u babci Później do mamy na obiadek no i oto jestem.
Rysa gratuluje ! Teraz jeszcze praktyka Ja zdałam za 3 razem heh
Kakaszka nick mi się podoba
Haniu to już nie ma diety jabłkowej? Fajno że komp będzie śmigać! Więcej postów!
Sophie, Kakaszka współczuje Wam tych zębolków.
Violcia strzel se desperadosa pewno !
Ali ju śpi a ja czekam na master chefa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Rysa gratulacje
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Violcia jakbym była w PL to mój sasiad informatyk też by to zrobił za darmo a to Polak bedzie mi robił...i my stwierdziliśmy że nawet tanio...bo naprawy chodza tu drożej jeszcze
Gochens - fajnie że się wybawiłas...jabłko jem na rano i wieczór...obiad normalnie a na podwieczorek pomarańczko...musiałam zmienic troche bo byscie mnie zlinczowały hehe
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
moj mniewkurwia, wiec nic nowego
gochens fajnie, ze wypad sie udal, idzialam zdjecie na fb, mega laska z ciebie
sophie ja juz mam serdecznie dosc tych zebow i zaden skubany nie chce sie konkretnie wykluc.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gochens...fotke prosimy dla nie facebukowych
ale sie natanczyłyśmy...chyba z 15 piosenek
...a teraz mama ma ochote na pomelo....taaaak a własnie ze pomelo a nie jabłko
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Filup mi nie chce pic wody ani herbatki.Jak wypije dziennie 50ml to jest cud
Jak piszecie o tych zabkach to juz sie boje
Gochens fajnie ze wypad sie udal.Ciekawe czy moj by mnie poscil na takie spotkanie
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gochens Ty to masz super meza i fajnie ze impreza udana
ja obejrzalam film,zaraz kapiel i do lozka,moze w miedzy czasie moj wroci.
Miłej nocki
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A dziś prawie cały dzień spędziłam z dzieciakami u t. byłam z Emi na piłeczkach, wybawiła się, gorzej było z wyjściem stamtąd...fajnie, bo te kuleczki ma szwagierka i mogę przychodzić z dzieciakami kiedy chcę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pisałyście o porodzie...ja od 1 w nocy miałam skurcze co 9 minut takie delikante jak na okres...spałam, ale też sie budziłam zerkając na zegarek..o 7 zaczęły się co 6-7 minut i już konkretne...oczywiście krzyżowe..tak więc kąpiel zrobiłam, ogarnęłam kuchnię, spakowałam Emi, ubrałam ją, powkurzałam się na D., że nie wstaje, że mnie już cholernie boli...o 9:30 przyjechałam do szpitala i wówczas już miałam 8cm..po 5min 9...po 10 kolejnych 10...następnie położna przebiła mi pęcherz, kilka parć wszystko na łóżku..tylko tak fajnie połozna go ustawiła, że prawie, że byłam w pionie...kurczowo trzymałam się prześcieradła...i o 10:45 przyszedł na świat Artek...przy partych bolało mnie bardziej niż przy Emi, bo tam mnie nacięli, a tu niestety pękłam od pipki po sam tyłek...szycie czułam, nie wiem gdzie dostałąm to znieczulenie przy szyciu, ale wszystko czułam...i w środku i na zewnątrz..najgorzej było jak szyła mi tyłek..ale wytrzymałam...i tym sposobem miałam 2 porody bez znieczulenia...pierwszy 12h, a drugi 3h45'
Powiem Wam tak...chętnie chciałabym mieć jeszcze dzieci, ale na dzień dzisiejszy nie w bliskiej przyszłości...no i wówczas chyba ktoś musiałby mi pomóc...
Szósteczka, dlatego Cie podziwiam
Haniu, mój D. też by Ci zrobił z kompem...mój mąż to złota rączka...wszystko zrobi
mógłby się tylko opamiętać
Kakaszka, to on jak się pokłócicie i jest pod wpływem to pisze jakieś głupoty do panienek?...oj wkurzyłabym się...
Artek zjada cały słoiczek zupki...i już się zastanawiam nad tym by mu go zwiększyć...bo często jojcy, że mu mało a na noc Artek wypiła 210-240ml mleka
Rysa, gratuluje zdania egzaminu
Gochens ale się wyszalałaś zazdroszczę...oj zazdroszczę...
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Lepiej pozno niz wcale:)
Rysa trzymam dalej kciuki za praktyke
Haniu cieszy mnie zmiana jablkowych planow:)
Gochens fajnie ze masz taka paczke znajomkow. Ja od zaciazenia wiele znajomosci pokonczylam a raczej to umarly smiercia naturalna:( teraz nawet jakby sie chcialo gdzies wyjsc to nie ma z kim:/
Sophie moja mala pije 100ml herbatki rumiankowej i ponad 120 ml soku z woda. Wiec moze dlatego ze twoja malo pije ma twardzioszki.
ja dopiero teraz sie polozylam i odpoczywam eh, musze zwolnic ale jakos tak ciezko.
W piatek bylam u mamy i zamiast odpoczywac to ja sie wzielam za słoiki dyniowe dla zośki.
Jakos ciezko mi siedziec z dupa i nic nie robic ale jutro mam wlasnie taki plan.
Zosia ma straszne siniaki po pobraniu krwi na obydwuch dłoniach:( dobrze ze przynajmniej na glowie nie ma krwiaczka. wyniki mamy we wtorek zobaczymy co u niej i co ze mna...
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusia przydałoby šie to z mezulkiem jakoś rozwiazac bo to samo šie ńie zrobi
Ja wciaglan na filmie dwa grapefruity - uwielbiam i tonami bym jadła
Bartusiowi šie odmienilo i dziś cudnie zjadł deserek
A czemu wasi faceci mieliby coś przeciwko wyjściu na imprezę? ja za bardzo ńie lubię nocnych wypadów i ńie bardzo bym miala z kim wyjść ale mój maz mówi ze jeżeli mam ochotę to śmialo jest denerwujący czasem ale strasznie šie cieszę ze jest taki jaki jest
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marta, wiem, że samo się nie rozwiąże, ale narazie nie mam ochoty z nim rozmawiać...
Super, że Bartuś załapał deserki...ja wczoraj dałam Artusiowi jabłko z bananem i zamykał buzię na 4 spusty, a jak mu wpychałam to płakał.. no i mama sama zjadła słoiczek bo EMi też nie chciała...a pyszne to, że mogłabym z kg zjeść
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Trzymam kciuki Agus :-*
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusia
Ikunia świetne zdjęcia Bardzo podoba mi sie śpiąca Zośka słodziak
Mój też by nie miał nic przeciwko mojemu wyjściu nawet na całą noc. Ale ja podobnie jak Marta nie lubię bez niego gdzieś iść..a poza tym tu nawet nie mam z kim.
Agusia
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Violcia to extra że mezus zadowolony
Agusia to szybciutko Ci poszło z porodem , a i mezus napewno zrozumie że źle zrobił i wkońcu przeprosi, choć za to niebodbieranie telefonu to nalezy mu się kolejny ochrzan trzymaj się kochana
Marta dobrze że Bartusiowi wkońcu owocki posmakowaly
Ikunia zdjęcia cudne, Najlepsze to Zosi z ta wielką łychą
Moi już od pół godziny śpią
kurde wszyscy znajomi kończą pracę już i wracają do polski mój tata też już kończy i już tu nie wraca także zostaniemy sami, dobrze że na te święta jedziemy choć wracać później będzie ciężko .