BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu #789640 przez Hania84
Agusia to chyba tak szybko by wyniku zapomnienia się nie było. To pewnie nie to. A nie zamierzasz już brać?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #789643 przez Agusia83

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

słyszałyście kiedyś o tym?
ek.pl/artykuly/health-journal2/

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #789651 przez Hania84
No właśnie ja też obstawiam że po pigułach przytyłam...ale szkoda mi je odstawić bo mam je aż na pół roku wykupione i trochę za nie dałam. A gumki u nas nie wchodzą w grę niestety :P

Agusia ja jakoś sceptycznie podchodzę do tych wszystkich nowości na odchudzanie. Słyszałam już o tym...i wydaje mi się że jak ktoś nie ma w sobie samozaparcia to i tak nie schudnie nawet stosując tą zieloną kawę.

Agusia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #789663 przez Agusia83
Nie :( chyba zaraz będę dzwonić...na tlc ogladam "położne"...jest tam dziewczynka, która urodziła się z przepukliną brzuszną i część jelit jest na zewnątrz...popłakałam się....co ta matka musi czuć,...operacja takiego maleństwa...

11 lata 1 miesiąc temu #789677 przez Hania84
Hmmm to ciekawe gdzie go wywiało.
Jeny Agusia nie oglądaj takich smutnych rzeczy...po co...tylko później będziesz gorzej spać.

Lena zasnęła...poszłam ją odłożyć do łożeczka...ale mój A. się popisał mądrością B) uśpił Lenę w śliniku :ohmy: musiałam jej to jeszcze ściągnąć a tym samym obrócić na bok i sie przebudziła...ale od 5 minut drzwi zamknięte i cisza więc chyba śpi dalej. Ci faceci czasem nie myślą.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #789694 przez Agusia83
Haniu, oby Lencia przespała całą noc...

D. nie odbiera :(

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #789708 przez Hania84
Sadzam na karnego jeża !!! Dziewczyny co to jest za nie odzywanie się co ??? !!!! Pisać mi tu ładnie a nie tylko podczytywać :P A te co się nie odzywały dziś albo nie odzywaja już dłużej to podwójny karny jeż i klaps :P

Wiecie co...czytałam teraz na listopadówkach bo dziewczyny się rozpakowują i wszystkie wspomnienia wróciły :) jakie to piękne takie emocje porodowe rozwarcie, skurcze, czopy, brak rozwarcia i skurczy...oxy itp. hehe :) pamiętacie jak to u nas było ??? :)
Jak oglądam tak te maluchy i swoją kruszynę jak była taka malusia to mam ochote na jeszcze jedną dzidzie :P :blink:

Agusia - u Twoich koleżanek na wrześniówkach już niedługo też będą się rozpakowywały dziewczyny :ohmy: masakra...a dopiero co informowały że zrobiły test !!! ale ten czas leci...i emocji będziecie miały dużo :lol: niedługo :)

11 lata 1 miesiąc temu #789718 przez Agusia83
Oj to prawda, przeżycia niesamowite...a u nas to za chwilę będzie Pysia rodzić później Marta i Pati :laugh:

11 lata 1 miesiąc temu #789721 przez Hania84
Kurde Agusia...to co go mogło tak zatrzymać? że nawet nie odbiera? Oby wszystko było okej. Próbuj do skutku dzwonić az odbierze. A może już jedzie i dlatego nie odbiera.

A czytałam na wrześniówkach że dziewczyny zajadaja Pomelo :) ja uwielbiam ten owoc :) właśnie leży u mnie na parapecie i czeka na mnie aż je zjem :lol: grejfrutów nie lubię bardzo...ale pomelo jest super :) pierwszy raz jadłam u koleżanki jakieś 3 lata temu i sie zakochałam w tym owocu. Nie jest słodki, jest w sam raz...ale trzeba tą błonę całą ściągnąć i miąższ jeść bo błona twarda jest i jak dla mnie nie jadalna :P ma mało soku...ale jest rewela jak dla mnie :)

11 lata 1 miesiąc temu #789727 przez Agusia83
Tak, dziewczyny uwielbiaja ten owoc....cholera, jak nie chce ze mną rozmawiać, to niech odbierze i mi to powie...bo się stresuję :angry: :angry: :( :(

11 lata 1 miesiąc temu #789728 przez kakaszka
haniu ja jestem tak sentymentalna, ze non stop sobie przypominam wszystko do porodu, a porod to mam przed oczami non stop, dzieki bogu juz mnie to nie spotka :D dlatego moge z spokojnym sumieniem zachodzic w ciaze :D
a mowilam wam ze w trakcie skurczow rozerwalam zebami fotel na ktorym lezalam :D dobrze, ze nie musialam placic za niego :P

agusia faktycznie nie ogladaj takich rzeczy, a maz wroci. dzis sobota moze poszedl sie gdzies odchamic, w sensie na piwo? zresetuje sie i bedzie miedzy wami dobrze :)

ja sie wkrecilam w jakiegos queeza na facebooku i nie moglam sieodkleic, a spac sie juz chce.

a ta kawa zielona to nic nie daje, gdzies ogladalam o niej program.

11 lata 1 miesiąc temu #789730 przez Sophie25
Piją z J nalewke :D

11 lata 1 miesiąc temu #789735 przez Hania84
kakaszka nie mów hop :lol: Mojego A. siostry kumpela pierwszą miała cesarkę a teraz właśnie w listopadzie (dokładnie 11-ego) rodziła naturalnie :) Więc nie jest powiedziane że jak pierwszy raz CC to za drugim razem też :) jeśli nie ma przeciwwskazań to czemu nie SN ?? :)
No to nie zła byłaś z tym fotelem :D

Sophie - pewnie niech się zrelaksują chłopaki :)

Agusia :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #789739 przez rysa
Dziewvzyny dzieki za wszystkie trzymane kciuki.Zdalam.Pierwszy krok do prawka za mna.teraz trzeba zdac praktyke.

Ja sie uzeram z Filipem.Ostatnuo bufzi sie godzine po uspaniu z mega rykiem.nie wiem o co chodzi?

Dostalam dzisiaj 3kartony ubranek dla Filipa (w tym trzy kombinezony i kurtka)od calkiem obcej osoby bo od jolezanki bratowej

11 lata 1 miesiąc temu #789742 przez Sophie25
GRATULACJE kochana!!! :kiss: :laugh: :laugh:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka