- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Dynia już ugotowana i zblendowana teraz jeszcze dochodzą warzywka (marchew,ziemniak,pietruszka i brokuł)
Lena broi na macie
Agusia jak tam D. ???
Gochens jak tam imprezka z laskami ???
Marta fajnie że imprezka się udała...długo posiedzieliście
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
A R. ma focha bo powiedziałam wczoaj jego mamie coś o czym nie chciał żeby wiedziała i chodzi z miną jakby chciał mnie zabić.
Kakaszka co Twój znowu wymyślił
No a z tym prawkiem to dopiero pierwszy krok za mną. Jeszcze mnie czeka egz. praktyczny.mam nadzieje że nie będe zdawała 7 razy Planuje zdać max za trzecim razem
Rosołek pyrczy a ja przebieram rzeczy które dostałam dla Filipa i niestety większość jest mała, ale najważniejsze czyli kombinezony są dobre.Jeden troche szeroki a Filip jest chudzinka i wygląda w nim jak by wpadł do worka.Ale najwyżej komuś dam
Mały śpi więc może się troche zdrzemne bo nie śpie od 3.30.Obudziłam się razem z Filipem , potem on zasnął dopiero o 5 i ja ju ż nie mogłam zasnąć
Karolka ja bym nieźle spanikowała jakbym się dodzwonić do swojego nie mogła
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
a i tak wyszlo, ze to ja jestem przejebana, bo mu nie ufam i ze widcznie musi zaczac mnie oklamywac skoro ja tak reaguje na prawde.
eliza daje mi dzis popalic, zeby ja mecza. w koncu zasnela zobacze na jak dlugo.
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rysa to widze ze i ty dzisiaj nie spiaca,współczuje,a z prawkiem dasz rade,moze nie za pierwszym razem bo ciezko jest,ale poradzisz sobie
,
Kakaszka walnij tego swojego raza dobrze
Dajcie dziewczyny troche rosołku
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Obiad za 10 min. będzie...pierś z kurczaka ze szynką i brokułem oraz ze szynka i korniszonem na parze dochodzi...dochodza też na parze ziemniaki i brokuł. Ale się na wkurzałam na te ubijane piersi z kuraka bo mimo że przez folię to robiłam to i tak się rozłaziły i jak zwinęłam to musiałam związać grubą nicią jak rolade bo by się rozlazły :/
kakaszka - brak mi słów na Twojego
no rysa teraz Cię chyba czeka o wiele trudniejszy egzamin. Ja na szczeście testy zdałam za pierwszym a jazdę za drugim...ale były dziewczyny co podchodziły 9 raz...ja bym juz chyba nie zdawała...za duże nerwy bym już miała. Moja kuzynka zdała za 7 jazdę a co się za każdym razem nastresowała i własnie to ją gubiło za kierownicą.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Violcia wspołczuje tego nie wyspania ale nadrobisz jak meżulek wróci a jak tam niespodzianka dla męza sie udała ??zadowolony byl ?
Haniu ja tez teoretyczne zdałam za pierwszym a jazde za drugim ale będzie miala Lenka wyżerke
Rysa trzymam kciuki
Ja narazie stopuje z nowosciami dopoki nie znikna krostki , musze znaleźć przyczyne tej cholernej egzemy
Na obiad dzis fondu serowe
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A fondue bardzo lubie
Ja tez teorie za pierwszym razem zdalam a praktyke za drugim
Mozliwe ze Oskarito zasnie ale nie wiem na jak długo bo w bujaku zasypia,ja i tak spac juz nie chce,obejrzałabym film,napiła kawki i zjadła ciacho ,a od jutra przechodze na diete,na taka malutka diete bo same cwiczenia niestety nie pomoga
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Zosia płacze smarujemy dziasła , nic nie spała dziś ..........
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
no i na dodatek zapomnialam wyjac z zamrazalki kuraka, a jestem glodna jak cholera ale trzeba czekac nie wiem czy eliza da mnie go usmazyc.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
w koncu przynajmniej robie sobie jesc, bo z tym wszystkim znowu zapomnialam, ze sie je
dziewczyny a ztymi sloczkami jak to jest. ile powinno dziecko jesc juz? caly sloik zamiast jednego mleka nie? bo eliza zjada pol ( bo wiecej jej jeszcze nie dawalam), no i wychodzi o jedno mleko mniej i nie wiem czy mam jej dac juz caly sloik? no i czy zwiekszyc mleko do 180ml, jak myslicie?
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
koszt około 50 euro plus dojazd.
kakaszka spróbuj jej dać te 180ml może zje...apetyt ma to pewnie wciągnie wtedy mogą się czasem wydłużyć przerwy między karmieniami a ze słoiczkiem to nie wiem...może do całego poczekaj jeszcze ze 2 tygodnie? Nie wiem niech się jeszcze inne dziewczyny wypowiedzą
haha Sophie...chyba to imie coś w sobie ma
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kakaszka moj zjada pol słoiczka,czasem ma ochote na wiecej ale na razie sie boje mu dawac całego po tych przerzyciach z brzuszkiem,ale jak zje pol to ja jeszcze poprawiam cycem bo tym sie za bardzo nie naje.
I w koincu robi normalne kupy,dzis az 3 razy uwalił kupacza i to takiego konkretnego,ale jak go połozylam na przewijak to poplakiwał troche to pewnie go brzuszek bolał,ciekawe jak długo pospi tym razem.
50 euro Haniu to troche duzo,moj B by Ci to zrobił za darmo ,jakbys bliżej mieszkała...ładnie sobie licza szwaby no ale przynajmniej komp bedzie hulał
Czekam z utęsknieniem na mojego małzonka ale pewnie bede spac jak on wróci
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
No wlasnie sama jestem zla na siebie bo zaczelam robic to prawko dwa lata temu i moglam skonczyc a teraz sama teoria jest nie do zdania i to jest stresujace a juz nie mowiac o praktyce.
A ja wlasnie zrobilam racuchy,taka mialam ochote
Ja daje caly sloik i po ok dwoch godz dostaje mleko.150ml bo nie chce wiecej,ale na dobranoc i w nocy juz dawno je 180ml
Moi panowie sobie razem leza i R. smyra Filipka po pleckach.Bardzo mu sie podoba
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Violcia tym razem moja robi twarde kupki od 2 dni A pije duzo bo 100 ml dziennie ... To chyba dobrze pije no nie ?