BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu #800421 przez KaRoLkA
Ikunia te robale blee , oby nic Zosi nie bylo po nich . Chyba bym zawalu dostala jakbym na malej takiego robala znalazla :/

Haniu uwazaj z tymi sloikami, bardzo sie popieklas ?? :/

Gochens super ze waga leci w dol, a bierznia extra sprawa :)

Aleksia zdrowka dla Alberta :)

Gabi ma 2 dziadkow , 2 babcie , 3 prababcie i jednego pradziadka :)
To moje dziecko strasznie marudzi dzisiaj , jesc niechce , spi po 10 minut , chyba faktycznie to zeby . Wasze dzieci tez gryzly pieluche ?? Bo mala jak ma pieluche w zasiegu to odrazu do buzi i gryzie :/
Dziekuje za odpowiedzi odnosnie zupek :) nagotuje sobie i wezme jej gotowe bede dodawac tylko swiezo ugotowane miesko :) a od jutra probujemy gluten

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #800424 przez Hania84
Ikunia to mozliwe że na strychu są te dziadostwa. Może jadnak nie suszcie tam tylko w mieszkaniu...wiem że mało miejsca ale lepiej nie ryzykować. A pampki sprawdzałaś tak profilaktycznie? tak jak malutka pisała?

Ja swojego dziadka straciłam jak miałam 2 lata...później babcię i dziadka jak miałam 6 lat i ostatnią babcię jak miałam 15 lat. Takze Lenka nie ma pradziadków.

dzieki za odpowiedz w sprawie biezni

Karolka nie mam duzych opazen...juz lepiej, dziekuje :side:

Violcia hihi do slubu jeszcze daleko...tylko o suknie mi chodziło ze fajna :blink:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #800445 przez szósteczka
hej my wrociłysmy z dnia mikołaja Faucia nagrode odebrała, dzieciaki ozdób świątecznych narobiły szcześliwe teraz gramy w gre którą dostała Faucia. A dzis dziadkowie pierwszy raz byli sami z Pawełkiem.
srenka widziałam zdjęcie super i podpisik fajowy.
ikunia współczuje i rozumiem o czym mówisz odnosnie samopoczucia też tak miałam jak moje miały wszy a przecierz dbam żeby były czyste i zadbane.
haniu współczuje oparzenia strasznie to piecze moj strażak zawsze mówi żeby schładzać 30 min.

Oto szczęśliwa Faucia

A to wieniec adwentowy jaki dziś rano zrobiliśmy

U nas dzieciaki mają 2 babcie i dziadka w tym roku zmarła ostatnia prababcia (czyli mama mojej mamy ) tuż przed urodzeniem pawełka.
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #800450 przez szósteczka
A jeszcze raz dziekujemy za życzenia.

11 lata 1 miesiąc temu #800468 przez Marta1985
Ikunia pokonasz robale :-) ciesze šie ze z B. tak šie układa :-) no ja ci powiem ze dobrze ze te tabsy są bo i inaczej to też by był babel ;-)

A bartuś ma 2 Babcie 1 dziadka i 1 prababcie :-)

11 lata 1 miesiąc temu #800477 przez Hania84
szósteczka Faustynka widac że przeszczęśliwa :) a cóż to za grę dostała? :) wieniec fajny :)

Ja będę musiała przestać brać te tabsy bo waga ani drgnie a nie objadam się i ćwiczę 3-4 razy w tygodniu. mam jeszcze kilka tabletek do końca listka i będę musiała zrobić przerwę na 4-5 miesięcy...albo i na zawsze jeśli po odstawieniu waga pójdzie w dół...bo to jest niemożliwością żebym nic nie schudła. Po ciąży jadłam tyle co teraz i nie ćwiczyłam i spadłam 8kg w 2 miesiące.

Lena zasypia z tatą dziś :)

miłego wieczorku :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #800489 przez aleksiaa88
Wow to wy dziewczyny szalejecie w tych łóżkach. My to teraz rzadko najlepsze jest to, że mamy gumki ale leżą jeszcze się przeterminują :silly:

Stroik śliczny ja również robię tylko w złotym kolorze.

11 lata 1 miesiąc temu #800511 przez KaRoLkA
Szosteczka corcia zadowolona i prawidlowo nalezala jej sie ta nagroda :)

Ikunia ciesze sie ze Wam sie uklada , oby tak dalej :)

A ja pomimo tego ze jem wszystko to i tak kg mniej :/ a slodkiego jakos sobie nie odmawiam wiec niewiem czy to mala tak wysysa z mlekiem . Mala spi , ciekawe ile razy sie obudzi tej nocy :unsure:
Moge do marchewki z ryzem dodac kaszke manne ??
Lece spac bo rano musze do gminy skoczyc .
Milego wieczoru i kolorowych snow :)

11 lata 1 miesiąc temu #800514 przez Hania84
Tata usypiał Lenę godzinę i nic...córka fikała, brykała itp. ani myślała spać...dopiero jak ja wkroczyłam do akcji to 20 min. i kimono. Nie wiem co on ma za działanie na nią że nie chce spać. B)

Karolka zazdroszczę uciekających kg. Raczej tak jak piszesz, to mała ma taki dobroczynny wpływ na to i tłuszczyk z Ciebie spija :blink:
Szkoda, że mi nie było dane karmić piersią bo pewnie to wszystko by też inaczej wyglądało.

11 lata 1 miesiąc temu #800570 przez Marta1985
Dzień dobry :-*

My wstalismy o 7:30 Bartuś wciągnął mleko i jeszcze drzemie :-) a ja wstaje na sniadanko i kawke :-) dziś w planach pranie i obiad no i spacer :-)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #800576 przez aleksiaa88
Eh ten zasrany katar i mnie dopadł wychodzi na to, ze z małym wspólnie będziemy chorować tak się zarażamy na wzajem.
Dziś kładę lagę i nic nie robię chętnie bym obłożyła się słodyczami i do łóżka.

Szósteczka do kogo jest córka podobna? Ładna z niej dziewczynka

11 lata 1 miesiąc temu #800579 przez aleksiaa88
Byłam na profilu wiśni ma filmik jak mała mówi mama i nie wiem co o tym sądzić

11 lata 1 miesiąc temu #800582 przez szósteczka
Hej dziewczyny my też już wstaliśmy noc ciut lepiej choć i tak chyba ze 4 razy się budził ale już nie pamiętam, moke panienki się wyszykowały i poszły do szkoły, został Szymek choć chyba mógłby iść ale potrzymam go do środy kiedy to ma wycieczke do warszawy na Pinokia.
Aleksie Faustynka to taki mieszaniec jak zresztą i cała reszta ale najbardziej podobna chyba do mojego taty a ja jak byłam młoda to też byłam do niego podobnna więc chyba też i do mnie jest ciut podobna.

Dzis chyba przywiozą mi kurtkę tak jak patrzyłam na chistorie paczki, już nie mogę się doczekać jaka będzie w realu.

Miłego dzionka lece na kawe tylko nie mam mleka jak ja ja wypije może śmoetane 18 dodam :-)

11 lata 1 miesiąc temu #800583 przez szósteczka
aleksia to wstaw linka na ten filmik z mala wisni jestem ciekawa

11 lata 1 miesiąc temu #800584 przez malutkamilka
U nas noc bez zmian, ciagle recenie. pierwsze po polnocy nastepne po 2 i 4 i po 5 na mleko ale chyba za dlugo robilam bo mala zasnela i wstala po 7.

Co do babć i dziadkow to Wiktoria ma 2 dziadków i 2 babcie, 2 prababcie i 2 pradziadkow i 1 pra prababcie.

Aleksia mi to wyglada, sory za skojarzenie, ale tak jakby powiedz mama a dostaniesz jesc- same wiecie z czym sie moze skojarzyc.

Moja jak jej zle to krzyczy "ma" a drugie "ma" bezdzwieczne tylko ruchy ust albo takie cos: mmmmmmmmmmmmmmmm ;) czyli czekam na konkretne "mama"

Kurcze dobrze ze mala przypielam w lezaczku bo ja tu sobie skrobiem i jem a mala probuje usiasc!

Szosteczka ladny stroik, kiedys tez takie robilam ale zaprzestalam bo zapominalam podlewac mimo ze kwiaty podlewalam i niegdy nie doczekal swiat ;) A Faustynka dyplom dostala za te kartki co nam pokazywalas tak?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka