BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu #800961 przez szósteczka
kurde chcialam edytowac tego figla to mi wyskakuje ze nie ma takiej strony.
Violcia czasem w gruponie sprzedaja tansze bilety czy znizki.
Ja odnosnie masazera sie nie wypowiadam bo sie nie znam.
papa.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #800965 przez szósteczka
My rezygnujemy z tv bo to czas zadumy i przygotowania na boze narodzenie a dzieciaki juz sa przyzwyczajone ze co adwent i post na tv wisi serweta i jest wylaczony i nawet lubia ten czas bo wtedy wieczorkami gramy w gry, wyglupiamy sie , gadamy i robimy swiateczne ozdoby wypieki itp wiec to u nas bardzo fajny czas pozatym w weekwndy bedziemu czasem ogladac jakis wybrany film w tv lub na dvd.

11 lata 1 miesiąc temu #800966 przez Sophie25
Haniaa po lewej takk :D

Ogolnie to mialysamy takie szurniete pomysły ze szok z tad to błoto :D
Ja tez sie nieznam na masazerach nie pomoge Hania ;/

szosteczka kurtka ładna i dobrze lezy na Tobie :)

Srenka ja juz zapuszczam 2,5 roku :) A i co do błotA TO wytarzałysmy sie jak idiotki hahaha taki zakład był :D

11 lata 1 miesiąc temu #800968 przez Gochens
Hania wiec takie masażery nic nie dają lepiej zainwestować w jakiś dobry krem np Vichy do tego rękawica i samemu masować. Do tego dużo wody pij no i przede wszystkim dieta :-) tylko te profesjonalne sprzęty od cellulitu coś daja

11 lata 1 miesiąc temu #800970 przez Hania84
w sumie szósteczka masz rację...że taka odskocznia od dnia codziennego żeby ten przedswiąteczny czas jakoś wyróżnić i by zadumać się nad przyjściem Chrystusa. Tyle, że u Was takie coś ma powodzenie bo jest Was wielu i jak każdy jakis pomysł nasunie to jest o czym gadać...gry lubicie to czas zleci nawet nie wiadomo kiedy. Ja ogólnie też przez cały dzien nie mam tv włączonego...ale wieczorem musi być obowiązkowo ;)
Chyba dużo osób sobie odmawia czegoś co jest na co dzień, lub codziennie stosuje...moja mama np. w poście nie pije kawy...a uwielbia ją :)

11 lata 1 miesiąc temu #800972 przez Gochens
Kakaszka pięknie wygladacie!!!
Sophie fajna taka pamiątka no i krejzi kumpela takie są najlepsze ;-)
Szosteczka kurtka świetnie leży ;-)

11 lata 1 miesiąc temu #800973 przez Hania84
chyba faktycznie jakis błąd forum jest bo ja tez jak chce edytować to błąd wyskakuje.

Gochens dzięki za odp :)

11 lata 1 miesiąc temu #800974 przez violcia00
No rozumiem Haniu ale tłuszcz z brzuszka najcieżej spalic,dlatego trzeba cwiczyc całe ciało choc wiem ze to nie łatwe,no ale zawsze to cos,powoli ,nie ma sie co katowac,no i dieta tez jest potrzeba :blink: co do mojego to ze nie bede mu prac czy gotowac to nic nie da,on sam potrafi gotowac,prac tez nie wielka filozofia wiec to raczej nie zadziala ;)

Szosteczka kurteczka fajnie lezy i bardzo ostro zamierzacie poscic widac ze jestescie bardzo pobożni.

Sophie swietnie wygladalas,figurka super i pomysł z fotkami bardzo mi sie podoba :blush:

Ale jestem zasmarkana i gardlo mnie boli,mam nadzieje ze malego nie zaraże :(

11 lata 1 miesiąc temu #801020 przez Gochens
Marta nam zapisala Advantan ale tylko na zmiany te najbardziej ogniskowe a tak do smarowania diprobese w kremie.

Violcia zdrówka ♥
U mnie bez tv by sie nie obeszło bo moj M to jest maniak tv ;)

Alan wykapany "usypia" a raczej na zmianę raz sie drze raz gaworzy za jakis czas będę musiała wkroczyć ehh kiedy to moje dziecko nauczy sie samo zasypiać ja się pytam ?!

Dziś zapodam sobie jakieś ćwiczenia na moje bikole wiszące :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #801027 przez Ikunia1910
Dziewczyny co juz przechodziły katar. Jak dalyscie rade? Za dnia ciagle jej odsysam gile a co w nocy? Znow bedzie sie wychodząc bo bedzie sie dusić. Kurde jutro idę do lekarza zeby na ucho nam nie przeszlo:(

Przepraszam ze nie nadrabiam dzisiejszego dnia ale nie nadążam z gruszkowaniem noska:(

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 1 miesiąc temu #801031 przez Hania84
Gochens moja to jeszcze pełna werwy i nie wykapana jeszcze :lol: czekałam az wkurwiacz wróci z pracy co ją wykapie i zaraz sie bedziemy kapac...ale spac pewnie po 21 bo o 19 miała krótką drzemke dopiero :P

11 lata 1 miesiąc temu #801043 przez Gochens
Heheh rozbawiłas mnie tym wkurwiaczem :lol: moj miał drzemkę kolo 18 ale mój nie sypia tyle co Lenita ;)

Ikunia nie wiem co moge Ci poradzic może połóż Zosie pod kątem żeby jej gile nie spływały tak bardzo do noska. Leccie jutro do doktorki nie ma co męczyć malutkiej

11 lata 1 miesiąc temu #801053 przez Marta1985
Ikunia a Zosia ma tylko katar czy też nosek zatkany? my już z 3 raży mielismy katar i stosujemy takie metody:
Używamy wody morskiej i wyciągamy aspiratorem do noska bo grucha moim zdaniem jest słabsza
3 raży dziennie rano południe wieczór zakraplam ampulke soli fizjologicznej po pół do każdej dziurki i wyciągamy aspiratorem po każdym zakropidniu smarujemy pod noskiem maścia majerankowa a jak widzę ze ma zatkany nosek to zakrapiam kroplami nasivin - nam to pomagalo - a w nocy rzadko bartuś šie budził :-*

11 lata 1 miesiąc temu #801059 przez Ikunia1910
Mam wode morska i masc majerankowa. Dzieki Marta. Jutro muszę kupic sól w takim razie bo ciagle jej furczy :/

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #801091 przez srenka_918
Przed kąpielą Pawełek mi się wyciągnął na łóżku to mimo że ma ponad 70cm nie jest taki długi jak Lenita ;)

Pawełek wykąpany leży na macie i dogorywa, łóżeczko w pupcię go szczypało... ;)

Ikunia z katarkiem nie pomogę, bo sama nie radzę sobie z zapchanym noskiem u Pawełka... Sól morska u nas nic nie daje...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka