BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu #801196 przez Agusia83
Violcia, ja mam to samo, przed chwilą podgrzałam piwko i dodałam kogel mogel...jakos wydaje mi sie, że już się lepiej czuję :silly: ...mam nadzieje, że pomoże...

Malutka, jeju, tez bym zawału serca dostała...ja juz dawno mogę Artka zostawic jedynie w wózku lub w łózeczku,....skubany nie chce leżeć na plecach, tylko ciagle przekreca się na brzuszek...
narazie sobie nyna..

w ogóle, wyobraxcie sobie, że od kilku dni synus budzi się po 8h snu :laugh: o 4 daję mu mleko i śpi do 7-8 :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #801206 przez KaRoLkA
Też jestem tego zdania że dziadkowie są od rozpieszczania tym bardziej że mają ją tylko jedną ale co innego jest mieszkać samemu. a tu 3 tyg z tesciowa pod jednym dachem która najchętniej to by mnie nawet w karmieniu cyckiem wyreczyla :angry:
muszę być twarda do Hani na korepetycje pójdę chyba ;)

Sophie ta jest też extra : www.sukienkimm.pl/nowosci/outlet/sukienka-model-ad-578-919.html

11 lata 1 miesiąc temu #801207 przez malutkamilka
No wlasnie Ikuniu cos mi tu smierdzialo z ta waga dlatego napisalam podobno. a jak wogole wyglada uczulenie na gluten pod moja dostala juz 3 razy w odstepie 4 dni i nie bardzo wiem na co zwrocic uwage?

Ja mam strasznie suche powietrze w mieszkaniu dltego w sypialni na kaloryfer polozylam dwie plaskie ale podluzne miseczki z woda i pierwszej nocy nie tak mocno jak teraz czuc inne powietrze

11 lata 1 miesiąc temu #801210 przez Agusia83
Dlatego najlepiej jest wietrzyc pokoik, w któym śpi dziecko w ciągu dnia..wówczas juz jest inne powietrze...ale ręczniki czy miseczki tez się przydają

dzwoniła dzis do mnie kobieta zainteresowana ubrankiem do chrztu po Emi...trzymajcie kciuki, może w końcu cos się ruszy z ta sprzedażą? :silly:

11 lata 1 miesiąc temu #801214 przez Sophie25
Dzieki dziołchy za pomoc! :D :) Jeszcze duzo czasu wiec napewno cos wybiore z tych ta koronka mnie przekonuje :D A KaRolka ta co pokazałaś tez ładniutka :D Ja uwiebiam takie przylegajace do ciała :)

Najchetniej to bym zrezygnowała z tego sylwestra,bo mam wrazenie ze bedzie sztywno strasznie, wolałabym spedzić w przyjacielskim gronie ale niechce J robic przykrosci :( A jeszcze z tesciowa Zosi nie zostawie bo ona ma swoje plany a mamy złobek całodobowy rezerwe z monitoringiem ... ale pierwszy raz ja zostawie tak ... :( Jakoś mi tak dziwnie ...

KaROLka wiem jak to jest z taka tesciowa niestety :( Moja wszystko wie najlepiej i jak ja cos ppowiem ona dopowiada to za cienko ubrana to za goraco jej to lepiej ugotuj jej juz mieso ... noz kurw.... a pozniej za plecami i tak mnie obgada to synalka a jak cos to zali sie na niego do mnie .... !!!

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #801217 przez Hania84
Lena zasnęła w 15 min. ale mój okupował neta więc teraz jestem :)

Agusia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Sophie mnie też najbardziej podoba się ta koronkowa przedostatnia :) świetna :) i też twierdzę że jak pod nią ubierzesz pończochy samonośne i szpileczki czarne to po sylwku będzie upojna noc :silly:

Karolka nic sie nie martw na zapas :) wszyscy sie ładnie dogadają i nie będzie walki o Gabi :) będzie okej zobaczysz :)

Malutkamilka - wiesz dobrze też jaka była Wiśnia...więc nie tylko ja bojowa jestem ;)

Oj tam oj tam...ja to tylko jak mnie ktoś wnerwi na maksa do granic ostateczności to wywalam ciuchy :silly: a tak to aniołek ze mnie :blink: :silly:

Ja sporo wietrzę naszą sypialnię...tam wciaz świeże powietrze jest i na małym kaloryferze mam 2 pojemniki z wodą. A kaloryfer wieczorem na noc zakręcam i wtedy się lepiej śpi a w dzień odkręcony jest tylko tyle o ile.

miłej nocy
dobranoc

11 lata 1 miesiąc temu #801219 przez KaRoLkA
Agusia jak tam u Was z chorobami ?? przepedzilas ?? :)

muszę wrzucić na luz bo osiwieje i co najgorsze wypadną mi resztki moich klaczkow.
Poproszę propozycje jak się odstresowac i patrzeć na to z dystansem bo niewiem jak to zrobić :(

11 lata 1 miesiąc temu #801222 przez violcia00
Agusia to łaczmy sie w chorobie :silly: ,ja nie mam piwa,tez bym grzanca zrobila.

Ikunia wilgoc w mieszkaniu tez nie jest dobra,zdrówka dla Zosi :kiss:

my mamy suche powietrze wiec robie myk z recznikiem lub stawiam butelke z woda.

karolka nie daj sie tesciowej,to twoje dziecko i ty wiesz co dla niej bedzie najlepsze,przez 5 miesiecy sobie radzilas a ona z tego co pisalas wolala szafe kupic niz odwiedzic wnuczke wiec teraz nie powinna sie wymadrzac i nie zamartwiaj sie :blink:

pije mleko i ide sie grzac do lozka.

dobranoc :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #801232 przez Ikunia1910
Malutka uczulenie to uczulenie jakby bylo cos nie tak to na bank bys zauwazyla, to troche jak ze skurczami porodowymi. Najpierw zastanawiasz sie czy ich nie przeoczysz a po porodzie juz wiesz ze nie da sie z niczym innym pomylic haha :)

Vilcia wiem ze wilgoc niedobra ale nic nie poradze mam porozstawiane pochlaniacze wilgoci po kątach, ale mamy jedno pomieszczenie i tu sie tez gotuje wiec nie ma mocnych. Pozatym dwa lata nikt tu nie grzal wiec wychodzi dziadostwo:/ pewnie niedlugo zaatakuje jakis grzyb albo inne ustrojstwo, jej ja ksiezniczka z blokow przyszlam do slumsow no ale... Mam nadzieje ze nie odbije sie to wszystko na naszym zdrowiu.

Karolka blanta se skrec haha z melisy

Dobranoc dziewczynki

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #801257 przez aleksiaa88
Nie wiem co napisać jest 4:11 a ja siedzę nie wiem czy to już poranek czy jeszcze noc.
Mały obudził się o 3:20 zjadł pieluchę zmieniłam i śpi, a ja spać nie mogę więc pomyślałam co będę bezczynnie leżeć jak mogę poczytać już mnie korci co tam naskrobane od południa kilka stron powstało. W kocu zawinięta gotowa do czytania tylko brak mi herbaty ale nie będę wychodzić i otwierać drzwi bo jeszcze małego obudzę.

Od razu sorry ale mogę się spisać czasem i to sporo.

Co do fryzury to coś już znalazłam coś podobnego jak Karolka mi wysłała tylko toszku dłuższe i w wersji lekko podkręconej nie tak całkiem proste w dzień wam wstawię foto.

Gochens otworzyła mi się teraz i trafiłaś podoba się :lol:
Srenka na drugim zdjęciu dobrze Ci w tych włosach. Srenka jak Ty już Pawełka poisz takim mleczkiem to nie dziwota, że takie chłopisko duże. Ale ja się pytam to nie za szybko, masz tyle sił, żeby jeszcze go nosić? :silly: :blink:
Agusia to ja mam ALBERTA nie odbierajcie mi Eistein. Mąż chce, żeby grał w piłkę, a ja żeby był uczonym stąd to mię inspirowane tym panem :silly: dobra a tak poważnie to po prostu podobało mi się i jest mało używane dlatego, nie wiem czemu ale męskie podobają mi się na literę A.
Hania kawał lenki ;) i jak siedzi porządnie jakby nie była podpierana? Hania Ty taka jak wojsko trochę rygor, muszę się zastanowić czy bym swojego wysłała na szkolenie, on po wojsku był zadowolony czuł się jak na wczasach i jeszcze sam się zgłosił. Ale z tym zabraniem tel dobre.
Ikunia w długich wyglądasz kobieco
Sophie jak dla mnie ta śmietankowa taka seksowna uuuuu wpadła mi w oko. Zaszalej potem w lecie Ci się przyda taka lekka zwiewna. Tylko ja nie mam gdzie w takiej pójść. Teraz jak doczytałam do szefa to raczej nie. Szef chyba by Cię zapamiętał ;) Mi wpadły takie w oko
allegro.pl/sliczna-sukienka-z-falbankami-36-38-i3765515712.html
allegro.pl/mb118-czarna-sukienka-gorset-...8-m-i3765596540.html
allegro.pl/ds-3159m-czarna-elegancka-suk...-38-i3765357320.html
Dotrwałam jest 5:29 auta jadą jak szalone do kościoła. A mi już w brzuchu burczy.
Dalej nie chce mi się spać. O 7 i tak wstaję bo do miasta jadę. Mąż wypatrzył, że od jutra w Callefurze czy jakoś tak się pisze będą kombinezony.

Dziękuję za pomocy fryzurową

Nawet dużo nie napisałam o dziwo

11 lata 1 miesiąc temu #801281 przez Marta1985
Dzień dobry :-)

My nocke mielismy ok :-) teraz Bartuś wstal i walczy z karuzela z nogami na przewijaku :-)

Plan na dziś - po pracy męża jedzemy zamowic stół o krzesła i jakiś wieszak do prZedpokoju bo ńie ma gdzie wieszać kurtek a potem musZę wyprasowac i sPakOwac šie bo jedŹiemy do tesciowej jutro rano i wracamy w piątek wieczoren no i jeszcze muszę dziś zupki ugotowac dla bobas na ten pobyt bo u tesciowej ńie będę bo uwagi są ze za dużo mi wychodzi i trzeba ociupinke wyrzucić lub zjeść samemu :angry:

11 lata 1 miesiąc temu #801314 przez Marta1985
Oskarek :) Buziaki :*

11 lata 1 miesiąc temu #801337 przez Sophie25
I jestem ja! :)

Noc super :) Moja mała poszła spać o 9,obudziła sie o 4 na mleko i potem o 7 juz wstała takze super :D :)

Aleksia fajna mi podrzuciłaś kieckę o tą :) spodobała mi sie :) allegro.pl/mb118-czarna-sukienka-gorset-...38-m-i3765596540.htm

Moja mała jak zwykle zabawia sie z ślimakiem :D :D Jak on chodzi to spokój na pół godziny :D

Dzisiaj jade do Lidla po zabawki bo są fajne z fishera i ksiazeczka szeleszczaca jest a miałam zamiar kupić ją Zosce a co do szelestu patrzcie co kiedys dopadła : :D :D

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #801382 przez Gochens
Dzień dobry kochane ;-)

U nas noc znośnie kilka razy musiałam wstać ale tylko go odwrócić bo usnął na brzuchu i nerwy były. O 5 pobudka na mleko do 6 nie chciał spać.

Z tym mlekiem zrobię tak że dokończe to co mam a wykupie juz dwie 2 bo ona Przepisała mi 4 w tym dwie 1.nie ma co gdybać zobaczymy jak będzie dalej :-)

Karolka podpisuje się pod tym co napisała Ika odnośnie blanta tez :lol:
Zosia jak ślicznie wygląda, a tą książkę mój wczoraj kupił i ona średnio szelesci... Chyba tylko ucho słonia także dooopa. ma w środku lusterko i to tyle :dry: ... Lepiej w Tesco kupić z FF firmy ona fajniejsza
Violcia, Agusia zdrówka :kiss: pijcie dużo grzańca

Mój syn dziś zrobił kulkę! bo kupą tego nazwać nie można :blush:

:side: idę na śniadanie :blink:

11 lata 1 miesiąc temu #801398 przez Marta1985
Śliczna Zosia :)

A tu Bartuś z kubeczkiem :)

Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka