- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzisiaj wrócilismy z nart. Wyjazd oczywiście super, człowiek troszkę odpoczął i nabrał sił. Mała troszkę sie stęskniła cieszyła się na nasz widok ( szczególnie taty:() , ale jakoś tak z dystansem patrzyła na nas. Kurcze nie wiem czy to nie za długo było:( Smutno mi troszkę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
przepraszam za to porównanie, nie chcę urazić
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A czy Wasze dzieciaczki mają czas dla Was tzn. sa takimi przylepami czy raczej świat ich bardziej interesuje niż mama, tata i tylko w nieszczęściu przychodzą się poprzytulać?
- akciak84
- Wylogowany
- gadatliwa
U nas Arti jest przytulakiem.Najbardziej jak się nudzi
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
- karolina238
- Wylogowany
- budujemy zdania
Beadka nie martw się, najważniejsze że Krzysiowi lepiej i nawet jak będziecie musieli iść do szpitala to nie na długo
Ingrid czas odpoczynku już się zaczął? Mężuś w domku, jak Arturek zareagował na Tatusia po takiej nieobecności?
My byliśmy u mojej siostry dwa tygodnie i mała jak zobaczyła tatusia to to z 15min mu się przyglądała zanim się uśmiechnęła i chciała na ręce, ale mamy minusy wyjazdu bo teraz jestem tylko ja i nikt inny nawet do kibelka nie mogę sama pójść
Aga Tosia w końcu się odgniewa :)najważniejsze że naładowaliście akumulatorki podajesz małej na noc kaszę że tak ładnie śpi?(już chyba pytałam ale wyleciało mi z łepetyny)
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja małej daję na noc gęstą kaszę z butelki. Czasami nie chce jeść o 20.00 to na śpiąco jej podaję ok.22-23 i już śpi do 6.00 ( niestety teraz robi takie pobudki:()
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
Ma 9 miesięcy i 13 dni już....
kochane, a jak chcecie mieć dodatkową radochę dziecka i swoją zafundujcie mu zabawę z gizkiem. najzwycajniejszym gwizdkiem. daje Maciusiowi a on tak śmiesznie dmucha i się cieszy gdy uda mu się głośno
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MartiO
- Wylogowany
- rozmowna
- Czasem życie po prostu nas zaskakuje ;o)
jutro na usg... mam nadzieję, że tylko... rozłożyło mnie cosik niestety... katar, gardziołko, kaszel... ech... najgorsze że naprawdę niewiele mam możliwości leczenia... no i mam wrażenie, że Jakub chyba to ode mnie "kupuje"...
Dziewczyna gratulacje dla Maciusia
a co do przytulania... u Jakuba zależy kiedy... czasem ma taki dzień, że jest przylepka straszna a czasem ucieka
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
- ewel7
- Wylogowany
- rozmowna
beadka najważniejsze żeby to uszko Krzysia wreszcie udało się wyleczyć, jakoś dacie radę te kilka dni.
dziewczyna super, że Maciuś stawia pierwsze krok, zdolniacha Bartuś też nie mówi "mama" więcej "tata" i pojedyncze sylaby ale to bardziej bezwiednie niż ze zrozumieniem. Trzeba dać im czas
co do przytulasków, to mój Barti nie jest skory chyba że przy karmieniu albo jak zrobi sobie kuku
czekam już wiosny z utęsknieniem a tu zima w pełni... dziś kiepsko się czuje jakoś brak mi energii... chwilami doskwiera ta rutyna uciekam w pisanie bo czasem inaczej chyba bym zwariowała, a jak tam u Was?
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
Byliśmy wczoraj na kontroli u laryngologa i powiedział, że bardzo ładnie to uszko już wygląda, jest tam sucho, nie ma już tej wydzieliny i też dzięki temu nie bedzie konieczności iść do szpitala :)juhuuuu !!! mamy tylko jeszcze 10 dni podawać dalej ten lek co poprzednio i jeszcze jakiś jeden przepisał p/grzybiczy, bo mały się jeszcze trochę drapie- ale to podobno dlatego, że w uchu ma uczucie ściągania i suchości przez brak tej okropnej wydzieliny. W każdym bądź razie, kamień z serca.. !
Krzysio woła 'mama', ale za to ani razu nie zdarzyło mu się 'tata'
Kroczków jeszcze nie robił, jest na etapie doskonalenia samodzielnego stania
Na zdjęciu podpiera się o mnie, ale naprawdę już coraz odważniej puszcza się mnie i próbuje sam stać