BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

12 lata 10 miesiąc temu #308480 przez MartiO
marzenieeee ostatecznie jest jeszcze piwnica... ale wejście do niej też nie jest za wygodne... przynajmniej tam gdzie jest nasza... ale jak coś to się da chyba... poza tym myślimy o tym, żeby porozmawiać na temat zostawiania wózka na zebraniu wspólnoty... nasze mieszkania były "dorabiane" ze strychu i mamy osobne wejście do piwnic... większość ma wejście z bramy i może jest tam jakiś kącik gdzie choćby stelaż by mógł zostawać...
sama piwnica jest duża i w sumie to jak na kamienicę sucha... najgorsze są schodki na wejściu ale to tylko kilka... tylko sufit jest tam dosyć nisko w tym miejscu.... a jak nie to ze sobą na górę :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #308519 przez Martita
Hej dziewczynki, witajcie nowe mamuśki :)
coś ostatnio się źle czuję,mam ciśnienie 80/40..ledwo żyję i ledwo łażę :)

Oj ja też z wózkiem będę latała po schodach tyle, że na 2 piętro..i nie mam gdzie zostawić wózka na klatce, bo na dole mieszka taka patologia co pali i troszke się o to obawiam :)

Wózeczki wasze co pokazujecie są cudowne! Wiem, że to ważny wybór ale trochę pobędę samolubna mówiąc, że cieszę się, że już mam to za sobą :)

12 lata 10 miesiąc temu #308520 przez marzenieeee
MartiO u nas o zostawieniu w piwnicy nie ma mowy po pierwsze jest wilgotno a po drugie zaraz by ukradli u nas ciągle się włamują

mama 3 aniołków 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 Lenka 21tc [*],

12 lata 10 miesiąc temu #308527 przez ruzyczka18
To my mamy szczęście bo mamy wózkownie w bloku :)no i w sumie więcej dzieciaczków nie ma u nas studenci sami i starsi ludzie więc cała bedzie dla nas :)

12 lata 10 miesiąc temu #308546 przez aga2+1
labelo jeżeli jesteś szybko głodna to znaczy, ze dieta jest źle dobrana niestety. Dietetyk powinien dobrać dietę.
U mnie masakra tak jak pisałam cukier teraz mi spada do 55-62 no i dzisiaj rozmawiałam z ginem i niestety w poniedziałek do diabetologa i insulina mnie czeka :dry: Taki spadek jest nie wskazany, ale i tak jest mniej szkodliwy dla dzidzi niż wzrost cukru.
Wózki wszystkie są super, ale najlżejsze są tego typu allegro.pl/kolekcja-2012-wozek-chicco-tr...ory-i2112043945.html . Dzisiaj byłam w sklepie i sprawdzałam są bardzo leciutkie:)

12 lata 10 miesiąc temu #308551 przez martela89
Brzuszek napisał:

HappyMummy niestety nie znam się na butelkach. Kupiłam zwykłe Tommee Tippee, one w smoczku mają odpowietrznik. Wybrałam właśnie tą firmę ze względu na kształt smoczka. Kupowałam w sklepie, nie wiem dlaczego na allegro jest taka rozpiętość cenowa.

Te butelki są bardzo fajne i z aventa też są super :)

[url=http://vanessa-.aguagu.pl][img]http://vanessa-.aguagu.pl/suwaczek/suwak2/a.png[/url]

12 lata 10 miesiąc temu #308597 przez marzenieeee
aga2+1 mi ten link z wózkiem nie wchodzi

mama 3 aniołków 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 Lenka 21tc [*],

12 lata 10 miesiąc temu #308604 przez beadka7
Wózki prezentują się fajnie, ale ja jestem za pompowanymi kołami, te niestety mają piankowe.

12 lata 10 miesiąc temu #308607 przez aga2+1
beadka coś za coś niestety. Te wózki są bardzo lekkie i wygodne do wnoszenia po schodach w całości, ale niestety kółka są małe i nadają się raczej na chodniki, a nie polne drogi

12 lata 10 miesiąc temu #308688 przez ruzyczka18
Dziewczyny a jakie termometry macie bo ja nie wiem jaki kupić zastanawiam się nad:
www.ceneo.pl/2132704s -Mescomp
www.ceneo.pl/;015647229-10;0020-30-0-0-4.htm - braun

12 lata 10 miesiąc temu #308691 przez ruzyczka18
Alem nie mam pojęcia nie jest ważna dla mnie cena tylko dokładność nie wiem jaki kupić może macie jakiś i poleciłybyście.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308709 przez martynka790
Wszystkie wózeczki są świetne- macie gust dziewczyny :)

A my dzisiaj po wizycie nasza córeczka ma już 975g :) obrócona jest już główką do dołu i ogólnie wszystko w porządku :)

Więc dopisuję się do pokazywarki:

I mogę zacząć zakupowe szaleństwa :)

ruzyczka18 a co termometru to niestety nie znam się i nie pomogę

12 lata 10 miesiąc temu #308720 przez aga2+1
Ja właśnie kupiłam taki termometr allegro.pl/termometr-tech-med-tm52z-dla-...ien-i2091953870.html
Dzisiaj przyszedł i powiem , że jest świetny - szybki i dokładny no i można zmierzyć temperaturę wody w wanience i temp. mleka w butelce

12 lata 10 miesiąc temu #308721 przez MartiO
jeśli chodzi o termometr to my kupiliśmy coś takiego allegro.pl/termometr-tech-med-tm52z-dla-...ien-i2091953870.html akurat nie przez allegro tylko na miejscu ale teraz szukając teraz tego modelu widziałam, że można kupić nawet za 50... tu akurat droższa aukcja ale lepiej opisany jest

martynka790 gratuluję Córci :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka