- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- gosiulek3679
- Wylogowany
- gaworzenie
www.zapytajpolozna.pl ] http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=34932 [/url]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja zawsze zanim zaszłam w ciążę ustępowałam kobietom miejsca.. poprostu kultura tego wymaga.
Co do klinów czy wałeczków napewno też się zdecyduję, raczej jestem za klinem, bo wałeczek można samemu zrobić no z kocyka i też będzie dobry.
pozdrawiam
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=33160
- akciak84
- Wylogowany
- gadatliwa
Teraz już nie chodzę do sklepu sama tylko z mężem na duże zakupy i jak je kończymy to ja idę usiąść poza sklepem a on stoi w tej kolejce i wcale z tego chorego przepisu nie mamy co korzystać.....szkoda nerwów. Potem zakupy niesie mąż bo my i tak nie możemy przecież dźwigać
gosiulek
no na takie babcie trzeba uważać! Dobrze właśnie że ci nie pierdzielnęła tą laską w brzuch, a niech se wchodzi w CZORTY! Mnie też kiedyś z łokcia taka jedna stara baba w bok ręki przywaliła bo nagle musiała wejść do pustego autobusu pierwsza, zachodząc mnie od tyłu i wręcz przestawiając. Ja mówię że one mają najwięcej siły ze wszystkich. Nie raz widzę jak biegną. I nie ma że komuś ustąpię w stanie błogosławionym teraz miejsca- bo sama go potrzebuję- jak już siedzę. Niech se stoją i wzdychają nade mną i pukają w ramię i robią dziwne miny i komentują. Niech się pocałują...bo w odwrotnej sytuacji miałyby mnie gdzieś.
beadka
ja też ustępowałam miejsca jak nie byłam w ciąży....nawet nie lubiłam siedzieć
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
Witam oczywiście nowe brzuszki Ingrid i Gosiulkę
Martito strasznie mi przykro, ufam jednak, że nasze Maluszki będą zdrowo rosły. Przykro tak mówić ale takie tragedie sprawiają, że jesteśmy bardziej czujne i przewidywalne chociaż oczywiście każda z nas myśli, że jej to nie dotyczy...
Tak w ogóle czujemy się dobrze, tyjemy, fikamy i chodzimy na spacerki, wprawdzie z zadyszką, bo przez śniegi często trudno przebrnąć ale nie dajemy się zimie...
Problemy z komunikacją miejską mnie nie dotyczą, wszędzie jeżdżę sama autem ale muszę Wam powiedzieć, że w marketach z determinacją wywalczam swoje. Bez ogródek wchodzę bez kolejki i z miłą minką informuję, że należy mi się pierwszeństwo przy kasie. Może to perfidne bo nie czuję się źle i pewnie bym wystała ale kiedy jak nie teraz ? Lubię się czuć uprzywilejowana tym bardziej, że przywileje te zawsze respektowałam u innych nie będąc w ciąży. Teraz moja kolej...
W piątek badanie... zobaczymy Synusia
Buziaki kochane
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
POlecam każdej pierwszej mamie
- ruzyczka18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Martita
- Wylogowany
- budujemy zdania
Byłam dzisiaj zrobić tę glukozę..muszę przyznać, że nie było tak najgorzej,owszem słodkie ale poszło..po 2 godzinach ledwo doszłam do mamy..bo do mnie dalej..omało nie zemdlałam..nie wiem od czego..czy od tego, że nic nie jadłam?Czy od tego cukru?Czułam jak mi pot twarz zlewa i ręce mi sie trzęsły..mama dała mi jeść,poszłam o 11 spać i dopiero teraz wstałam : z ciśnieniem 80/50 (I weź np teraz stój w tramwaju gdzie cię każdy olewa..) Tak więc dzisiaj tragedia.. A mój mały chyba polubił glukozę,fikał jak najęty
Boczki i klin nie są takie drogie, można i to kupić i to..ale klin dużo osób mi poleca..
KAMI masz rację, chciałabym być na tyle silna żeby się przepychać z tymi ludźmi
- akciak84
- Wylogowany
- gadatliwa
- Paula88
- Wylogowany
- gaworzenie
Mam do Was pytanie, od kilku dni zdarzają mi się skurcze, tzn twardnieje mi brzuch, raz było to tak silne, że było widać jak brzuszek się zniekształcił taka gula się zrobiła. Powiedzcie, czy też tak macie, czy może powinnam jechać do lekarza lub szpitala. Nie boli mnie to, ale troszkę zaczyna niepokoić. Bardzo proszę o Wasze zdanie na ten temat.
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
Chociaż apropo babć wczoraj u lekarza spotkałam moją nauczycielkę geografii z podstawówki, poznałyśmy się mimo upływu ponad 20 lat...
Miłe spotkanie
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
- Poziomka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A jeżeli chodzi o ustępowanie miejsca w komunikacji miejskiej czy w kolejce to różnie to jest. Jak ide na badania to biorę męża ze sobą, wtedy jest mi raźniej. Ale w kolejce ani w komunikacji miejskiej nikt mi jeszcze miejsca nie ustąpił. Jedynie na uczelni
Myślicie już mamusie o porodzie ? Bo ja zauważyłam, że mi się to zdarza coraz częściej. Nawet może nie tyle co się go boje, bo nastawiam się bardzo pozytwnie i nie słucham żadnych opowieści. Po prostu myśle, jak się będę wtedy zachowywać. Napewno nie chce panikować. Chce robić wszystko na spokojnie. Tylko też się zastanawiam, czy do szpitala lepiej jechać od razu, czy można odczekać trochę w domu. No wiecie, wykąpać się i w ogóle ??
Pozdrowionka
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
- Poziomka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Poziomka
- Wylogowany
- pierwsze słowa