BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

12 lata 7 miesiąc temu #358798 przez aga2+1
pewnie dostaje dużo kasiorki i stać ją teraz na opiekunki do dzieci i na to żeby zadbać o swój wygląd. Ma sponsorów na 100%

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #358800 przez KAMI
cały sztab sponsorów i pomagaczy ! teraz pewnie tylko pokazuje palcem gdzie posprzątać :) ech życie
wolę mój kieracik swojski :)

12 lata 7 miesiąc temu #358805 przez karolina238
Cześć brzuchatki i mamusie :)

Dotka malutka jest przesłodka :) aż chciałoby się do niej przytulić :)

u nas nocka też nie za ciekawa była, malutka ciągle się rozpychała i wierciła a teraz spi piorunek jeden :blink:
taka ładna pogoda dzisiaj, narobiłam sobie planów na sprzątanie ale teraz jakoś nic mi się nie chce- w ogóle ostatnio taki leniuchowiec się ze mnie zrobił że aż wstyd tylko bym leżała i czytała( nadrabiam teraz bo później raczej nie będzie na to czasu, a książki uwielbiam)

12 lata 7 miesiąc temu #358808 przez karolina238
Też oglądałam ten program, i zawsze się zastanawiałam skąd ta babeczka ma tyle siły, ale to raczej niemożliwe żeby mogła wszystko ogarnąc sama na pewno ma ogrom ludzi do pomocy. Już spory czas tego nie oglądałam, teraz jak już nie jest z mężem to jakieś takie puste się zrobiło i na pokaz, aby tylko widzów utrzymać.

12 lata 7 miesiąc temu #358809 przez karolina238
Kami ja myślałam wczoraj że po Twoim powerze do wszystkiego dziś się rozpakujesz :) a Ty jeszcze na forum w dwupaku :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358810 przez aga2+1
ostatnio był odcinek jak cała rodzinka pojechała na wakacje i to takie wypasione. Gdyby nie sponsoring to nigdzie by nie pojechali, bo za co chyba za wszy hehe.
KAMI ja też wolę swój kieracik niż takie życie na pokaz z kamerami wszędzie bez prywatności masakra.
Wczoraj na TLC był szpital dziecięcy i wielkie historie małych pacjentów. Oglądacie to? Mi sie udało, bo mąż w ogródku cos robił (nie pozwala mi oglądać takich programów tak jak i porodówki:()

12 lata 7 miesiąc temu #358811 przez KAMI
Karolina póki co nic nie wskazuje na rozpakowanie :) chociaż humorek dalej jest :)

12 lata 7 miesiąc temu #358817 przez MartiO
aga2+1 u mnie na Mężusia TLC i ich programy też działają jak płachta na byka ;) je je lubię... ale on zaraz przełącza... a już Porodówka i Ciąża z zaskoczenia to w ogóle jakoś... :silly: a co 2+8 (1+8)... faktycznie wcześniej było jakieś bardziej sympatyczne a teraz gwiazdorzene :silly:

12 lata 7 miesiąc temu #358838 przez aga2+1
właśnie dostałam delirki rece zaczęły mi sie trząść, goraco mi sie zrobiło i słabo - zmierzyłam cukier a tu 55 masakra. Dobrze, ze mam naleśniki to owoce pokroję i jogurtem poleję mniam:)

12 lata 7 miesiąc temu #358840 przez dziewczyna84
Oj nie widziałam tego. Na TLC leci tak? to z ciekawości obejrzę chociaż jeden odcinek...

oj Aguś uważaj na siebie.
Ja jeśli nic dzisiaj nie wyadnie to w końcu doczekam się pierwszego zdjęcia w ciąży ;).
Piękna pogoda, i koleżanki przyjadą zrobic mi sesje.
w końcu będę mogła do was dołączyć pod tym kątem hihi

12 lata 7 miesiąc temu #358842 przez aga2+1
dziewczyna nie wiem co mam z tym cukrem raz jest dobrze, a raz właśnie takie jaja mi wychodzą:( Dobrze, że ciaza dobiega końca , bo już nie daję rady. Już mi lepiej po jedzonku. Jeszcze soczek pomarańczowy i będzie dobrze:) Na obiadek jadę do mamusi to się napasę:)

12 lata 7 miesiąc temu #358850 przez dziewczyna84
własnie wygooglowałam tą rodzinę 2+8 .
oj myślę że teraz już jako 1+8 , ta Kate ma taką stawkę, że nie musi sie o nic martwić. Ale tak myślę, że nie sprzedałabym swojej prywatności w ten sposób. aAle ona chyba już nie ma wyjścia i jeżeli to lubi...

12 lata 7 miesiąc temu #358876 przez ewel7

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 7 miesiąc temu #358893 przez dziewczyna84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358918 przez beadka7

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka