BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

12 lata 7 miesiąc temu #358724 przez beadka7
Ahhh dziewczyny miałam Wam jeszcze pisać- sąsiadka mojej cioci :P urodziła dosłownie ostatnio olbrzyma- dziecko miało 70 cm i ważyło 4700g :ohmy: :ohmy: A wy się martwcie, że dziecko będzie ważyło 4 kg :P :lol: :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #358728 przez akciak84
MartiO
my byliśmy w 7 miesiącu na "Żelaznej damie" ale film byłtak nagrany tzn. dźwięk, że mały się stresował i myślałam że mi wyskoczy z brzucha...nic, nic, nic i nagle jakieś strzelanie! Masakra

12 lata 7 miesiąc temu #358731 przez akciak84
ile cm 70?sześciomiesięczne dziecko tyle ma

12 lata 7 miesiąc temu #358732 przez beadka7
Nooo 70 cm... wiem, że pół roczne maluchy tyle mają :)

12 lata 7 miesiąc temu #358735 przez akciak84
i jeszcze może naturalnie poszło?

12 lata 7 miesiąc temu #358739 przez beadka7
Tego to już nie wiem, ale to chyba nie jest fizycznie możliwe :P

12 lata 7 miesiąc temu #358747 przez KAMI
oj chyba możliwe dziewczyny, słyszałyście o tym 7 kg kolosie gdzieś z Azji?

12 lata 7 miesiąc temu #358762 przez aga2+1
Ciężko nam z kluskami 3-4 kg, a co dopiero 5 lub 7 kg. Nie wiem jak ta kobieta chodziła przez ostatnie tygodnie.

12 lata 7 miesiąc temu #358775 przez KAMI
a kojarzycie tą kobietkę z programu rodzina 2+8 (1+8) ? kiedyś pokazywali jej brzuch z 6-raczkami, to był dopiero wyczyn to utrzymać, zrobić krok i nie przewrócić się !

12 lata 7 miesiąc temu #358784 przez beadka7
Ojjj tak, ta to miała nie lada zadanie :) lubiłam to oglądać zanim ta Kate nie zrobiła się zmanierowaną celebrytką :P teraz za bardzo gwiazdorzy

12 lata 7 miesiąc temu #358788 przez aga2+1
KAMI własnie widziałam kilka odcinków tylko pogubiłam się już z tymi dziećmi - ona ma 6-raczki ( te najmłodsze), a te starsze dziewczynki nie są bliźniaczkami? Ona miała in vitro czy poprostu zaszła w ciążę naturalnie i okazało się , że jest 6?

12 lata 7 miesiąc temu #358789 przez KAMI
zgadzam się Beadka, poza tym jak ona może być cały czas tak idealnie "zrobiona" ! widać, że nie zajmuje się dziećmi, które na marginesie są słodkie :)

12 lata 7 miesiąc temu #358790 przez nati.olsztyn
aga, beadka, kami Tez lubiłam to oglądać zwłaszcza jak 6-raczki byly malenkie no i zanim ich mamuska stala sie taką "gwiazdeczką";) A jesli dobrze pamietam to ona miala wielotorbielowatosc jajnikow i sie hormonalnie leczyla i stąd te wieloraczki???czy cos pomieszalam?

12 lata 7 miesiąc temu #358791 przez KAMI
Aga nie wiem dokładnie ale wydaje mi się, że się leczyła, najpierw były te dwie bliźniaczki a potem 6-raczki (chyba 3 chłopców i 3 dziewczynki, dawno już tego nie oglądałam z tych samych powodów co Beadka. Kiedyś to takie fajne naturalne było,rodzice (jeszcze razem) naturalnie zmęczeni, nie wyglądali jak z okładki, dzieciaki umorusane ciągle coś broiły. Teraz jak oglądałam jeden z ostatnich odcinków to wyglądało top tak jakby Kate wyprowadzała dzieci przed kamerami i z podniesionym nosem ledwo reagowała na zaczepki gapiów (fanów może)... łeee

12 lata 7 miesiąc temu #358795 przez beadka7
No było coś takiego, że ona sie leczyła i stąd pierwsze 2 bliźniaczki a potem 6 raczki :) Fajne te dzieci :) ale od małego w towarzystwie kamer i pod lupą.. nie wiem czy to dobry świat dla dzieci. Kiedyś oglądałam wywiad z tymi rodzicami to mowili, że to był ich sposób na zarobek, a potem jak sie rozkręciło to trudno było z tego zrezygnować, bo to dobry, a nawet bardzo dobry interes!

Kami masz rację, ja też nie mogę uwierzyć, że jej wygląd nie jest zasługą sztabu stylistów, wizażystów i nie wiadomo kogo tam jeszcze. Ale to właśnie wpływ telewizji itd.. bo tak jak mówie, ona kiedyś była taka normalna, skromna, a teraz wielka celebrytka, że nie podchodź.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka