BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

12 lata 7 miesiąc temu #363137 przez KAMI
Katiuszka ja raczej mikstury nie sporządzę, trochę się boję :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #363140 przez beadka7

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 7 miesiąc temu #363141 przez KAMI

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 7 miesiąc temu #363144 przez MartiO
u nie ani czopa ani nic... moja mama mówiła, że u niej zawsze w ciągu kilku godzin wszystko się pojawiało... wcześniej też nic... ale z porodami leciało już szybko... z najmłodszym bratem na porodówce spędziła 5 minut :silly:

12 lata 7 miesiąc temu #363147 przez aga2+1
Kami nie panikuj jak sprzatasz to bujasz brzuchem i młody śpi. Ja tez tak mam, że jak coś robię młoda spi i nic nie jest jej w stanie obudzić dopiero po 1-2 godz. zaczyna się wiercić. Dziecko teraz przesypia ok. 19 godzin. Wiem, że mozna się zdenerwować, bo na poczatku też tak panikowałam, ale potem juz sie przyzwyczaiłam.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363155 przez beadka7
Kami to ja miałam tak wczoraj jak się położyłam spać. Mały nic się nie ruszał długi czas, a zwykle razem ze mną do snu się układa. Więc już po jakimś czasie wstałam,usiadłam na łóżku i się zgarbiłam, żeby go trochę pouciskać. Wiem, że może kiepski pomysł, ale miałam pewność, że jeśli jest z nim ok to zacznie się rozpychać no i miałam rację- po jakiś 10 minutach jak tak siedziałam, mały zaczął wystawiać kolanka. Także nie panikuj, może też usiądź i jak przestaniesz go bujać to się zacznie wiercić :)

12 lata 7 miesiąc temu #363159 przez martela89
MartiO napisał:

u nie ani czopa ani nic... moja mama mówiła, że u niej zawsze w ciągu kilku godzin wszystko się pojawiało... wcześniej też nic... ale z porodami leciało już szybko... z najmłodszym bratem na porodówce spędziła 5 minut :silly:

Moja mama ze wszystkim rodziła 45min,a ja 12 godzin także nie ma reguły :)

[url=http://vanessa-.aguagu.pl][img]http://vanessa-.aguagu.pl/suwaczek/suwak2/a.png[/url]

12 lata 7 miesiąc temu #363160 przez KAMI
dzięki dziewczyny :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #363163 przez beadka7
Ale jestem ciekawa co tam u martynki... !! :unsure: :unsure:

12 lata 7 miesiąc temu #363175 przez aga2+1
Dziewczyny tu można się zarejestrować i dostac fajną paczkę tylko coś kod pocztowy mi wywala
member.bounty.com/join-the-club/sign-up-stages.asp ?

12 lata 7 miesiąc temu #363177 przez beadka7
aga mi też kod pocztowy nie wchodzi.

12 lata 7 miesiąc temu #363198 przez Dotka
beadka Ja współczuje Ci :( masakra z tymi rozstępami nawet kremiki nie pomagaja ?? a lekarz nic ci nie poradził na to ?

pamietajcie po prodzie smarować sie mi po porodzie dopiero wyszły rozstepy na nogach wiec smarowac :ohmy:

Kochane rozpakowane mamuśki powiedzcie mi czy tez się czujecie jakby was samochód potrącil jakos dojsć do siebie nie mogę nie moge długo stac bo całe krocze aż do piersi z brzuszkiem i kręgosłupem mnie rwie :( bez środków przeciwbólowych nie daje rady funkcjonować :dry:

dzis nam odpadł pępuszek :) miałam na dzis date porodu no i własnie dzis pępuszek odpadł :)))

katiuszka moja niunia nie zeszła mi w kanał rodny i rozwarcia nie miałam i szyjka długa była bardzo jak mi wody odeszły więc wiesz o nczym nie swiadczy to że masz dluga szyjkę ja miałam tak samo ale zycze ci żeby sie to zmieniło samo i sie szyjka skróciła :laugh:
ja dałam małej pare razy smoka troszkę ciumkała ale ogólnie nie chce nie daje się robić w balona woli swoją rękę jak coś possać :D

misia herbatkę podajesz z butelki czy łyżeczką ??

co do ciuszkow to jedno body na razie było za małe a tak wszystkie są ok ale fakt mam wiele duzych :) i wcale nie są bardzo duze :))

12 lata 7 miesiąc temu #363205 przez MartiO
Aga, Beadka przy numerze tel prosi o numer UK... może nie obejmuje Polski?

12 lata 7 miesiąc temu #363210 przez dziewczyna84
Ja numer pomijam, MartiO a udało ci się wpisać KOD ? mi też nie wchodzi w żadnej kombinacji

12 lata 7 miesiąc temu #363214 przez katiuszka
Kochane moje mam wiadomość od Martynki!!!
Ma ukochanego synusia:) Urodził się o 16 waga 3400g i 55 cm. Miała krótki poród i czuje się dobrze. Pozdrawia Was wszystkie:*

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka