BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

12 lata 7 miesiąc temu #362691 przez KAMI
mojego lekarza ratuje to, że chodzę do niego państwowo, poza tym podobnie jak wy, ale on mi sam powiedział, że teraz młode mamy tyle czytają o ciąży że starają się wszystko wiedzieć lepiej. Ten mój lekarz jest zwolennikiem aby rzeczy pozostawić naturze, mam tylko nadzieję, że sprawdza się też w sytuacjach z problemami. Parę koleżanek u niego miało prowadzoną ciążę w tym jedna z problemem i sobie poradził także póki co ufam. POdoba mi się też jego luz i wieczny optymizm i przede wsszystkim spokój.
Ale jednocześnie jest taki mały niepokój .....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #362693 przez Ingrid29
Cześć dziewczynki-ja wstałam jak co dzień o 6, bo robię mężusiowi kanapki do pracy, a potem już się kładę. Za to mężuś obiecał, że będzie dobre i dietetyczne obiadki przynosił do szpitala (w szpitalu wiadomo jak to jest z jedzeniem).

Ja jutro na wizytę do ginki-mam nadzieję, że może jakieś rozwarcie będzie-a jak nie to trudno ;)

Dobry dziś mam humor-mimo, że leje deszcz. Jak zwykle od rana głodomorra. Za to na obiadek zrobię makaron z kurczakiem i szpinakiem :silly:

Miłego dzionka mamusie :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #362705 przez Martita
Cześć dziewuszki kochane, ja też melduję, że wstałam..humor mam dobry ale samopoczucie kiepskie..rano miałam bóle silne..przeszły, teraz cały czas czuję, że się coś tam przykurcza..i mdło mi i źle sie czuję..nie wiem co z tego będzie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

KAMI to fajny jest Twój lekarz, mojego z NFZu pogoniłabym gdzie pieprz rośnie ale ten z Warszawy do rany przyłóż..i przystojny :)

12 lata 7 miesiąc temu #362709 przez KAMI
Martita ja jakaś dziwna jestem bo tylko raz kiedyś byłam u przystojnego gina i za cholerę nie chciałam wrócic !!! jakoś tak głupio się czułam, chociaz wiem, że to bez sensu aaaa

12 lata 7 miesiąc temu #362722 przez aga2+1
Cześć laseczki brzuchate:) Własnie wstałam:) Miałam takiego lenia, że szok. Teraz śniadanko na słodko - płatki na mleku, ale wyżeram dzieciom te słodkie hehe:)
U mnie cisza, że aż przykro:( Wczoraj chciałam zarejestrować się do gina na wtorek na 22, ale połozna powiedziała, że nie ma potrzeby umawiania mam przyjechać i już. Obym nie musiała już tam jeździć :dry:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362724 przez aga2+1
A mój gin jest przystojny i to bardzo ( mój mąż zazdrosny więc jest ok) :lol:

Kurcze codziennie siedzę u młodej w pokoju i przekładam ciuszki. Wy też tak macie czy mi tylko na mózg już padło?

12 lata 7 miesiąc temu #362729 przez Martita
Haha Aga mój też zazdrosny! na żadną wizytę nie weszłam sama, ciągle ze mną włazi :)
Narobiłaś mi smaku na płatki z mlekiem :)
Kami przynajmniej byś sobie popatrzyła :) choć mnie pierwszy raz głupio jakoś było się rozebrać :)

12 lata 7 miesiąc temu #362730 przez Martita
Aga nie tylko Tobie mnie tez na mózg padło :) Mi do tego stopnia, że misia wsadziłam pod kołderkę i ciągle go wyjmuję i noszę :)

12 lata 7 miesiąc temu #362744 przez KAMI
u mnie na razie jedyne co robię to puszczam brzuszkowi pozytywkę :)

12 lata 7 miesiąc temu #362752 przez aga2+1
też puszczam pozytywkę, a młoda zaczyna się wiercić:)
Z moim ginem było tak, ze najpierw chodziłam do jego ojca, a jak przeszedł na emeryturę to automatycznie przeniosłam się do syna :lol: Na początku też mi trochę głupio było (miałam 23 lata, a on 14 lat starszy). Teraz to już luzik:)

12 lata 7 miesiąc temu #362779 przez beadka7
A ja już po raz kolejny przepakowałam torby do szpitala.. i wciąż nie wiem czy są dobrze spakowane.

12 lata 7 miesiąc temu #362792 przez Martita
Tak ja też swego czasu szalałam z pozytywką..a torbe spakowałam tak, żeby było dobrze i na ciepłe i na chłodne dni.

12 lata 7 miesiąc temu #362809 przez beadka7
Znów mnie szama złapała- wcinam truskaweczki ze śmietaną i cukrem :) trzeba korzystać, bo potem to nie wiadomo :)

12 lata 7 miesiąc temu #362818 przez KAMI
ja mam na dzisiaj ananasa i sernik :)

12 lata 7 miesiąc temu #362820 przez Poziomka
Witajcie Mamusie !
Próbuje nadrobić czytanie :P Zauważyłam, że pisałyście coś o rozmiarach ciuszków. Na mojego Karolka wszystkie 56 są za duże, a on sam ma 55 cm, więc myśle, że nie ma co przesadzać z większymi rozmiarami. :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka