BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

12 lata 6 miesiąc temu #380965 przez katiuszka
Kami właśnie o to też miałam pytać... 20 godzin? dobre:)
a kregosłup również mi wysiadł od noszenia małej smoczycy...
Współczuje tego wózka, 9 lat temu tez musiałam znosic i to z 4 pietra więc wiem co czujesz:( Kup sobie cos naprawde lekkiego bo to zle moze sie skonczyc dla Twojego zdrówka. Kami Twoj mąż nie może wziąć sobie urlopu tacierzyńskiego zeby Ci pomóc i zobaczyć jak wygląda dzień z małym? mój wziął te 2 tygodnie ale zawsze ma coś do załatwienia poza domem:) I nie ma pretensji o brak obiadu bo przekonał się jak jest. Jak mała zakwiliła to od razu tekst ze ona chce cyca:) nawet nie starał się jej zająć, zmienić pozycji czy sciągnąć pampersa, zeby pofikała z gołym tylkiem bo to tez ją uspokaja. Najprosciej oddać ją mi bo u mnie sie uspokaja. tylko jak funkcjonowac z małym ssakiem przy cycu przez te 20 godzin:p

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #380966 przez MartiO
nataleczka Gratuluję!!!! ;)

Dziewczyny link do sesji naszego Jakubka ;) zdjęcia moim zdaniem cudowne :woohoo: ale wiadomo każda mama uwielbia swoje dziecię :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 6 miesiąc temu #380967 przez aga2+1
KAMI ja nie wiem jak te dzieci śpią:) Wczoraj to już przeszła samą siebie. Od godziny 9 rano nie spała do 12.30 potem zasnęła w samochodzie - pospała z 3 godziny i do wieczora tj. do 19.30 zero snu. Padła po kąpieli o 20.00 i pospała do 24 potem jedzenko o 2.30,5.30 i znowu oczy jak 5 zł więc wziełam ją do łóżka i przy cycu zasnęła do 8.00. Jakaś masakra normalnie :P Teraz śpi to mam chwilę czasu.
katiuszka mój mąż wciągnął się w małą karmi nosi rozmawia z nią hehe:) Ale jak już zaczyna koncertować to już się denerwuje, że ona taka rozkrzyczana i oddaje mi ją:)

12 lata 6 miesiąc temu #380968 przez aga2+1
MartiO zdjęcia piękne:) Tylko pozazdrościć:)

12 lata 6 miesiąc temu #380972 przez katiuszka
MartiO naprawdę piękne fotki... Mały jest cudny:)

12 lata 6 miesiąc temu #380979 przez KAMI
katiuszka to z tymi pretensjami to może nieco na wyrost zabrzmiało bo naprawdę jak tylko przychodzi z pracy to chce Maksa nosić i sam go przewija ale faktycznie widząc go po południu takiego spokojnego nie mogł zrozumieć jak moze się w ciągu dnia zachowywać jak diabeł wcielony :) teraz wreszcie działa bujaczek i teraz pisze bujając noga i Młody spokojnie leży :) z urlopem niestety nie da rady, z przyczyn o których kiedyś ci napiszę :)

jak sobie radzicie przy kąpieli? królestwo oddam tej, która mi poradzi jak przejśc przez kąpiel spokojnie bez ryków i jak do cholery wyczyścić te wszystkie fałdki dokładnie jak wszystkie kończyny Maksa ruszają sie w sposób nieprzewidywalny i z prędkością światła na wszystkie strony ?????

12 lata 6 miesiąc temu #380980 przez KAMI
MartiO odpadłąm - cudny syn i przepiękne fotki :)

12 lata 6 miesiąc temu #380985 przez MartiO
mój "cudny" Synek właśnie od rana mnie "terroryzuje"... do gondolki na 5 min... cały czas łapki a już 2x robił na mnie zamach sikawkowy przy przewijaniu...

a co do Męża to trafił na początku kilka razy na to co Młody potrafi i już się nie dziwi :silly:

12 lata 6 miesiąc temu #380991 przez aga2+1
KAMI ja mam sposób na moją małą. Najpierw muszę ją nakarmić, ponosić i tak 30-40 minut później do kąpieli. Młoda jest zadowolona bo najedzona a u niej to podstawa. Mogę zrobić z nią wszystko i w kapieli i na przewijaku. Po kapieli kładę ją do łóżeczka i najczęściej odpływa już bez jedzenia ( śpi od ok. 20 do 24 lub 1 w nocy). Na głodniaka nawet nie próbuję jej kapać, bo jest dziki szał.

12 lata 6 miesiąc temu #381002 przez akciak84
MartiO
super to zdjęcie!!!

ewel

a twoj ma taka swietną ta czuprynkę :)

aga
a u nas udaje sie kąpać jakoś na głodnego...już w ogóle nie ma ryku w kąpieli...czasem tylko jak się go wyjmuje na ręcznik, bo zmiana temperatur

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 6 miesiąc temu #381003 przez akciak84

Załączniki:

12 lata 6 miesiąc temu #381008 przez akciak84

Załączniki:

12 lata 6 miesiąc temu #381010 przez akciak84

Załączniki:

12 lata 6 miesiąc temu #381013 przez akciak84

Załączniki:

12 lata 6 miesiąc temu #381018 przez akciak84
jeszcze moje ulubione

Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka