BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

12 lata 6 miesiąc temu #432047 przez dziewczyna84
dzien dobry :)

Ewel my wczoraj mielismy dokladnie tak samo. Tez pierwszy raz. A dzis rano az upaćkał body i śpiochy tak poszło:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #432050 przez ewel7
Dziewczyna no nieźle im się przytrafiło razem ;) :silly: u nas też była jak ja to mówię "akcja kupa" :silly: ;)

ale szczerze mówiąc się uspokoiłam bo już się bałam, że będzie miał jakieś problemy z tym

12 lata 6 miesiąc temu #432064 przez dziewczyna84
ja się nie martwiłam bo pamiętam że tutaj któraś dzidzia miała o wiele dlużej i wszystko było ok.
A ja muszę na zmianę tulić jedno z moich "dzieci". Maciusia i Agatkę (kotkę). Chodzi krok krok za nami, a jak tylko Maciuś idzie spać to łasi się i nie chce końca pieszczot. To kiedy ja mam mieć czas dla siebie ;))))) hihi

12 lata 6 miesiąc temu #432103 przez beadka7
MartiO ten fotelik allegro.pl/ShowItem2.php?item=2622214548..._id=5&ars_rule_id=72 bardzo mi się podoba. Sama jeszcze się w temacie nie rozeznawałam, dobrze, że zaczęłyście dyskusje, to się może dowiem ciekawych rzeczy :)

U nas mimo podawania marchewki i jabłuszka, kupa jest codziennie nawet 2 do 4 razy :) fakt konsystencja się zmienia, bo ostatnio nawet takie kuleczki twarde zrobił :) ale nie zauważyłam, żeby miał jakieś problemy z jej zrobieniem.

Ewel jak to robisz, że mały przesypia całą noc ?? ja nie wiadomo jakbym się starała, mały i tak obudzi się na jedzenie w nocy.

12 lata 6 miesiąc temu #432142 przez ewel7
beadka szczerze mówiąc nie wiem, chyba śpioszek mi się trafił ;) jak śpi więcej w ciągu dnia to po prostu idzie później spać ( a zdarza mu się ostatnio też spać więcej w dzień bo kiedyś w ogóle nie spał, ale nie wiem czy to nie kwestia zmiany pogody). Zawsze przed spaniem kąpiel, balsamowanie i masażyk ;) cyc i ziuziu i tak to wygląda.

12 lata 6 miesiąc temu #432189 przez beadka7
Naprawdę zazdrosczę!!! chociaż nie powiem, że mam jakoś źle, bo mały budzi się ok 2-3 i potem ok 6-7 ale marzę, żeby w nocy sobie jednak pospać :) a o której kładziesz go spać ??? My kąpiemy małego co 2 dni jak już tych upałów nie ma i zwykle kąpiel jest ok 19 i ok 20-20.30 mały zasypia. Ja to bym go chętnie kłądła później spać, ale mąż rano musi wstać do pracy zwykle ok 5.

12 lata 6 miesiąc temu #432192 przez dziewczyna84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 6 miesiąc temu #432208 przez beadka7

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 6 miesiąc temu #432209 przez dziewczyna84

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #432212 przez ewel7
beadka ja staram się go wytrzymać ostatnio z kąpielą do ok 20 więc zasypia tak 20.30 - 21. Właśnie zasnął. Rozumiem, że jak Mąż zaczyna pracę tak wcześnie to zależy Wam by jak najszybciej go położyć. Myślę, że jednak tak jak piszesz wcale nie jest tak źle z tym jego spaniem.

12 lata 6 miesiąc temu #432224 przez Dotka

co do głośnego gadania to moja tez potrafi krzyknąć pisnać gadac głośno ostatnio sie rozkręciła mocno po podcięciu jezyczka :D śmiesznie jest :) ale słuch ma dobry bo jak któregoś dnia karmiłam ją i moj partner powiedział cos do mnie szeptem to młoda podnosła głowę od cycka i spojrzała na tatę :) poza tym dzieciaczki miały słuch badany wiec nie wkręcaj sobie :)

12 lata 6 miesiąc temu #432233 przez beadka7
dziewczyna buziam Cię mocno :* mój Krzysio tak samo, ostatnio tak głośno gada, tak jak mówicie jakby poznawał swój głos, ale też bardzo mu się to podoba :)

Ewel no dokałdnie nie jest najgorzej, ale nie powiem- chcialabym, żeby spał całą noc, bo mimo, że np w weekend ugadałam się z mężem,że to on wstaje do małego to ja i tak odruchowo się budzę i np patrzę jak on go karmi :) a wy na cycku jesteście czy mm ??

12 lata 6 miesiąc temu #432235 przez labelo
dziewczyna, wspolczuje, jejku,ale niesyety takie rzeczy sie zdazaja..... tylko najgorsze, ze wsrod rodziny:(
ja z moja Mama tez nie mam praktycznie kontaktu, nie byla nawet na moim slubie... tak jakby sie mnie wyzekla,ale to juz dluszcza historia:(, doszlo juz nawet do rozprad i ciagania po sadach,jako dziecko, tak zostalam pobita,ze Mama miala miec kuratora:(... dlugo by opowiadac
musimy sie trzymac i pamietac,ze najwazniejsze sa teraz dla nas nasze Skarbenki kochane, i dla nich zyjemy i sie "trzymamy w pionie", wiec dziewczyny, glowa do gory!!

jajku, jak ja przezywam,ze za tydzien do tej pracy ide, mam taki metlik w glowie, jejku:(

12 lata 6 miesiąc temu #432249 przez dziewczyna84

12 lata 6 miesiąc temu #432277 przez beadka7
a ja teraz tak trochę z innej beczki... przybyło mi 2 kg :/ .. muszę zmienić suwaczek.. :/ fuck!!!!!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka