- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- dziewczyna84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KAMI
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- aga2+1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- dziewczyna84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Czasem moje koty stoją i patrzą się na coś przy drzwiach, mimo że nikt nie idzie wtedy mówię: "Koty, nie wpuszczamy żadnych duchów do domu, rozejść się

brrrrr

- katiuszka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kochamy Nasze Słoneczko:*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Beadka Krzyś jest mega a moja Sonia tak się zasłuchała, że jak nagranie sie skończyło to był wrzask i teraz jej na okrągło puszczam:)Nie masz dłużej wersji?

- labelo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kochamy Cię Kruszynko:*:*:*
- beadka7
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
Dziewczyna ja niby w duchy nie wierzę, ale jak dzieje się coś dziwnego to się zawsze boję

Kami no dokładnie, tak wykrzywiają te usteczka, że szok ! też z mężem się z twgo śmiejemy.
Katiuszka jak ja w domu sobie to nagranie puszczałam, to mój mały nagle zamilkł i słuchał- jak się skończyło to gaworzył dalej- jak teraz mówisz o Soni, że chciała jeszcze to może jednak maluchy w jakiś sposób się rozumieją hihihiih

Labelo nie wątpię, że się denerwujesz, ale córa będzie w dobrych rękach przecież

- dziewczyna84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Ingrid29
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
- ewel7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

labelo będziemy Cię wspierać, zobaczysz będzie dobrze. Ciekawe co tam u Martity o ile dobrze pamiętam to już od września miała rozpocząć pracę w nowej szkole. Martita jeśli nas czytasz napisz co u Ciebie?
co do duchów to ja wierzę w takie rzeczy i szczerze mówiąc boję się, więc wolę za dużo o tym nie myśleć!
- beadka7
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

A wogóle to czytam teraz fajną książkę.. nie wiem czy lubiecie tego typu literaturę,bo niby to poradnik, ale nie traktuje tego w ten sposób- "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" Sherry Argov, jestem gdzieś w połowie, ale naprawdę mądre rzeczy tam piszą i jest to przedstawione w śmieszny sposób, więc polecam tym które mają ze swoimi choooopami problemy

A teraz spadam do kosmetyczki na pedicure

- ewel7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- beadka7
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- katiuszka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kochamy Nasze Słoneczko:*

- aga2+1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nie wytrzymałam i pojechałam do dużego sklepu dla dzieci zrobić rozeznanie w fotelikach. Trafiłam na 2 kompetentnych sprzedawców i tak Nasze dzieci mają jeździć w fotelikach 0-13 kg do 9 m-ca ponieważ kolejny fotelik to 9-18 kg i on jest mocowany przodem do kierunku jazdy,a co się z tym wiąże dzieci 9-m-czne mają już silne kręgi szyjne, a takie maluchy nawet jak ważą 9 kg to przy wypadku ich głowa leci bez kontroli i poleci kark ( straszne , ale prawdziwe). Foteliki 0-18 kg nie są bezpieczne niestety, żaden z nich nie otrzymał w crash testach 4 najlepszy wynik to 3, a to mało. Tak więc panowie przekonali mnie do fotelika 9-18 kg. Poza tym stwierdzili, że dziecko ma sporo miejsca na długość, a szerokość no to niestety, ale teraz tak robią te foteliki, żeby dziecko nie latało na boki. Mam już temat z głowy do 9 m-ca Tosi

ewel super fryz Bartusia:)
beadka moja Tosia też tak gada, a jak usłyszała nagranie to myślałam, że wskoczy w laptopa hihi