- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- MartiO
- Wylogowany
- rozmowna
- Czasem życie po prostu nas zaskakuje ;o)
Sylwestra spędziliśmy na imprezce u brata i generalnie bałam się jak to będzie z ogniami itp... (młody był z nami)... ostatecznie zasnął koło 22 (bardzo wcześnie jak na jego możliwości) i spał mimo głośnych rozmów i strzelających fajerwerków...
Ingrid gratulujemy ząbeczka
Labelo fakt dopiero co dowiedziałam się kto tam siedzi w brzusiu a już ma ponad 7 m-cy gratulacje dla Wiki
Kami trzymajcie się oby było lepiej z tym choróbskiem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
KAMI ale Cię załatwiła szefowa co za świnia! A jak Maksio i jego postępy językowe? Pamietasz pisałaś, że Maksio czasami się zawiesza i nie zwraca uwagi na nikogo czy dalej tak ma czy mu przeszło?
Ingrid ja jutro ide do lekarz rehabilitacji i będzie decyzja czy jeszcze ćwiczymy czy już nie. Powiem szczerze, ze wolała bym jeszcze poćwiczyć chociaz miesiąc, bo młoda robi duże postepy po ćwiczeniach.
karolina jak u Was z rehabilitacją? Ćwiczysz z małą czy nie?
Dziewczyny napiszcie jak tam własnie z sylabizowaniem i innymi umiejetnościami Waszych maluchów
- akciak84
- Wylogowany
- gadatliwa
KAmi
Zdrowia, a z pracą sie nie martw na pewno wszystko się ułoży. JA miałam gorszą sytuację od swej szefowej więc....wiem że to wkurzające i że to praca, ale nie martw się...jak ktoś jest świnią to niech się wypcha.
Ingrid
u nas też ząbek wychodzi...dziś była gula jutro pewnie go ujrzę wreszcie!!! Póki co gorączki brak i marudny też nie jest...o dziwo.
Za to od dwóch tygów wszędzie go pełno...nie mogę upilnować bo tak szybko czworakuje, że mi skubaniec ucieka i sie smieje z tego. Teraz piszę tylko jak śpi...chociaż też staram sie uczyć wtedy. Bo jak tylko nie spi i widzi kompa to szału dostaje bo już się uzależnił od gumi misia. Jak włączam kompa to nic się nie liczy tylko abym mu coś puściła:( Więc startam sie nie włączać kompa jak mnie widzi.
A dziś oczywiście w łóżeczku mi wstał na kolana i omało nie wypadł...już do "klopa" nie mogę iść
- Poziomka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My dzisiaj po kontrolnej wizycie u lekarza rehabilitacji i mamy zlecone ćwiczenia jeszcze do końca marca oraz mamy logopedę ze względu na złe ułożenie języka ( widac przy jedzeniu łyżeczką). Tak więc zostaję jeszcze na L4, ale w przyszłym tygodniu ide już do pracy - na razie 2 razy w tygodniu po kilka godzin ( praktycznie juz pracuję od dawna w domu, ale teraz muszę być już w biurze doszły nowe obowiazki a przy małej nie wyrabiam się ). Tosia będzie z moją mamą. Powiem szczerze,że się cieszę, bo w końcu wyjdę do ludzi, a małej zmiana otoczenia też dobrze zrobi tym bardziej, że ma iść do złobka. Poza tym mała będąc ze mną 24h/d jest chyba troszkę znudzona moim towarzystwem, bo jak ja biorę na ręce to odpycha się i nie chce się przytulać i dawać buzi:( Natomiast buziaczki daje bratu i jest w niego zapatrzona jak w obrazek hehe Ja już nie wiem co jest, ale mała jest bardzo ruchliwa i ciekawa swiata wszystko ja interesuje nie moze usiedzieć w jednym miejscu i podejżewam, że są ciekawsze rzeczy do robienia niż przytulanie. Wazne jest żebym była i żeby ona mnie widziała, a noszenie to tylko do zmiany miejsca. Troszkę mi smutno, bo z tego co pamietam ( 14 lat temu) to moja 1 córka też nie chciała się przytulać i teraz mam taka drugą Jednak syn to syn - synuś mamuni i już on to pieszczoch jest do dziś
- MartiO
- Wylogowany
- rozmowna
- Czasem życie po prostu nas zaskakuje ;o)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- karolina238
- Wylogowany
- budujemy zdania
MartiO super dzieciaczki wyglądają, prawie nie widać różnicy wieku a mała rzeczywiście włoski ma niesamowite
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- labelo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kochamy Cię Kruszynko:*:*:*
troszke Cie rozumiem, moj maz zaraz po slubie wyjechal do pracy w warszawie, ja pracowalam w gdyni i tak 1,5 roku,ale dalismy rade....
na czas ciazy pojechalam do Wawy, kupilismy mieszkanko i mielismy tam zostac....ale rodzina w gda:(, wiec maz znalazl prace w gdansku i wrocilismy z powrotem ( 2 tygodnie po porodzie).
niestety po 3 miesiacach firma padala:(, masz przez 2,5 miesiaca na bezrobociu, ja wrocilam do pracy na macierzynskim jeszcze..., potem maz znalazl prace w gdansku i pieknie, ale aplikaowal tez znow do warszawy
no i historia lubi sie powtarzac... maz dostal mega oferte w wawie i jedzie do przcy juz od 14 stycznia, wiec, my z Wiki zostajemy same w gdansku....no ciekawe jak to znow bedzie:(
DZIEWCZYNY, ktore karmily piersia, kiedy po odstawienu dostalyscie okres?ja od ok 2 miesiecy karmilam tylko w nocy, a zupelnie przestalam jakies 3 tygodnie temu i nadal nie ma okresu....
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
- Brzuszek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Basia ur.27.05.2012 4000g 56cm