BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

11 lata 11 miesiąc temu #517835 przez karolina238

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aga mamy zrobić usg bo Julka ma przekrzywioną główkę na jedną stronę i może to być spowodowane nierównym rozwojem półkul mózgowych, a jeżeli tak jest to rehabilitacja inaczej przebiega. Zobaczymy jak to wyjdzie idziemy prywatnie na usg i jesteśmy zapisane dopiero na koniec stycznia.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #517848 przez labelo
dziewczyny, napiszcie, jak tam z tym okresem po odstawieniu od cyca...

my tez sie boimy rozstania, choc mezus zapewnia,ze co weekend bedzie przyjezdzal:)

11 lata 11 miesiąc temu #517858 przez karolina238
U mnie okres przylazł dopiero po 56 dniach od odstawienia całkowitego małej od cyca, już myślałam że znów jestem w ciąży :D i teraz cały czas mam nieregularnie, średnio do 40 dni różnicy. A przed ciążą miałam jak w zegarku, widocznie wszystko się rozregulowało ;)

11 lata 11 miesiąc temu #518004 przez dziewczyna84
IABELO, ja po 2,5 miesiącach dostałam okres. po odstawieniu zupełnym od cyca. odstawilam w połowie września, dostałam na początku grudnia.

Karolina... trzymam kciuki za zdrówko malutkiej!

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #518054 przez MartiO

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #518093 przez dziewczyna84
Blogerki moje drogie .
DOŁĄCZYŁAM DO WAS.
maciejko.blog.pl/

zapraszam was wszystkich to czytania i komentowania :D

BUZIAKI

11 lata 11 miesiąc temu #518239 przez akciak84
labelo

karolina
trzymam kciuki za Julke

11 lata 11 miesiąc temu #518245 przez akciak84
dziewczyna- pieknie napisałaś na blogu...ale się wzruszyłam

11 lata 11 miesiąc temu #518257 przez akciak84

11 lata 11 miesiąc temu #518261 przez akciak84

Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #518262 przez akciak84
stoję ale tatuś trochę asekuruje

11 lata 11 miesiąc temu #518697 przez dziewczyna84
Dziękuję wam jeszcze raz.
Akaciak i tobie za komentarz . możesz to skomentować na blogu :)
On jest przede wszystkim dla mojego męża. jemu też się miło zrobi że moje kochane majowe mamy go wspierają. w koncu tyle o was słyszy hihi:)
i tez się wzruszył jak to przeczytał

Akaciak.. no i ślicznie stoi :D

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #519355 przez ewel7
hej Kochane witam w Nowym Roku :)

Gratuluję postępów u wszystkich maluszków :) u nas też Miśko już stoi jak tylko ma się o co oprzeć :) niestety w Święta rozłożyło nas wszystkich po kolei i byliśmy na antybiotyku Bartuś jeszcze ma chwilami brzydki kaszel, jutro idziemy do kontroli zobaczymy co powie lekarz.

dziewczyna tak jak Ci napisałam na blogu moim zdaniem 3 lata to za długo i ja chyba zrobiłabym wszystko by dojechać do męża, trzymam za Was kciuki, na pewno będzie dobrze!

beadka dziękuję za odwiedziny na blogu i komentarze :) zapraszam Was wszystkie do zaglądania do mnie, tam staram się być na bieżąco i pisać co u nas.

A i zachęcam Was do lektury e-booka "Macierzyństwo bez lukru" którego wczoraj zakupiłam, całe pieniążki ze sprzedaży przeznaczone są dla chorego chłopca. Książka to zbiór wpisów blogerek na temat macierzyństwa, ale nie zawsze od tej kolorowej strony... życiowa, może bawić, wzruszać ale i szokować wzbudzając kontrowersje...

link do sklepu gdzie można zakupić

ja zaczęłam od lektury części drugiej :) bo przymierzam się do napisania recenzji

11 lata 11 miesiąc temu #519904 przez Ingrid29
ewel ja też sobie poczytałam Twojego bloga - jest ekstra. Niedługo nasmaruje jakiś komentarz.

Byłam dziś na ćwiczeniach i będziemy chodzić raz na tydzień kontrolnie po nowe ćwiczenia przygotowujące do raczkowania.

Asymetrii już nie widać. Trochę trzeba poćwiczyć siadanie, bo Artur trochę zaokrągla plecy w dolnym odcinku i jest to nie prawidłowe. A tak to same pochwały Artek dostał, bo my 3 tygodnie mieliśmy przerwy w ćwiczeniach z rehabilitantką.

11 lata 11 miesiąc temu #519957 przez ewel7
Ingrid cieszę się, że się podoba, pisanie wkręciło mnie na maksa :) to pięknie, że Arturek robi takie postępy :) jakie te nasze dzieciolki kochane patrzeć zaraz zaczną nam dreptać po pokoju i słychać będzie tupot małych stóp :) :woohoo: :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka