BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

11 lata 11 miesiąc temu #520035 przez labelo
Wikunia sama już wstaje, podtrzymując się poduszek, łóżeczka....super:)

dziewczyny, piszcie, jak tam okresy po odstawieniu karmienia....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #520407 przez karolina238
Sylwia super blog :D masz fajny styl pisania, taki lekki :) czekam na kolejne wpisy :)

Ingrid fajnie że Arturek ma chodzić na ćwiczonka tylko raz w tygodniu i robi takie postępy :)

Akciak szkrabek bosko stoi :) przystojniacha :)

ewel Twój blog też super i Uki już tyle potrafi :) Podziwiam Was za umiejętność pisania, ja nie mam zaparcia na systematyczność ale bardzo lubię podczytywać ;)

Labelo natępny etap "dorastania" za Wami :) Nie mogę się nadziwić ile takie szkraby muszą się nauczyć w tak krótkim czasie i mogą tego dokonać :) choć mój berbeć w z postępami w lesie :)

Znów chyba idą ząbki bo mamy przerąbane nocki wstawanie po 8 razy :(

11 lata 11 miesiąc temu #520527 przez aga2+1
Dziewczyny blogi super:) Z niecierpliwością czekam na kolejne wpisy:)
Karolina nie martw się Julka też zrobi postępy juz niedługo. Kazde dziecko rozwija się we własnym tępie więc jeszcze chwilka cierpliwości:) Moja Tosia tez stanęła w pewnym momencie, a teraz już pełza ( jak żołnierz w okopach tylko taki ranny w prawą rękę - podciąga się na lewej hehe). Twoja sylabizuje, a moja jeszcze nie i też czekam (mamy skierowanie do logopedy, bo przez obniżone napięcie mięśniowe czasami język wypycha i przez to nie potrafi paplać dada, mama, tata itp.).

11 lata 11 miesiąc temu #520611 przez dziewczyna84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #520620 przez dziewczyna84
I jeszcze raz dziękuję wam za wspracie tutaj. I w związku z blogiem :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #520807 przez dziewczyna84

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #520961 przez ewel7
karolina zobaczysz Mała Cię szybciutko zaskoczy :)

.

Dziękuje Kochane za miłe słowa o blogu i komentarze, zapraszam dziś do lektury i komentowania mojej recenzji, którą zamieściłam na blogu i zgłosiłam do konkursu :)

11 lata 11 miesiąc temu #521680 przez labelo
dziewczyna, jejku, dasz rade!!!głowa do góry, masz wspaniały MAŁY SKARB, dla Niego to wszystko da się ogarnąć!!!!!!!!!!!!!

ja poszlam do pracy juz w pazdzierniku, jeszcze na macierzynskim, tez myslalam,ze se nie poradze,ze rozlaka i ze zostawiam Malutka z .... obca osoba, niania, ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo i sie wszystko poukladalo!!!

11 lata 11 miesiąc temu #522071 przez dziewczyna84

11 lata 11 miesiąc temu #523063 przez ewel7
karolina dziękuje za komentarz

11 lata 11 miesiąc temu #523125 przez akciak84
o kurczę ewel niefajnie:( ..ale ten kraj mnie dobija :( słuchajcie mam ochotę z Polski wyjechać ! To wszystko chore jest... Tylko niestety wszędzie kryzys:( Ewel przeżyłam to na własnej skórze.
Pewnie poleciały młode osoby? U mnie poleciała "młoda krew" i zostały osoby co nic nie robią a pieniądze biorą...i jak tu ma iść ku dobremu, nowemu...ehhhh...szkoda gadać...
to jest problem bardzo duży, ale sobie poradzicie !

11 lata 11 miesiąc temu #523172 przez ewel7

11 lata 11 miesiąc temu #523185 przez nati.olsztyn
ewel współczuję...

Witajcie Mamusie! Ja jak zwykle z doskoku, częściej Was teraz czytam niż się udzielam. Pozdrowienia dla Was i Waszych Maluszków!

11 lata 11 miesiąc temu #523290 przez MartiO
Ewel to nie fajnie :( współczuję i mam nadzieję, że szybko uda mu się znaleźć coś lepszego nawet niż ta :kiss:

Dziewczyny mam w domu małego leniuszka ;) jeśli chodzi o raczkowanie... potrafi... bo dziś i wczoraj chociażby odstawił ten sam numer... siedzi i marudzi coby mama podeszła i wzięła... próbuję go brać na przetrzymanie trochę albo wyciągam ręce żeby to on podszedł... dalej marudzi ale jak widzi, że nic z tego to staje na raka i tych kilka "kroczków" przejdzie... ale tylko na tyle, żeby móc wyciągnąć ręce tak żeby złapać choć mój palec... a wtedy podaje też drugą rączkę i wstaje... resztę idzie na nogach... no i rozgadał się ostatnio... może nic konkretnego na razie ale wcześniej przypominało to takie pomrukiwanie a teraz jakieś takie ciągłe sylaby ale "babaabaae...." i jeszcze coś czego nie jestem w stanie rozpisać ale brzmi jak biadolenie ;) a dziś byliśmy w kinie... ogólnie był spokojny ale w pewnym momencie stwierdził że zaczynamy jednak chodzić... no i spodobało mu się schodzenie po schodach i tam się kierował... na dwa czy trzy pozwoliłam, ale co za dużo jak to mówią... potem już mu nie pozwalałam... jesteśmy teraz sami przez kilka dni... mam nadzieję że szybko zlecą... bo poza spędzaniem czasu z Jakubem to niewiele jestem w stanie teraz zrobić... maruda niesamowita... chce chodzić i zaglądać w każdy kąt i mam wrażenie że szuka taty...

11 lata 11 miesiąc temu #523398 przez dziewczyna84
ewel oj...bedzie dobrze.zobaczysz.badzcie dzielni.trzymam kciuki.ciezkie jest to zycie :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka