- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- dziewczyna84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KAMI
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- beadka7
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2

a ja jeszcze chciałam Wam pokazać jaki fotelik zakupiliśmy dla małego, bo neistety już w tym pierwszym się nie mieści.. allegro.pl/show_item.php?item=2917442636#tabsAnchor i wzięliśmy kolor ciemno szary

- dziewczyna84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
ja jeszcze nie mam . tez musze kupic. nie wiem co wybrac
- aga2+1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
dziewczyna super , ze znaleźliście rozwiązanie. Szkoda by było koteczka. Poza tym koty raczej nie sa agresywne w stosunku do dzieci chyba, że te robią im krzywdę. Kot najczęściej ustępuje i ucieka od dzieci ( widzę to u mojej kotki - ona nie lubi byc głaskana i dotykana więc jak moje dzieciaki sie zbliżają to ona ucieka).
- dziewczyna84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
To niania jest dla niej agresywna. nie moge dopuscic zeby mnie obca kobieta szantazowała.
nie wybaczylabym jej tego...
zapraszam was do podsumowania przez Maciusia tej "akcji"

maciejko.blog.pl/2013/01/13/dom-domownicy-otoczenie-milosc/
z tego wszystkiego schudlam 1kg. wazne juz 49 (mam 169 cm)
- dziewczyna84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- karolina238
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Beadka ale super to już masz małego wędrowniczka w domku

Dziewczyna dobrze że nie musicie oddawać kici nikomu obcemu,ciężko byłoby przyzwyczaić się kociakowi do nowego domku. Może opiekunka jest uprzedzona do czarnych kotów i dlatego wymyśla. Jakby kicia była agresywna to już dawno byście to zauważyli, tyle miesiecy nic się nie działo i nagle kotka miałby nie akceptować małego, dziwne

- KAMI
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

u nas dzisiaj ciężki dzień .... nocka nieprzespana i chyba to ząbki bo co pół godzinki płacz i ślimtanie, rano zaś pobudka bo do żłobka po 3 tygodniowej przerwie. Panie mówiły, że dzisiaj był płacz straszny....serce boli...
teraz Maksio już ze mną, opróżnił dwa cyce i śpi....
- beadka7
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Dziś wyczaiłam, że małemu przebija się pierwszy ząbek!! dolna lewa jedyneczka- wkoncu! mieliśmy naprawdę straszne dni i noce ostatnio i tu chyba jest przyczyna

Mały dziś zawędrował za mną do kuchni, a w kuchni właśnie stoi pralka i akurat prała... na początku zafascynowany, bo coś się kręci.. a tu nagle przestała i zaczęła wirować.. jak Krzyś się przestraszył i wystrzelił z tego miejsca to przy mnie w 2 sekundy był i oczywiście płacz. Biedaczek..
Kami przepraszam, że tak późno, ale wyleciało mi z głowy- jutro wysyłam książeczkę- już sobie przygotowałam wszystko także tylko znaczek przykleić

Dziewczyna to straszna chudzinka teraz z Ciebie musi być!! ja bym chciała trochę zrzucić.. mam nadzieję, że uda mi się to jak mąż wyjedzie i jak wróci to mu zrobię suprajsa

wciąż mam problem z wysłaniem filmiku jak mały raczkuje.. mój to chyba wogóle ostatni z naszych maluchów zaczął raczkować hehehe leniuch mały

- asiale26
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Kubuś ur. 28.04.2012; waga 3400g ; 51cm

Dziewczyny a ja tak z innej beczki... zaczęłam co prawda ten temat na facebooku, ale może tutaj dowiem się od was opinii na temat krzesełek do karmienia. Otóż jakbyście mogły napisać jakie modele krzesełek macie i co was w nich denerwuje albo na co należy zwrócić szczególną uwagę. Kuba od 3 dni już siedzi i pora na krzesełko do karmienia. Z fotelika skubany już sam się podciąga, a po za tym kręgosłup mnie już boli od siedzenie w kucki.
Co do fotelika samochodowego to kupiliśmy Cybex Pallas 2 : allegro.pl/cybex-pallas-2-fix-isofix-kol...awa-i2949593411.html
Na razie jesteśmy z niego zadowoleni. Wykonany z porządnego materiału i ma ochronę tułowia (W przypadku kolizji osłona działa jak napompowana poduszka powietrzna, zatrzymując górną część ciała dziecka i rozkładając działające siły na dużą powierzchnię). Kuba chyba lubi w nim jeździć bo po 5 minutach już kima

- asiale26
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- asiale26
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- aga2+1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
allegro.pl/chicco-krzeselko-do-karmienia...tis-i2916712649.html
Ja mam dokładnie takie CHICCO POLLY MAGIC allegro.pl/chicco-polly-magic-krzeselko-...eki-i2917152091.html ale tylko dlatego, że okazyjnie mogłam kupic za połowę ceny i do tego miałam sponsorów:) Gdybym sama miała kupować to kupiłam bym to zwykłe chicco polly
- beadka7
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

A co do fotelika- to ten twój jest naprawdę kosmiczny, ale ma też kosmiczną cenę wow!!!!